Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
kurczak126p
Wysłany: 2011-09-26, 12:10   Lakierniernik-blacharz warszawa lub okolice Fiat 126p

Witajcie jestem nowy kupi³em niedawno maluszka z 1996r celem pozostawienia dla przysz³ych pokoleù- mechanicznie w miarê ok bardziej zale¿y mi na tym by brzydkie zaprawki i inne kwestie lakierniczo blacharskie zrobiÌ na tip-top. Szukam blacharza lakiernika który móg³by siê nim zaj¹Ì w wolenj chwili bez poœpiechu czy ciœnienia pozdrawiam ew. proszê o info na mail marek.skrzecz@gmail.com pozdrawiam i dziêkujê.

Marek

gugun 
Wysłany: 2011-09-26, 12:47   

a zdajesz sobie sprawe ile trzeba zaplacic za takie tip top??

kurczak126p
Wysłany: 2011-09-26, 15:56   

Nie wiem :) ! wiem - tylko tyle , Âże pomysÂł mam by kupiony fiacik pozostaÂł dla przyszÂłych pokoleĂą :) nie kupiÂłem go jako auto urzytkowe tylko bardziej by sobie go wyszykowaĂŚ i trzymaĂŚ jako sentymentalne auto. I mĂłj ojciec i ja takim samochodami jeÂździliÂśmy i teraz pomyÂślaÂłem Âże moÂże warto zachowaĂŚ 1szt. w rodzinie!

gugun 
Wysłany: 2011-09-26, 16:02   

taki pozadny malunek calego auta wraz z jakas konserwacja itp to koszt ok 3-5tysia.mowie tu o twoim maluszku i PROFI robocie...drobnej blacharce konserwacji i ladnym blyszczacym lakierze...

kurczak126p
Wysłany: 2011-09-27, 09:41   

Tutaj moÂżna zapoznaĂŚ siĂŞ z fotkami duÂżej rozdzielczoÂści i filmem w HD . Do ÂściÂągniĂŞcia jakby ktoÂś byÂł ciekawy. http://www.megaupload.com/?d=41X01USG

pozdrawiam

Marek

aurelius1
Wysłany: 2011-09-27, 12:04   

SprawdÂź na stronce http://www.blacharstwolakiernictwo.pl

Tam masz adres do dobrego blacharza.

Simon 
Wysłany: 2011-10-02, 11:39   
inÂż

odezwij siê do mnie na PW jeœli nie przera¿a ciê odleg³oœÌ 100km od wawy.

darkmilten
Wysłany: 2013-01-25, 12:21   

jak chcesz to znam taniego lakiernika zrobil by to dosc nie drogo. Dlugo robi ale tani

936
Wysłany: 2013-12-25, 16:49   

3-5 tyÂś. Chyba sobie Âżartujecie, Âże "Profesjonalnie" ktoÂś siĂŞ podejmie takiej naprawy, ktĂłra ma wystarczyĂŚ na kilka dekad ?!
Po pierwsze to inwestycja dÂługoterminowa !
Po drugie stosujÂąc materiaÂły do "refiniszu"
Szlag go trafi po 4 latach i do kogo bĂŞdziesz mieĂŚ pretensje ?
Na
Autonostalgii widziaÂłem tylko 4 pojazdy, ktĂłre nadawaÂły siĂŞ do prezentacji jako odrestaurowane.
PozostaÂła reszta to pojazdy do ponownej odbudowy.
Tanio naprawione.
Ps.Nie pod¹¿aj t¹ drog¹.
Pozdrawiam

slawciu 
Wysłany: 2013-12-25, 17:11   

za 5 tysi mogê siê podj¹Ì jeœli bêdzie przywieziony go³y po sodowaniu bez kompletnie ¿adnego osprzêtu i ja go sk³ada³ nie bêdê.
PS. maluszek z 1996 nie ma i nie bêdzie mia³ zadnej wartoœci bo ich jest i bêd¹ tysi¹ce. wartoœÌ przedstawiaj¹ te z minimalnym przebiegiem i oryginalnym lakierem lub niemal oryginalnym na ca³oœci samochodu z chromami i na du¿ych bêbnach.

Robertlodz09 
Wysłany: 2013-12-25, 18:01   

Panowie "archeolodzy" to temat z przed 2 lat :tak:
uwaÂżacie Âże ktoÂś bĂŞdzie szukaÂł tyle czasu miejsca gdzie mu naprawiÂą tego Fiacika ;)

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » OgÂłoszenia

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi