Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Tytexo
Wysłany: 2011-10-26, 08:38   Czy moÂże byĂŚ taki aerograf jako pierwszy dla poczÂątkujÂącego?
0
UP DOWN

ProszĂŞ o pomoc. Tak jak w temacie czy moÂże byĂŚ taki aerograf, chciaÂłbym siĂŞ pobawiĂŚ w zimowe wieczory i czy takim juÂż idzie stworzyĂŚ mocno amatroskie prace??

http://allegro.pl/aerogra...1873418963.html

PrimoOne 
Wysłany: 2011-10-26, 12:25   
0
UP DOWN

MoÂże byĂŚ..
Ale dokÂładajÂąc niecaÂłe 100zÂł juÂż masz markowy aerograf, do ktĂłrego sÂą dostepne czesci zamienne.. Do tego nie kupisz nic.. A spieprzysz coÂś na bank.

hlecter
Wysłany: 2011-10-26, 15:46   
0
UP DOWN

iwate neo za 200zÂł mozna kupiĂŚ w pl , to chyba koniec chiĂąskiego scierwa

Tytexo
Wysłany: 2011-10-26, 23:48   
0
UP DOWN

OglÂądaÂłem z tej Iwaty Neo filmiki na youtube i sÂą rewelacyjne. Wstrzymam siĂŞ jeszcze i poczekam na inne komentarze bo przyznam Âże tym siĂŞ pĂłki co sugerujĂŞ. Poczytam, zaznam siĂŞ w temacie chodÂź troche bardziej i coÂś kupiĂŞ. I pytanie dlaczego ten taĂąszy podany przeze mnie jest gorszy??

Tytexo
Wysłany: 2011-10-26, 23:52   
0
UP DOWN

Na allegro pĂłki cosÂą te Iwaty. Czy mogĂŞ jeszcze kupiĂŚ w innych sklepach, naprawde zielony w tym temacie jestem chodÂź juÂż siĂŞ polakierowaÂło kilka gratĂłw w klasycznym lakiernictwie. Czy marketowa sprĂŞÂżarka 24litry z reduktorem i filtrem ĂŞdzie dobra do takiego guna?? Sory za moje laictwo panowie...

PrimoOne 
Wysłany: 2011-10-27, 01:46   
0
UP DOWN

Sprezarka bedzie ok.. A co do chinczyków, to ca³oœÌ jest wykonana z tandetnych materia³ów.. Ig³y sie krzywi¹ prawie same, dysze rozt³aczj¹, dysza i iglica s¹ wyprofilowane pod kiepskim, niesprawdzonym k¹tem, i ciê¿ko o detal, inne elementy mech. siê krusza, uszczelki szybko parciej¹, chrom z dna zbiornika schodzi po 5ciu malowaniach.
Mmmmmmmmmmmm... Cud miĂłd.. tylko kupowac..
Pierwsza Iwate kupiÂłem jakieÂś 4 lata temu.. Nie pytaj przez co przeszÂła, i maluje do dzisiaj, a dzien w dzien dostaje cenzura po kilka godzin.. Nawet nie odczuwam rĂłznicy Âże coÂś sie rozkalibrowaÂło, przestaÂło dziaÂłaĂŚ.. Ani razu nie wymieniÂłem w niej dyszy ani igÂły..
Wiesz czemu jest taka ró¿nica cenowa miedzy Fiatem a Mercedesem?? Przeciez i tym i tym da sie je¿dzic..
Wiêc jakiœ rozs¹dny argument musi przemawiaÌ pomiedzy ró¿nic¹ cen aero z chin a tych markowych.
JakoœÌ i precyzja wykonania.. A to przy malowaniu precyzyjnym chyba troche wa¿ne.

Tytexo
Wysłany: 2011-10-27, 09:24   
0
UP DOWN

DziĂŞki PrimoOne. Na takÂą odpowiedz liczyÂłem.

Mcdevil 
Wysłany: 2011-10-27, 10:08   
0
UP DOWN

Co do Neo to miÂłej lektĂłrki :)
Neo
W skrócie to podzielone opinie ale tak w dó³. Chyba problem na razie z czêœciami zamiennymi.
I wychodzi ¿e do standardów nie ma lotu. Aczkolwiek swoich kuzynów chinoli pewnie przebija. Fajnie jak by ktoœ ma¿¹cy kupi³ i porównanie zrobi³ do H&S Ultry cz VL Paasche. A tak to se mo¿na gdybaÌ.
Pozdro

LAKIEROWANKO Strona Główna » AIRBRUSH » Forum Airbrush

Odpowiedz do tematu