Autor |
Wiadomość |
 |
Tytexo
|
Wysłany: 2011-10-26, 08:38 Czy moÂże byĂŚ taki aerograf jako pierwszy dla poczÂątkujÂącego?
|
0
|
|
|

|
|
|
|
 |
PrimoOne
|
Wysłany: 2011-10-26, 12:25
|
0
|
|
|

|
MoÂże byĂŚ..
Ale dokÂładajÂąc niecaÂłe 100zÂł juÂż masz markowy aerograf, do ktĂłrego sÂą dostepne czesci zamienne.. Do tego nie kupisz nic.. A spieprzysz coÂś na bank. |
_________________ www.PrimoArt.pl |
|
|
|
 |
hlecter
|
Wysłany: 2011-10-26, 15:46
|
0
|
|
|
|
iwate neo za 200zÂł mozna kupiĂŚ w pl , to chyba koniec chiĂąskiego scierwa |
|
|
|
 |
Tytexo
|
Wysłany: 2011-10-26, 23:48
|
0
|
|
|

|
OglÂądaÂłem z tej Iwaty Neo filmiki na youtube i sÂą rewelacyjne. Wstrzymam siĂŞ jeszcze i poczekam na inne komentarze bo przyznam Âże tym siĂŞ pĂłki co sugerujĂŞ. Poczytam, zaznam siĂŞ w temacie chodÂź troche bardziej i coÂś kupiĂŞ. I pytanie dlaczego ten taĂąszy podany przeze mnie jest gorszy?? |
|
|
|
 |
Tytexo
|
Wysłany: 2011-10-26, 23:52
|
0
|
|
|

|
Na allegro pĂłki cosÂą te Iwaty. Czy mogĂŞ jeszcze kupiĂŚ w innych sklepach, naprawde zielony w tym temacie jestem chodÂź juÂż siĂŞ polakierowaÂło kilka gratĂłw w klasycznym lakiernictwie. Czy marketowa sprĂŞÂżarka 24litry z reduktorem i filtrem ĂŞdzie dobra do takiego guna?? Sory za moje laictwo panowie... |
|
|
|
 |
PrimoOne
|
Wysłany: 2011-10-27, 01:46
|
0
|
|
|

|
Sprezarka bedzie ok.. A co do chinczyków, to ca³oœÌ jest wykonana z tandetnych materia³ów.. Ig³y sie krzywi¹ prawie same, dysze rozt³aczj¹, dysza i iglica s¹ wyprofilowane pod kiepskim, niesprawdzonym k¹tem, i ciê¿ko o detal, inne elementy mech. siê krusza, uszczelki szybko parciej¹, chrom z dna zbiornika schodzi po 5ciu malowaniach.
Mmmmmmmmmmmm... Cud miĂłd.. tylko kupowac..
Pierwsza Iwate kupiÂłem jakieÂś 4 lata temu.. Nie pytaj przez co przeszÂła, i maluje do dzisiaj, a dzien w dzien dostaje cenzura po kilka godzin.. Nawet nie odczuwam rĂłznicy Âże coÂś sie rozkalibrowaÂło, przestaÂło dziaÂłaĂŚ.. Ani razu nie wymieniÂłem w niej dyszy ani igÂły..
Wiesz czemu jest taka ró¿nica cenowa miedzy Fiatem a Mercedesem?? Przeciez i tym i tym da sie je¿dzic..
Wiêc jakiœ rozs¹dny argument musi przemawiaÌ pomiedzy ró¿nic¹ cen aero z chin a tych markowych.
JakoœÌ i precyzja wykonania.. A to przy malowaniu precyzyjnym chyba troche wa¿ne. |
_________________ www.PrimoArt.pl |
|
|
|
 |
Tytexo
|
Wysłany: 2011-10-27, 09:24
|
0
|
|
|

|
DziĂŞki PrimoOne. Na takÂą odpowiedz liczyÂłem. |
|
|
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2011-10-27, 10:08
|
0
|
|
|

|
Co do Neo to miÂłej lektĂłrki
Neo
W skrócie to podzielone opinie ale tak w dó³. Chyba problem na razie z czêœciami zamiennymi.
I wychodzi ¿e do standardów nie ma lotu. Aczkolwiek swoich kuzynów chinoli pewnie przebija. Fajnie jak by ktoœ ma¿¹cy kupi³ i porównanie zrobi³ do H&S Ultry cz VL Paasche. A tak to se mo¿na gdybaÌ.
Pozdro |
|