Autor |
Wiadomo¶æ |
|
danielpainter
|
Wys³any: 2007-12-27, 22:06 Co myslicie????
|
0
|
|
|
AIRBRUSH:D:D:D:D
Pomóg³: 6 razy Posty: 256 Sk±d: Zgierz
|
Czesc wszystkim po swiatecznej przerwie.
Dzisiaj postanowilem pocwiczyc troche reke i omalowac pierwsza blache na ekspozycje mojego warsztatu. Ogólnie kupilem pare blach juz pó³tora roku temu i jakos nigdy nie by³o czasu:):), Dzisiaj pomalowalem pierwsza z nich, jutro bedzie druga,ale do rzeczy, powiedzcie mi co myslicie o tej pracy, bede wdzieczny za komentarze, z gory dzieki, pozdrawiam
http://www.fotosik.pl/sho...409141831334be0 |
|
|
|
|
aeroarte
|
Wys³any: 2007-12-27, 23:01
|
0
|
|
|
Pomóg³: 5 razy Posty: 110 Sk±d: Starachowice
|
Mnie te¿ czeka taka zabawa. Ca³kiem fajne ,szczególnie te iskierki to dobry patent. Maj± wisieæ w zak³adzie , czy na zewn±trz w charakterze szyldu? |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2007-12-27, 23:07
|
0
|
|
|
|
nie w srodku na scianie, ten szyld na zewnatrz jeszcze przede mna bedzie mial 2m x 1m wiec trszke zabawy bedzie ale to dobrze, bede mógl sie wykazac |
|
|
|
|
Grandi
|
Wys³any: 2007-12-28, 15:55
|
0
|
|
|
|
fajna praca.
nie wiem jaka by³a oryginalna koncepcja, ale mi widzia³oby siê to w nieco ¿ywszych kolorach.
Trochê ¿ó³ci i bieli powinno za³atwiæ sprawê..
aczkolwiek to jest moja koncepcja zrobisz jak uwa¿asz
pozdrawiam |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-05, 19:23
|
0
|
|
|
|
Witam wszystkich
Blacha nr.2 wymiary 1m/1m, wszystko malowane z wolnej reki (w paru miejscach przy³ozylem krzywik ), wszystko wykonane aerografem profi i(model profesional) i lakierami Spies Hecker . Czas pracy 10godzin. Cos dla lubiacych mroczne klimaty (mroczne dziewczyny ) Bêdê bardzo wdzieczny za komentarze
Pozdrawiam.
Fota w mniejszej rozdzielczosci (co by ca³osc looknac)
http://www.fotosik.pl/sho...8d8e6eb40bd822f
Widok z bliska, wyzsza rozdzielczosc
http://www.fotosik.pl/sho...d2623f43acee892 |
|
|
|
|
maverik
|
Wys³any: 2008-01-05, 20:07
|
0
|
|
|
|
danielpainter napisa³/a: | Witam wszystkich
Blacha nr.2 wymiary 1m/1m, wszystko malowane z wolnej reki (w paru miejscach przy³ozylem krzywik ), wszystko wykonane aerografem profi i(model profesional) i lakierami Spies Hecker . Czas pracy 10godzin. Cos dla lubiacych mroczne klimaty (mroczne dziewczyny ) Bêdê bardzo wdzieczny za komentarze
Pozdrawiam.
Fota w mniejszej rozdzielczosci (co by ca³osc looknac)
http://www.fotosik.pl/sho...8d8e6eb40bd822f
Widok z bliska, wyzsza rozdzielczosc
http://www.fotosik.pl/sho...d2623f43acee892 |
prawe oko nie ma rzes, troszke nos spsules, ogolnie ok
powiedz mi jakich uzyles kolorow do skory..
pozdr. |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-06, 01:42
|
0
|
|
|
|
Mawerik ma rzesy tyko fota nie oddaje...
Do skóry jak zwykle- mix, duzo biua³ej + proporcja ¿ó³tej i br±zowej, 3 etapy, kazdy w zaleznosci od mocy zapigmentowania bia³ej (na oko ), g³êbia wyciagnieta za pomoca czystego bia³ego i czystego br±zowego piogmentu.+ oczywiszcie czarny pigment = efekt "brudu".
Pozdro |
|
|
|
|
aeroarte
|
Wys³any: 2008-01-06, 08:30
|
0
|
|
|
Pomóg³: 5 razy Posty: 110 Sk±d: Starachowice
|
Metr x metr to ju¿ kawa³ blachy .Ogólnie fajne ,ale oczy mi nie siedz± , ostry blik po bia³ku nada³by im wiekszej kr±g³o¶ci . Oczy ludzkie to trudna sztuka. Ja niestety nic nie robie bo jest zimno. Pzdr JK. |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-06, 13:08
|
0
|
|
|
|
no w³a¶nie widze jakis ostatnio tu spokój przesadny, ma³o kto sie udziela, ma³o kto komentuje, ma³o kto fotki wrzuca
why?????????? |
|
|
|
|
Grandi
|
Wys³any: 2008-01-06, 15:59
|
0
|
|
|
|
ja bym chêtnie co¶ wrzuci³ ale spali³em silnik od kompresora i nie mam narazie czym malowaæ |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-14, 14:05
|
0
|
|
|
|
w czwartek skonczy³em malowanie swojego szyldu i chcia³em wam go pokazac.
Praca trwa³a 2 dni nimo ze nie jest jakos strasznie skomplikowany mia³em troche lenia Blacha ma wymiary 2mx1m i bedzie wisia³a przed moim warsztatem. Fotki troche ciulowo wysz³y ale cos tam widaæ
Pozdrawiam i czekam na komentarze
Fota pogladowa:
http://www.fotosik.pl/sho...0e531c217e74961
Bardziej z bliska :
http://www.fotosik.pl/sho...0597af8205834d6 |
|
|
|
|
matheurzsz
|
Wys³any: 2008-01-14, 14:35
|
0
|
|
|
|
Klawy szyld, widzia³em go na ¿ywo w sobotê na MWB. Kawa³ blachy- robi wra¿enie. |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-14, 14:40
|
0
|
|
|
|
o by³e¶, i nie zagadal³e¶
jak sie podoba³y moje malowania??????
[ Dodano: 2008-01-14, 14:43 ]
moja wystawka??? |
|
|
|
|
matheurzsz
|
Wys³any: 2008-01-14, 14:52
|
0
|
|
|
|
Mia³em podej¶æ ale by³e¶ rozchwytywany wiêc odpu¶ci³em, a my ju¿ kiedy¶ rozmawiali¶my, na pierwszym bajzlu kiedy siê wystawia³e¶ podszed³em i chwile rozmawiali¶my pamiêtam sta³a wtedy jaka¶ SV na stoisku.
A co do prac to ten VTX budzi respekt, kawa³ piêknie wymalowanej maszyny. |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-14, 15:04
|
0
|
|
|
|
dzieki, ciesze sie ze sie podoba, tylu ludzi ze mna gada na bajzlach ze nie kojaze cie, trzeba by³o podejsc,
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Wys³any: 2008-01-14, 15:19
|
0
|
|
|
MTGarage.
Pomóg³: 10 razy Posty: 722 Sk±d: ¦l±sk - ¦wierklaniec
|
jaka 'impreza' kryje sie pod slowem bajzel? moto bajzel ;> blacha wy¶mienita! naprawdê dobra reklama. tylko te napisy na samym dole ciut za ma³e |
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-14, 15:30
|
0
|
|
|
|
bajzel- moto weteran bazar- ³ód¼ 4 razy w roku |
|
|
|
|
matheurzsz
|
Wys³any: 2008-01-14, 15:39
|
0
|
|
|
|
Cytat: | tylu ludzi ze mna gada na bajzlach ze nie kojaze cie, trzeba by³o podejsc |
Szkoda, ¿e na letnich siê nie wystawiasz to by¶my pogadali w maju. Z reszt± ode mnie do Ciebie mam rzut kamieniem to mo¿e kiedy¶ zajrzê do Ciebie.
Cytat: | jaka 'impreza' kryje sie pod slowem bajzel? |
Tak, taka ³ódzka impreza na której kupisz wszystko: od ka³acha po V-Max'a. Moto Weteran Bazar- musia³e¶ o niej s³yszeæ. |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-14, 15:42
|
0
|
|
|
|
dwa lata temu by³em na wszystkich bajzlach, rok temu troche odpusci³em i by³em tylko na zimowym, a w tym roku to sie jeszcze okaze ale mysle ze bede na wszystkich. Zapraszam, sk±d jeste¶???? |
|
|
|
|
matheurzsz
|
Wys³any: 2008-01-14, 15:53
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-14, 16:07
|
0
|
|
|
|
no to faktycznie niedaleko, macie tam dobra mieszalnie debeer+spies hecker, w³a¶cicielem jest piotrek, to twój b³otnik od moto w aero tam lezy??? |
|
|
|
|
matheurzsz
|
Wys³any: 2008-01-14, 16:26
|
0
|
|
|
|
Tak wiem o której mieszalni mówisz, ale ja zaopatruje siê w mieszalni STANDOX'a mam bli¿ej b³otnik te¿ widzia³em, ale to nie moja praca, le¿y tam ju¿ od dawna.
Mam propozycje ¿eby¶my przeszli na PW bo ciut spamujemy |
|
|
|
|
maverik
|
Wys³any: 2008-01-17, 23:53 Re: Co myslicie????
|
0
|
|
|
|
jako ze czasami jeszcze zagladam i wyrazam znow swoj skrajny swiatopoglad
zastanow sie czy wystawiajac sie na motobajzlach uderzasz w odpowiedni dzial rynku, bajzle nigdy nie sa uwazane za szanowane sie imprezy tylko zlot ludzi, ktorzy poprostu pochodza w celu kupienia "okazji", dla mnie odpowiednia jedyna impreza w Polsce jest expo na ktorym raz bylem, tak jak i pan xxx, jednak tam stoisko kosztuje 100?razy wiecej niz na bajzlu?jednak grupa docelowa tez jest inna, ot taka moja sugestia,
pozdr. |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-18, 23:15 Re: Co myslicie????
|
0
|
|
|
|
maverik napisa³/a: | jako ze czasami jeszcze zagladam i wyrazam znow swoj skrajny swiatopoglad
zastanow sie czy wystawiajac sie na motobajzlach uderzasz w odpowiedni dzial rynku, bajzle nigdy nie sa uwazane za szanowane sie imprezy tylko zlot ludzi, ktorzy poprostu pochodza w celu kupienia "okazji", dla mnie odpowiednia jedyna impreza w Polsce jest expo na ktorym raz bylem, tak jak i pan xxx, jednak tam stoisko kosztuje 100?razy wiecej niz na bajzlu?jednak grupa docelowa tez jest inna, ot taka moja sugestia,
pozdr. |
O powitaæ pana prezesa
Wiem o czym mówisz i zgadzam sie z tob±, bajzel to bajzel, nic specjalnego jezeli chodzi o reklame, ale ja tam nie jezdze z przeswiadczeniem ze znajde sobie klientów.
Poprostu wiazd jest tani a co mi szkodzi tymbardziej ze mój brat handluje kaskami i odzieza na moto. Wystawiamy sie razem i jest spoko atmosfera, mozna kebaba piwkiem popic i pogadac ze znajomymi
Myslalem o tym zeby sie wystawic na expo w tym roku ale aktualnie jestem bardziej zaabsorbowany szukaniem pracownika i mieszalnika niz klientów, zamówien mam az nadto choc podobno nigdy ich zbyt wielu
Moze w przysz³ym roku sie wystawie. Na to expo jade tylko jako widz, podziwiac piekne maszyny i ... dziewczyny A ty sie wystawiasz?????? moze bysmy sie zgadali?????
Pozdro |
|
|
|
|
maverik
|
Wys³any: 2008-01-19, 13:25 Re: Co myslicie????
|
0
|
|
|
|
danielpainter napisa³/a: |
O powitaæ pana prezesa
Wiem o czym mówisz i zgadzam sie z tob±, bajzel to bajzel, nic specjalnego jezeli chodzi o reklame, ale ja tam nie jezdze z przeswiadczeniem ze znajde sobie klientów.
Poprostu wiazd jest tani a co mi szkodzi tymbardziej ze mój brat handluje kaskami i odzieza na moto. Wystawiamy sie razem i jest spoko atmosfera, mozna kebaba piwkiem popic i pogadac ze znajomymi
Myslalem o tym zeby sie wystawic na expo w tym roku ale aktualnie jestem bardziej zaabsorbowany szukaniem pracownika i mieszalnika niz klientów, zamówien mam az nadto choc podobno nigdy ich zbyt wielu
Moze w przysz³ym roku sie wystawie. Na to expo jade tylko jako widz, podziwiac piekne maszyny i ... dziewczyny A ty sie wystawiasz?????? moze bysmy sie zgadali?????
Pozdro |
no czesc juz myslalem ze zle to odbierzesz.. co do klimatu wiem o czym mowisz jestem motocyklista od 20u lat, sam na bajzle jezdze wlasnie po to, nawet jak nie chce nic kupic na expo stal zbudowany przeze mnie street, poznalem wiele ciekawych osob i klimat tak duzej imprezy z 2ej strony, naprawde niesamowite 2 dni ale aby wystawic sie tam z aerografem trzeba miec bardzo duzy dorobek, ja nawet nie bede probowal w tym roku i raczej nie w przyszlym, chyba ze budzet pozwoli mi zbudowac jakas maszyne, ale na expo bede, a po targach impreza w 2oo, jakby co to mozna sie jakos zgadac |
|
|
|
|
cudak2004
|
Wys³any: 2008-01-19, 22:31
|
0
|
|
|
|
maverik, rysiu co tam teraz malujesz za dzielo nic nie wstwaisz na forum weno nie rob siary dawaj jakies art. Dawno Cie tu nie by³o wiec za kare karniak i pokazuj co tam malujesz |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-20, 15:14
|
0
|
|
|
|
maverik,
Chetnie bym wpad³ ale jade z £odzi i bede tylko jeden dzien, w sobote rano tam sie pojawie a wieczorkiem musze juz byc w domu
Pozdrawiam |
|
|
|
|
maverik
|
Wys³any: 2008-01-21, 01:11
|
0
|
|
|
|
cudak2004 napisa³/a: | maverik, rysiu co tam teraz malujesz za dzielo nic nie wstwaisz na forum weno nie rob siary dawaj jakies art. Dawno Cie tu nie by³o wiec za kare karniak i pokazuj co tam malujesz |
jak mus to mus.. nawet chcialem robic know how ale to za proste jest teraz bedzie trudniejsza cbr f3 a potem vfr 800 wiec moze nastepnym razem pozdr.
HD3.jpg
|
Pobierz Plik ¶ci±gniêto 615 raz(y) 132.63 KB |
HD2.jpg
|
Pobierz Plik ¶ci±gniêto 603 raz(y) 134.51 KB |
HD1.jpg
|
Pobierz Plik ¶ci±gniêto 599 raz(y) 163.63 KB |
|
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-21, 22:53
|
0
|
|
|
|
NO, Fajnie to wysz³o
Nie b±d¿ taki skromny
Ja mam teraz VTXa w podk³adzie, koniec malowania przewiduje dopiero na weekend bo mam troche jeszcze innej roboty, ale jak skoncze to fotki wrzuce.
Twoje z checia poogl±dam
Pozdrawiam |
|
|
|
|
maverik
|
Wys³any: 2008-01-22, 21:16
|
0
|
|
|
|
danielpainter napisa³/a: | NO, Fajnie to wysz³o
Nie b±d¿ taki skromny
Ja mam teraz VTXa w podk³adzie, koniec malowania przewiduje dopiero na weekend bo mam troche jeszcze innej roboty, ale jak skoncze to fotki wrzuce.
Twoje z checia poogl±dam
Pozdrawiam |
no dzisiaj jeszcze takie zrobilem:
kask narciarski dla dziewczyny:
http://www.adm-motocykle.pl/tygrys3.jpg
tylko jeszcze zabawa z klarem
pozdr. |
|
|
|
|
Grandi
|
Wys³any: 2008-01-22, 21:18
|
0
|
|
|
|
ten kask robi³e¶ foli±?
a Tygrysek jest boski
(i co za farba jest w tej butelce obok po prawej? ) |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-22, 23:28
|
0
|
|
|
|
Bardzo fajnie, super to wysz³o
Ja nie biore kasków do malowania, nie nawidze ich malowaæ, ale kazdy ma jakies u³omnosci nie???? (mówie o sobie)
Pozdrawiam |
|
|
|
|
maverik
|
Wys³any: 2008-01-23, 01:02
|
0
|
|
|
|
Grandi napisa³/a: | ten kask robi³e¶ foli±?
a Tygrysek jest boski
(i co za farba jest w tej butelce obok po prawej? ) |
tez folia..
a farba?tj podpisana, niebieski brillant, tylko niestety wycofuja je z produkcji trzeba bedzie poszukac nowych..
[ Dodano: 2008-01-23, 01:04 ]
danielpainter napisa³/a: | Bardzo fajnie, super to wysz³o
Ja nie biore kasków do malowania, nie nawidze ich malowaæ, ale kazdy ma jakies u³omnosci nie???? (mówie o sobie)
Pozdrawiam |
kaski sa cenzura, z racji maskowania i ogolnie przygotowania (otwory, grafiki do zdarcia) tak zeby nie ubrudzic srodka, wiec wiem o czym mowisz
i tak btw, kazdy ma, ja po otwarciu strony goodeve'a musze isc do psychologa
pozdr. |
|
|
|
|
dawid
|
Wys³any: 2008-01-23, 17:11
|
0
|
|
|
Pomóg³: 6 razy Posty: 577
|
klasa:)) ten kask ogromne postepy widze z kasku na kask jestes coraz leprzy |
_________________ hmmm |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-27, 20:26
|
0
|
|
|
|
Spoko nie o to mi chodzi³o, bardzo dobrze ze ch³opak maluje, ze chce sie pokazac i nie chce ktytykowac jego prac ani sie z niego nasmiewac. Poprostu dziwi mnie ze nie robi³ fotek w jakims plenerze, ale oki, SORRY |
|
|
|
|
dawid
|
Wys³any: 2008-01-27, 22:10
|
0
|
|
|
Pomóg³: 6 razy Posty: 577
|
Oj poszly ci lejce Danielu przeczytaj to co napisales o tym gosciu a co odpisales Acidowi
lepper to przy tobie pikollo )
Po drugie nie bede poruszal znowu tego tematu kto krytykuje
Po Trzecie gostek daje rade ten ostatni bak nawet mojej dziewczynie sie podoba
Pozdrawiam |
_________________ hmmm |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-27, 22:33
|
0
|
|
|
|
no co ty przeciez ja tylko napisa³em zeby zwrocic uwage na fotki, nie chodzi³o mi o to ze zle maluje tylko o to ze widac ta jego "laliernie", ba³agan, to odrzuca klientów.
nie chcialem zeby wysz³o ze jego prace uwazam za antyreklame, tylko fotkiu tych prac, "plenery", zdiecia podczas pracy ale chyba zle sie wyrazi³em i zprowokowalem niepotrzebne sytuacje. Jeszcze raz sorry. Ja tam ch³opakowi zycze jak najlepiej tylko na boga niech fotki zrobi jak sie nalezy, przeciez to nic nie kosztuje, nie???
PS: cen u niego na stronce nie ma, ja tydzien temu wpad³em na jego aukcje na allegro i szok, jak tak dalej bedzie to nie bedzie za co bu³ek kupic ale skoro wszzystkim to pasi to bez komentarza, psujmy rynek niech nikt nie zarabia hej
david ty mnie do leppera porównujesz przeciez to cios ponizej pasa |
|
|
|
|
Sylwia
|
Wys³any: 2008-02-03, 17:30
|
0
|
|
|
Pomog³a: 1 raz Posty: 83
|
danielpainter napisa³/a: | maverik,
Chetnie bym wpad³ ale jade z £odzi i bede tylko jeden dzien, w sobote rano tam sie pojawie a wieczorkiem musze juz byc w domu
Pozdrawiam |
I jak Panowie wra¿enia po MOTOEXPO? Ja w³a¶nie zaczynam obrabiaæ zdjêcia. |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-02-03, 21:22
|
0
|
|
|
|
£aaaa... by³o na co popatrzec
Super, te moto, piekne..... a dziewczyny jeszcze piekniejsze
Bardzo fajna impreza
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Sylwia
|
Wys³any: 2008-02-04, 07:43
|
0
|
|
|
Pomog³a: 1 raz Posty: 83
|
Na dziewczyny akurat nie patrzy³am , ale chodzi za mn± MAC TOOLS CLF VILLIAN od West Coast Choppers |
|
|
|
|
sebsa
|
Wys³any: 2009-02-03, 10:47
|
0
|
|
|