Szukaj FAQ Album

Przesunięty przez: Tech 2012-05-13, 05:01
Autor Wiadomość
teodor2424 
Wysłany: 2011-10-28, 01:32   [Sprzedam] Sprzedam SATA JET 90-2 RP 1,3 jak nowa

Sprzedam bardzo maÂło uÂżywany pistolet Saty.
Dla zainteresowanych podajĂŞ linka do allegro:
http://allegro.pl/pistole...1902235169.html

Cena jaka mnie interesuje to 950zÂł.

kontakt tel 608-897-685

Lackdoctor 
Wysłany: 2011-10-28, 13:42   

teodor2424 napisał/a:
Cena jaka mnie interesuje to 950zÂł.

Dam 100 zl???

Robertlodz09 
Wysłany: 2011-10-28, 22:45   

Lackdoctor napisał/a:
Dam 100 zl???

A ja 500 ,"w ciemno" ;)
Pozdrawiam! :spoko:

Lackdoctor 
Wysłany: 2011-10-28, 23:47   

Robertlodz09,
ZartowaÂłem.
ChciaÂłem zobaczyĂŚ jaki odzew moja akcja bedzie miaÂła.
500 to ju¿ coœ a wymierna wartoœÌ tego pistoletu jest ciê¿ka do okreœlenia.
MoÂże jakieÂś 700 zl max, naprawdĂŞ niewiem.
Tak se gdybam.

Robert moÂże wiedzieĂŚ cos na temat takich pistoletĂłw, wiec dajÂąc w ciemno 500 wie co robi.

senior
Wysłany: 2011-10-30, 15:18   

teodor2424 napisał/a:
bardzo maÂło uÂżywany pistolet Saty.
A gdzieÂś Ty tego antyka uchowaÂł? Bo to chyba zabytek kupowany jeszcze w PEWEXIE za dolary z USA ktĂłry leÂżaÂł ĂŚwierĂŚ wieku opatulony kocami na dnie wersalki :D
Robert tak z ciekawoÂści siĂŞ zapytam: jaki to rocznik? Bo wyglÂądem to zajeÂżdÂża retrem.

I pytanie o pasujÂące do niego czĂŞÂści od modelu 3000: ale jego pysk jest przecieÂż inny niÂż w 3000 wiĂŞc.... trochĂŞ dziwne to stwierdzenie o wymiennych bebechach.
Pozdrawiam i powodzenia

Lackdoctor 
Wysłany: 2011-10-30, 15:30   

senior napisał/a:
A gdzieÂś Ty tego antyka uchowaÂł?

Projekter kolege na to cacko namĂłwiÂł.
Teraz ¿ycie zweryfikuje rzeczywist¹ wartoœÌ tego sprzêtu.
Bez znaczenia jest tu jego dobra jakoœÌ a bardziej technologia w której zosta³ wykonany.
500 zl od Robertlodz09, to dobra propozycja, bo taka zwykÂła sata 4000 1.3 rp DIGITAL wczoraj sprzedaÂła siĂŞ za skromne 900 zÂł i nikt na koniec aukcji nie przebijaÂł ani nie walczyÂł.
Zakup tego pistoletu jako antyk na biurko prezesa to fajna sprawa.
Do lakierowania teÂż - w to nie wÂątpiĂŞ.
Ale w odsprzedaÂż jako antyk, to trochĂŞ za wczeÂśnie na dobrÂą cenĂŞ.

Ja na Twoim miejscu teodor2424, wcale bym tego pistoletu nie sprzedawaÂł.
ChoĂŚby przez mĂłj sentyment do Projektera.
A tak na powaÂżnie, to ...... nie sprzedawaj z powodĂłw finansowych bynajmniej.

JeÂśli musisz, to chyba te 500 zl to bĂŞdzie swojego rodzaju max.. i to w ciemno.

senior
Wysłany: 2011-10-30, 16:09   

No ja pytam bo niby nie jestem wielkim wielbicielem Sat bo dla mnie sÂą lepsze pistolety niÂż tej marki ale przynajmniej modele znam i siako tako ÂśledzĂŞ wszystkie marki.
I o ile znam modele: mini, 100, 1000, 2000, 3000, 4000 to tego ni groma. I temu pytam skÂąd to siĂŞ wziĂŞÂło bo designem jest jak zabytki z lat 90-tych {moÂże i model od tego jest zaczerpniĂŞty?} a wyglÂądem nĂłwka sztuka. Ja mam wielu znajomych co majÂą jeszcze sprzĂŞty nĂłwki sztuki wysyÂłane w paczkach z USA w latach 80-tych i tylko testowo sprawdzane a do dziÂś nigdy nie uÂżywane wiĂŞc jakby co to nic mnie nie zdziwi :D

Robertlodz09 
Wysłany: 2011-11-01, 19:51   

senior napisał/a:
Robert tak z ciekawoÂści siĂŞ zapytam: jaki to rocznik? Bo wyglÂądem to zajeÂżdÂża retrem

Bardzo mÂłody model pistoletu ,na rynku amerykaĂąskim pokazaÂł siĂŞ chyba w zeszÂłym roku. CaÂły czas moÂżna go tam dostaĂŚ a u nas w kraju pokazaÂło siĂŞ (chyba) tylko te 20szt. ByÂły w zestawie z Sata KLC ,ktĂłre "rozprowadziÂł" (z tego co pisaÂł) kolega Projekter. A pistolet ten to: na bazie korpusu Sata jet 3000 osadzono gÂłowice z ostatniego modelu Sata jet90 o symbolu BS. UwaÂżam Âże jest to najbardziej udana gÂłowica jaka byÂła w tym modelu tj. Sata jet90. Dlatego zostaÂła w tym nowym Sata jet90-2.
Co do rzeczywistej wartoÂści siĂŞ nie wypowiem poniewaÂż to nie ja go sprzedaje ale w cenie w jakiej jest wystawiona moÂżna kupiĂŚ teÂż inne modele i to bardziej znane ;) Wiadomo Âże na nowym pistolecie zawsze siĂŞ traci jak chce siĂŞ go odsprzedaĂŚ zaraz po kupnie ;)
Pozdrawiam! :spoko:

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » OgÂłoszenia » Rodzaj ogÂłoszenia » Sprzedam

Odpowiedz do tematu