Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
scorpion1236 
Wysłany: 2011-11-22, 14:04   [Szukam/ZakupiĂŞ] MateriaÂły na pracĂŞ dyplomowÂą

Witam, w zwiÂązku z tym, Âże czeka mnie obrona pracy dyplomowej na poczÂątku 2012 roku chciaÂłem odpowiedni siĂŞ wyposaÂżyĂŚ w materiaÂły do napisania tej pracy.
Temat pracy: WpÂływ uszkodzeĂą nadwozi samochodĂłw osobowych na moÂżliwoÂści ich naprawy.
- istniejÂące rozwiÂązania nadwozi
- metody napraw uszkodzeĂą
- urzÂądzenia do naprawy
- istniejÂące trendy

InteresujÂą mnie wszelkie materiaÂły/broszury filmy szkoleniowe stosowane min. w autoryzowanych serwisach, rĂłwnieÂż materiaÂły na dvd, fotografie z przeprowadzanych napraw, wszelkie pliki pdf itp. ProszĂŞ pisaĂŚ ewentualne oferty, cenĂŞ + przesyÂłka. Mile widziane wypowiedzi osĂłb pracujÂących w branÂży blacharsko-lakierniczej.

lukasz509
Wysłany: 2011-11-22, 19:32   

kolego filmikĂłw masz peÂłno na youtube a fotorelacje z opisami masz na 2 forum starczy umiejeĂŞtnie z tego skorzystĂŚ idÂż do jakiegoÂś sklepu z materiaÂłami lak. i pozbieraj sobie reklamy pistoletĂłw itp. materiaÂłow i opisĂłw ze zdj masz peÂłno na forum.Powodzenia

Lackdoctor 
Wysłany: 2011-11-22, 20:46   

scorpion1236,

scorpion1236 napisał/a:
Mile widziane wypowiedzi osĂłb pracujÂących w branÂży blacharsko-lakierniczej.

I takim sposobem przybedzie nam mÂłody mgr co pojecie o lakiernictwie ma wziĂŞte z netu od osĂłb losowo pracujÂących lakierniczo.
Czyli wiedza z czarnej dupy wziĂŞta i potem taki ekspert branzy lakierniczo blacharskiej bĂŞdzie opiniotwĂłrczy w prasie i innych mediach.

Ja móg³bym opisaÌ ca³oœÌ procesów lakierniczych i wyt³umaczyÌ wiêkszoœÌ procesów które w zastosowaniu prawid³owej technologii daj¹ odpowiedni wynik koùcowy.... i gwarancjê.
Ale nie jestem tu ekspertem a piszac JA... mam na mysli kilku kolegĂłw ktĂłrzy posiadajÂąc wiedzĂŞ nawet wiĂŞkszÂą niÂż moja, mogÂą takie informacje dostarczyĂŚ.
Ale czy ktokolwiek bêdzie chcia³ sie podj¹Ì takiego zadania>>>?????
Ja nie, bo to niczemu nie posÂłuÂży. A poza tym nie czujĂŞ siĂŞ kompetentny do przekazywania takich wiadomoÂści.
W koĂącu jako zwykÂły user z netu ..... mogĂŞ napisaĂŚ stek bzdur.
Ale... pokierowaĂŚ mogĂŞ w kierunku jedynej kompetentnej osoby na tym forum.
Jesli ta osoba bĂŞdzie zainteresowana takim tematem to masz pracĂŞ na 6. :spoko:

Napisz do @Projekter. Tylko tyle Ci mogĂŞ poradziĂŚ.
Jest tu na forum..... wystarczy poszukaĂŚ.

scorpion1236 
Wysłany: 2011-11-24, 13:09   

Pracujê w ASO gdzie jest min. profesjonalny zak³ad blacharsko-lakierniczy gdzie mia³em okazjê poznaÌ jak to wszystko dzia³a, zreszt¹ w sprawie materia³ów poprosi³em promotora.

Temat mo¿na zamkn¹Ì.

PROJEKTER
Wysłany: 2011-11-24, 15:42   

No kolego @scorpion1236.... jak jesteÂś z ASO ... to juÂż nie masz tu wstĂŞpu ^^ koniec z tobÂą ^^ GiĂą ....GiĂą ... Szatanie .... GiĂą w mĂŞczarniach :D

ÂŻeby tu przetrwaĂŚ ze sztandarem ASO w rĂŞku to trzeba mieĂŚ kohones jak PROJEKTER :D

Napisz na mĂłj e-mail ... dostaniesz kilka moich publikacji i bÂłogosÂławieĂąstwo autora do korzystania z tekstu. :spoko:

gugun 
Wysłany: 2011-11-24, 16:17   

scorpion1236 napisał/a:
PracujĂŞ w ASO
pracujesz w aso a pytasz o
scorpion1236 napisał/a:
istniejÂące rozwiÂązania nadwozi
- metody napraw uszkodzeĂą
- urzÂądzenia do naprawy
- istniejÂące trendy

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Lackdoctor 
Wysłany: 2011-11-24, 16:19   

PROJEKTER napisał/a:
Napisz na mĂłj e-mail ... dostaniesz kilka moich publikacji i bÂłogosÂławieĂąstwo autora do korzystania z tekstu.

Czyli wczeÂśniej dobrze poradziÂłem... aso,aso,,,, a kysz... hehe. :spoko:

Lackdoctor 
Wysłany: 2011-11-24, 16:21   

gugun,
KolegĂŞ trochĂŞ poniosÂło.... moÂże chciaÂł siĂŞ dowiedzieĂŚ jak siĂŞ NIE ROBI... haha.
Kysz,kysz,,, aso,aso... Pozdro.

gugun 
Wysłany: 2011-11-24, 16:38   

Lackdoctor napisał/a:
KolegĂŞ trochĂŞ poniosÂło.... moÂże chciaÂł siĂŞ dowiedzieĂŚ jak siĂŞ NIE ROBI... haha.
nie wiem co chcial ale zapewne nie jest tam pomocnikiem lakiernika ....no a jak ktos kto "szefuje" w aso szuka pomocy u zwyklych lakiernikow to cos tu nie gra....

PROJEKTER
Wysłany: 2011-11-24, 20:23   

gugun napisał/a:
Lackdoctor napisał/a:
nie wiem co chcial ale zapewne nie jest tam pomocnikiem lakiernika ....no a jak ktos kto "szefuje" w aso szuka pomocy u zwyklych lakiernikow to cos tu nie gra....

Noooo ... nie pochlebiaj tak sobie za bardzo @gugn ... On wszedÂł na publiczne forum i zapytaÂł, czy ktoÂś mu moÂże pomĂłc ... tzn ktoÂś kto wie jak napisaĂŚ pracĂŞ magisterskÂą i jakie materiaÂły powinny byĂŚ w tym pomocne ... ale jak widzĂŞ to niestety Âżaden zwykÂły lakiernik mu jednak w tym nie pomĂłgÂł ;P ... WiĂŞc co to teraz za specjalistyczne i fachowe komentarze ??? :cool:

senior
Wysłany: 2011-11-24, 21:53   

PROJEKTER napisał/a:
kto wie jak napisaĂŚ pracĂŞ magisterskÂą i jakie materiaÂły powinny byĂŚ w tym pomocne ... ale jak widzĂŞ to niestety Âżaden zwykÂły lakiernik mu jednak w tym nie pomĂłgÂł ;P
Ale niechĂŞĂŚ {niemoc} pomocy w napisaniu magisterki nie Âświadczy o braku fachowoÂści tutejszych lakiernikĂłw :)
PROJEKTER napisał/a:
WiĂŞc co to teraz za specjalistyczne i fachowe komentarze ??? :cool:
No ale przecieÂż dobrze podpowiadajÂą:
Bierze cz³owiek w garœÌ aparat fotograficzny czy jeszcze lepiej: kamerê, idzie na halê na poszczególne stanowiska i ma wszystko jak na tacy z omówieniem s³ownym w³¹cznie.
Chyba Âże to nie "TO" ASO ;) :D

Powodzenia SKORPIONIE

gugun 
Wysłany: 2011-11-25, 10:58   

PROJEKTER napisał/a:
zn ktoÂś kto wie jak napisaĂŚ pracĂŞ magisterskÂą i jakie materiaÂły powinny byĂŚ w tym pomocne ...
materialy to on wiedzial przeciaz jakie sa pomocne bo sam napisal co potrzebuje...tylko ja tu bardziej wyczuwam niewiedze...bo jak napisac to wie bo juz jedna napisal skoro jest to obrona...a pracujac w aso po co pytac zwyklych lakiernikow jak moze sobie obejsc porozmawiac z ludzmi jak robia i dlaczego tak a nie inaczej...no chyba ze
senior napisał/a:
to nie "TO" ASO
:D

PROJEKTER
Wysłany: 2011-11-25, 11:10   

senior napisał/a:
PROJEKTER napisał/a:
kto wie jak napisaĂŚ pracĂŞ magisterskÂą i jakie materiaÂły powinny byĂŚ w tym pomocne ... ale jak widzĂŞ to niestety Âżaden zwykÂły lakiernik mu jednak w tym nie pomĂłgÂł ;P
Ale niechĂŞĂŚ {niemoc} pomocy w napisaniu magisterki nie Âświadczy o braku fachowoÂści tutejszych lakiernikĂłw :)

acha .... ale to, Âże czÂłowiek ktĂłry zamierza napisaĂŚ takÂą pracĂŞ pyta o ciekawe materiaÂły w kaÂżdym dostĂŞpnym ÂźrĂłdle potencjalnych informacji ... niestety juÂż go dyskredytuje i robi z niego przygÂłupa, a to Âże jest z ASO to juÂż wrĂŞcz debila .... ciekawe NIE ? ^^

Zdziwi³bym siê jakby obroni³ t¹ pracê mia³ tytu³ mgr. i zacz¹³ pracowaÌ jako lakiernik :shock: Co niby jest tak atrakcyjnego we wdychaniu syfu i absolutnie pewnym zgonie przed 60 rokiem ¿ycia ?

Akurat to czy ktoœ, tu jest czy nie jest doskona³ym fachowcem lakiernikiem ma siê nijak do napisania pracy magisterskiej ... to nie licencjat, ¿e mo¿na cenzura¹Ì d³ugie wypracowania na ogólny temat. Zdjêcia, czy opowieœci lakierników, lub blacharzy z ASO czy z nory .... to mo¿e z 10 % tego co jest potrzebne. To tak dla porz¹dku dla tych co mieli problemy z matur¹ ^^

Mnie jednak niezmiennie zadziwia fakt, Âże co niektĂłrzy z obecnych na forum majÂą siĂŞ za najlepszych lakiernikĂłw w Polsce ;P ... a Ja bardzo czĂŞsto odwiedzam renomowane warsztaty ... czasami teÂż nory .... i za cholerĂŞ nic .... absolutnie NIC nie potwierdza tego, Âże w tych norach kryjÂą siĂŞ doskonali specjaliÂści ktĂłrzy robiÂą powtarzalnie naprawy w taki sposĂłb Âżebym mĂłgÂł uznaĂŚ ten obraz lakiernictwa w Polsce ktĂłry mam, za jakiÂś wypaczony.

Raczej jednak w ka¿dym przypadku gdy ogl¹dam samochód po naprawie lakierniczej jest on na akceptowalnym poziomie jakoœci .... ale z mas¹ ma³ych b³êdów ... gdy do tego obejrzy siê te rozgrzebane w trakcie naprawy ... oraz puszki z u¿ywanymi tam materia³ami ... to finalnie raczej nikt mnie ju¿ nie przekona w takiej lakierni ¿e jest specjalist¹ i doskona³ym fachowcem.

Garstka z tych których znam to faktycznie fachowcy, przy których czapki z g³ów i g³êboki pok³on. Garstka ... mo¿e z 10 osób w Polsce ... wiêkszoœÌ to jednak ci którzy mo¿e i potrafi¹ ... i mo¿e wiedz¹ jak ... tyle tylko, ¿e tak nie robi¹ ... a TU proszê same b³yszcz¹ce gwiazdy lakiernictwa samochodowego ^^ ... do tego ju¿ stopnia, ¿e nawet po dwóch postach z zapytaniem o materia³y do pracy magisterskiej mo¿na ch³opka zmieszaÌ z ³ajnem ... :spoko: ... Mój szacun dla was roœnie normalnie jak suflet. ^^

gugun 
Wysłany: 2011-11-25, 11:38   

PROJEKTER, :D :D :D czy ty nie widzisz jak cie wszyscy podpuszczaja???ktos cos napisze dla jaj zeby tylko poczytac twoje dluuuugie odpowiedzi???jak pada jakies zdanie o aso to wszyscy zamiast robic to zagladaja co chwile tutaj specjalnie dla ciebie zeby zobaczyc czy juz odpisales... :D :D :D przestan znowu zaczynac temat o tym samym i nie badz az taki przewidywalny ;)
PROJEKTER napisał/a:
mo¿e z 10 osób w Polsce ... wiêkszoœÌ to jednak ci którzy mo¿e i potrafi¹ ... i mo¿e wiedz¹ jak ... tyle tylko, ¿e tak nie robi¹
to ja jestem 11 i dlatego siedze w dziurze bo "dokladam" do interesu i mimo ze duzo sie kasuje to jeszcze wiecej sie wydaje jak sie jedzie po materialy ;)

senior
Wysłany: 2011-11-27, 11:28   

Ano w pewnym sensie Panie PROJEKTER masz racjê z t± niesamowit± mas± geniuszy - lecz w wielu przypadkach tylko SAMOZWAÑCÓW. Tutaj trzeba siê z tym zgodziæ bo tak jest. Baaaa co wiêcej czêsto jest tak ¿e im wiêkszy syf tym wiêksze ego z podparciem ¿e "nie ka¿dy zrobi bez warunków i bez narzêdzi" - to niby prawda ale wcale nie musi to byæ g³ówny powód wywy¿szania siê - nie mo¿e to byæ powód jedyny.
Tutaj moÂżna o tym siĂŞ rozpisywaĂŚ ale wedÂług mnie nie ma sensu bo tylko siĂŞ naklika a efektĂłw z tego i tak nie bĂŞdzie.
MoÂżna tylko dodaĂŚ Âże wedÂług mnie -i tego co zaobserwowaÂłem- geniusze samozwaĂący nie zawsze a nawet najczĂŞÂściej nie sÂądzÂą i nie mĂłwiÂą tak o sobie dlatego Âże sÂą gÂłupi i zarozumiali tylko dlatego Âże porĂłwnujÂąc swoje prace do innych im znanych wyciÂągajÂą Âłatwo takie wnioski z tego co tylko widaĂŚ goÂłym okiem a tym bardziej jeÂśli robiÂą w gorszych wÂłaÂśnie warunkach i gorszymi narzĂŞdziami, oraz nie majÂą pojĂŞcia ile nie wiedzÂą o lakiernictwie, materiaÂłach i technologii.
Najzwyczajniej na Âświecie nie sÂą Âświadomi ile jeszcze nie wiedzÂą, czego nie potrafiÂą i czego nie majÂą.....
Ale tak by³o, jest i pewnie jeszcze bêdzie po wsze czasy - chocia¿ ostre nagonki kontroli doœÌ mocno to pomniejsz¹. Nigdy ca³kiem nie zlikwiduj¹ ale coœ tam pomniejsz¹.
Cytat:
same bÂłyszczÂące gwiazdy lakiernictwa samochodowego ^^ ... do tego juÂż stopnia, Âże nawet po dwĂłch postach z zapytaniem o materiaÂły do pracy magisterskiej moÂżna chÂłopka zmieszaĂŚ z Âłajnem
Tutaj przesadzasz i ÂśmiaÂło mogĂŞ siĂŞ podpisaĂŚ pod tym co napisaÂł powyÂżej GUGUN.
JesteÂś niesamowicie spiĂŞty.... :) ProponujĂŞ wypadzik na miasto w jakimÂś doborowym towarzystwie i powrĂłt do domu dopiero po peÂłnym wyluzowaniu i odreagowaniu - np. po 2-3 dniach :D ;)
A wtedy jak w peÂłni wyluzowany i odstresowany wejdziesz ponownie na ten temat to zobaczysz w 2 odpowiedzi w tym temacie konkretnÂą odpowiedÂź:
Lackdoctor napisał/a:
Ale... pokierowaĂŚ mogĂŞ w kierunku jedynej kompetentnej osoby na tym forum.
Jesli ta osoba bĂŞdzie zainteresowana takim tematem to masz pracĂŞ na 6. :spoko:

Napisz do @Projekter. Tylko tyle Ci mogĂŞ poradziĂŚ.
Jest tu na forum..... wystarczy poszukaĂŚ.
I gdzie tu mieszanie z Âłajnem? ;)
Ja nie widzĂŞ
Inne Âżarty to Âżarty ale odpowiedÂź szybka i konkretna byÂła na samym poczÂątku - chyba Âże siĂŞ z niÂą nie zgadzasz - ale wtedy ujmiesz sam sobie a o to z tego co czytaÂłem Twoje posty CiĂŞ za nic nie podejrzewam :D :fiu:
WiĂŞcej luzu........... :spoko:
Pozdro

PROJEKTER
Wysłany: 2011-11-27, 18:17   

senior napisał/a:

Tylko po co ? ^^ ... to nie Facebook.

gugun napisał/a:
PROJEKTER, :D :D :D czy ty nie widzisz jak cie wszyscy podpuszczaja???ktos cos napisze dla jaj zeby tylko poczytac twoje dluuuugie odpowiedzi???jak pada jakies zdanie o aso to wszyscy zamiast robic to zagladaja co chwile tutaj specjalnie dla ciebie zeby zobaczyc czy juz odpisales... :D :D :D przestan znowu zaczynac temat o tym samym i nie badz az taki przewidywalny ;)
PROJEKTER napisał/a:
mo¿e z 10 osób w Polsce ... wiêkszoœÌ to jednak ci którzy mo¿e i potrafi¹ ... i mo¿e wiedz¹ jak ... tyle tylko, ¿e tak nie robi¹
to ja jestem 11 i dlatego siedze w dziurze bo "dokladam" do interesu i mimo ze duzo sie kasuje to jeszcze wiecej sie wydaje jak sie jedzie po materialy ;)

A Ty @gugn znowu sobie bez powodu pochlebiasz ^^

Absolutnie moÂżesz mnie podpuszczaĂŚ w takie tematy. Nawet napiesze ci Âże bardzo bym sobie tego ÂżyczyÂł :spoko: .

Ja zawsze z ogromn¹ frajd¹ i przyjemnoœci¹ odpisuj¹ ... M¹drze na m¹drze pytanie w m¹drych tematach i m¹drze, ale ju¿ bardzo z³oœliwie w innych tematach ^^ . Zawsze jednak ( w takich jak Ty to nazywasz PODPUCHACH ... :cool: ) prêdzej, czy póŸniej komuœ puszcza samokontrola i nagle ... mamy w postach pe³ny obraz durnoty, wieœniactwa, braku wykszta³cenia, nie wspominaj¹c ju¿ o tym, ¿e powolutku z ukrycia wy³azi te¿ z takiego "raptuska" nie ukrywany ju¿ pod zas³on¹, bardzo mizerny poziom wiedzy zawodowej o lakiernictwie .... Nie wierzsz ? .... Przeczytaj sobie dowolnie wybrany ostry i agresywny temat z moim udzia³em na tym forum :tak: Dowolnie wybrany ! ^^

Potem zastanów siê kto w takich awanturach zyskuje kto traci ? .... Poczytaj moje wszystkie z³oœliwe posty z wyzwiskami ... i zwróÌ uwagê ¿e obok mieszania, durnia z b³otem zawsze w treœci s¹ konkretne merytoryczne informacje ;) ... taki trick :D

Nigdy nie uda³oby mi siê przekazaÌ nikomu tylu cennych i wa¿nych informacji ... zadziwiaj¹cych dla tzw. "ogó³u" i czêsto szokuj¹cych ... ale zawsze rzetelnych i prawdziwych ... gdyby jakiœ przyg³up po drugiej stronie ³¹cza, nie zademonstrowa³ mitów i dziecinnej wiedzy na omawianego zagadnienia ;) ... a do tego nie stan¹³ w ich obronie z uporem os³a ^^ powtarzaj¹c jakieœ kolokwializmy i podania ludowe. Nawet w tych luŸnych tematach, przy ostrzejszej wymianie zdaù natychmiast wy³azi na wierzch kto zna zagadnienie na temat którego siê m¹druje. a kto tylko o tym coœ tam s³ysza³ i wyrobi³ sobie pogl¹d.

Tak¿e jak mo¿esz @gugn ... to nie odpuszczaj z tymi podpuchami :D ... Wal œmia³o jedn¹ po drugiej i bij siê ze mn¹ w obronie w³asnego stanowiska :spoko: . Wybacz tylko jak nie z³apiê tematu bo niestety wbrew pozorom (choÌ te¿ tego ¿a³ujê :tak: ) ... ale nie jestem wszystkowiedz¹cy :roll: . Dlatego pisze posty tylko w tych tematach w których demonstruj¹c kontr tezê ma absolutn¹ pewnoœÌ, ¿e mogê udowodniÌ wszytko co napisze ... Inaczej nie piszê ... i z ASO jest dok³adnie tak samo.

Mamy w Polsce .... nory.... warsztaty i ASO .... Nora jest na dnie tej struktury, ASO na szczycie :cool: ... TysiÂąc zdaĂą na tym forum na temat syfu w ASO i tego jacy tam pracujÂą popapraĂący, ale ... nikogo z ASO. ÂŻadnej opinii z wnĂŞtrza takiego obiektu ... Ciekawe co ? ^^

Dlatego rozumiesz chyba, Âże olewam kaÂżdÂą dyletanckÂą opinie w temacie, gdy wypowiada jÂą osoba nie majÂąca Âżadnej rzetelnej wiedzy ! Tak jak w sprawie lakieru, pistoletu, kabiny, kosztĂłw budowy, formalnoÂści, przepisĂłw prawa, czy ... ASO. Dyletant to tylko mÂądrujÂący siĂŞ burak ze ÂśmiesznÂą opiniÂą ^^ . ÂŚwiat jest peÂłny takich mÂądrusiĂłw ... jedni uwaÂżajÂą siĂŞ za lekarzy inni za mechanikĂłw samochodowych jeszcze inni za specĂłw od budowlanki ... WspĂłlna cecha ... to brak wyksztaÂłcenia, czy choĂŚby zawodowego doÂświadczenia w kwestiach ^^ o ktĂłrych mĂłwiÂą czy piszÂą ...

Dla ciebie @gugn i dla kaÂżdego, kto tu napisaÂł choĂŚ jedno zdanie o ASO te obiekty to zagadka. Nic o nich nie wiesz. :cool: NIC !

Teraz moÂżesz mnie podpuÂściĂŚ ... Dawaj ! :D

senior
Wysłany: 2011-11-27, 21:23   

PROJEKTER napisał/a:
senior napisaÂł/a:

Tylko po co ? ^^ ... to nie Facebook.
Niby tak...........
Ale i nie kolonia karna o zaostrzonym rygorze z jednoosobowymi celami wykutymi w jaskiniach URALU :D :D
:spoko:

Lackdoctor 
Wysłany: 2011-11-27, 21:45   

senior,

Sprawa jest bardzo prosta.
Chodzi o bycie w necie a nie o odgrzewanie starych kotletĂłw (czyt. postĂłw)
Wiadomym jest Âże NIKT za free w necie nie bĂŞdzie siedziaÂł i pisaÂł z chÂłopaczkami o pistoletach za gruba kasĂŞ i innym markowym sprzecie.
Takie dzia³ania to ukryty cel i wbijanie do pustych g³ów po setki razy.. sata,sata,sata,sata, iwata,iwata,iwata,iwata, rupes,festo,bla,bla,bla, kabina,promiennik (ale markowy nie z marketu) i takie inne pro.
Jak ci ktos wbija takie rzeczy na co dzieĂą i jeszcze w wielkiej awanturze robi z ciebie durnia gÂłupka i idiote bo masz jeden element do lakierowania i sico ci sie wydaje odpowiednie... to jaki jest tego cel????
Marketing w czystym wydaniu, robienie rynku dla zbytu drogiego markowego sprzetu.

My tego nie widzimy, kilku z nas zakupiÂło te markowe sprzety, kilkunastu jest aktywnych userĂłw co sie wypowiada, kilkudziesiĂŞciu dziennie jest takich co widac ze sie logowali na forum jednym czy drugim.
Ale ukrytym celem sa te tysiace userĂłw zarejstrowanych na forach - sprawdzcie sobie ilu nas jest.
Do tego pozycjonowanie tematĂłw w google o ktĂłre osobiscie dba pewien admin forum aby te tematy byÂły na samej gĂłrze, jako pierwsze w wynikach google.
I czego sie mozna dowiedziec wpisujac np pistolet lakierniczy w google???
Ze sata , tylko sata, sata to krĂłlowa sico to syf a jego posiadanie to debilizna i durnota i czarna dupa itd...
Wiecie ilu ludzi codziennie szuka w google wiadomosci o tym czego w naszej dziedzinie nie wiedzÂą?
TysiÂące. I te tysiÂące ludzi ma wbijane do gÂłowy Âże tylko sata, iwata, sata, sata, sata.
Sico sie psuje, nie lakieruje, sata jest bezawaryjna.
Jak ktos napisze Âże jego sie zepsuÂła to okazuje siĂŞ Âże... jest pierwszy i jedyny i zapewne to wynik niewÂłasciwej eksploatacji bo saty nie psujÂą sie WCALE :rotfl: :rotfl:

Do tego potrzeba kÂłutni, wielkich wojen.
Wtedy o pozycjonowanie i dotarcie informacji o super produktach Robert nie musi sie martwiĂŚ i jego praca i czas poÂświĂŞcony w necie jest sowicie wynagrodzony a wielcy dostawcy tego swiata widzÂą po obrotach Âże takie dziaÂłania przynosza efekty wiĂŞksze od spodziewanych.

Dzieki temu... sata trafia pod strzechy :spoko: :spoko: :spoko:
Do dziupli,nor i bez ró¿nicy gdzie, byle siê sprzeda³a.

A kiedyÂś, nie tak dawno, markowe sprzĂŞty to byÂł rynek tylko aso - 90%, reszta to pojedyĂącze sztuki tu i tam spotykane a najwiĂŞcej to starsze modele z wtĂłrnego obiegu.

Prawda Robercie????
KaÂżdy orze jak moÂże i nic mi do Twojej pracy.
Tak to widzĂŞ i niczym tego nie zmienisz a na wymiane poglÂądĂłw ze mna i wysokie noty u szefostwa raczej nie licz..
MiÂłego klikania i prostowania na swoja modĂŞ tego co niechcacy tknaÂłem.

No i bym zapomniaÂł o edycji emotkowej postu po jego napisaniu (jak to masz w zwyczaju robiĂŚ...)
Tyle Âże sam musisz je porozmieszczaĂŚ, bo mi to wisi.
:roll: :rotfl: :devil: :> :nie: ;P :fiu: :sciana: :blee: :/ :shock: :spoko: :cool: :x: ^^ :D ;) :)

gugun 
Wysłany: 2011-11-28, 11:30   

:sciana: :sciana: :sciana: :sciana: :sciana: :sciana: :sciana: :sciana: :sciana: :sciana: :sciana: :sciana: :sciana: :sciana: :sciana: :sciana: :sciana: :sciana: :sciana:
PROJEKTER napisał/a:
eraz moÂżesz mnie podpuÂściĂŚ ... Dawaj !

gugun 
Wysłany: 2011-11-28, 13:00   

PROJEKTER, napisz :D jeszcze ^^ cos ;P ciekawego :blee: poki :devil: mam przerwe bo sie nudze :D :cool: :spoko: ^^

PROJEKTER
Wysłany: 2011-11-28, 15:12   

Sorry ... ale niestety Ja nie mam caÂłego wolnego ... roku ^^

gugun 
Wysłany: 2011-11-28, 15:20   

robota to glupota.... ^^ picie to jest zycie... ;P

gugun 
Wysłany: 2011-11-29, 13:13   

Lackdoctor napisał/a:
Wiadomym jest Âże NIKT za free w necie nie bĂŞdzie siedziaÂł i pisaÂł z chÂłopaczkami o pistoletach za gruba kasĂŞ i innym markowym sprzecie.
Takie dzia³ania to ukryty cel i wbijanie do pustych g³ów po setki razy.. sata,sata,sata,sata, iwata,iwata,iwata,iwata, rupes,festo,bla,bla,bla, kabina,promiennik (ale markowy nie z marketu) i takie inne pro.
Jak ci ktos wbija takie rzeczy na co dzieĂą i jeszcze w wielkiej awanturze robi z ciebie durnia gÂłupka i idiote bo masz jeden element do lakierowania i sico ci sie wydaje odpowiednie... to jaki jest tego cel????
Marketing w czystym wydaniu, robienie rynku dla zbytu drogiego markowego sprzetu.

My tego nie widzimy, kilku z nas zakupiÂło te markowe sprzety, kilkunastu jest aktywnych userĂłw co sie wypowiada, kilkudziesiĂŞciu dziennie jest takich co widac ze sie logowali na forum jednym czy drugim.
Ale ukrytym celem sa te tysiace userĂłw zarejstrowanych na forach - sprawdzcie sobie ilu nas jest.
Do tego pozycjonowanie tematĂłw w google o ktĂłre osobiscie dba pewien admin forum aby te tematy byÂły na samej gĂłrze, jako pierwsze w wynikach google.
I czego sie mozna dowiedziec wpisujac np pistolet lakierniczy w google???
Ze sata , tylko sata, sata to krĂłlowa sico to syf a jego posiadanie to debilizna i durnota i czarna dupa itd...
Wiecie ilu ludzi codziennie szuka w google wiadomosci o tym czego w naszej dziedzinie nie wiedzÂą?
TysiÂące. I te tysiÂące ludzi ma wbijane do gÂłowy Âże tylko sata, iwata, sata, sata, sata.
Sico sie psuje, nie lakieruje, sata jest bezawaryjna.
Jak ktos napisze Âże jego sie zepsuÂła to okazuje siĂŞ Âże... jest pierwszy i jedyny i zapewne to wynik niewÂłasciwej eksploatacji bo saty nie psujÂą sie WCALE

Do tego potrzeba kÂłutni, wielkich wojen.
Wtedy o pozycjonowanie i dotarcie informacji o super produktach Robert nie musi sie martwiĂŚ i jego praca i czas poÂświĂŞcony w necie jest sowicie wynagrodzony a wielcy dostawcy tego swiata widzÂą po obrotach Âże takie dziaÂłania przynosza efekty wiĂŞksze od spodziewanych.
czyli to ze k projekter sprzedaje sie i czerpie korzysci wzamian za promowanie chociazby saty????bo nie do konca rozumiem :D :D :D a z twojego postu wlasnie to wynika...

Lackdoctor 
Wysłany: 2011-11-29, 14:04   

gugun napisał/a:
a z twojego postu wlasnie to wynika...

Daj Robertowi och³on¹Ì, zebraÌ si³y, sprawa musi siê zakurzyÌ z lekka aby juz tak klarownie nie by³o widaÌ ca³okszta³tu jego poczynaù.
Wtedy to nas za uszy i nosy wytarga i wtr¹ci w czarn¹ otch³aù wielkiej dupy (a kysz - siedzieÌ w dupie projektera to chyba œrednia przyjemnoœÌ)

PomaÂłu juÂż zaczyna, ale pomyliÂły mu siĂŞ fora.
ZauwaÂż Âże on chodzi tam gdzie moÂże w kogoÂś pozaczepiaĂŚ...

Gratis emotki dla Roberta aby se porozkÂładaÂł gdzie chce... :tak: :nie: ;P ^^ :shock: :help: :x:

PROJEKTER
Wysłany: 2011-11-29, 17:21   

Lackdoctor napisał/a:
PomaÂłu juÂż zaczyna, ale pomyliÂły mu siĂŞ fora.
ZauwaÂż Âże on chodzi tam gdzie moÂże w kogoÂś pozaczepiaĂŚ...

To ciut nie precyzyjne jest ... @Projekter oprócz tego forum i tamtego jest jeszcze na trzech innych :spoko: I nie czepia siê od tak poprostu tylko wy³ania selektywnie z grona Usherów tylko - Durniów zawodowych ... a potem u¿ywaj¹c ok 10 % zasobów posiadanej wiedzy i doœwiadczenia sprawia sobie frajdê lej¹c takiego durnia, a¿ do krwi. Zdarzy siê ¿e Dureù jest sprytny i wtedy zmusza mnie do siêgniêcia po 20 a w porywach nawet 25 % tej wiedzy któr¹ mam ¿eby go "anihilowaÌ". To rzadkie przypadki ale tez sprawiaj¹ mi przyjemnoœÌ :D ... Zupe³nie mi to dynda czy ma taki, czy inny nick i czy jest na tym, czy na tamtym czy na innym forum ^^ Dureù to zawsze "cel" nawet jak ma czasami tytu³ moderatora ... ale to ju¿ Krzysiu znasz sam z autopsji :spoko:

Natomiast twój wywód Krzysiu o tym ¿e kierujê jak¹œ wielk¹ mroczn¹ machin¹ tajnego lobby konkretnych producentów jest .... bardzo pochlebny. Dziêki, Dziêki. Wiedzia³em ¿e mnie podziwiasz, ale ¿e pomyœla³eœ o mnie jak o cz³owieku z takim wp³ywem na rynek wyposa¿enia to przyznam, jestem zadziwiony. Ale dziêki, dziêki wielki :D Jak Ja bym chcia³ ¿eby to by³a prawda :roll:

Ale nic straconego ... W zasadzie to bardzo ciê proszê tak po przyjacielsku ... ¿ebyœ rozg³asza³ gdzie tylko mo¿na tak¹ informacjê. Ja ci podrzucê na PW co jakiœ czas jak¹œ konkretn¹ firme do pormocji i odpalê z 10 % prowizji ^^ .... TY - Krzysiu ? ... Wiesz ile byœmy zgarnêli kasy jakbym tak zadzwoni³ do dystrybutora DeVilbisa ... albo do kogoœ od SICO ^^ WOW ... rzeka pieniêdzy :D

Lackdoctor 
Wysłany: 2011-11-29, 17:59   

PROJEKTER napisał/a:
WiedziaÂłem Âże mnie podziwiasz,

Tylko bez wazeliny proszĂŞ.

Ja jestem szczery,,, a mo¿e wolisz fa³szywych przyjació³???
W innym temacie daÂłem przykÂład,,, podoba Ci sie taki ukÂład jak z tamtego tematu?

A co do
PROJEKTER napisał/a:
Natomiast twój wywód Krzysiu o tym ¿e kierujê jak¹œ wielk¹ mroczn¹ machin¹ tajnego lobby konkretnych producentów jest .... bardzo pochlebny.

to dobrze wiesz ze mam racjĂŞ, bo od kogo bym to wiedziaÂł.

JeÂśli jest tak jak napisaÂłeÂś i masz taki wpÂływ na rynek w polsce to tylko pogratulowaĂŚ.

Moim zdaniem nie kÂłamaÂłeÂś i wprowadziÂłeÂś saty pod strzechy.

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » OgÂłoszenia » Rodzaj ogÂłoszenia » Sprzedam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi