Aha.
Czyli ten znaczek UV na klarze sikkensa to taki ma³o znacz±cy szczególik
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses
Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
Lackdoctor napisa³/a:
lak napisa³/a:
Sprawa o¶wietlenia
Aha.
Czyli ten znaczek UV na klarze sikkensa to taki ma³o znacz±cy szczególik
Widzê Krzysiu, ¿e zaprzyja¼ni³e¶ siê z Sikkensem ... to bardzo dobre pordukty i dosæ oryginalna filozofia . Osobi¶cie mam do tej firmy ( w Polsce ) antypatiê ... ale to stare czasy ! ... Co do samych produktów to trudno siê do czego¶ przyczepiaæ. Je¿eli to jaki¶ powa¿niejszy zwi±zek z t± mark± to mo¿esz liczyæ na moje informacjê. O produktach klasy PLUS tak do roku 2004 wiem chyba wszystko ( obym siê tylko nie przewióz³ na tej deklaracji )... o tych nowszych do¶æ du¿o bo mam ( tzn. mia³em do wrze¶nia 2011 ) pod opiek± technologiczno organizacyjn± du¿y serwis ASO z mieszalnikiem Autowave Sikkensa. Tak¿e jakby co ? ... to mam kogo spytaæ pierwszej rêki co i jak z pominiêciem techników i "marketingowego budyniu"
ostatnio czytalem o takim bezbarwnym co podczas lakierowania nie jest krystaliczny tylko dopiero po czasie zeby mozna bylo kontrolowac grubosc warstwy i inne...i nawet widzialem gdzies cos takiego ale cena powala bo litr kosztowal ok 5 setek jak sie nie myle:)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum