Autor |
Wiadomość |
 |
maykel
|
Wysłany: 2012-01-15, 14:39 Mieszalnik Max Mayer
|
0
|
|
|
|
szukam opinii na temat mieszalnika Max Mayera , konwencji, jaka pasownoœÌ i cena. |
|
|
|
 |
lorakkr21
|
Wysłany: 2012-01-15, 15:04
|
0
|
|
|
lorakkr21
|
Ja pracowa³em dwa lata na MaxMeyerze na systemie wodnym i konwencjonalnym , Konwencja ok , woda bez sza³u , cena konwencji ok , pasowalnoœÌ jak wiêkszosÌ zale¿y od kolorysty lecz du¿o kolorów pasuje z fiszki ( cena konwencji dobra ) . Pracowa³em równie¿ na materia³ach tej firmy i muszê przyznaÌ ze s¹ calkiem niez³e bardzo fajna jest szpachla 1800 i 3800 , podk³ad akrylowy wype³niaj¹cy ok , podk³ad epoksydowy równie¿ bardzo dobry u¿ywa³em go przy lakierowaniu MM , Lakiery bezbarwne polecam 440 fajny lakier pracowa³em równie¿ na 350 i 200 lecz one s¹ ju¿ drogie szczególnie 350 uhs .Pozdrawiam !!! |
|
|
|
 |
marcin
|
Wysłany: 2012-01-15, 19:20
|
0
|
|
|
|
MateriaÂły faktycznie niezÂłe, cena konwencji tez przyzwoita natomiast zero aktualizacji kolor boxu i to chyba z zaniedbania polifarbu cieszyn bo zdaje siĂŞ oni sÂą dystrybutorem przynajmniej na ÂślÂąsku. |
|
|
|
 |
lakierok
|
Wysłany: 2012-01-15, 19:25
|
0
|
|
|
|
marcin napisał/a: | MateriaÂły faktycznie niezÂłe, cena konwencji tez przyzwoita natomiast zero aktualizacji kolor boxu i to chyba z zaniedbania polifarbu cieszyn bo zdaje siĂŞ oni sÂą dystrybutorem przynajmniej na ÂślÂąsku. |
a jak ma siê kolorystyka ? jak iloœÌ alternatyw danego koloru no i jak fiszka i po nalaniu ? |
|
|
|
 |
marcin
|
Wysłany: 2012-01-15, 22:27
|
0
|
|
|
|
Bywa ró¿nie , przewa¿nie zawartoœÌ kubka odzwierciedla to co na fiszce a jeœli chodzi o alternatywy to niektóre kolory maj¹ ich 6 lub 7 a na niektóre nie ma wogóle du¿ej fiszki tylko trzeba szukaÌ na takich ma³ych paskowych wzornikach. Plusem jest ¿e np wiêkszoœÌ kolorów na motocykle mo¿na zrobiÌ. |
|
|
|
 |
lakierok
|
Wysłany: 2012-10-11, 12:07
|
0
|
|
|
|
marcin napisał/a: | Bywa ró¿nie , przewaÂżnie zawartoœÌ kubka odzwierciedla to co na fiszce a jeÂśli chodzi o alternatywy to niektĂłre kolory majÂą ich 6 lub 7 a na niektĂłre nie ma wogĂłle duÂżej fiszki tylko trzeba szukaĂŚ na takich maÂłych paskowych wzornikach. Plusem jest Âże np wiĂŞkszoœÌ kolorĂłw na motocykle moÂżna zrobiĂŚ. |
Mam pytanie a mianowicie byÂłem u kolesie co max mayera i tem miaÂł tylko wzorniki kolorĂłw na paskach a kolega "marcin" pisze Âże sÂą duÂże fiszki i wzorniki , zna ktoÂś temat ? |
|
|
|
 |
maykel
|
Wysłany: 2012-12-02, 14:51
|
0
|
|
|
|
Mnie teÂż interesuje jakie sÂą wzorniki ? teraz podobno dajÂą tylko te paskowe a wczeÂśniej Âże dwa rodzaje fiszek - podobno |
|
|
|