Szukaj FAQ Album

co jest grane??
administracja spi???
26%
 26%  [ 7 ]
w nosie juz ma te forum??
23%
 23%  [ 6 ]
wszystko jest ok jak byc powinno!!!
50%
 50%  [ 13 ]
Głosowań: 26
Wszystkich Głosów: 26

Autor Wiadomość
gugun 
Wysłany: 2012-01-16, 19:29   jest tu ktos??

hallo panowie jest tu ktos odpowiedzialny za te forum???jest komu posprzatac ostatni kilkudniowy konflikt??bo chyba nie??samowolka totalna widac sie zrobila!! 2 moderatorow od aero a od reszty??? przemo ma dni ze wchodzi ma postoje ze nie,reszty tu widac nie bylo juz kilka miesiecy lacznie z administracja!!!co tu jest grane co???

zed
Wysłany: 2012-01-16, 20:24   

kryzys ;)

DrCruel
Wysłany: 2012-01-17, 10:53   

Witam, no ja siĂŞ bardzo cieszĂŞ, Âże siĂŞ taki wÂątek pojawiÂł ze strony uÂżytkownikĂłw bo ja wychodzĂŞ z zaÂłoÂżenia, Âże zbyt duÂży nadzĂłr nie jest szczĂŞÂśliwym rozwiÂązaniem. PrzykÂładem moÂże byĂŚ gigantyczne forum "elektroda" gdzie za chwilĂŞ zacznÂą upominaĂŚ za brak przecinkĂłw (jeÂżeli juÂż tego nie robiÂą).
Je¿eli jednak s± takie g³osy aby zwiêkszyæ nadzór na Lakierowanku i s± chêtni do takiej pracy to nie widzê problemu. Trzeba jednak pamiêtaæ, ¿e moderator to kto¶, komu ju¿ pewnych rzeczy nie wypada robiæ (pisaæ) a inne wrêcz s± wymagane. Trzeba umieæ to pogodziæ i przy tym nie straciæ swojej wiarygodno¶ci, reputacji itd. To nie mo¿e byæ kto¶ kto TYLKO umie naciskaæ na przycisk USUÑ, ZBANUJ itp

Co proponujecie? Casting, wybory czy jeszcze coÂś innego?

A moÂże jakieÂś propozycje odnoÂśnie samego forum? Nie wszystko jest moÂżliwe ale moÂże coÂś siĂŞ da usprawniĂŚ.

gugun 
Wysłany: 2012-01-17, 11:08   

nie chodzi tu o zbyt duzy nadzor panie kolego ;) ale mysle ze miales okazje poczytac ile dni czasem potrafi sie tu "ba³agan" ciagnac??? i to w ostatnim czasie nie by³ pierwszy przypadek.na dzia³ o aerografi przypada 2 moderatorów a jesli chodzi o reszte to jedyna osoba co tu czasem zaglada jest przemo ale to o wiele za ma³o bo z profesjonalnego wczesniej forum robi sie ba³agan i nowi "ludzie" szukajac informacji natykaja sie na same off/y i k³utnie czego nie powinno byc na tego typu "doœÌ popularnym" forum.pozdrawiam

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-01-17, 11:25   

gugun,

ProszĂŞ o mianowanie Guguna na moderatora.
Niemam innych propozycji.
Pozdrawiam.

No chyba Âże jeszcze mister Projekter :tak:

DrCruel
Wysłany: 2012-01-17, 11:39   

gugun napisał/a:
mysle ze miales okazje poczytac ile dni czasem potrafi sie tu "baÂłagan" ciagnac???

Zgadzam siê, nie wszystko da siê upilnowaÌ ale jak siê da to lepiej przerwaÌ w odpowiednim momencie bo póŸniej robi siê mega zadyma, tak jak ta ostatnia. Ja nie zawsze mogê tu byÌ wiêc chêtnie zlecê tê pracê ;) By³ czas, ¿e by³o tu wiêcej k³ótni i wtedy kilka osób podjê³o siê tego zadania a póŸniej siê uspokoi³o... ale jak najbardziej jestem za aktywnymi moderatorami.

gugun 
Wysłany: 2012-01-17, 12:17   

DrCruel napisał/a:
Zgadzam siê, nie wszystko da siê upilnowaÌ ale jak siê da to lepiej przerwaÌ w odpowiednim momencie bo póŸniej robi siê mega zadyma, tak jak ta ostatnia. Ja nie zawsze mogê tu byÌ wiêc chêtnie zlecê tê pracê By³ czas, ¿e by³o tu wiêcej k³ótni i wtedy kilka osób podjê³o siê tego zadania a póŸniej siê uspokoi³o... ale jak najbardziej jestem za aktywnymi moderatorami
no jak widac forum sie rozwija a co za tym idzie coraz wiecej zdan,pogladow i balaganu...i dlatego zaÂłoÂżylem ten temat i myslalem ze zainteresowanie bedzie wieksze,tymardziej teraz jak wszyscy moga sie wypowiedzic i moÂżna wspolnie ustalic co zmienic Âżeby byÂło lepiej...jak sa klutnie to nickow nie brakuje co musza dodaĂŚ swoje 5 groszy a teraz wszyscy chowaja glowe w piasek jak gdyby niby nic...
Lackdoctor napisał/a:
Pozdrawiam.
a co do tego to dziekuje Krzysiek za poparcie,ale jesli miaÂłbym byĂŚ po czesci odpowiedzialny za te forum to chciaÂłbym zeby inni sie na ten temat wypowiedzieli za lub przeciw,lub tez dali swoije propozycje.pozdrawiam

PROJEKTER
Wysłany: 2012-01-17, 12:41   

Lackdoctor napisał/a:
gugun,

Pozdrawiam.

No chyba Âże jeszcze mister Projekter :tak:

Ja ... to bym bez namysÂłu wciskaÂł BAN ^^ ...

Moderator to cz³owiek który musi mieÌ mnóstwo zdrowego rozs¹dku i ogromne pok³adu tolerancji, a przy tym niewyobra¿aln¹ dla mnie cierpliwoœÌ do t³umaczenia spraw oczywistych. .... Doskonale Krzysiu wiesz jak siê to koùczy gdy moderator siê pogubi w tym do czego jest powo³any. :tak: ... Ja wolê byÌ tam gdzie jestem ... na miejscu krytyka wszystkiego co nieprofesjonalne i nie legalne w tej bran¿y. :spoko:

Nawet gigantyczne pok³ady wiedzy zawodowej nie s¹ wystarczaj¹c¹ rekomendacj¹ na tak odpowiedzialne stanowisko. Moderator musi g³êboko schowaÌ w³asne pogl¹dy i przekonania ¿eby daÌ siê wypowiedzieÌ innym. Jak to goœÌ z nory musi siedzieÌ cicho gdy siê krytykuje to co on sam robi ... jak to goœÌ z ASO te¿ musi siê przymkn¹Ì gdy ktoœ chwali norê albo dziadowskie rozwi¹zania ... Przymnkn¹Ì w³asne preferencje i tak pokierowaÌ dyskusj¹ ¿eby by³o w niej coraz wiêcej treœci merytorycznej, a coraz mniej indywidualnych opinii ...

Kto z was czuje siĂŞ na siÂłach tak postĂŞpowaĂŚ ? :/

------------------------------------------------------------------------------------------

Je¿eli @gugn uwa¿asz ¿e umiesz zachowaÌ dystans ... to z pewnoœci¹ wiedzy i doœwiadczenia zawodowego masz doœÌ ¿eby takie stanowisko obj¹Ì.

GÂłosuje ZA .... jeden warunek ... @senior, @lakckdoktor, @projekter, @modular ... dwu tygodniowy zakaz pisania i wielkie czerwone ostrzeÂżenia za ten chlew w temacie o epoksydzie :spoko:

@gugun na moderatora ... tylko pierwszÂą decyzjÂą pokaÂż kolego Âże masz jaja :D

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-01-17, 12:55   

PROJEKTER napisał/a:
dwu tygodniowy zakaz pisania

DokÂładnie, hehe.
Najlepiej zakaz pisania w temacie o ... epoksydzie.

A tak w sumie wszyscy wiemy o co chodzi.
O osobĂŞ @Guguna na moderatora.

Jest, czĂŞsto jest, lubi napisaĂŚ i doradzic bez zbĂŞdnych emocji.

Jestem za,, nawet za cenĂŞ wakacji w tropikach 2 tyg all inclusive z Robertem :spoko: :spoko:

Nokia 
Wysłany: 2012-01-17, 15:31   
:)

Jestem za. Gugun jest czesto i widze go na tym stanowisku. :spoko:
Bo ogoÂłnie z tego co widac administracja nic tu prawie nie dziaÂła, temat o epoxie zostaÂł zamkniety gdy temat sie urwaÂł i zszedÂł na inny trop... Nie zebym miaÂł komu cos za zÂłe, no ale fajnie by byÂło gdyby byÂł ktos na czasie z patrzeniem co sie dzieje w tematach :)

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-01-17, 15:34   

PROJEKTER napisał/a:
@lakckdoktor, @projekter, @modular ...

Powiem wiĂŞcej.
Ich naleÂży zbanowaĂŚ!!!!!!!!!!!!!!!!
Na zawsze ;)

DrCruel
Wysłany: 2012-01-17, 15:38   

nokia92 napisał/a:
Nie zebym miaÂł komu cos za zÂłe, no ale fajnie by byÂło gdyby byÂł ktos na czasie z patrzeniem co sie dzieje w tematach :)

PrzyznajĂŞ siĂŞ, nie czytaÂłem bo nie mogÂłem, nie Âżebym nie chciaÂł urwaĂŚ dyskusji ale po fakcie nie bĂŞdĂŞ kasowaÂł tematu, niech siĂŞ co niektĂłrzy wstydzÂą za swoje wpisy :fiu:

DrCruel
Wysłany: 2012-01-17, 15:41   

PROJEKTER napisał/a:
... Przymnkn¹Ì w³asne preferencje i tak pokierowaÌ dyskusj¹ ¿eby by³o w niej coraz wiêcej treœci merytorycznej, a coraz mniej indywidualnych opinii ...

Takie rzeczy to tylko w Erze... bĂŞdzie dobrze jak mod przypilnuje porzÂądku

Nokia 
Wysłany: 2012-01-17, 15:42   

DrCruel napisał/a:
nokia92 napisał/a:
Nie zebym miaÂł komu cos za zÂłe, no ale fajnie by byÂło gdyby byÂł ktos na czasie z patrzeniem co sie dzieje w tematach :)

PrzyznajĂŞ siĂŞ, nie czytaÂłem bo nie mogÂłem, nie Âżebym nie chciaÂł urwaĂŚ dyskusji ale po fakcie nie bĂŞdĂŞ kasowaÂł tematu, niech siĂŞ co niektĂłrzy wstydzÂą za swoje wpisy :fiu:

Co do tego masz absolutnÂą racje.

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-01-17, 15:43   

DrCruel napisał/a:
bĂŞdzie dobrze jak mod przypilnuje porzÂądku

Ja juÂż nie zaÂśmiecĂŞ forum.
Niech bĂŞdzie fajnie i koleÂżeĂąsko. :spoko:

PROJEKTER
Wysłany: 2012-01-17, 15:48   

DrCruel napisał/a:
nokia92 napisał/a:

SÂłusznie !!! Ja ze swoich postĂłw w tamtym temacie jestem bardzo dumny. :D

Nigdy na tym forum nikt nie daÂł mi tak wspanialej okazji i pretekstu do szerokiego napisania co myÂślĂŞ na tema gĂłwnozjadĂłw i durnych patenciarskich rozwiÂązaĂą technicznych w wielu poruszanych tu sprawach, oraz szczerego nieskrĂŞpowanego wyraÂżenia opinii na temat @ÂŁysy73 alias @s_t_67, alias @senior i oczywiÂście @lackdoktora gdy siĂŞ ujara zioÂłem i wchodzi na forum ... bo akurat jak siĂŞ nie ujara, albo nie upije ... to pisze caÂłkiem do rzeczy te posty.

i ... wgĂłle jestem za otworzeniem tamtego tematu jak mnie znĂłw wkurzy swojÂą durnotÂą jakiĂŚ pajac ... to odrazu siĂŞ tam przeniesiemy i nie bĂŞdziemy robiĂŚ syfu w innych tematach :D

DrCruel
Wysłany: 2012-01-17, 16:32   

@Projekter, ten temat zostaÂł otworzony w innym celu. Wyluzuj.

SYBORG 
Wysłany: 2012-01-17, 16:52   

ja jestem poczatkujacy ale juz sie troche naczytalem na tym forum i co do rozmow niektorych osob nie bede wchodzic w szczeguly ;] i swojej opini nie bede wyrazac
a popieram kandydature gugun'a na moderatora
pozdro

gugun 
Wysłany: 2012-01-17, 16:56   

dzieki panowie,a po tobie p projekter bym sie najmniej spodziewaÂł... ;) jesli nikt nie ma nic przeciwko to chĂŞtnie pomoge w utrzymaniu koleÂżenskiej atmosfery na forum i posprzatam troche w wolnej chwili,bo jak juz napisales
DrCruel napisał/a:
Ja nie zawsze mogĂŞ tu byĂŚ
wiec mysle Âże przyda sie ktos do pomocy.a czy to bĂŞde ja czy kto inny to niech zdecyduja uÂżytkownicy bo jest wiele innych osĂłb co by sie teÂż nadawaÂły na te stanowisko.

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-01-17, 17:08   

gugun napisał/a:
bo jest wiele innych osĂłb co by sie teÂż nadawaÂły na te stanowisko.

WskaÂż chociaÂż jednÂą z Twoim zapaÂłem.... i nie bÂądÂź aÂż tak skromny.
JesteÂś tu autorytetem, co nie znaczy Âże sie nie mylisz czasem.
Jednak nie myli sie tylko ten co nic nie robi... wiĂŞc ja tu nie widze nikogo innego.

PROJEKTER
Wysłany: 2012-01-17, 17:09   

gugun napisał/a:
wiec mysle Âże przyda sie ktos do pomocy.a czy to bĂŞde ja czy kto inny to niech zdecyduja uÂżytkownicy bo jest wiele innych osĂłb co by sie teÂż nadawaÂły na te stanowisko.

Tak myÂślisz ? Np. Kto ?

..................................

O rany ! :shock: Krzysiu .... jaka jednomyœlnoœÌ i to minutê po sobie :D

---------------------------

ale wiesz, Âże jak @guguÂś dostanie berÂło i koronĂŞ to lecisz na Âśmietnik na dwa tygodnie ? :D :D :D

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-01-17, 17:17   

PROJEKTER napisał/a:
O rany !

Jeszcze jestem przed... :cool:

Gugun na prezydenta :spoko: :spoko: :spoko: :spoko:

PROJEKTER
Wysłany: 2012-01-17, 17:20   

Trzy gÂłosy chyba mu nie wystarczÂą. .... Czy wystarczÂą ? :spoko:

gugun 
Wysłany: 2012-01-17, 17:27   

Lackdoctor napisał/a:
Jeszcze jestem przed...
to wieczorem bĂŞdzie co sprzÂątac ;)bo przy waszych zdolnoÂściach to i ten temat bĂŞdzie trzeba posprzÂątaĂŚ ;)
PROJEKTER napisał/a:
Tak myÂślisz ? Np. Kto ?
musze pomyÂślec... :D
PROJEKTER napisał/a:
ale wiesz, Âże jak @guguÂś dostanie berÂło i koronĂŞ to lecisz na Âśmietnik na dwa tygodnie ?
prawo nie dziala wstecz ;) teraz to itak to juz nic nie zmieni.wyznacze wszystkim kary :D :D projekter napisze dÂługie opowiadanie na temat reaktywnego i pzp a krzyskowi i seniorowi sie cos wymyÂśli :D :D :D

[ Dodano: 2012-01-17, 17:30 ]
PROJEKTER napisał/a:
Trzy gÂłosy chyba mu nie wystarczÂą. .... Czy wystarczÂą ?
i teÂż dlatego napisaÂłem Âże chĂŞtnie pomoge ale nie chce sie pchaĂŚ nigdzie na siÂłe jeÂśli pĂłzniej maja byĂŚ jakieÂś Âżale...mi osobiscie nie podoba sie sytuacja bo to szkodzi forum i dlatego zaloÂżyÂłem temat. a tak apropo to 4 panie robercie ;)

Homer S. 
Wysłany: 2012-01-17, 17:42   

Ja teÂż gÂłosujĂŞ na gugun-a :spoko: jak Mu siĂŞ bĂŞdzie chciaÂło :)

marer 
Wysłany: 2012-01-17, 18:53   

@gugun na moderatora.
Popieram kandydaturĂŞ peÂłnÂą parÂą.
PodpisujĂŞ siĂŞ pod tym obiema rĂŞkami :)

cysio
Wysłany: 2012-01-17, 19:04   

i ja popieram guguna jako moderatora :)

kosior
Wysłany: 2012-01-17, 19:37   

a ja na Guguna nie gÂłosuje bo caÂłkiem niedawno temu nazwaÂł wszystkich piszÂących w temacie o epoksydzie debilami bez wyjÂątku wiec nie jest odpowiednio osobÂą na to stanowisko .

slawciu 
Wysłany: 2012-01-17, 20:06   

a tak w ogĂłle to jacy sÂą kandydaci na to stanowisko. bo nie za bardzo wiem miedzy kim miaÂłbym wybieraĂŚ bo narazie to mi wyglÂąda na wybory po rosyjsku.( nie Âżebym miaÂł coÂś do gunguna) ale jeden moderator nawet na dziaÂł o lakierowaniu to za maÂło, bo burdel siĂŞ tu troszku zrobiÂł od jakiegoÂś czasu.

gugun 
Wysłany: 2012-01-17, 20:28   

kosior napisał/a:
a ja na Guguna nie gÂłosuje bo caÂłkiem niedawno temu nazwaÂł wszystkich piszÂących w temacie o epoksydzie debilami bez wyjÂątku wiec nie jest odpowiednio osobÂą na to stanowisko .
kosiorek a jak mialem to nazwac jak nie po imieniu??jakos nikt sie nie obrazil oprocz ciebie?o to wÂłasnie chodzi w tym temacie,ze nie ma komu pilnowac tego forum bo inaczej by nie dochodzilo tu do takich "exscesĂłw" :)
slawciu napisał/a:
a tak w ogĂłle to jacy sÂą kandydaci na to stanowisko. bo nie za bardzo wiem miedzy kim miaÂłbym wybieraĂŚ bo narazie to mi wyglÂąda na wybory po rosyjsku
zaproponuj moze kogos??poki co krzysiek zaproponowa³ mnie,a ja jesli mam byc odpowiedzialny czesciowo za forum napisa³em ze nie bêde sie nigdzie pcha³ na si³e poki nie poznam opini innych u¿ytkownikow.ja tylko chêtnie pomoge ale baba nie jestem i sie nie obra¿e jeœli moderatorami zostana inne osoby,poprostu lubie forum a zrobi³ sie ba³agan wiec zainterniowa³em,byle by bylo komu sprz¹tac a czy bede to ja czy inne osoby to nie robi ró¿nicy.pozdrawiam

kalbi 
Wysłany: 2012-01-17, 20:28   

gugun, na moda - jestem za

gugun 
Wysłany: 2012-01-17, 20:30   

kalbi napisał/a:
gugun, na moda - jestem za
i wzajemnie tez tu czesto bywasz wiec napewno bys sie przydaÂł ;)

Nokia 
Wysłany: 2012-01-17, 20:44   

gugun napisał/a:
zaproponuj moze kogos??poki co krzysiek zaproponowa³ mnie,a ja jesli mam byc odpowiedzialny czesciowo za forum napisa³em ze nie bêde sie nigdzie pcha³ na si³e poki nie poznam opini innych u¿ytkownikow.ja tylko chêtnie pomoge ale baba nie jestem i sie nie obra¿e jeœli moderatorami zostana inne osoby,poprostu lubie forum a zrobi³ sie ba³agan wiec zainterniowa³em,byle by bylo komu sprz¹tac a czy bede to ja czy inne osoby to nie robi ró¿nicy.pozdrawiam

Jestem w stanie podjÂąc sie tego zadania z gugunem, pisaÂłem do administracji i moja taka jakby ''kandydatura'' zostaÂła pozytywnie rozpatrzona. le tak jak gugun pisaÂł liczy sie wasze zdanie, obojetnei jakie bedzie to bedzie. A ze lubie to forum to chce pomoc na tyle ile potrafie, skoro administracja jak sama przynaÂła czesto tu nie zaglada :) :spoko:

Dumel19
Wysłany: 2012-01-17, 20:50   

jestem za gugunem :spoko: jeÂśli chodzi o moderatora, duÂżo tu bywa i potrafi wytÂłumaczyĂŚ co i jak... oraz potrafi wtrÂąciĂŚ trochĂŞ humoru na forum.
o panu nokia92 teÂż nie moÂżna zÂłego sÂłowa powiedzieĂŚ :spoko: . pozdrawiam.

slawciu 
Wysłany: 2012-01-17, 20:59   

skoro mam kogoÂś wskazaĂŚ to Homer S., Lackdoctor gungun, dlaczego??
bo sÂą fachowcami i potrafiÂą bez obelg przekazaĂŚ swojÂą wiedzĂŞ. ja bym tego nie potrafiÂł gdyby ktoÂś mnie nonstop pytal jak pomalowaĂŚ plastiki w skuterku

kosior
Wysłany: 2012-01-17, 21:01   

gugun napisał/a:
jakos nikt sie nie obrazil oprocz ciebie?

ale ja sie nie obrazi³em tylko teksty tego typu œwiadcz¹ o osobie która je wypisuje, jesli wiekszoœÌ jest za to niech tak bedzie. Ktos napewno sie przyda zeby ba³aganu nie by³o .

gugun 
Wysłany: 2012-01-17, 21:13   

kosior napisał/a:
ale ja sie nie obraziÂłem tylko teksty tego typu ÂświadczÂą o osobie ktĂłra je wypisuje
apopatrz na temat co kto wypisywal...i co ???ja probowalem uspokoic sytuacje,zreszta skutecznie:P
slawciu napisał/a:
Homer S., Lackdoctor
tez jestem za
Dumel19 napisał/a:
o panu nokia92 teÂż nie moÂżna zÂłego sÂłowa powiedzieĂŚ
dokÂładnie checi ma:D

domin3432
Wysłany: 2012-01-17, 21:14   

to i ja teÂż zagÂłosuje na gugun, -a

Benos77
Wysłany: 2012-01-17, 21:26   

dla mnie albo gugun albo kalbi...choĂŚ gugun jest duÂżo czĂŞÂściej

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-01-17, 21:27   

slawciu napisał/a:
Lackdoctor

Nie, nie :nie:
Ja juÂż byÂłem i wiem jak to wciÂąga.
Poza tym jestem spalony :tak:

To nie gÂłosowanie lecz referendum i cicha proÂśba do administracji aby Guguna szybko wdroÂżyÂła w moderowanie.

domin3432
Wysłany: 2012-01-17, 21:29   

gugun, wejdzie w rzÂądy to przerobi forum na "smaki piwosza"

slawciu 
Wysłany: 2012-01-17, 21:31   

ogĂłlnie to chyba na wiĂŞkszoÂści forĂłw jest coraz gorsze morale, wszyscy bez wiĂŞkszego powodu na siebie najezdzajÂą lub nie piszÂą w ogĂłle nic .

berag1 
Wysłany: 2012-01-17, 21:35   

Dawno mnie nie by³o co nie znaczy ¿e tu nie zagl¹dam, ale jak bym mia³ g³osowaÌ to gugun i kalbi. Z moich obserwacji kolega gugun- jest go pe³no wszêdzie i chwa³a mu za to bo coœ siê dzieje na tym forum natomiast kalbi wchodzi na forum kilka szybkich strza³ów-szybkie , treœciwe i sensowne wypowiedzi zarówno na tym jak i na forum konkurencyjnym. Takie moje spostrze¿enia ;)

siwy
Wysłany: 2012-01-17, 22:11   

witam jako nowy .szukam opinii o firmie mipa. Chodzi mi o farby wodne. Czekam na wasza opinie z doÂświadczenia. pozdrawiam :help:

JAROGTS
Wysłany: 2012-01-17, 22:14   

Jestem za uÂżytkownikiem GUGUN

lak 
Wysłany: 2012-01-17, 22:14   

Moim zdaniem to Lacdoctor,ma ju¿ doœÌ dobre doœwiadczenie w temacie.. :tak:

PROJEKTER
Wysłany: 2012-01-17, 22:15   

kosior napisał/a:

Daj spokĂłj ^^ TrochĂŞ dystansu. :cool: Awantura w temacie o epoksydzie i reaktywnym to spĂłr starszy niÂż lĂłd na Antarktydzie miĂŞdzy mnÂą, ujaranym zioÂłem Krzysiem ( bo na trzeÂźwo to on jest OK ;P ) i tym durniem @ÂŁysy73. / @senior / @st67. KaÂżdy kto tam wszedÂł dostawaÂł "odÂłamkami" :D . @guguÂś napisaÂł prawdĂŞ ^^ .... bo patrzÂąc na to z boku ta awantura wyglÂąda jak rozmowa debili. Daj spokĂłj @kosior ;) ...

@gugun na moda :spoko:

[ Dodano: 2012-01-17, 22:16 ]
lak napisał/a:
Moim zdaniem to Lacdoctor,ma ju¿ doœÌ dobre doœwiadczenie w temacie.. :tak:

No kolego @lak ... za 3 sekundy zaproszĂŞ CiĂŞ do tematu o epoksydzie :D ... sÂą pewne granice z wysuwaniem kandydatur na moda :cool:

[ Dodano: 2012-01-17, 22:18 ]
siwy napisał/a:
witam jako nowy .szukam opinii o firmie mipa. Chodzi mi o farby wodne. Czekam na wasza opinie z doÂświadczenia. pozdrawiam :help:

JeÂżeli chodzi o farby wodne mipa to cieszĂŞ siĂŞ, Âże teÂż gÂłosujesz na @gugun :spoko:

[ Dodano: 2012-01-17, 22:22 ]
slawciu napisał/a:
skoro mam kogoÂś wskazaĂŚ to Homer S., Lackdoctor gungun, dlaczego??
bo sÂą fachowcami i potrafiÂą bez obelg przekazaĂŚ swojÂą wiedzĂŞ. ja bym tego nie potrafiÂł gdyby ktoÂś mnie nonstop pytal jak pomalowaĂŚ plastiki w skuterku

@slawciu ... a Ty tu bywasz czasami ? ... czytasz posty - moÂże ? ^^ ^^ ^^ No ... to tyle ^^

lak 
Wysłany: 2012-01-17, 22:39   

PROJEKTER napisał/a:

No kolego @lak ... za 3 sekundy zaproszĂŞ CiĂŞ do tematu o epoksydzie

No..ale..o cooo..chodzi?? :cool: Aaa..gunnn na moda...!!!!

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-01-17, 22:48   

lak napisał/a:
Moim zdaniem to Lacdoctor,ma ju¿ doœÌ dobre doœwiadczenie w temacie..

Lak... mistrz sarkazmu. ^^

[ Dodano: 2012-01-17, 22:51 ]
PROJEKTER napisał/a:
No ... to tyle

Mistrzu,,, nigdy Ci nie dorĂłwnam w temacie... obelg.

Gugun nie lubi obelg, wiĂŞc pomaÂłu juÂż klawiaturkĂŞ zmieniaj... ^^ ^^ ^^

lak 
Wysłany: 2012-01-17, 23:02   

Kurde!!!Wszyscy tu siedzÂą,a na sÂąsiednim forum jakoÂś tak smutno :/

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » Administracja

Odpowiedz do tematu