Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
tomaszeg
Wysłany: 2012-02-01, 10:42   Utwardzacz do 3750S
0
UP DOWN

Witam,

Czy moÂżna zmieszaĂŚ utwardzacz XK203 i XK205 dla lakieru Duponta 3750S?
ZostaÂło mi trochĂŞ z dwĂłch rodzajĂłw i nie jestem pewien czy bĂŞdzie ok. Wiadomo, Âże zmieni siĂŞ czas schniĂŞcia ale jest to dla mnie akceptowalne.

Pozdrawiam,

Nokia 
Wysłany: 2012-02-01, 12:15   
0
UP DOWN
:)

Nie ma takiej opcji aby zlaĂŚ je w jedno... PytaÂłem o to kiedys w mieszalni, ten bezbarwny nigdy Ci nie wyschnie,albo sie nie utwardzi bo nie zajdzie reakcja chemiczna. Jak chcesz konkretny opis to po poÂłudniu bede miaÂł informacje z DP, na temat mieszania tych 2 utwardzaczy ze sobÂą.

tomaszeg
Wysłany: 2012-02-01, 12:37   
0
UP DOWN

BĂŞdĂŞ wdziĂŞczny.

Nokia 
Wysłany: 2012-02-01, 13:09   
0
UP DOWN
:)

tomaszeg napisał/a:
BĂŞdĂŞ wdziĂŞczny.

Jestem w mieszalni i dzwonili do wawy do dp i nawet nikt takiego mixu nigdy nie probowal ;)
Kolorysta zazartowal zd wyjdzie Ci z tego xk 204 hehe;)

A tak serio to moze nie wyschnac, nie utwardzic, i rozne inne cuda. Tak wiec albo 203 albo 205.

tomaszeg
Wysłany: 2012-02-01, 13:42   
0
UP DOWN

DziĂŞki za pomoc.

senior
Wysłany: 2012-02-01, 16:45   
0
UP DOWN

PrawdĂŞ mĂłwiÂąc dziwnie to z lekka brzmi..... OsobiÂście sÂłabo to widzĂŞ Âżeby nie zadziaÂłaÂł - lecz chemikiem nie jestem.
Ale gdyby nie te wÂątpliwoÂści zasiane teraz tutaj to sam bĂŞdÂąc w takiej sytuacji bez wahania zmieszaÂłbym je obydwa - zresztÂą robiÂłem to juÂż z utwardzaczami DUXONA fast i normal i byÂło zgodnie z oczekiwaniami: szybciej niÂż na zwykÂłym a wolniej niÂż na fast - i doschÂło {a przynajmniej tak to wyglÂądaÂło :D }
Lecz kto wie ..... chemia ma swoje prawa :D

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Odpowiedz do tematu