Autor |
Wiadomo¶æ |
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-03-09, 21:06 Jaka wkrêtarka do warsztatu ?
|
0
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
Potrzeb± chwili jest zakup wkrêtarki akumulatorowej.
Ma³a , porêczna, przede wszystkim precyzyjna z hamulcem oczywi¶cie.
A mo¿e macie inne typy, lub u¿ywacie na co dzieñ ?
Mam swój typ, ale nie bêdê nic sugerowa³ aby przypadkiem nie pomin±æ jakiej¶ fajnej propozycji. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
jarbia
|
Wys³any: 2012-03-09, 21:28
|
0
|
|
|
Hobbysta ,amator
Pomóg³: 2 razy Posty: 426 Sk±d: Wlkp.
|
Ja u¿ywam makity takiej w zielonej walizce z narzêdziami za 620z³ sprawuje siê dobrze (zreszt± jak wszystkie narzêdzia, jakie mam tej firmy),w kpl. dwa aku. ,ale w warsztacie mo¿e byæ ciut za ma³a i Tobie narzêdzia dodatkowe pewnie niepotrzebne. |
|
|
|
|
|
Nokia
|
Wys³any: 2012-03-09, 21:31
|
0
|
|
|
:)
Pomóg³: 8 razy Posty: 523 Sk±d: Silesia City Center
|
jarbia, S±siad stolarz jedzie na samych Makitach, chwali ten sprzet. |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-03-09, 21:34
|
0
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
jarbia napisa³/a: | Ja u¿ywam makity |
A ja mia³em przez 5 lat w konkretnej firmie tak± wkrêtarkê.
http://www.allegromat.pl/aukcja100697
Jest to najlepsza propozycja, by³em ciekaw czy polecicie co¶ co ja przebije.
Szczerze... w±tpiê.
Cena na allegro super, zestaw z lampk± za 440 z³ a w firmie dali wtedy ponad 700 z³.
Mi wystarczy ta z mojego linku.
Skoro nic lepciejszego nie poka¿ecie to jej mo¿liwo¶ci i mega wygl±d plus masa któr± jest pokryta, przewa¿aj± szalê na jej stronê. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
zdenek_zdenek
|
Wys³any: 2012-03-09, 21:43
|
0
|
|
|
|
Bosch GSR 14,4 V wytrzyma³ ju¿ u mnie 4 lata, mo¿na powiedzieæ katowania. Polecam Boschowskie wkrêtarki i ewentualnie Dewalta. |
|
|
|
|
jarbia
|
Wys³any: 2012-03-09, 21:48
|
0
|
|
|
Hobbysta ,amator
Pomóg³: 2 razy Posty: 426 Sk±d: Wlkp.
|
Lackdoctor napisa³/a: | czy polecicie co¶ co ja przebije |
Gdzie¿ by¶my ¶mieli ¶mieæ
Guma na wierzchu bardzo dobry pomys³ i ta cena ! Oby tylko nie by³o tak jak z moj± sprê¿ark± .. |
|
|
|
|
SYBORG
|
Wys³any: 2012-03-10, 20:24
|
0
|
|
|
|
ja uzywam wkretarki Mac allister posiadam ja od 3 lat doslownie zadnych problemow
wiem ze pewnie ktos napisze co to za dziadostwo czy cos w tym guscie ale powiem tak
ta wkretarka zrobilem 3 kpl remonty domu i mase innych prac i jestem zadowolony 2 aku posiada hamulec itp a zaplacilem za nia cos kolo 320zl |
|
|
|
|
MichuMachu
|
Wys³any: 2012-03-11, 22:48
|
0
|
|
|
Pomóg³: 14 razy Posty: 347
|
Mój brat jest dekarzem i wlasnie tez uzywal mac alistera ciezko pracowala na dachu i nie zmienilby jej jakby aku nie padly ;] takze mam o mac alisterze pozytywne zdanie;] |
|
|
|