Szukaj FAQ Album

Otwarty przez: Tech 2008-07-17, 11:05
Autor Wiadomość
matheurzsz 
Wysłany: 2008-02-06, 16:03   S p a w n
0
UP DOWN

To moja najnowsza praca, poprzednie by³y proste, wiêc tym razem porwa³em siê na trochê trudniejszy motyw i wydaje mi siê, ¿e wysz³o ..œrednio, jest kilka widocznych b³êdów ale myœlê, ¿e w kolejnych malunkach bêdzie lepiej. Lakier bezbarwny przed polerk¹. Pozdrawiam.

aeroarte 
Wysłany: 2008-02-08, 23:20   
0
UP DOWN

WyszÂło bardzo Âładnie ,/poza bezbarwnym/, jest duÂżo precyzyjnych momentĂłw , ale ogĂłlnie to nie bardzo ÂłapĂŞ ''co autor chciaÂł przez to powiedzieĂŚ''?

danielpainter 
Wysłany: 2008-02-08, 23:38   
0
UP DOWN
AIRBRUSH:D:D:D:D

Bardzo fajnie, dobra ostrosc, fajne ciecia, podoba mi sie :mrgreen:
Ja bym nie polerowal tego tylko zmatowal 1200 i poklarowal jeszcze raz elegancko :wink:
Pozdrawiam

matheurzsz 
Wysłany: 2008-02-09, 00:21   
0
UP DOWN

[quote]ale ogĂłlnie to nie bardzo ÂłapĂŞ ''co autor chciaÂł przez to powiedzieĂŚ''?[quote]

Autor nie chcia³ niczego przez to wyraziÌ, jest to po prostu kolejna praca któr¹ traktuje jako jeszcze trening. Nie za bardzo zastanawia³em siê nad tym, czy motyw jest mniej lub bardziej g³êboki i czy niesie z sob¹ jakieœ przes³anie. Wymalowany jest zbiornik od motorynki, do której bêdzie za³o¿ony i sprzedany raczej za œmieszne pieni¹dze i wydaje mi siê, ¿e przysz³y nabywca licz¹cy ok 10 wiosen bêdzie to traktowa³ jako chwytliwy motyw, a nie super g³êboki malunek. :wink:

Cytat:
Ja bym nie polerowal

Niestety ju¿ za póŸno i swoj¹ drog¹ wysz³o znoœnie.

LAKIEROWANKO Strona Główna » AIRBRUSH » Galeria Airbrush

Odpowiedz do tematu