Otwarty przez: gugun 2012-03-19, 18:18 |
Autor |
Wiadomość |
 |
soine
|
Wysłany: 2012-03-18, 20:52 Szukam szkoÂły
|
0
|
|
|

|
Witam poszukujĂŞ szkoÂły dla dorosÂłych o profilu lakierniczym, na terenie ÂślÂąska.
Mieszkam w ÂŚwiĂŞtochÂłowicach.
Jest u mnie sporo szkó³ zawodowych, ale maj¹c 22lata dosta³am decyzjê odmown¹.
Gdy¿ do takich szkó³ mo¿e uczêszczaÌ m³odzie¿, do której ja z racji wieku ju¿ siê
nie zaliczam.
Z gĂłry dziĂŞkujĂŞ za pomoc. |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2012-03-19, 19:38
|
0
|
|
|

|
co ty z tym malowaniem???a tak wogĂłle to po co ci szkoÂła??od czego masz nas?? |
|
|
|
 |
soine
|
Wysłany: 2012-03-19, 20:07
|
0
|
|
|

|
A coÂś w tym zÂłego? Po prostu tego chce, a jak ja coÂś chce to to mam i koniec kropka.
Dziêki upartoœci przyjm¹ mnie do innej szko³y mimo ¿e "m³odzie¿¹" ju¿ nie jestem |
|
|
|
 |
JAROGTS
|
Wysłany: 2012-03-19, 20:21
|
0
|
|
|
|
I normalnie dziennie bĂŞdziesz z maÂłolatami chodzil?;p |
|
|
|
 |
lukas
|
Wysłany: 2012-03-19, 20:32
|
0
|
|
|

|
To siĂŞ nazywa pĂŞd do wiedzy. Powodzenia |
|
|
|
 |
Nokia
|
Wysłany: 2012-03-19, 21:02
|
0
|
|
|
:)

|
JAROGTS napisał/a: | chodzil?;p |
To Kobieta |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2012-03-19, 21:22
|
0
|
|
|
|
gugun napisał/a: | a tak wogĂłle to po co ci szkoÂła??od czego masz nas?? |
a pewnie,w szkole to tylko Âżycie ucieka a ja widziaÂłem w tym filmie Sala SamobĂłjcĂłw czym siĂŞ koĂączy chodzenie do szkoÂły,mÂłodzieÂż teraz to jak diabÂły siĂŞ zachowuje
KoleÂżanko sprĂŞÂżarka ,pistolet , lakier , forum i trenuj to wiĂŞcej siĂŞ nauczysz
Pozdrawiam |
_________________ www.lakiernik-wroclaw.eu |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2012-03-20, 10:14
|
0
|
|
|

|
pawel1108 napisał/a: | KoleÂżanko sprĂŞÂżarka ,pistolet , lakier , forum i trenuj to wiĂŞcej siĂŞ nauczysz | dokÂładnie,bez obrazy ale z miot³¹ to lataĂŚ juÂż i z mopem napewno potrafisz bo tylko tego uczÂą,ewentualnie dostaniesz coÂś obkleiĂŚ lub coÂś czego nikt nie bĂŞdzie chciaÂł robiĂŚ rownie dobrze moÂżna sobie zrobic kurs czeladnika bez szkoly,no chyba ze sie myle?bierz "maluszka" w obroty i pytaj,z 5 razy go polakierujesz z tego 4 razy spie... to wtedy sie nauczysz |
|
|
|
 |
soine
|
Wysłany: 2012-03-20, 13:36
|
0
|
|
|

|
Koledzy tylko kto mnie po "pylniĂŞciu" malucha do roboty przyjmie?
MĂłj maluszek po "stÂłuczce" miaÂł naprawiany przezemnie ryjek, ale mimo sprzĂŞtu gĂł*wno zaprzeproszeniem mi to daÂło - brak teorii spowodowaÂł baranka na farbie
Troche teorii teÂż chce zanabyĂŚ, a szkoÂłe chwalÂą Âże praktyki nie najgorsze wiĂŞc czemu nie?
Tak z ma³olatami, ¿adna ró¿nica z kim i tak bêde jedyna dziewczyna u nich od 12 lat ( i raczej ostatni¹ )
czytanie was nic mi nie daje, czĂŞsto uÂżywacie sformuÂłowaĂą o ktĂłrych ja nie mam pojĂŞcia,
a poszukiwanie ich w necie czêsto daje ró¿ne rezultaty |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2012-03-21, 09:21
|
0
|
|
|

|
soine napisał/a: | czytanie was nic mi nie daje, czĂŞsto uÂżywacie sformuÂłowaĂą o ktĂłrych ja nie mam pojĂŞcia,
a poszukiwanie ich w necie czĂŞsto daje ró¿ne rezultaty | a od czego jest pw:)?? ja chĂŞtnie pomoge wrazie pytaĂą na pw czy gg bez Âżadnego szukania wkrĂŞce cie w nasz slang soine napisał/a: | Koledzy tylko kto mnie po "pylniĂŞciu" malucha do roboty przyjmie? | a po 2 letniej szkole? takie czasy Âże ogĂłlnie nie Âłatwo o robote a co dopiero dziewczynie ja sobie jakos tego nie mogĂŞ wyobraziĂŚ ale jak w ameryce...kobieta mechanik i tyle nie wiem jak reszta ale ja zycze powodzenia i polecam sie w przyszloÂści |
|
|
|
 |
JAROGTS
|
Wysłany: 2012-03-21, 09:49
|
0
|
|
|
|
Ja to nie wiem , czy kobieta lakiernik by nie przyciÂągaÂła klientĂłw w okolicy ;p, sÂłyszaÂłem kiedyÂś o kobiecie wulkanizatorce( wlascicielce zakladu) i ponoĂŚ ruch miaÂła dobry:) |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2012-03-21, 11:26
|
0
|
|
|

|
JAROGTS napisał/a: | ruch miaÂła dobry:) | a to ciekawe:) |
|
|
|
 |
JAROGTS
|
Wysłany: 2012-03-21, 12:54
|
0
|
|
|
|
CzyÂżby jakieÂś skojarzenie?:D |
|
|
|
 |
Nokia
|
Wysłany: 2012-03-21, 13:11
|
0
|
|
|
:)

|
Ja bym na cuda podczas praktyk nie liczyl. Miotla, papier, tasma i folia, ewentualnie pistolet z podkladem. Po za tym za miesiac praktyk doswiadczenia nie zlapiesz bo uczyc sie bedziesz caly czas. A tak jak Panowie pisali tu sie wszystkiego od nich dowiesz. Nic tylko probowac na czyms |
|
|
|
 |
soine
|
Wysłany: 2012-03-21, 18:40
|
0
|
|
|

|
JAROGTS napisał/a: | Ja to nie wiem , czy kobieta lakiernik by nie przyciÂągaÂła klientĂłw w okolicy ;p, sÂłyszaÂłem kiedyÂś o kobiecie wulkanizatorce( wlascicielce zakladu) i ponoĂŚ ruch miaÂła dobry:) |
zgadzam siê w 100% mia³am mo¿liwoœÌ pracy jako mechanik na warsztacie, poniewa¿ w³aœciciel szuka³ panny mechanika, aby sobie tym klientów nabiÌ, niestety po zbyt przedmiotowym potraktowaniu pomimo fajnej kaski nie zdecydowa³am siê na pracê
A do szkoÂły i tak pĂłjde, choĂŚby zamiataĂŚ na prakcie
Pozdrawiam, mo¿na zamkn¹Ì temat. |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2012-03-21, 19:18
|
0
|
|
|

|
czytam i sie nadziwiĂŚ normalnie aÂż nie mogĂŞ ja teÂż chce takÂą kobiete...
soine napisał/a: | niestety po zbyt przedmiotowym potraktowaniu | do tego to chyba musisz sie troche przyzwyczaiĂŚ bo wiesz jakie sa "chlopy" jak widzÂą kawaÂł ....
soine napisał/a: | A do szkoÂły i tak pĂłjde, choĂŚby zamiataĂŚ na prakcie | tak tak,ucz sie ucz bo nauka to potegi klucz...byle bys tylko woznÂą w szkole nie zostala
soine napisał/a: | wÂłaÂściciel szukaÂł panny mechanika, aby sobie tym klientĂłw nabiĂŚ |
soine napisał/a: | pomimo fajnej kaski |
skoro chcial nabiÌ to 1 z drugim slabo siê ³¹czy |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2012-03-21, 22:07
|
0
|
|
|
|
soine,
Czy ty nie dziaÂłasz jeszcze na innym forum kosmetycznym?
Bo i tam jest fajna laska co bardzo ogarnia tematy motoryzacyjne i lakiernicze.
A swoj¹ drog¹ to ja pod strzechê chêtnie bym przyj¹³ taka pomoc.
Bez dziwnych podtekstĂłw, ale moi pomocnicy nie sÂą warci chyba poÂłowy tego co juÂż sama potrafisz zrobic. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2012-03-21, 23:24
|
0
|
|
|

|
Bys sie wstydzil:) w sumie kto by nie przyjal? Ja to z taka to bym sie ozenil nawet,chociaz by pomogla i bysmy mieli wspolne tematy:) hehe a tak na marginesie to co ty krzysiu na forum kosmetycznym robisz??? |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2012-03-21, 23:45
|
0
|
|
|
|
gugun napisał/a: | a tak na marginesie to co ty krzysiu na forum kosmetycznym robisz??? |
Paznokietki, brewki, depilacje.
Co wolisz.
Wpadnij, kilka dam ma piĂŞty do szczochrania.
Damy takie dwadzieÂścia... do steki |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2012-03-21, 23:59
|
0
|
|
|

|
Gdzie ty takie strony znajdujesz?ty to zawsze gdzies jakies potrzebujace panie wynajdziesz:)to wtedy wiadomo juz co cie ostatnio tak nie widac:p wpadne wpadne tylko daj namiar na gg:) guguncia nick to bede ja,a ty to krzysia czy jak?:) |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2012-03-22, 00:24
|
0
|
|
|
|
gugun napisał/a: | wpadne wpadne tylko daj namiar na gg:) |
Kosmetyka czyli nasze pokrewne branzowe forum.
www.kosmetykaaut.pl
Jak mogÂłes pomysleĂŚ o innej kosmetyce?
Znaczy, nie wnikam jak ... |
|
|
|
 |
soine
|
Wysłany: 2012-03-22, 08:35
|
0
|
|
|

|
Lackdoctor Nie, nie to moje 1 forum na którym jestem, w podpisie widzê, ¿e masz wielkopolskie a ja ze œl¹skiego jestem ( niestety ? ) bo mo¿e gdyby tak nie by³o nawi¹zalibyœmy wspó³prace.
WÂłaÂśnie w taki sposĂłb siĂŞ z mĂŞÂżem poznaliÂśmy przez rajdy samochodowe dziĂŞki czemu jak mi powie o planie gÂłowicy czy frezach na zaworach nie pytam siĂŞ o czym do mnie mĂłwi tylko wiem |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2012-03-22, 08:41
|
0
|
|
|
|
soine napisał/a: | nie pytam siĂŞ o czym do mnie mĂłwi tylko wiem |
kurcze a moja ¿ona mi t³umaczy,¿e aby dopompowaÌ powietrza to trzeba ko³o zdj¹Ì
ale tak to jest jedne siĂŞ interesujÂą autem a drugie chcÂą tylko jeÂździĂŚ,najlepiej bez tankowania |
_________________ www.lakiernik-wroclaw.eu |
|
|
|
 |
soine
|
Wysłany: 2012-03-22, 08:54
|
0
|
|