Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
WielkiBetonowy 
Wys³any: 2012-03-23, 22:50   CSV-MR
0
UP DOWN

Chce pomalowaæ furê. Zastanawia siê nad kupnem materia³ów grupy CSV, mam ciekaw± opcjê, kumpla sprzedawcê który mo¿e pu¶ciæ mi po kosztach. Ale to jest sprawa drugorzêdna. Co s±dzicie o materia³ach z grupy CSV? Co warto kupiæ a czego nie i dlaczego? Jak CSV wypada na tle innych producentów. By³oby super gdyby¶cie wskazywali marki oraz konkretne wady i zalety, ka¿dy w swoich mo¿liwo¶ciach oczywi¶cie. Pytam o wszystkie materia³y poniewa¿ we wszystko mogê siê w praktycznie wszystko u kolegi zaopatrzyæ.
Z góry ogromne dziêki.

pawel1108 
Wys³any: 2012-03-23, 23:20   
0
UP DOWN

Pomóg³: 20 razy
Sk±d: Wroc³aw
WielkiBetonowy napisa³/a:
Co s±dzicie o materia³ach z grupy CSV?

s± za....biste :spoko:
a na powa¿nie to CSV w swojej ofercie ma dobre materia³y,znajdziesz tam od tañszych czyli Goldcar,4Master do materia³ów R-M przede wszystkim a s± to materia³y z górnej pó³ki,oczywi¶cie maj± w ofercie materia³y CarSystem-u czy SIA,wszystko zalezy czym chcesz robiæ i w jakim zakresie cenowym,bowiem lakier bezbarwny kupisz za ok 70pln za 1L 4Mastera a mo¿esz kupiæ 1L Diamondclear-u za ok 300pln i podobnie jest ze szpachlówk±,mo¿esz kupiæ GoldCar 4,5kg za co¶ ok 70z³ a mo¿esz wybraæ ElasticBeige CarSystem 2kg za 60z³.
Bazê polecam z CSV R-M,krycie ok,trafno¶æ odcienia spoko,jest te¿ tañszy mieszalnik od niedawna 4Master ale raczej na calaki bo po samych fiszkach s± du¿e ró¿nice w odcieniach.
Nie chcê opisywaæ Ci ca³ej oferty ale jak co¶ konkretnie to pytaj,chêtnie odpowiem.
PS.ta ksywa WielkiBetonowy to z SexySexyFM od Tedego? ^^

grzechoo2008 
Wys³any: 2012-03-24, 09:05   
0
UP DOWN

Pomóg³: 4 razy
Sk±d: kuj-pom
Eee... Pawe³ ,na temat produktów GoldCar i 4Master to ja ju¿ sobie wyrobi³em zdanie i uwa¿am, ¿e zwyk³a taniocha porównywalna z innymi w tej cenie natomiast je¶li chodzi o CarSystem i R-M to ju¿ jest profi przedzia³ jako¶ciowy i cenowy.

pawel1108 
Wys³any: 2012-03-24, 16:59   
0
UP DOWN

grzechoo2008 napisa³/a:
ja ju¿ sobie wyrobi³em zdanie i uwa¿am, ¿e zwyk³a taniocha

Grzechoo to¿ dlatego napisa³em,¿e jest tanio¶æ i jest profi ale drogo,chodzi³o mi tylko o porównanie,¿e i ten co chce zrobiæ tanio i ten co chce trwale na lata znajd± co¶ dla siebie.
s± za....biste :spoko:
a to tak na wstêpie napisa³em dla polepszenia humoru :D

WielkiBetonowy 
Wys³any: 2012-03-24, 17:14   
0
UP DOWN

Przejrza³em jeszcze raz ofertê kolegi, i nie tylko. Zaciekawi³y mnie w szczególno¶ci te produkty: AUTO-FIT, 3M, INDASA, MIRKA, FARECLA, CARSYSTEM-VOSS. Wypisa³em je aby nie pytaæ o ogó³ z CSV. Wybra³em najbardziej interesuj±ce wed³ug mnie, nie tylko z CSV i proszê o ich skomentowanie.
PS. Pawe³, by³e¶ bardzo blisko, ksywka siê wziê³a z Jamy Z³a ;)

pawel1108 
Wys³any: 2012-03-24, 17:17   
0
UP DOWN

PS. Pawe³, by³e¶ bardzo blisko, ksywka siê wziê³a z Jamy Z³a ;)

to brakuje jednego wyrazu na koñcu WielkiBetonowy.... :spoko: :spoko:

[ Dodano: 2012-03-24, 17:25 ]
Zaciekawi³y mnie w szczególno¶ci te produkty: AUTO-FIT, 3M, INDASA, MIRKA, FARECLA, CARSYSTEM-VOSS.

no i ju¿ Ci piszê co i jak:
AUTO-FIT-podk³ady,szpachle,szczerze-tanio¶æ
CARSYSTEM-VOSS-szpachle,podk³ad,matria³y ochronne,ta¶my,pianki-jak najbardziej profi
3M-materia³y ¶cierne,pasty polerskie,kombinezony,ta¶my,pianki,folie do maskowania,maski filtry itp.. profesjonalne produkty
z INDASY czy MIRKI ja tylko widzia³em w CSV materia³y ¶cierne,dobre jako¶ciowo,porównywalne z SIA,która jest równie¿ w ofercie CSV z tym,¿e SIA dro¿sza
Farecla-pasty polerskie,¶cierne-dobre ale wg.mnie bardziej pracoch³onne od 3M aczkolwiek tañsze.

WielkiBetonowy 
Wys³any: 2012-03-24, 17:35   
0
UP DOWN

A kojarzysz stare logo CARSYSTEMU? Jest ni± AUTOFIT.

pawel1108 
Wys³any: 2012-03-24, 17:41   
0
UP DOWN

CARSYSTEMU? Jest ni± AUTOFIT.
:nie: :nie:
kojarzê to logo z delfinem i tych produktów u¿ywam z CarSystemu i Auto-Fit przewa¿nie w bia³ych puszkach ma siê nijak do CarSystemu.
o tego Fita Ci chodzi?
http://screenshooter.net/1065671/maemlis

a AUTO-FIT jest jedn± z linii VOSS,producenta równie¿ CAr-Systemu

WielkiBetonowy 
Wys³any: 2012-03-24, 17:49   
0
UP DOWN

No tak, o tym mówi³em. Ale czê¶æ produktów AUTO i CAR jest identyczna.

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materia³y

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: