Autor |
Wiadomość |
 |
juny
|
Wysłany: 2012-03-30, 19:22 PodkÂład do plastiku
|
0
|
|
|

|
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-30, 19:54 Re: PodkÂład do plastiku
|
|
|
|
MoÂże mi najmniej pasuje odpowiadaĂŚ na TwĂłj post , ale oba te produkty to tylko konfekcja ( co prawda sformuÂłowanie to odnosi siĂŞ stricte do odzieÂży ale w jĂŞzyku potocznym znaczy opakowywanie produktĂłw ) . Boll i bliÂżej nieznana mi firma T4W etykietuje tylko wyroby innych producentĂłw . WiĂŞc ocenianie zawartoÂści puszki po kolorze etykiety oraz doradzanie , ktĂłrÂą etykietĂŞ wybraĂŚ nie ma sensu .
ÂŻeby byÂło jasne - nie kwestionujĂŞ oczywiÂście jakoÂści oferowanych przez te firmy produktĂłw anie nie odradzam ich zakupu .
Marka POLYKAR , ktĂłrej wÂłaÂścicielem jest firma BKP A.S. z Czech , a moja firma przedstawicielem w Polsce ma rĂłwnieÂż w swojej ofercie podkÂład na plastik w spray'u o swojsko brzmiÂącej nazwie "Zaklad na plasty" .
Dla forumowiczĂłw w cenie 18,50 zÂł . Te 0,50 zÂł to za to , Âże mamy do czynienia z producentem a nie konfekcjonerem ( tym , ktĂłry tylko dokonuje opakowania ) |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2012-03-31, 15:13
|
0
|
|
|

|
testowaÂłem POLYKAR.PL napisał/a: | Zaklad na plasty | i 3ma siĂŞ:) wiec moge polecic |
|
|
|
 |
juny
|
Wysłany: 2012-03-31, 17:23
|
0
|
|
|

|
DziĂŞki |
|
|
|
 |
g_marker
|
Wysłany: 2012-05-21, 20:07
|
0
|
|
|
Crazy_Peon
|
ja mogê poleciÌ epoxyd nowola i te¿ siê trzyma na plastik i plexi czy max mayera plastic primer czy jakoœ tak i ju¿ ³adne lata siê trzyma, novola stosujê g³ównie do pleksy z perspexu nie zawidó³ mnie anie razu. pleksa fajnie dzia³a z epoxydem nie wiem jak tam na szkoleniach novolu. |
|
|
|