| Autor | Wiadomo¶æ | 

|  | 
  | pyrzu18 | 

|  Wys³any: 2012-04-25, 17:13   ile kosztuje wymalowanie maski w samochodzie | 0 |  |  | 

| Posty: 6

| 

| ile kosztuje wymalowanie maski w samochodzie |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Chali68 | 

|  Wys³any: 2012-04-25, 19:49 | 0 |  |  | 

| Posty: 247

| 

| Kol.wymalowaæ mo¿na pisankê na wielkanoc lub potocznie komu¶ wymalowaæ czyli daæ w ryja. Napisz po ludzku bo Ciê tu zjedz± za takie pisanie. |  | 

|  |  | 

|  | 
  | pyrzu18 | 

|  Wys³any: 2012-04-26, 07:25 | 0 |  |  | 

| Posty: 6

| 

| chodzi mi o wymalowanie smoka na calej masce i pytam jakie sa ceny tego zabiegu |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Wawrzysz | 

|  Wys³any: 2012-05-28, 16:56 | 0 |  |  | 

| Posty: 35

| 

| mysle ze od 500z³ w górê |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Chali68 | 

|  Wys³any: 2012-05-28, 17:52 | 0 |  |  | 

| Posty: 247

| 

| Za 500pln to polakierowanie baza,klar i tyle. Mo¿e kto¶ siê wypowie z airbraszowców! Ile to za smoka bior±? |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Andy 66   | 

|  Wys³any: 2012-05-29, 07:28 | 0 |  |  | 

| Posty: 177
 Sk±d: Bydgoszcz

| 

| Ja w³a¶nie skoñczy³em malowaæ maskê do swojego samochodu, jest teraz u lakiernika (w czwartek montujemy) i my¶lê ze spokojnie mogê za to skasowaæ 1500 z³ + 200 z³ lakiernik. Patrz galeria... |  
				| _________________ https://www.facebook.com/andyartbydgoszcz
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Wawrzysz | 

|  Wys³any: 2012-06-11, 21:41 | 0 |  |  | 

| 

| je¶li ju¿ skasujesz tyle daj znaæ ¿e skasowa³e¶ |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Andy 66   | 

|  Wys³any: 2012-06-11, 21:54 | 0 |  |  | 

|  | 

|  |  | 

|  | 
  | Wawrzysz | 

|  Wys³any: 2012-06-12, 08:50 | 0 |  |  | 

| 

| to nie wazne ile jest warta - wazne ile klient jest w stanie zaplacic |  | 

|  |  | 

|  | 
  | PrimoOne   | 

|  Wys³any: 2012-06-12, 14:41 | 0 |  |  | 

|  

Pomóg³: 7 razy
 Sk±d: Polska / Opole

| 

| Od 1500z³ w góre w zaleznosci od projektu, uzytych materia³ów, i stanu technicznego elementu.. szaman w szopie mo¿e zrobi za 500z³, ale efekt bedzie raczej mizerny.. i proponuje ¿ebyscie odnosili sie do siebie z szacunkiem, a nie szczekali, jak psy na wiosce.. 
 ps.. nie wazne ile klient jest w stanie zap³acic, a ile cos takiego kosztuje.. custom painting nie jest kierowany do ludzi bez szmalu.. jak ktos nie ma szmalu, to niech sobie naklei naklejeczke..
 |  
				| _________________ www.PrimoArt.pl
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Wawrzysz | 

|  Wys³any: 2012-06-12, 15:44 | 0 |  |  | 

| 

| "i proponuje ¿ebyscie odnosili sie do siebie z szacunkiem, a nie szczekali, jak psy na wiosce.. " 
 ?????? jedynym obrazliwym tekstem jaki jest w tym watku jest "szczekanie jak psy na wiosce"

nie jest wazne gdzie ktos maluje tylko jak (moim skromnym zdaniem)

powtórze - wa¿ne jest to ile klient bêdzie wstanie zap³aciæ - moim zdaniem 1500 za maske to duzo ale mam nadzieje ze bedzie jak najwiecej klientów za 1500 i wiecej. Tego ¿yczê.
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | PrimoOne   | 

|  Wys³any: 2012-06-12, 16:18 | 0 |  |  | 

|  

Pomóg³: 7 razy
 Sk±d: Polska / Opole

| 

| To mia³a byæ anegdota.. Jednak emoikony robia swoje  .. 
 Wg. mnie, jak ktos potrafi malowac, to nie maluje w szopie.. i wg. mnie miejsce jest wa¿ne.. Ale to nie ten temat..

Czas poswiecony na zrobienie projektu, pomalowanie dobrej maski, koszty materia³ów, lakierni, a do tego podatki , i tak nie bardzo przek³adaja sie na ta cene.. Ale uwierz mi ¿e sa tacy klienci, którzy z checia zap³aca za dobra robotê, a niska cena, i kiepskie miejsce wykonywania roboty tylko ich zrazi.. zale¿y kto w jaki target celuje, co prezentuje swoja robota, i czy ma zamiar na tym zarobiæ, czy tylko co¶ zrobiæ....
 |  
				| _________________ www.PrimoArt.pl
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Andy 66   | 

|  Wys³any: 2012-06-12, 16:36 | 0 |  |  | 

| 

|  	  | PrimoOne napisa³/a: |  	  | Czas poswiecony na zrobienie projektu, pomalowanie dobrej maski, koszty materia³ów, lakierni, a do tego podatki , i tak nie bardzo przek³adaja sie na ta cene.. Ale uwierz mi ¿e sa tacy klienci, którzy z checia zap³aca za dobra robotê, a niska cena, i kiepskie miejsce wykonywania roboty tylko ich zrazi.. zale¿y kto w jaki target celuje, co prezentuje swoja robota, i czy ma zamiar na tym zarobiæ, czy tylko co¶ zrobiæ....
 | 

¦wiête s³owa...
 Jak kto¶ ju¿ na tym forum napisa³: "Wielu klientów chce, ¿eby zrobiæ mu extra robotê za ma³e pieni±dze (a najlepiej za darmo)- i takich nale¿y olewaæ"

I tego siê bêdê trzyma³...
   |  
				| _________________ https://www.facebook.com/andyartbydgoszcz
 |  | 

|  |  |