Szukaj FAQ Album

Otwarty przez: Tech 2008-07-17, 11:05
Autor Wiadomość
nadziszon
Wysłany: 2007-09-04, 18:52   poczatki
0
UP DOWN

\Witam to i ja wtawilam swoje prace. \aero to moje dosc nowe hobby narazie mam chinski sprzet i oplakane warunki |(maly garazyk) planuje kupic leprzy aero i zajac sie tym troszke powazniej i poswiecic temu wiecej czasu a moze cos z tego kiedys wyjdzie. |co myslicie o moich pracach? :)

Bodzio 
Wysłany: 2007-09-04, 19:53   
0
UP DOWN
--B_C_G--

Maska zarÂąbista, Âładne prace, ale ten junak to przesada... nie lubiĂŞ jak ktoÂś zabytki niszczy :cry: Sam mam WFM z 65r i staram siĂŞ do oryginaÂłu jÂą doprowadziĂŚ. Na twoim miejscu malowaÂłbym jakieÂś chiĂąskie g..a a nie Polskie motorki :) No ale to tylko moje zdanie, nie obraÂź siĂŞ :)

nadziszon
Wysłany: 2007-09-04, 22:13   
0
UP DOWN

Spoko :) po 1 to nie niszczenie zabytka bo w kazdej chwili mozna pomalowac na oryginal problemu nie widze :) ja swoj motocykl przemalowuje co roku na inny kolor :) Pozdrawiam

airbrush 
Wysłany: 2007-09-04, 22:52   
0
UP DOWN

Siemka, czegoÂś tu nie rozumie, to sÂą twoje poczÂątki przygody z airbrush-em a juÂż masz w swojej kolekcji pomalowanych kilka pojazdĂłw.
Hm nie Âżebym zazdroÂściÂł ale ja juÂż okoÂło roku "bawiĂŞ" siĂŞ airbrushem i jak narazie to pomalowaÂłem 1 wlot paliwa, a reszta to albo obudowy ze starych komputerĂłw albo poprostu papier.
Nie wiem jaka jest tego przyczyna. Dlatego nie piszcie Âże to sÂą wasze poczÂątki, tylko Âże dajeci na forum kilka pierwszych powaÂżnych prac airbrush, a moÂże ja siĂŞ poprostu czepiam, jeÂśli tak to BARDZO PRZEPRASZAM.

acidhouse
Wysłany: 2007-09-05, 07:51   
0
UP DOWN
Kustom Kulture

DokÂładnie popieram - prace sÂą na prawdĂŞ przyzwoite, wiĂŞc na uszy makaron to laskom spod liceum :twisted:

matheurzsz 
Wysłany: 2007-09-05, 23:14   
0
UP DOWN

Cytat:
Maska zarÂąbista, Âładne prace, ale ten junak to przesada... nie lubiĂŞ jak ktoÂś zabytki niszczy :cry: Sam mam WFM z 65r i staram siĂŞ do oryginaÂłu jÂą doprowadziĂŚ.

Zgadzam siĂŞ w 100% nie powinno sie tak traktowaĂŚ Junaka. KorzystajÂąc z okazji chciaÂłbym siĂŞ pochwaliĂŚ swoimi pupilami. Linki poniÂżej.

http://www.polmot.skip.pl...mode=view&id=16

http://www.polmot.skip.pl...mode=view&id=19

rafipro 
Wysłany: 2007-09-06, 14:20   
0
UP DOWN

No matheusz sprzety zajebiste tez posiadam cos w stylu wojej wfm a dokÂładnie wsk odrestaurowujÂą ja na podobny efekt jaki sam uzyskaÂłes pozdro

Bodzio 
Wysłany: 2007-09-06, 20:03   
0
UP DOWN
--B_C_G--

No maszynka super (jedna i druga) A co do WFM, to malowa³eœ j¹, czy to jeszcze oryginalna farba :?: Masz mo¿e mo¿liwoœÌ dobrania z fiszek koloru :?: A i jeszcze jedno, sk¹d masz taki pokrowiec :?: Nie produkuj¹ takich teraz, no chyba ¿e da³eœ do tapicera star¹ kanapê i dorobi³ ci :) Napisz coœ na PW. Bêdê wdziêczny :)

nadziszon
Wysłany: 2008-02-12, 20:06   
0
UP DOWN

airbrush napisał/a:
Siemka, czegoÂś tu nie rozumie, to sÂą twoje poczÂątki przygody z airbrush-em a juÂż masz w swojej kolekcji pomalowanych kilka pojazdĂłw.
Hm nie Âżebym zazdroÂściÂł ale ja juÂż okoÂło roku "bawiĂŞ" siĂŞ airbrushem i jak narazie to pomalowaÂłem 1 wlot paliwa, a reszta to albo obudowy ze starych komputerĂłw albo poprostu papier.
Nie wiem jaka jest tego przyczyna. Dlatego nie piszcie Âże to sÂą wasze poczÂątki, tylko Âże dajeci na forum kilka pierwszych powaÂżnych prac airbrush, a moÂże ja siĂŞ poprostu czepiam, jeÂśli tak to BARDZO PRZEPRASZAM.

tak to sa moje poczatki wczesniej nie cwiczylam aerografem na zadnych papierach i innych. wyciagnelam aerograf z pudelka i praktycznei odrazu wzielam sie za pomalowanie junaka pozniej gitara koszulki i maska a dopiero teraz cwicze by prace byly jak nalezy[chodzi tu o technike malowania]... pozdrawiam serdecznie

danielpainter 
Wysłany: 2008-02-14, 21:51   
0
UP DOWN
AIRBRUSH:D:D:D:D

bardzo fajnie, tak trzymaj :!: Owocnej pracy zycze :!:
ale janka przemaluj :wink:
Pozdrawiam

LAKIEROWANKO Strona Główna » AIRBRUSH » Galeria Airbrush

Odpowiedz do tematu