Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
tomek7708
Wysłany: 2012-05-20, 19:00   namiary na blacharza z krakowa lub wschodnie okolice
0
UP DOWN

Szanowni Koledzy z grodu Kraka i okolic poszukuje dobrego acz niezbyt drogiego blacharza z Krakowa lub wschodnich okolic (nawet lepiej) niepolomice wieliczka itp
pacjentem jest Fiat Uno z 2000r z widocznych schorzeĂą:
-postĂŞpujÂąca biodegradacja progĂłw oraz spodĂłw drzwi
przy wymianie progĂłw wskazane takÂże odrestaurowanie czĂŞÂści podÂłogi z nimi sÂąsiadujÂącej
co do drzwi tego cudownego wozidÂła ewentualnie wchodzi w grĂŞ zakup w ItalCar-ze i wymiana
do tego dochodzi jeszcze nieznaczne zgorzele na nadkolach ktĂłre to teÂż kwalifikujÂą siĂŞ do naprawy
piszÂąc Âże poszukuje blacharza mam na myÂśli tylko blacharza ktĂłry to zajmie siĂŞ blacharskÂą stronÂą bez jakiejkolwiek szpachli lakierowania etc

za cierpiliwoœÌ w czytaniu dziêkuje je¿eli ktoœ z was bêdzie mia³ ochote pomóc mi w poszukiwaniach to bardzo bêde wdziêczny
email cosi7708@gmail.com
gg 4441065

P.S. za rady w stylu "olej to bo sie robiĂŚ nie opÂłaca" itp dziĂŞkuje

samochĂłd jest moich rodzicĂłw ktorzy sÂą z nim sentymentalnie zwiÂązani wiĂŞc jest to coÂś wiĂŞcej niÂż zwykÂłe uno

jeszcze raz z gĂłry dziĂŞkuje za pomoc

ksenonn 
Wysłany: 2012-05-20, 21:13   
0
UP DOWN

czeœÌ

zajmujĂŞ siĂŞ blacharkÂą i lakiernictwem, Âśrednio za wymiane progu nadkola liczĂŞ 250zÂł
Jestem z N. Huty, robiĂŞ wÂłaÂśnie vectre - moÂżesz przyjechaĂŚ i zobaczyĂŚ co i jak, zabezpieczenie epoksydem, bez fuszery..

tomek7708
Wysłany: 2012-05-21, 14:32   
0
UP DOWN

bĂŞde miaÂł na uwadze jak cos odezwe sie na priv

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Blacharstwo i inne naprawy

Odpowiedz do tematu