Autor |
Wiadomość |
 |
Nokia
|
Wysłany: 2012-06-03, 10:42 Najlesza czarna perÂła
|
0
|
|
|
:)

|
Panowie jak w temacie, z wÂłasnego doÂświadczenia jaka czarna perÂła jest najbardziej efektowna ? Lakier bĂŞdzie na motor, i szukam czegoÂś naprawdĂŞ bardzo Âładnego.
ProszĂŞ o propozycje
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2012-06-03, 11:22
|
0
|
|
|
|
Kolego musisz przejrzeĂŚ fiszki z lakierami dla motorĂłw,tam sÂą najÂładniejsze czernie.
Ja robiÂłem taki kolor z Ducatti,poszukam numeru to Ci podeÂśle.
Pozdro |
|
|
|
 |
Nokia
|
Wysłany: 2012-06-03, 11:33
|
0
|
|
|

|
Spoko, dziĂŞki
Jak znajdiesz nr. to teÂż podeslij |
|
|
|
 |
Patryk-83
|
Wysłany: 2012-06-03, 17:47
|
0
|
|
|
|
Kiedyœ u¿ywaliœmy sporo czarnej bazy z fabryki skody, mia³a fajna pere³kê, ale mo¿esz przecie¿ kupiÌ per³ê i domieszaÌ do bazy, albo rozrobiÌ j¹ w przezroczystej bazie i po³o¿yÌ na wierzch, tzn. k³adziesz czarn¹ bazê, klar, czekasz a¿ wyschnie, matujesz na mokro i lecisz per³¹ rozrobion¹ w bezbarwnej bazie, wysycha, przykrywasz znowu klarem i masz efekt zawieszenia œwiec¹cych drobinek w lakierze. |
|
|
|
 |
Nokia
|
Wysłany: 2012-06-03, 18:05
|
0
|
|
|

|
Patryk-83 napisał/a: | KiedyÂś uÂżywaliÂśmy sporo czarnej bazy z fabryki skody, miaÂła fajna pereÂłkĂŞ, ale moÂżesz przecieÂż kupiĂŚ per³ê i domieszaĂŚ do bazy, albo rozrobiĂŚ jÂą w przezroczystej bazie i poÂłoÂżyĂŚ na wierzch, tzn. kÂładziesz czarnÂą bazĂŞ, klar, czekasz aÂż wyschnie, matujesz na mokro i lecisz per³¹ rozrobionÂą w bezbarwnej bazie, wysycha, przykrywasz znowu klarem i masz efekt zawieszenia ÂświecÂących drobinek w lakierze. |
Spoko, tyle ze nie chce mi sie z tym tak cackÌ, to juz wola³bym cykn¹Ì do bezbarwnego jakiegoœ fajnego xyralica. |
|
|
|