Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Nokia 
Wysłany: 2012-06-03, 10:42   Najlesza czarna perÂła
0
UP DOWN
:)

Panowie jak w temacie, z wÂłasnego doÂświadczenia jaka czarna perÂła jest najbardziej efektowna ? Lakier bĂŞdzie na motor, i szukam czegoÂś naprawdĂŞ bardzo Âładnego.
ProszĂŞ o propozycje :help:
Pozdrawiam :spoko:

pawel1108 
Wysłany: 2012-06-03, 11:22   
0
UP DOWN

Kolego musisz przejrzeĂŚ fiszki z lakierami dla motorĂłw,tam sÂą najÂładniejsze czernie.
Ja robiÂłem taki kolor z Ducatti,poszukam numeru to Ci podeÂśle.
Pozdro

Nokia 
Wysłany: 2012-06-03, 11:33   
0
UP DOWN

Spoko, dziĂŞki :spoko:
Jak znajdiesz nr. to teÂż podeslij :)

Patryk-83
Wysłany: 2012-06-03, 17:47   
0
UP DOWN

Kiedyœ u¿ywaliœmy sporo czarnej bazy z fabryki skody, mia³a fajna pere³kê, ale mo¿esz przecie¿ kupiÌ per³ê i domieszaÌ do bazy, albo rozrobiÌ j¹ w przezroczystej bazie i po³o¿yÌ na wierzch, tzn. k³adziesz czarn¹ bazê, klar, czekasz a¿ wyschnie, matujesz na mokro i lecisz per³¹ rozrobion¹ w bezbarwnej bazie, wysycha, przykrywasz znowu klarem i masz efekt zawieszenia œwiec¹cych drobinek w lakierze.

Nokia 
Wysłany: 2012-06-03, 18:05   
0
UP DOWN

Patryk-83 napisał/a:
Kiedyœ u¿ywaliœmy sporo czarnej bazy z fabryki skody, mia³a fajna pere³kê, ale mo¿esz przecie¿ kupiÌ per³ê i domieszaÌ do bazy, albo rozrobiÌ j¹ w przezroczystej bazie i po³o¿yÌ na wierzch, tzn. k³adziesz czarn¹ bazê, klar, czekasz a¿ wyschnie, matujesz na mokro i lecisz per³¹ rozrobion¹ w bezbarwnej bazie, wysycha, przykrywasz znowu klarem i masz efekt zawieszenia œwiec¹cych drobinek w lakierze.

Spoko, tyle ze nie chce mi sie z tym tak cackÌ, to juz wola³bym cykn¹Ì do bezbarwnego jakiegoœ fajnego xyralica.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Odpowiedz do tematu