Wys³any: 2012-06-19, 14:45 malowanie elementów w ró¿nym stanie...
0
Witajcie forumowicze, zacznê od tego ze ostatnio zakupi³em sobie samochodzik i by³ nieco po obijany, naprawy blacharskie zosta³y zakoñczone i efekt jest taki ¿e mam cze¶æ samochodu w oryginalnym ¶liwkowym kolorze, czê¶æ srebrn±, czê¶æ niebiesk±(wymieniane cale elementy) no i trochê go³ej blachy po spawaniu. Jak poszczególne elementy przygotowaæ? spawy muszê trochê po szpachlowaæ tylko czy przed szpachlówk± jaki¶ podk³ad, i co po szpachli i jakich firm najlepiej?
kolorowe elementy zmatowaæ i podk³adem akrylowym wysuszyæ i baza+bezbarwny?
jaki kolor podk³adu ¿eby dobrze pokry³o i nie by³o ja¶niejszych miejsc? ja my¶lê ze jaki¶ bordowy.
proszê o wskazówki. kolor bêdzie taki jaki by³ na pocz±tku czyli taki czarny wpadaj±cy w fioletowy (¶liwkowy)
kolor bêdzie taki jaki by³ na pocz±tku czyli taki czarny wpadaj±cy w fioletowy (¶liwkowy)
To podk³ad kolego musi byæ ciemny najlepiej czarny
resztê odpowiedzi na zadane pytania masz ju¿ na forum wystarczy tylko "poszukaæ i poczytaæ" A je¶li czego¶ nie bêdziesz wiedzia³ to wtedy pytaj
Pozdrawiam!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum