Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
czdm
Wysłany: 2012-07-06, 19:35   walka z rdzÂą
0
UP DOWN

Witam

Mam maÂły problem, bo w zasadzie nie wiem co zrobic z rdzÂą na tym elemencie(na zdjĂŞciach).UkazaÂła sie ona po zdjĂŞciu bÂłotnika do wyklepania.
Co proponujecie z tym zrobic?ZetrzeĂŚ do blachy i powstaÂłe dziury wystarczy zakleic zywica poliestrowÂą i mata szklanÂą?
czy raczej niema szans na takÂą naprawĂŞ i konieczne sÂą reparturki/spawanie tych dziur?(jak tak to jak myÂślicie jaki byÂłby koszt tej naprawy(na pewno jest to samo z dwĂłch stron bo juz z drugiej strony sprawdziÂłem ze tez po wyjĂŞciu lampy migacza widaĂŚ to samo).
Czy moze nie warto sie bawic i na przysz³¹ wiosne sprzedaÌ auto?

Z gĂłry dziĂŞki za wszystkie rady.

Dumel19
Wysłany: 2012-07-08, 11:01   
0
UP DOWN

weÂź to wypiaskuj i daj albo epoxyd albo reaktywny, miejsca nie sÂą widoczne wiĂŞc daÂł bym reaktywny potem akryl i na wszystko barankiem grubo polec i bedzie gitara, a jakie to auto??

...kuba... 
Wysłany: 2012-07-09, 14:24   
0
UP DOWN

A jak dasz jeszcze na baranka "Âśrodek do konserwacji podwozia" np. z Boll-a to bĂŞdzie git:)

pawel1108 
Wysłany: 2012-07-09, 22:30   
0
UP DOWN

Dumel19 napisał/a:
a jakie to auto??

Wondzwagen ;)

water 
Wysłany: 2012-08-22, 16:43   
0
UP DOWN

uuuuu kiepawo :/ Szkoda, Âże nie pomyÂślaÂłeÂś o zabezpieczeniu antykorozyjnym....

Maaniak 
Wysłany: 2013-07-12, 18:40   
0
UP DOWN

A propos zabezpieczenia antykorozyjnego, to ile taka usÂługa powinna kosztowaĂŚ w warsztacie?

water 
Wysłany: 2013-07-15, 13:56   
0
UP DOWN

Pewnie zaleÂży od warsztatu. Jak juÂż pisaÂłem wczeÂśniej u mnie wyszÂło 1230 zÂł. Tu sobie doczytaj: sztukawyciszania.pl/antykorozja

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Blacharstwo i inne naprawy

Odpowiedz do tematu