Wys³any: 2012-09-06, 15:26 Malowanie "gum±" w stanie ciek³ym
0
Witam serdecznie od jakiego¶ czasu interesuje siê tym produktem http://plastidip.pl/plasti_dip_home_solutions.html zaciekawi³o mnie to, ¿e za granic± du¿o osób z tego korzysta jako "malowanie" felg i inni np. lakieru chcê sobie wypróbowaæ pomalowaæ takim czym¶ stalówki na zimê i zobaczyæ jak wytrzymaj± i chodzi mi po g³owie pomys³ pomalowania typowego ROBOLA busa którego posiadam. I moje pytanie w sumie schodzi siê do tego czym to najlepiej malowaæ je¿eli chcia³bym go malowaæ pistoletem za pomoc± kompresora ? (nak³adanie jest dziecinnie proste) pistolet chcê kupiæ jaki¶ najtañszy do takich testów, bo jak siê zatka to nie bêdzie go szkoda i nie wiem jak± dyszê do niego dobraæ, by takim wynalazkiem pomalowaæ
Napewno nie jest to niski koszt.
Poszukaj w internecie jaka jest wydajno¶æ tego produktu.
troszkê o tym czyta³em i cenowo wychodzi podobnie do zwyk³ego lakierowania.
Ale trwa³o¶c ju¿ nie jest powalaj±ca.
Jak dla mnie ten produkt powsta³ dla zamo¿nych ludzi coby mogli sobie zmieniaæ kolor autka raz w tygodniu, a jak siê znudzi to po prostu to zci±gn±æ w domowych warunkach.
nie chodzi mi koniecznie o przemalowanie ca³ego auta ale powiedzmy ¿e chcê sobie pomalowaæ alufelgi czy co¶ takiego to wyjdzie tanio. Ca³e auto je¿eli chcia³by¶ pomalowaæ to te¿ owiele taniej Ciê wyjdzie ni¿ normalnie mia³by¶ to robiæ a sposób nak³adania jest ³atwiejszy i nie idzie tego praktycznie spierniczyæ
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum