Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Tytexo
Wysłany: 2012-09-08, 10:42   Temat pokrewny - przyciemnianie szyb - Gdzie akcesoria??
0
UP DOWN

Witam mam nadziejê ¿e ze wzglêdu na jakieœ tam pokrewieùstwo tematu ten wpis nie zostanie skasowany. Problem mam taki. Potrzebujê nabyÌ œci¹gaczki takie plastikowe u¿ywane do wyciskania folii samochodowej. Myœla³em ¿e na allegro coœ znajdê ale widzê ¿e ogólnie lipa jest potrzebujê takich akcesoriów jak u tego goœcia w linku ale poza nim nie mogê nigdzie znaleœÌ. Macie jakieœ kontakty gdzie kupiÌ podobne rzeczy.

http://www.przyciemnianie...ciemniania.html

[ Dodano: 2012-09-08, 18:33 ]
Juz znalazÂłem sorki za zamieszanie.

YAMAHER
Wysłany: 2012-09-09, 09:26   
0
UP DOWN

A co tam chcesz okleic :) ?? przyciemniaÂłes juz czy pierwszy raz sie zabierasz ;) ??

936
Wysłany: 2012-09-09, 10:22   
0
UP DOWN

nowa plaskikowa szpachelka i spryskiwacz z pÂłynem do mycia szyb + skalpel lub noÂżyk do tapet wystarcza w zupeÂłnoÂści.
Uzyskujesz ten sam efekt.
Pozdrawiam.

YAMAHER
Wysłany: 2012-09-09, 18:30   
0
UP DOWN

TYTEXo ---> 936 dobrze mowi :) NajprzyciemniaÂłem sie ponad 50 autek wiec nie pisze tego na podstawie domyslĂłw tylko na doswiadczeniu :)

SztukÂą jest wygrzac taniÂą bardzo folie na szybie :D ( tylnej )

A mojÂą technikÂą mimo ze bys ekierkÂą wyciskaÂł wode to nie zostana rysy :D NIC :) i bedzie PRO :)

936---> jak za sedany to czasem ciezko Âłape ze szpachla wsadzic na koncu tylnej szyby. wiec szpachelka na ramieniu by sie przydaÂła.

[ Dodano: 2012-09-09, 19:33 ]
sadzy nigdy nie za duzo :D

DSC09204.JPG
Plik ściągnięto 32 raz(y) 622.24 KB

DSC00119.JPG
Plik ściągnięto 35 raz(y) 489.23 KB

Tytexo
Wysłany: 2012-09-13, 19:45   
0
UP DOWN

YAMAHER napisał/a:
A co tam chcesz okleic :) ?? przyciemniaÂłes juz czy pierwszy raz sie zabierasz ;) ??

Widzia³em jak goœÌ mi fachowo autko przyciemni³. Widzia³em ca³¹ operacjê od poczatku do koùca. Myœlê ¿e da³ bym sobie radê. U mnie w okolicy kilkunastu km nikt siê tym nie zajmuje. A gdybym robi³ hym solidn¹ robotê mysle ¿e trochê by pracy by³o. Jak myœlicie?

gugun 
Wysłany: 2012-09-14, 15:32   
0
UP DOWN

Tytexo napisał/a:
Jak myÂślicie?
ja mysle ze po pierwszym oklejaniu dasz sobie spokĂłj ;) wrĂłc... ja to wiem... tez kiedys sie bawilem w starym busie to masakra, itak pomalowalem bezbarwnym z dodatkiem czarnego akrylu i wyszla igla, gorzej od srodka :)

Tytexo
Wysłany: 2012-09-14, 19:04   
0
UP DOWN

gugun napisał/a:
Tytexo napisał/a:
Jak myÂślicie?
ja mysle ze po pierwszym oklejaniu dasz sobie spokĂłj ;) wrĂłc... ja to wiem... tez kiedys sie bawilem w starym busie to masakra, itak pomalowalem bezbarwnym z dodatkiem czarnego akrylu i wyszla igla, gorzej od srodka :)

A ja wierzĂŞ Âże dam radĂŞ.

diablo74 
Wysłany: 2012-09-14, 20:48   
0
UP DOWN

Ja myÂśle tak jak gugun teÂż raz mi siĂŞ zdarzyÂło oklejaĂŚ foliÂą.... dobrze Âże to byÂł mĂłj samochĂłd :rotfl:

936
Wysłany: 2012-09-15, 07:09   
0
UP DOWN

NIE MA CHWAÂŁY BEZ CIERPIENIA
:cool:
Ps. dziewczyny przez ciemne szyby ciebie nie zobaczÂą :)

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu