Witam
prosze o pomoc jaka jest kolejnosc u¿ycia ¿ywicy do cieniowania,ile elementu mam tym pokryc, w jakich w odstepach czasu u¿yc ¿ywicy bazy i klaru,przy cieniowaniu jasnych metalików zw³aszcza srebro wychodzi mi na l±czeniu starej bazy z nowa cieñ chmura czy jak to tam sie nazywa
osobiscie nie cieniowalem ale z tego co przeczyta³em moge napisac Ci ze powinienes o ile dobrze mowie :
Papierkiem przeleciec b³otnik jakims 1000 czy 1500 na mokro, wymalowac ten rant i ponad niego dac tez bazy jak ³adnie podeschnie to z 20 minutek i przemalwoac ca³y element i na ³aczeniu starego klaru z nowym prysnac tym rozcienczalnikiem do cieniwoania.
Podobno tez mozna dolewac do niego baze
ale jak to jest to doka³dnie nie wiem nie wiem czy czegos nie pokreci³em wiec jesli cos zle to ktos mnie porpawi
Najlepiej jak bys wstawi³ foto tego, to Ci powiedza dokad malowac i gdzie cieniowac
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum