Autor |
Wiadomo¶æ |
|
S³odki_MS
|
Wys³any: 2012-10-08, 20:41 Podno¶nik jednokolumnowy mobilny
|
0
|
|
|
|
http://moto.allegro.pl/po...2671067946.html
Witam.
Jestem ciekawy waszego zdania co do ewentualnego zakupu w/w podnosnika. Moze ktos z was mial do czynienia z czyms podobnym. Czy ktos z was mial stycznosc z produktami tej firmy??? Jak oceniacie przydatnosc tego urzadzenia w ,,przydomowym warsztacie"? Moim zdaniem praktyczne ze wzgledu na jego mobilnosc i nie duze gabaryty. Interesuje mnie tylko funkcja podnoszenia bez pozostalych bajerow. Czekam na wasze opinie i spostrzezenia |
|
|
|
|
Chali68
|
Wys³any: 2012-10-08, 20:59
|
0
|
|
|
|
Witam. Bardzo fajna rzecz. I kotec powinien byæ w ka¿dym warsztacie blacharsko lakierniczym. Jak ju¿ siê go zacznie u¿ywaæ to ciê¿ko siê odzwyczaiæ. Pracowa³em z tym akurat urz±dzeniem. Teraz na rynku jednak pojawi³ siê mocny konkurent tego¿ wynalazku jest to podno¶nik wachliwy CARRY SWING firmy B–tec dostêpny w Pro–west sp.zoo
[ Dodano: 2012-10-08, 22:04 ]
I tu je¶li chodzi o warsztat blach–lak. jest bardziej przydatny. G³ównym atutem jest to ¿e mo¿na otwieraæ drzwi gdy auto jest podniesione. Ale ocenê pozostawiam przysz³ym nabywcom. Pozdr. |
|
|
|
|
sawmaster
|
Wys³any: 2012-10-09, 08:25
|
0
|
|
|
|
za te pieni±dze mo¿na mieæ podno¶nik dwu kolumnowy |
|
|
|
|
Lakierniczy.pl
|
Wys³any: 2012-10-09, 13:11
|
0
|
|
|
www.Lakierniczy.pl
|
|
|
|
|
S³odki_MS
|
Wys³any: 2012-10-09, 21:02
|
0
|
|
|
|
Sawmaster- podnosnik 2 kolumnowy ,,zabiera" pomieszczenie tylko i wylacznie na podnoszenie aut a dzieki w/w rozwiazaniom po zawindowaniu samochodu mozemy dalej cieszyc sie ,,wolna" przestrzenia warsztatowa
Dzieki za podsuniecie innego podnosnika. Szczerze mowiac mam inne wydatki ale z czystej ciekawosci chcialem poznac opinie. Mysle ze kiedys stane sie posiadaczem ktoregos z gadzetow |
|
|
|