Autor |
Wiadomo¶æ |
 |
Vordilord
|
Wys³any: 2012-10-13, 22:09 Swoja lakiernia - za³o¿enie i warunki
|
0
|
|
|
|
Witam jestem tu nowy . Mam 20 lat . Jestem z zawodu lakiernik samochodowy i przez 4 lata pracowa³em w tym zawodzie bo robi³em szko³ê czeladnicz± i 6 dni w tygodniu mia³em same praktyki w lakierni . Od kilku tygodni chodzê po urzêdach pytaæ siê o wszystko zwi±zane ze swoj± dzia³alno¶ci± m.in staram siê o dotacje unijne. Chcia³bym mieæ swoj± lakierniê ale na pocz±tek niezbyt du¿a bo mam dwa gara¿e . Koledzy mam do Was pytanie : Jak to jest z t± ekologi± do lakierni ? jakie s± prawa do ekologi ? i jak to jest z tym szambem do ¶cieków lakierniczych ? jak to jest z monta¿em tego dok³adnie ? |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-10-14, 00:06
|
0
|
|
|

Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-10-14, 11:01
|
0
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
PROJEKTER napisa³/a: | .... a cholera wie . |
Ty cholero... przecie¿ wiesz.
Kolega niech szuka pracy w zawodzie - no jednak jesli ma te kilka set tysiêcy na szambo ekologiczne, to mo¿e chodzic po urzedach. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
Vordilord
|
Wys³any: 2012-10-14, 11:07
|
0
|
|
|
|
PROJEKTER napisa³/a: | .... a cholera wie . |
Czyta³em wiele Twoich odpowiedzi i w±tpie abys tego nie wiedzia³
[ Dodano: 2012-10-14, 11:14 ]
do Lackdoctora : i chyba tak zrobiê bo az tyle kasy nie mam |
|
|
|
 |
YAMAHER
|
Wys³any: 2012-10-14, 18:23
|
0
|
|
|

Pomóg³: 7 razy Posty: 1975
|
PROJEKTERA leñ ogarna³ hehehe
Tez sie podk³acze pod ten temat
PROJEKTER jak mozesz to napisz co trzeba miec za pozwolenia jak wyglada cenowo itd, czy jakies wyciagi itd
VORDILORD --> stare lakiery to do pieca i heja hahaha |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-10-15, 23:10
|
0
|
|
|

Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
ups !!! napisa³em rano i wciê³o post z linkami
No dobra napiszê jeszcze raz ... na razie bez linków :
To temat obszerny jak Pacyfik. S± dostêpne w sieci moje publikacje w których s± informacje co i jak krok po kroku. Chêtnie odpowiem na wasze pytania, ale musz± byæ bardziej konkretne. Takie ¿eby mo¿na by³o odpowiadaæ jednym postem, a nie prac± magistersk± |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|