Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
de_never
Wysłany: 2012-10-24, 09:52   Reduktor pod sprezarke.
0
UP DOWN

Witam, mam pytanie. Czy jezeli na dobrym reduktorze przy sprezarce, ustawimy cisnienie 2 bar. A cisnienie w sprezarce dajmy na to wacha sie od 3-8 bar. To cisnienie teoretycznie za reduktorem powinno byc caly czas takie samo czyli 2 bary? czy beda spadki cisnienia jak np jest 8 bar w sprezarce to bedzie 3 za reduktorem a jak bedzie 3 w sprezarce to bedzie 2 za reduktorem? Z gory dziekuje za odpowiedz. Mam zamiar kupic reduktor firmy CKD i dlatego to pytanie.

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-10-24, 10:45   
0
UP DOWN

de_never napisał/a:
Mam zamiar kupic reduktor firmy CKD i dlatego to pytanie.

BĂŞdzie stabilne 2 atm.

piwo76
Wysłany: 2012-10-24, 11:08   
0
UP DOWN

osobiÂście mam ten reduktor ckd 1/2 cala.u mnie jest maÂłe wahniĂŞcie wskazĂłwki trzeba tylko ustawiĂŚ lekko z gĂłrkÂą.moÂże to wahniĂŞcie jest spowodowane gruboÂściÂą i dÂługoÂściÂą wĂŞÂża doprowadzajÂącego

de_never
Wysłany: 2012-10-24, 12:51   
0
UP DOWN

Bardzo dziekuje za odpowiedz. Nie trafilem wczesniej przed tym jak kupowalem reduktor na forum gdzie jest napisane zeby nie kupowac tych po 30 zl z allegro. I taki zamowilem. Dopiero jak zamowilem zobaczylem ze cos nie tak i nie wiedizalem czy tak ma byc czy reduktor to bubel w takim razie takze wszystkim odradzam buble za 50 zl z allegro i zamawiam reduktor CDK! Jeszcze raz dziekuje.

juny 
Wysłany: 2012-10-24, 13:28   
0
UP DOWN

Chyba ja to pisalem Âże chce kupiĂŚ :D

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu