Autor |
Wiadomo¶æ |
|
sawmaster
|
Wys³any: 2012-10-25, 16:08 Kiedy u¿ywaæ miêkkiej podk³adki pod talerz szlifierki oscyla
|
0
|
|
|
|
Czy u¿ywaæ przy szlifowaniu podk³adu, matowieniu, polerowaniu trizackiem? Pytam bo u¿ywa³em miêkkiej podk³adki i mam w niektórych miejscach fale. Fakt, da³em za ma³o podk³adu, ¿eby na luziku wyrównaæ i mo¿e to s± tego efekty. |
|
|
|
|
heeler11
|
Wys³any: 2012-10-25, 19:55
|
0
|
|
|
|
równie¿ interesuje mnie ten temat:)) |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-10-25, 20:22
|
0
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
heeler11 napisa³/a: | interesuje mnie ten temat:)) |
I mnie bardzo zainteresowal ten temat |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
sawmaster
|
Wys³any: 2012-10-25, 20:36
|
0
|
|
|
|
mo¿e o proste rzeczy pytam ale mo¿ecie siê nie nabijaæ a wyt³umaczyæ mi |
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2012-10-28, 11:03
|
0
|
|
|
Pomóg³: 52 razy Posty: 2819 Sk±d: kuj-pom
|
do polerowania tri cos tam uzywasz specjalnej dokladki na talez i dopiero przyklejasz to cudo z 3m/a to taka mieciutka gabeczka ala jak przy abralonie.a co do fal to poprostu zle wyprowadzasz powierzchnie,lub tez slabo poslugujesz sie maszynk±...
co do twardosci taleza to analogicznie miekciejsza bardziej dopasowywuje sie do ksztaltu wiec sobie reszte dopisz sam...twarda bardziej zda egzamin w docieraniu szpachli czy tez prostych powierzchni,miekka ³uki i inne bo nie narobisz dziur kantem s=czy fal bo podkladka sie dopasowywuje do ksztaltu,ale szpachli dobrze nie dotrzesz bo bedzie sie ukladac do kitu zamiast go rownac/scierac.troche tak jak z kostami miekimi i twardymi, ja uzywam uniwersalnej |
|
|
|