Otwarty przez: Tech 2008-07-17, 10:05 |
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-03-06, 20:20 Zabawy OGNIEM
|
0
|
|
|
AIRBRUSH:D:D:D:D
Pomóg³: 6 razy Posty: 256 Sk±d: Zgierz
|
|
|
|
|
matheurzsz
|
Wys³any: 2008-03-06, 21:46
|
0
|
|
|
|
Witam, no faktycznie p³omienie ró¿ni± siê trochê od tych malowanych zazwyczaj, mi przypominaj± trochê jakby p³omienne wst±¿ki, ale je¶li tak mia³o byæ to gra gitara i swoj± drog± dobrze , ¿e szukasz czego¶ nowego w tym temacie bo tradycyjny TrueFire trochê jakby siê ju¿ przejad³. A co do Chevy to ¶wietna fura ! Jest gdzie¶ z okolicy czy z Polski? |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-03-06, 22:45
|
0
|
|
|
|
chevy z Danii przyjecha³ i do Danii pojecha³
no w³a¶nie te¿ tak mysle ze tradycyjne true fire juz sie przejad³o i tak sobie suduje troszke |
|
|
|
|
Sylwia
|
Wys³any: 2008-03-08, 15:58
|
0
|
|
|
Pomog³a: 1 raz Posty: 83
|
I w³a¶nie to jest najwa¿niejsze-to klient ma byæ zadowolony, a trafiæ w czyj¶ gust czasami graniczy z cudem. Szkoda, ¿e wrzuci³e¶ takie ma³e fotki moto. £adny ten Chevrolet. Powiedz dlaczego buma w tle nie pomalowana?? Ja ju¿ zaczynam mentalnie przygotowywaæ siê do malowania 5. Ale trzeba jeszcze nad ni± trochê popracowaæ. |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-03-12, 19:13
|
0
|
|
|
|
Czemu buma jeszcze nie pomalowana??? jak to mówi± " szewc w podartych butach chodzi" Brakuje czasu troszke ale jak tylko bedzie ciep³o i bede móg³ juz na moto normalnie ¶migaæ to siedem na lakiernie wstawie i cos bede cudowal
Dzisiaj na FZ6 fazerku 600 ¶migalem troszke i powiem szczerze ze fajne moto, jak macie okazje sie brykn±æ takim moto to namawiam, fajnie na kolo idzie przy 5000 obr z samego gazu sie podnosi
Tu macie wieksze foty VTX-a
http://www.fotosik.pl/sho...aee227b8b443307
http://www.fotosik.pl/sho...3dd0661b735a59c
http://www.fotosik.pl/sho...88abf34e9f24ba7
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-03-12, 19:34 ]
Sylwia, jaki jest projekt na to 5, co planujesz???? |
|
|
|
|
Sylwia
|
Wys³any: 2008-03-16, 15:15
|
0
|
|
|
Pomog³a: 1 raz Posty: 83
|
Z takimi fotami od razu lepiej. Wybacz, ale grafik ¶lepnie z dnia na dzieñ (a mo¿e to tylko z³udzenie):) Projektu jako takiego jeszcze nie mam. Bardziej chodzi³o mi o to, ¿e pogodzi³am siê z tym, ¿e bêdê j± malowaæ. Nigdy nie malowa³am samochodu, a na pocz±tek taki wielkolud, wiêc sam rozumiesz. Jedno jest pewne-nareszcie babcia bêdzie czarna . Strasznie nie podoba mi siê fabryczny granatowy kolor. |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-03-16, 19:21
|
0
|
|
|
|
kurcze, swoje 7 tez chcialem na czarny psikn±æ ale raczej sobie odpuszcze, nie bede mial czasu na rozbieranie, sk³adanie, zabawe z felcami i komorami silnika+ bagaznik, wiec raczej zostanie w fabrycznym ciemno szarym solidzie, z reszt± pasuje jej nawet ten kolor, dodam jej tylko "chaotyczny pinstripping", tak na bogato lecz wytwornie
i mysle ze powinno byc git. Pomys³ jest zobaczymy co z tego bedzie
Ale z tym granatem masz racje, jakby moja mia³a taki kolor to juz by dawno stala na lakierni
Pozdraiam |
|
|
|