Autor |
Wiadomo¶æ |
|
Marcino
|
Wys³any: 2012-11-08, 13:00 Baza kolor wodorozieñczalna z 2008r
|
0
|
|
|
|
Witam
Posiadam resztê bazy któr± w 2008r by³y naprawiane moje nadkola. Jest to rszta któr± dosta³em od blacharza, niê wiem nawet dok³adnie co to jest:D
Czy mogê j± uzyæ po 4l latch aby zrobiæ z niej zaprawki? Niê jest ca³kiem zachniêta taki rzadki kisiel.
Czy mo¿e raczej siê w to nie bawiæ i dorobiæ nowy? Jakiej ilo¶ci bede potrzebowa³ orientacyjnie na ranty tylnych nadkoli, oraz dó³ drzwi i klay baga¿nika? |
|
|
|
|
raper66
|
Wys³any: 2012-11-12, 22:31 Re: Baza kolor wodorozieñczalna z 2008r
|
+1
|
|
|
|
Marcino napisa³/a: | Witam
Posiadam resztê bazy któr± w 2008r by³y naprawiane moje nadkola. Jest to rszta któr± dosta³em od blacharza, niê wiem nawet dok³adnie co to jest:D
Czy mogê j± uzyæ po 4l latch aby zrobiæ z niej zaprawki? Niê jest ca³kiem zachniêta taki rzadki kisiel.
Czy mo¿e raczej siê w to nie bawiæ i dorobiæ nowy? Jakiej ilo¶ci bede potrzebowa³ orientacyjnie na ranty tylnych nadkoli, oraz dó³ drzwi i klay baga¿nika? |
jak kisiel to wylej ogólnie nawet pó³ roku to du¿o dla lakieru , na te elementy o,5l bazy styknie jesli powierzchnie beda lakierowane np drzwi do listew |
|
|
|
|
Marcino
|
Wys³any: 2012-11-13, 07:49
|
0
|
|
|
|
I tak zrobiê. Niestety sytuacja z tylnymi rantami jest tragiczna, i paru miejscach mam dodatkowo zaawansowan± korozjê, bêdê musia³ wspawaæ, ale nikt nie chce zrobiæ od rêki a samochód potrzebny na dojazdy do pracy.
Czy jak zabezpieczê to co jest.. rektywny +epoxyd+ akryl to mogê tak trochê je¿dziæ? |
|
|
|