tu maseczka do pospawania, zderzaczka takiego jak z tyÂłu nie zrobisz samemuu?????????????????
posiedziaÂłbyÂś troche ze spawarkÂą do plastikĂłw to i jeszcze Âładniejszy byÂś wykminiÂł
klamki moÂżna zaspawaĂŚ, moduÂł te 100-200 zÂł ale efekt jest,,
a tak oddzielnie to zrobiÂłbym german style czyi zderzaki w oryginale, jedynie przĂłd jak w R32 przerobiĂŚ albo kupiĂŚ, lampa z przodu czarny mat oprĂłcz oczywiscie odbÂłyÂśnikĂłw, albo soczewke bym wsadziÂł, kolor moze zostaĂŚ, felga max 15' BBS z fioletowym Âśrodkiem i srebrnym rantem z jakimÂś old shoolowym napisem, na szybach naklejki i na zderzaku z prawej strony obowiÂązkowo "Wheels Whores Whore"
maska juÂż pospawana.Takiego zderzaka nie zrobisz ale podobny listwy na zderzaku zostaÂły hokej zespolony ze zderzakiem sklejony spawarkÂą i zestaw naprawczy znaczy mata i Âżywica.lampy mam r32 chrome,fela zostaje tylko na czarno.Audi Âładnie siĂŞ prezentuje czerĂą to czerĂą-tylko na kostce gdzieÂś kapsle pogubiÂłeÂś
budÂżet okrojony bo trzeba parĂŞ rzeczy mechanicznych kupiĂŚ.bÂłotnik wymienia kolega.MyÂślaÂłem o czarnym dachu i masce.Jak bĂŞdzie w podkÂładzie wsio to bĂŞdziemy o kolorzch myÂśleĂŚ
wszystko byÂło zasÂłoniĂŞte,a listwy w kolor to bez demontaÂżu zawsze coÂś moÂżna poÂłamaĂŚ przy ÂściÂąganiu.NastĂŞpnym razem siĂŞ poprawie-nie ma sprawy
jaki koszt podnosnika mobilnego jak na drugim zdjeciu??
podnoœnik urz¹d pracy zasponsorowa³ a powa¿nie wtedy 4k to by³o 2 lata temu.W komplecie by³o uchwyt za ko³o za próg i koby³ka dobra rzecz trzeba mieÌ tylko równ¹ posadzkê.Ostatnio by³a awaria i trzeba by³o wymieniÌ prze³¹cznik tylko w serwisie 200 z³.Rêcznie te¿ siê krêci ale trzeba siê namachaÌ bardzo
kto robi na sucho bez wody podkÂład???
NiektĂłrzy sÂądzÂą Âże 800 na mokro najlepiej-ale idzie zima i nie ma co moczyĂŚ rÂąk nie potrzebnie.Nic nie malowaÂłem na sucho do tej pory.JakiÂś rok dopiero maluje
Ogólnie wylewka ok,bardzo ma³o wtr¹ceù.Pomieszczenie spryska³em ca³e tym p³ynem do kabin.Po za tym zaciekiem na b³tniku gdyby nie on odpóœci³ bym sobie polerkê do wiosny.A tak na zaciek 1500 na pocz¹tek,pózniej 2500 na klocku pózniej trizact 3000 i oczywiœcie 3 stopniowy zestaw polerski 3m
TrochĂŞ lipa z tymi zaciekami:((( Bedzie ciezko to usunac bez sladu a zeby nie przetrzec... ale jak klar dobrze stwardnieje to sprĂłbuj ze szpachlem te zlewki usuwac...
wysusz dobrze te firanki przed usuwaniem. Ja bym siê nad nimi nie mêczy³ zbytnio tylko polecia³ p 400 na maszynce, poprawi³ p 1200 na klocku, w³óknina z mat past¹ i siekn¹³ klar od nowa, chyba, ¿e siê przetniesz to delikatnie jeszcze baz¹ bym przelecia³...
WÂłasnie pasuje jak nie wiem co
Z tym ¿e listwe bym uzupe³ni³ i usun¹³ miejsce na rejestracje tzw. front USA Mega bajka
Co do lakierki, rĂłwnieÂż miaÂłem podobne firany, w 4 miejscach niestety w jednym przetarÂłem i musiaÂłem lakierowac jeszcze raz Powodzenia przy polerce !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum