Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
Tytexo
Wys³any: 2012-12-06, 08:39   Info o pistolecie Expert...
0
UP DOWN

Sk±d: Dzia³oszyn
Witam. Potrzebujê kupiæ guna do klaru. Poczyta³em forum i siê ukierunkowa³em na Air Gunsa AZ3 HTE2. Z dysz± 1.4.
http://allegro.pl/pistole...2820219638.html

By³em ostatnio w mojej mieszalni, weszli¶my na temat pistoletów i kole¶ mi bardzo poleca³ pistolet marki Expert. Mówi ¿e nie do zdarcia pistolet, bardzo sprawdzony i chwalony.
http://allegro.pl/pistole...2797297105.html
Poleci³ mi do moich prac 1.4 niskoci¶nieniowy HVLP.
Dzia³a³ kto¶ na tym ganie?? Kosztuje mniej ni¿ Air Gunsa. A ja potrzebujê go tylko do klaru... ;)

hamir 
Wys³any: 2012-12-07, 16:41   
0
UP DOWN

Pomóg³: 4 razy
Sk±d: Astana
dawno,dawno mialem co¶ takiego,nawet dzia³a³o,moim zdaniem rozejrza³ bym siê nad czym¶ lepszym,takie sprzety siê zaraz Ci zwróc±,niema co w tej bran¿y podcieraæ ty³ka szk³em,bywa to bolesne i pozostawia blizny ^^

[ Dodano: 2012-12-07, 16:42 ]
to odnosilo siê do eksperta :)

PROJEKTER
Wys³any: 2012-12-07, 19:12   Re: Info o pistolecie Expert...
0
UP DOWN

Pomóg³: 15 razy
Sk±d: MODULAR - equipment
Tytexo napisa³/a:
Witam. Potrzebujê kupiæ guna do klaru. Poczyta³em forum i siê ukierunkowa³em na Air Gunsa AZ3 HTE2. Z dysz± 1.4.

Doskona³y pomys³ ... jak ju¿ kupisz ... to walnij fotê tej dyszy i prze¶lij do mnie :x:

gugun 
Wys³any: 2012-12-08, 00:21   
0
UP DOWN

Pomóg³: 52 razy
Sk±d: kuj-pom
a ja powiem skromnie mimo ze juz sie sacin dorobilem i experta wrzucilem w zlom z flg i paroma innymi to z czystym sumieniem moge ci polecic ten pistolet...moj experto ma 2008r chyba na sobie ale w porownaniu do innych chinoli to spoko sprzet...jeden z lepszych pistoletow jakie mialem...jeszcze z dobry rok temu kladlem nim bezproblemowo baze mimo ze mial juz tyle lat...no ale do lakieru nie polecam....idzie,aleto juz wieksza filozofia...nie wiem jak teraz sie maja experty ale jakis czas temu widzialem w mieszalni no i wyglada tak samo jak moj staruszek ;)

Tytexo
Wys³any: 2012-12-10, 13:04   
0
UP DOWN

Sk±d: Dzia³oszyn
Pany czy dobrze czy ¼le naby³em tego eksperta 1.4 niskoci¶nieniowego. Wypróbójê go jednak dopiero na pocz±tku stycznia...

[ Dodano: 2012-12-10, 13:06 ]
Gugun dlaczego do klaru s³abo siê nadaje, j± go w³a¶nie do klaru kupi³em...

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: