Szukaj FAQ Album

Przesunięty przez: DrCruel 2014-05-11, 13:52
Autor Wiadomość
POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2012-05-31, 20:39   

Cytat:
kogo??niby czego??

bo moze czytajÂąc ostatnie posty zmieniÂą zdanie :-)

gugun 
Wysłany: 2012-05-31, 20:45   
0
UP DOWN

itak nie zaÂłapiÂą bo na forum 70% to tepaki:)nie obraÂżajÂąc nikogo:)

jacenty 741
Wysłany: 2012-05-31, 20:50   
0
UP DOWN

Gugun,Ty jesteÂś tutaj od pisania mÂądrych rzeczy,i pilnowania porzÂądku,oraz przestrzegania regulaminu,wiĂŞc moÂże siĂŞ nie rozpĂŞdzaj za mocno z takimi tekstami!Kochasz siĂŞ w polykarze-Twoja sprawa,ale nie traktuj tych,ktĂłrzy majÂą inne zdanie jak upoÂśledzonych !!!

Chali68
Wysłany: 2012-05-31, 21:03   
0
UP DOWN

Ale jaja!

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2012-05-31, 21:56   

Cytat:
Ale jaja!

W sumie @Chali68 masz racjĂŞ ... To mĂłj wÂątek , zaÂłoÂżony za zgodÂą administracji forum , nie chciaÂłbym aby znĂłw przerodziÂł siĂŞ w jaÂłowÂą dyskusjĂŞ ... peÂłnÂą inwektyw i kÂłamstw oraz niedomĂłwieĂą .
Nie jest to arogancka promocja ... jak s¹dz¹ niektórzy . To legalne dzia³anie za zgod¹ w³aœcicieli przestrzeni internetowej jak¹ jest forum . Mo¿e siê podobaÌ lub nie - ale to myœlê prywatna ocena ka¿dego u¿ytkownika . Co do wpisów dokonanych przez firmê BKP ... nie chcia³bym aby wzbudza³y one jakiekolwiek kontrowersje . Osoba , z któr¹ wspó³pracujê zna kilka jêzyków , niestety polski w zakresie tylko komunikatywnym . Ja rozmawiam z ni¹ w jêzyku polskim ( tak mi najwygodniej ) , rosyjskim oraz angielskim . Sugerowa³em wpisy w jêzyku angielskim na forum . Czy to dobrze , czy Ÿle , ¿e wpis taki zosta³ umieszczony - oceùcie proszê sami . Ja takich informacji nie chcia³em ujawniaÌ poniewa¿ uwa¿am , ¿e s¹ to sprawy wewn¹trz firmowe , które nie powinny trafiaÌ do zewnêtrznych odbiorców . To jest tylko , zaznaczam i wy³¹cznie moje zdanie. Firma zrobi³a inaczej .

Dlatego jeszcze raz proszĂŞ , cytujÂąc kolegĂŞ Krzysia - doktorka :

"Skoro zeszliœmy z tematu testów i jakoœci produktów polykar, to mo¿e powróÌmy do tego tematu.
Proponujê aby ka¿dy z testerów materia³ów wypowiedzia³ siê na temat tych produktów pisz¹c prawdê i dystansuj¹c siê do tego co napisa³ pod wp³ywem chwili,, testuj¹c je.
MoÂże dopiszmy swoje przemyÂślenia i uwagi te pisane poza forum, te mniej oficjalne" .

Naprawdê proszê , jak to uj¹³ @Lackdoctor : pisanie prawdy :-) . Zreszt¹ w momencie otwierania w¹tku równie¿ nie prosi³em o nic wiêcej .

Pozdrowienia dla wszystkich :spoko:

PS. A kolegĂŞ @gugun proszĂŞ o danie sobie na wstrzymanie . Z caÂłym szacunkiem dla Ciebie - niektĂłre wpisy byÂły niepotrzebne :-(

Benos77
Wysłany: 2012-05-31, 22:27   
0
UP DOWN

POLYKAR.PL napisał/a:
"Skoro zeszliœmy z tematu testów i jakoœci produktów polykar, to mo¿e powróÌmy do tego tematu.

Skoro nie ma wpisĂłw od dÂłuÂższego czasu w temacie testĂłw to moÂże znaczy Âże ten temat siĂŞ po prostu naturalnie wyczerpaÂł...

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2012-05-31, 22:32   

Benos77 napisał/a:
POLYKAR.PL napisał/a:

Skoro nie ma wpisĂłw od dÂłuÂższego czasu w temacie testĂłw to moÂże znaczy Âże ten temat siĂŞ po prostu naturalnie wyczerpaÂł...

kolego @benos77 , mĂłj wpis dotyczy proÂśby @Lackdoctora ... nie jest moim wymysÂłem . A w kwestii wyczerpania ... raczej nie . Ostatni wpis @bkpgroup to chyba cisza przed burzÂą :-)

Siekiera
Wysłany: 2012-05-31, 22:36   
0
UP DOWN

MoÂże mnie oÂświecicie co powinienem zaÂłapaĂŚ :evil: bo poczuÂłem siĂŞ jak jeden z 70%

gugun 
Wysłany: 2012-05-31, 23:43   
0
UP DOWN

POLYKAR.PL napisał/a:
A kolegĂŞ @gugun proszĂŞ o danie sobie na wstrzymanie
SPOXIK ja juÂż milcze;)

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2012-05-31, 23:51   

gugun napisał/a:
SPOXIK ja juÂż milcze;)

to nie milcz i zastosuj siĂŞ kolego do mojej i kolegi @lackdoctor proÂśby , aby rzetelnie i prawdziwie opisaĂŚ produkty . MoÂże jako moderator wpÂłyĂą na inne osoby , aby to uczyniÂły . WidaĂŚ wpisy na "gorÂąco" mogÂą byĂŚ faÂłszywe ... ale to trzeba wyjaÂśniĂŚ do koĂąca .

Dementor
Wysłany: 2012-05-31, 23:55   
0
UP DOWN

Nie siedzĂŞ w tym temacie od poczÂątku ale pobieÂżna lektura nasuwa mi jeden wniosek - nie wierzĂŞ, Âże doczekacie siĂŞ rzetelnej opinii :nie:

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2012-06-01, 00:12   

Dementor napisał/a:
Nie siedzĂŞ w tym temacie od poczÂątku ale pobieÂżna lektura nasuwa mi jeden wniosek - nie wierzĂŞ, Âże doczekacie siĂŞ rzetelnej opinii :nie:

Po czym wnosisz ?

Dementor
Wysłany: 2012-06-01, 00:37   
0
UP DOWN

Tak mi siĂŞ wydaje, Âże ci co dostali prĂłbki nie chcÂą ci robiĂŚ publicznie przykroÂści i krĂŞcÂą jak mogĂŞ Âżeby nie napisaĂŚ prawdziwej opinii.

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-06-01, 01:43   
0
UP DOWN

Dementor napisał/a:

Tak mi siĂŞ wydaje, Âże ci co dostali prĂłbki nie chcÂą ci robiĂŚ publicznie przykroÂści i krĂŞcÂą jak mogĂŞ Âżeby nie napisaĂŚ prawdziwej opinii.

Dlatego napisaÂłem aby na chÂłodno opisaĂŚ wraÂżenia z testĂłw.

Projekter napisa³ o dyszy która jest zalecana w karcie technicznej i ma mieÌ 1,4 - 1,6 przy cisnieniu ... hmmm,,, to niestety odstaje od mo¿liwoœci mojego sprzêtu i dystansuj¹c siê od g³upot wypisanych w karcie technicznej szpachlówek ( przypomne ,,, obróbka i przygotowanie powierzchni od P40 P60... :sciana: ), nie przej¹³em siê zbytnio opisem zaleceù dla lakieru bezbarwnego.
Co nie zmienia faktu Âże ma bardzo duÂże tendencje do gazowania i maÂłe do rozlewania siĂŞ.
PonoĂŚ po czasie siĂŞ rozlewa... to mnie nie krĂŞci i nie zachĂŞca.

gugun napisał/a:
bo na forum 70% to tepaki:)nie obraÂżajÂąc nikogo:)

Tym tekstem podsumowaÂłeÂś siebie.
Sory, ale taka promocja polykaru w wykonaniu takiego xxxxxxxxxxxxxx to poraÂżka.
Nikt z 70% tĂŞpakĂłw nie kupi juÂż tych produktĂłw, bo ja bym tak siĂŞ wÂłaÂśnie zachowaÂł.

Rozmowa z TobÂą nie prowadzi do nikÂąd, wiĂŞc olewam merytorykĂŞ :rotfl: jakÂą nam tu serwujesz.
^^ ^^ ^^

Szkoda polykara, bo naprawdĂŞ staraÂłem siĂŞ nie pisaĂŚ tzw. mojej prawdy o tym materiale, ale przez podjazdy gugusia jakoÂś mi nie zaleÂży na prawdzie oficjalnej.

W sumie od strony podszewki znam sytuacjê materia³ów polykar które maj¹ branie (maj¹ branie??? ) w mieszalniach ale nie mi o tym pisaÌ.

Forum w wykonaniu gugusia zaczyna przypominaĂŚ cyrk i nie bĂŞdĂŞ jednÂą z maÂłpek gugusiowych.

Co najlepsze, Nokia, wbrew temu co sÂądzi o nim gugus, jest moderatorem na poziomie z dystansem do sytuacji a nie instytucjÂą opiniotwĂłrczÂą ... jak to ma ostatnio w zwyczaju guguÂś czyniĂŚ.

Jedyny mÂądry tego forum, moÂże maÂło lubiany, ale jednak bardzo opiniotwĂłrczy... powiedziaÂł o produktach polykar .... niech Bogutek ma, niech mu idzie,,,,, nie psujmy mu interesu.

Ja jestem tu tylko zwyk³ym nickiem, jednak nie obra¿am innych (chyba ¿e piêta mnie zacznie uciskaÌ :> ) i moja opinia niech nie bêdzie jak¹œ miarodajn¹.
Nie kupiê polykara, nie kupiê te¿ innych metkowanych przez dystrybutorów.. bo to tylko biznes i nikt nie ma na myœli dobra odbiorcy, lecz zasobnoœÌ w³asnej kieszeni.
PrzeÂściganie siĂŞ w dostosowywaniu jakoÂści do ceny z naciskiem na cenĂŞ, prowadzi donikÂąd.
Dlatego lepiej zachowaĂŚ pewien puÂłap cenowy i nie stosowaĂŚ praktyki .. im taĂąsze tym lepsze.

PS.
Polykar nie jest najtaĂąszy i wcale tu do niego nie pijĂŞ.

Gdyby zrobiÌ ranking materia³ów pod wzglêdem ceny i jakoœci to.... lepiej w tym temacie go nie róbmy.

PrzecieÂż tu sprzedajemy polykar, wiĂŞc niech tak zostanie.

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2012-06-01, 07:21   

Lackdoctor napisał/a:
dystansuj¹c siê od g³upot wypisanych w karcie technicznej szpachlówek ( przypomne ,,, obróbka i przygotowanie powierzchni od P40 P60... :sciana: ), nie przej¹³em siê zbytnio opisem zaleceù dla lakieru bezbarwnego.

Czytam , czytam , czytam i oczom nie wierzĂŞ .
Krzysztof , karta , co zostaÂło juÂż napisane jest przetÂłumaczona z oryginaÂłu . Owszem , znajdujÂą siĂŞ tam takie wpisy ale teÂż takie :
np.w przypadku UNIVERSAL - Szlifowanie na sucho rozpocz¹Ì papierem Âściernym P80 a zakoĂączyĂŚ papierem Âściernym P150 – P180 .
METALIK - Szlifowanie na sucho rozpocz¹Ì papierem Âściernym P80 i zakoĂączyĂŚ papierem Âściernym P120 – P150.

Ale zupe³nie niepotrzebnie o tym piszesz . W czasie , kiedy próbowa³eœ pracowaÌ na materia³ach POLYKAR ani razu do karty nie zagl¹dn¹³eœ , a mimo wszystko wiedzia³eœ jak ich u¿yÌ i by³eœ ( przynajmniej wtedy ) zadowolony z efektu .

Lackdoctor napisał/a:
Szkoda polykara, bo naprawdĂŞ staraÂłem siĂŞ nie pisaĂŚ tzw. mojej prawdy o tym materiale, ale przez podjazdy gugusia jakoÂś mi nie zaleÂży na prawdzie oficjalnej.

To ju¿ mnie zamurowa³o . Co to jest prawda oficjalna ??? Czy kiedykolwiek sugerowa³em Ci b¹dŸ zmusza³em do pisania opinii wy³¹cznie pozytywnych ??? Zale¿a³o mi na tym , aby osoby , którym przekaza³em materia³ wypowiedzia³y siê rzetelnie co do produktów .... Czyli Twoje Krzysztof wpisy na forum s¹ k³amstwem ???
To napisz przynajmniej dlaczego tak robiÂłeÂś ???
Normalnie w szoku jestem .
Co chciaÂłeÂś przez to pokazaĂŚ ???

No chyba , Âże TwĂłj nocny post jest znĂłw pisany pod wpÂływem emocji ( a godzina wpisu na to wskazuje ) i nie ma nic wspĂłlnego z rzeczywistoÂścia ???

Co do @guguna , nie popieram jego wczorajszego zachowania . Wiem , Âże wiele osĂłb mogÂło poczuĂŚ siĂŞ uraÂżonych . Zapewniam , Âże ja nie mam z tym nic wspĂłlnego .

[ Dodano: 2012-06-01, 07:24 ]
Dementor napisał/a:

Z tych co dostali próbki widze , ¿e jedynie kolega @Lackdoctor ma emocjonalnie rozdart¹ jaŸù przez firmê POLYKAR . Miota sie , miota ... zamiast napisaÌ tak jak jest . Próbki dosta³o jeszcze kilka osób i ¿adna nie wypowiada siê w dniu dzisiejszym bo widocznie to co mieli napisaÌ , zgodnie z prawd¹ napisali .

[ Dodano: 2012-06-01, 07:37 ]
Lackdoctor napisał/a:
PrzecieÂż tu sprzedajemy polykar, wiĂŞc niech tak zostanie.

Krzysztof to nie bazar :-) . Tu nikt niczego nie sprzedaje ... zachĂŞca tylko do zakupu :-)

Dementor
Wysłany: 2012-06-01, 09:24   
0
UP DOWN

ups... czyÂżbym miaÂł racjĂŞ :x:

jacenty 741
Wysłany: 2012-06-01, 09:32   
0
UP DOWN

Ja swoje opinie przekaza³em ju¿ wczeœniej,teraz có¿ mogê dodaÌ,skoro materia³ siê wyczerpa³ ju¿ dawno (a wraz z nim wyczerpuje siê temat...przynajmniej powinien).Jedno pasuje drugie nie bardzo,trzecie zupe³nie...Czy jak kupisz niesmaczn¹ bu³kê w sklepie,idziesz tam na drugi dzieù,i pojutrze,bo mo¿e ju¿ robi¹ dobre,albo mo¿e dzisiaj posmakuje z czymœ inny?Nie,by³a niesmaczna,i z tak¹ opini¹ ominiesz ten sklep nastêpnym razem szukaj¹c nowego lepszego albo starego sprawdzonego.
Œlizn¹³em siê na bezbarwnym,bo nie widzia³em jeszcze tak gazuj¹cego w zaciekach,a te siê zdarzaj¹,zw³aszcza testuj¹c coœ nowego.Pewnie da siê wypracowaÌ technikê lakierowania bez batów (na pewno!!! :D ),ale po co ryzykowaÌ bia³¹ plamê w miejscu zacieku i ponownie lakierowanie,skoro w 90% wystarczy usun¹Ì zaciek i wypolerowaÌ.I nie mo¿ecie napisaÌ,¿e to produkt tylko dla profesjonalistów,którzy nie robi¹ zacieków,bo inaczej nie by³o by tutaj Was i Waszego produktu,tylko byœcie molestowali kierowników serwisów i ASO (dra¿liwe s³owo :x: ).Mniej doœwiadczonym zdarzy siê zrobiÌ zaciek,a ten lakier wybacza o wiele mniej,ni¿ inne.
PodkÂład w kolorze czarnym :ciÂągle nie to,co szare,ciĂŞÂżki do szlifowania i ..ciÂągle szukam,ciĂŞÂżko z czarnym,nie tylko Polykarowi.
Szpachle naprawdê s¹ dobre,to trzeba przyznaÌ:³atwo siê nak³adaj¹,w miarê szybko schn¹,³atwo szlifuj¹ bez zapychania papieru i nie zostawiaj¹ dziurek.Co chcieÌ wiêcej?Nic.Albo chcieÌ :¿eby pozosta³e produkty by³y równie dobre i przyjazne u¿ytkownikowi,by móg³ zdecydowaÌ siê na stosowanie ca³ej linii przy naprawie,bo temat kanapek z produktów ró¿nych producentów jest znany i s³usznie krytykowany.
A jak na razie...Nawet na chÂłodno niewiele mogĂŞ zmieniĂŚ w swojej opinii.
Amen.

gugun 
Wysłany: 2012-06-01, 10:41   
0
UP DOWN

POLYKAR.PL napisał/a:
Co do @guguna , nie popieram jego wczorajszego zachowania . Wiem , Âże wiele osĂłb mogÂło poczuĂŚ siĂŞ uraÂżonych . Zapewniam , Âże ja nie mam z tym nic wspĂłlnego .
jednak myÂśle Âże Âżadna normalna osoba...ale naprawde czÂłowiekowi siĂŞ nie chce czytaĂŚ tematu,i pomaÂłu juÂż caÂłego forum... same dorosle osoby a zachowujÂą siĂŞ jak dzieci....pasuje to pasuje nie to nie...a jak czytam 1 goÂścia to juÂż caÂłkiem nie wiem czy mam do czynienia z normalnym czÂłowiekiem...najpierw pisze jedno,za chwile zmienia zdanie bo siĂŞ obraziÂł...zaraz jeszcze zacznie swoje screny wklejaĂŚ z priw bo to tak potrafi,i czy to jest normalne??drugi pisze coÂś czego nikt nie rozumie mimo Âże po polsku...i tak mogĂŞ wymieniaĂŚ i wymieniaĂŚ..moÂże z tym 70% troche przesadziÂłem ale naprawde ten temat to Âżal.pl. na poczÂątku byÂł materiaÂł byÂły testy jednym cos sie podobaÂło 2gim nie i ok bo o to w temacie chodziÂło,Âżeby w jakikolwiek sposĂłb zaprezentowaĂŚ nikomu nie znane materiaÂły...a aktualnie toczy siĂŞ spĂłr juÂż miedzynarodowy,uwaga bo jeszcze prezydent sie tym zainteresuje i wybuchnie wojna :D jeden przez drugiego normalnie :sciana:

PROJEKTER
Wysłany: 2012-06-01, 11:38   
0
UP DOWN

Panowie Polykar i bkpgropu. KrĂłciutkie szkolenie :

Witam. Jestem przedstawicielem producenta materia³ów chemicznych dla bran¿y lakierniczej. Firma PROJEKTER ze 100 % kapita³em polskim.

Zapraszam do odwiedzenia naszej strony internetowej www.proj.pl. Od 1998 roku produkujemy kity szpachlowe grunty i wype³niacze natryskowe oraz szereg materia³ów uzupe³niaj¹cych dla renomowanych koncernów chemicznych i znanych, cenionych dystrybutorów taùszych, prostszych serii dla ni¿szego segmentu rynku. Jako producent z w³asnym laboratorium mamy mo¿liwoœÌ opracowania praktycznie ka¿dego materia³u i wdro¿enia go do produkcji.

Na pocz¹tek jedno z naszych najwiêkszych osi¹gniêÌ ... flagowy produktu z opatentowan¹ formu³a chmiczn¹, dystansuj¹cy materia³y wielu znanych i renomowanych koncernów chemicznych. Opracowaliœmy go po wnikliwej analizie potrzeb lakierników zajmuj¹cych siê refinishem. Grunto-wype³niacz wodorozcieùczalny W-Filler 1030 to rewolucja technologiczna w tej bran¿y. W ka¿dej naprawie lakierniczej pojazdów osobowych zachodzi³a do tej pory koniecznoœÌ stosowania kilku produktów o ró¿nej strukturze i w³aœciwoœciach fizykochemicznych. Materia³ 1030 zamyka ten rozdzia³ w historii lakiernictwa pojazdowego. W-Filler 1030 to produkt wodorozcieùczalny spe³niaj¹cy najsurowsze wymogi dla zawartoœci LZO w mieszaninie gotowej do u¿ytku. Zawartoœci 2 % LZO w mieszaninie stawia nasz produkt na pierwszym miejscu w œród produktów lakierniczych i podnosi poprzeczkê dla sformu³owania - "Materia³ ekologiczny"

Filer 1030 :

Spoiwo poliuretanowe modyfikowane wodÂą.
MateriaÂł klasy 1K.
SkutecznoœÌ wype³nienia do 350 um
Doskona³y grunt izoluj¹cy w przypadku pojawienia siê problemow w trakcie realizacji naprawy po reakcji chemicznej u¿ytych materia³ów.
Grunt antykorozyjny na stal, Âżeliwo aluminium, i blachy ocynkowane
Inchibitor korozji - doskonale wi¹¿e i zatrzymuje ogniska korozji po wypalikowaniu go na oczyszczone w¿ery i zastêpuje komicznoœÌ stosowania gruntów reaktywnych.
Nie nadaje siĂŞ jedynie do aplikacji na stal kwasowÂą, chrom i metale szlachetne.
MoÂże byĂŚ uÂżywany jako wypeÂłniacz miĂŞdzy powÂłokowy zamiast znanych, typowych wypeÂłniaczy akrylowych 2K.

Uwaga ! doskonaÂły grunt na tworzy sztuczne w tym takÂże ABS. Niweluje napiĂŞcie powierzchniowe tworzyw sztucznych, nie wymaga stosowania PZP. WypeÂłnia strukturĂŞ tworzyw umoÂżliwiajÂąc uzyskiwanie idealnie gÂładkich powÂłoki dekoracyjnych.
Produkt 1030 mo¿e byÌ pokrywany bazami konwencjonalnymi z rozcieùczalnikiem organicznymi, oraz ka¿dym rodzajem bazy wodorozcieùczalnej. Pokrywalny ka¿dym rodzajem lakieru, ka¿dym wype³niaczem i gruntem. Gêsta sieÌ powi¹zaù spoiwa nie przepuszcza wilgoci i aktywnych substancji chemicznych wg³¹b pow³oki.

Materia³ gruntuj¹cy WF 1030 mo¿e byÌ pokrywany poliestrowymi i akrylowymi kitami szpachlowymi do gruboœci wype³nienia nawet 8 mm przy stosowaniu unikalnej szpachli Soft 9020 z wype³niaczem syntetycznym z naszego sytemu. ) Eliminuje to KoniecznoœÌ stosowania grunto wype³niaczy epoksydowych

Produkt mo¿e byÌ przechowywany w zbiorniku pistoletu natryskowego zachowuj¹c zdolnoœÌ do aplikacji nawet przez piêÌ dni. Nie zawiera utwardzacza chemicznego.
TwardoœÌ do obróbki œciernej ustal wykonawca naprawy steruj¹c czasem suszenia pow³oki od 5 do 20 minut w promienniku IR.
Rodzaj wykoĂączenia ... grunt, czy wypeÂłniacz, ustala wykonawca naprawy dodajÂąc do produktu 1030 aktywator A406 w proporcjach + 10 % + 20% + 30%.

Produkt nie Âścieka w trakcie aplikacji i bezpoÂśrednio po niej. Nie ma tendencji do gazowania. Zalecana dysza materiaÂłowa do aplikacji pneumatycznej aparatem klasy HVLP 1,4 mm ( lub odpowiednikiem ) i aparatem klasy LVLP lub HP 1,3 mm ( lub odpowiednikiem ) Zaleca siĂŞ nanosiĂŚ trzy warstwy w odstĂŞpach 5 minut jeÂżeli temperatura otoczenia nie spada poniÂżej 15 st C. W niÂższych temperaturach naleÂży wydÂłuÂżyĂŚ czas miĂŞdzy odparowania. Polecamy szczegĂłlnie stosownie aparatu natryskowego AccuSpray firmy 3M ze zbiornikami PPS ze wzglĂŞdu na konstrukcjĂŞ korpusu z tworzywa sztucznego. W przypadku innych aparatĂłw natryskowych naleÂży sprawdziĂŚ, czy producent dostosowaÂł je do pracy z materiaÂłami wodorozcieĂączalnymi.

Dostêpny w kolorze bia³ym, szarym, niebieskim i czerwonym z mo¿liwoœci¹ ³¹czenia.
Jedyna wadÂą tego materiaÂłu jest to Âże nie wystĂŞpuje on w wersji m/m.

Oczywiœcie zdajê sobie sprawê ¿e macie Panowie mnóstwo wnikliwych i szczegó³owych pytaù technicznych na który chêtnie odpowiem. Z góry informujê ze przed wprowadzeniem produktu do obrotu handlowego testowany on by³ w kilku oœrodkach badawczych i dysponujemy wynikami tych badaù z którymi mo¿ecie siê zapoznaÌ na naszej stronie internetowej. Prawdopodobnie najbardziej zainteresuj¹ Paùstwa najbardziej informacja o tym jak to mo¿liwe, ¿e uda³o siê stworzyÌ tak wszechstronny i uniwersalny produkt ? . Odpowiem na wszytki pytania, a w dalszej czêœci tematu wklejê film obrazuj¹cy zalety produktu WF 1030 jako gruntu, niezale¿nie jako wype³niacza, oraz jako podk³adu na tworzywa sztuczne i .... izolatora.

Zapraszam na nasz¹ stronê internetow¹ sk¹d pobraÌ mo¿na karty techniczne, szeroki i wnikliwy opis technologiczny oraz Karty Charakterystyki. Dysponujemy tak¿e ma³ymi opakowaniami tego produktu o pojemnoœci 200 ml je¿eli któryœ z Panów mia³by ochotê osobistego sprawdzenia jego zalet. W razie koniecznoœci mo¿liwa jest te¿ szersza prezentacja innych prze³omowych materia³ów tej serii je¿eli zaprosicie nas Paùstwo do swoich lakierni w warsztatach, czy nawet hobbystycznych gara¿ach.

Jak w ka¿dym przypadku cena produktu to aspekt tak samo wa¿ny jak jego zalety technologiczne. Bior¹c pod uwagê rewolucyjnoœÌ tego rozwi¹zania, oraz wszystkie jego zalety by³oby niepolityczne gdyby jego cena detaliczna by³a niska i odzwierciedla³a tylko koszt produkcji. Zapewniam jednak, ¿e zadowoleni u¿ytkownicy mog¹ liczyÌ na spore rabaty.

Tyle z marzeĂą o produkcie doskonaÂłym ... szkoda, Âże nie istnieje ^^

Marzenia, marzeniami, a proza Âżycia jest taka :

Dementor napisał/a:

Trzeba jednak przewidywaĂŚ jak kierunek moÂże przybraĂŚ nachalna promocja ;) ... jak siĂŞ zaczyna agresywnie na internetowym forum ... bez zaplecza technicznego ... bez strony www z informacjami technicznymi ... zastawia siĂŞ tajemnicÂą handlowÂą w kwestiach informacyjnych o producencie i jego pozycji ... odsyÂła na bambus zadajÂących wnikliwe pytania ... czyli do kart technicznych ... kart fatalnie i amatorsko opracowanych ... straszy sÂądem ... rozrabia na drugim forum .... a gdy siĂŞ juÂż wzywa siĂŞ na pomoc kawaleriĂŞ, to ta przybywa, bez amunicji ( konkretĂłw ) ...to nie moÂżna raczej liczyĂŚ na serduszka i caÂłuski.

Tak to jest ... jak siê têpi krytykê zamiast siê do niej ustosunkowaÌ, wywala kogoœ z forum za to, ¿e zacz¹³ natarczywie dopytywaÌ siê o szczegó³y ... generalnie traktuje siê tych co "przeciw" za pustaków, na koniec sugeruje, ¿e to nie temat "kupujcie i bez cenzura" tylko "testujcie ale bez krytyki " ... choÌ w pierwszym poœcie wisi cennik, a dystrybutor pisze post ... zamówienia kierujcie na mój e-mail.. Jak nic strona handlowa dystrybutora na forum dyskusyjnym, które z natury rzeczy tego nie toleruje w ca³ej sieci w ka¿dej bran¿y. Jedno z pewnoœci¹ siê uda³o. Uda³o siê wpisaÌ do historii forum jako przyk³ad dla innych dystrybutorów sprzêtu, czy materia³ów czego robiÌ absolutnie nie wolno. To pierwszy taki przypadek jaki widzê na internetowych forach. PiêÌ lat pisze posty i przyznam, ¿e nie znajduje odpowiednika dla tego co tu siê dzieje :shock: .

Za du¿o tu tego "olewania". ¯ó³ta kartka w atmosferze EURO2012. :tak:

To pierwszy taki przypadek jaki widzĂŞ na internetowych forach. PiĂŞĂŚ lat pisze posty i przyznam, Âże nie znajduje odpowiednika dla tego co tu siĂŞ dzieje :shock: .

Dlatego wÂłaÂśnie sobie przypomniaÂłem, Âże .... jestem przecieÂż nabzdyczony na to forum :x:

gugun 
Wysłany: 2012-06-01, 12:34   
0
UP DOWN

PROJEKTER napisał/a:
Dlatego wÂłaÂśnie sobie przypomniaÂłem, Âże .... jestem przecieÂż nabzdyczony na to forum
przestaù siê nabzdyczaÌ ju¿ bo cie dopisze u góry...¿e ten siê nabzdycza ten to ten tamto ;) " i jak tu pracowaÌ w takich waunkach" ;) poprostu temat poszed³ troche za daleko,celem mia³o byÌ przybli¿enie u¿ytkownik¹ nowych materia³ów,oraz "demonstracja" materia³u w dobrej cenie oraz poddanie go ocenie innych...jeœli odpowiada cena i jakoœc "kupuje dalej i polecam" nie odpowiada jakoœÌ i cena nie kupuje i pisze "mi nie odpowiada bo..." przy okazji kilka fotek ¿eby inni "mogli popatrzeÌ" i zapoznaÌ siê z materia³em,poznaÌ opinie innych kolegów po fachu i ewentualnie sobie spróbowaÌ,czy te¿ wprowadziÌ do swoich norek :)
temat jak widaĂŚ zaszedÂł dalej niÂż moÂżna byÂło sie tego spodziewaĂŚ,zrobiÂł siĂŞ syf,bajzel,jedna wielka awantura "miedzynarodowa" :D
i teraz kto ma racje..?? wg mnie racja le¿y w po³owie...z jednej strony faktycznie,oprócz testów i dostepnoœci materia³u dla ka¿dego ¿adnych konkretnych "technicznych"informacji na jego temat...ale z drugiej strony szkoda mi te¿ troche tej drugiej strony bo sprzedawca w mieszalni nie musi znaÌ procesu produkcji ka¿dego materia³u,a p Bogdan jakby nie patrzeÌ materia³ tylko sprowadza i sprzedaje,nie produkuje tego...id¹c do sklepu po buty nie pytasz sprzedawcy jak one s¹ robione bo sk¹d on ma to wiedzieÌ skoro to tylko sprzedaje??? no i w zwi¹zku z awantur¹ p[ojawi³ siê ktoœ z wiedz¹ na temat produktu tylko jeden ma³y szczegó³-kulej¹cy jêzyk... :) wiêc tak zle tak niedobrze :D proponuje wiêc skonczyÌ ta jazde,jeœli ktoœ ma coœ do dodania na temat produktów,niech pisze...mo¿e jeszcze ktoœ ma rozdwojenie jazni?? ^^ jeœli s¹ jakieœ pytania to pytaÌ niech siê czechy produkuj¹ z odpowiedzi¹ skoro ju¿ tu s¹ :tak: a polykar niech tlumaczy tak ¿eby wszystko bylo dla wszystkich zrozumiale...to tyle w temacie z mojej strony

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2012-06-01, 13:05   

I znów stek k³amstw , oszczerstw i niedomówieù ... Mam powolutku doœÌ ...
OdpowiedŸ @projektera przekracza znów granice dobrego smaku i rozs¹dku . Owszem pierwsza czêœÌ postu jest wspania³a i ¿yczy³bym sobie takiego produktu w ofercie BKP Group ale .....

Kiedy rozpoczynaÂłem promocjĂŞ produktĂłw na forum ( za zezwoleniem admina i moderatorĂłw ) kolega @projekter w niewybredny sposĂłb zarzucaÂł mi , Âże jestem oszustem , produkty sÂą przeze mnie etykietowane , majÂą Âśmieszne amatorskie logo , promocja na forum jest wynikiem zmowy miĂŞdzy mnÂą a jednym z moderatorĂłw etc.etc. Kiedy wszystko „do spodu” zostaÂło wyjaÂśnione przyszÂła kolej na dyskredytowanie wyrobĂłw , marki i firmy produkcyjnej . To chyba kaÂżdy moÂże sprawdziĂŚ przeglÂądajÂąc archiwalne wpisy .

PROJEKTER napisał/a:
Trzeba jednak przewidywaĂŚ jak kierunek moÂże przybraĂŚ nachalna promocja

Kolega @Lackdoctor jako jedyny zmieni³ zadanie ( Bóg raczy wiedzieÌ z jakiego powodu ) od czasu testowania produktów do ostatnich wpisów na forum . Mo¿e szkolenie , mo¿e nag³e olœnienie , mo¿e dodatkowy impuls ... Nie wiem ... Koledzy @jacenty 741 oraz @kamilbusko od razu napisali , które materia³y im "nie le¿¹" a które œwietnie siê spisuj¹ . Reszta testuj¹cych oraz tych , którzy zakupili produkty s¹ zadowoleni z ich u¿ywania . I super . Jak rozpoczyna³em przygodê na forum prosi³em wyraŸnie o rzetelne opinie . Pojawi³y siê ró¿ne i o to w³aœnie chodzi³o . Nie przypuszcza³em i nie mog³em przewidzieÌ tego , ¿e jeden z testerów zrobi mi kawa³ i zamieœci peany na czeœÌ Polykara , które po dwóch miesi¹cach odwo³a , kwituj¹c to , ¿e by³a to prawda oficjalna . Tak Ci siê odwidzia³o kolego czy co ? Bo nie rozumiem .

PROJEKTER napisał/a:
jak siĂŞ zaczyna agresywnie na internetowym forum ... bez zaplecza technicznego ... bez strony www z informacjami technicznymi ... zastawia siĂŞ tajemnicÂą handlowÂą w kwestiach informacyjnych o producencie i jego pozycji ... odsyÂła na bambus zadajÂących wnikliwe pytania ... czyli do kart technicznych ... kart fatalnie i amatorsko opracowanych ... straszy sÂądem ... rozrabia na drugim forum ....

ZnĂłw stara Âśpiewka ... kto byÂł agresywny forumowicze mogÂą zobaczyĂŚ czytajÂąc wczeÂśniejsze , Twoje kolego posty . O stronie www juÂż wielokrotnie pisaÂłem - ty tez nie zaliczasz Âżadnych wpadek czy obsuw w swojej dziaÂłalnoÂści ? Nikogo , jak to nazywasz "na bambus" - swojÂą drogÂą ciekawe okreÂślenie - nie wysyÂłaÂłem . Karty techniczne zostaÂły rzetelnie przetÂłumaczone z jĂŞzyka czeskiego na polski i jak masz kolego wÂątpliwoÂści co do zawartych w nich danych , jeÂśli poczuwasz siĂŞ obroĂącÂą uciÂśnionych i skrzywdzonych , skontaktuj siĂŞ z producentem i zasugeruj zmiany . Ja nie mam sobie nic do zarzucenia - udostĂŞpniÂłem karty w jĂŞzyku polskim zgodnie z ich wzorem w jĂŞzyku czeskim . Co do sÂądu - poczytaj sobie wpisy z marca i kwietnia ... oceĂą je , wg stanu Twojej wiedzy o firmach i produktach w tamtym czasie i treÂściÂą twoich wpisĂłw .

PROJEKTER napisał/a:
jak siê têpi krytykê zamiast siê do niej ustosunkowaÌ, wywala kogoœ z forum za to, ¿e zacz¹³ natarczywie dopytywaÌ siê o szczegó³y ... generalnie traktuje siê tych co "przeciw" za pustaków, na koniec sugeruje, ¿e to nie temat "kupujcie i bez cenzura" tylko "testujcie ale bez krytyki " ... choÌ w pierwszym poœcie wisi cennik, a dystrybutor pisze post ... zamówienia kierujcie na mój e-mail.

Krytyki nie têpi³em , nie têpiê i robiÌ tego nie zamierzam . Traktujê j¹ raczej jako naukê , bo dziêki niej mo¿na poprawiaÌ b³êdy jakie siê pope³nia . Skoro post Twój skierowany by³ do mnie ad personam odpowiadam , ¿e nikogo z forum nie wywala³em , nie ¿¹da³em podjêcia takich dzia³aù ani ich nie sugerowa³em . Wiêc kolejne k³amstwo . Tak jak to "testujcie bez krytyki" - gdzie to szanowny kolego wyczyta³eœ ? Proszê równie¿ o wskazanie literalnie mojego posta w którym napisa³em : zamówienia kierujcie na mój e-mail .... nie ma takiego .... kolejna œciema .

PROJEKTER napisał/a:
PiĂŞĂŚ lat pisze posty

JeÂśli lata 2009 do 2012 dajÂą piĂŞĂŚ lat ... to gratuluje nowatorskiego podejÂścia do matematyki :spoko:

PROJEKTER napisał/a:
To pierwszy taki przypadek jaki widzĂŞ na internetowych forach. PiĂŞĂŚ lat pisze posty i przyznam, Âże nie znajduje odpowiednika dla tego co tu siĂŞ dzieje :shock: .

I tu nareszcie siĂŞ zgadzamy - ja teÂż nie !

DrCruel
Wysłany: 2012-06-01, 13:59   
0
UP DOWN

W zwi¹zku z tym, ¿e wszystkim ³¹cznie z za³o¿ycielem, temat który mia³ byÌ informacyjny zacz¹³ odbijaÌ siê czkawk¹, myœlê ¿e czas pomyœleÌ o zamkniêciu.
Chcia³bym potwierdziÌ, ¿e kolega POLYKAR.PL, zapyta³ mnie na pocz¹tku czy by³aby mo¿liwoœÌ umieszczenia reklamy na forum. Na to siê nie zgodzi³em ale jeœli chodzi o w¹tek informacyjny o produktach to nie mia³em nic przeciwko. Oczywiœcie kolega POLYKAR.PL, robi³ to na w³asne ryzyko. Czy jest z tej decyzji zadowolony, nie wiem.

JeÂżeli ktoÂś chciaÂłby jeszcze coÂś wyjaÂśniĂŚ, dopowiedzieĂŚ przed zamkniĂŞciem to proszĂŞ na PW.

gugun 
Wysłany: 2012-06-01, 14:10   
0
UP DOWN

DrCruel napisał/a:
JeÂżeli ktoÂś chciaÂłby jeszcze coÂś wyjaÂśniĂŚ, dopowiedzieĂŚ przed zamkniĂŞciem to proszĂŞ na PW.

ja juÂż nie:) znalazÂłem sobie inne hobby :D

Siekiera
Wysłany: 2012-06-01, 15:11   
0
UP DOWN

No ja chcĂŞ zabraĂŚ gÂłos,
Bo pojawiÂła siĂŞ pewna sugestia na privie, albo moÂże interpretacja posta pisanego przez czÂłowieka z BKP Âże oni produkujÂą towar dla Novola, Trotona i Ranala.
TeÂż tak zrozumieliÂście tego posta:

bkpgroup napisał/a:
UruchomiliÂśmy w Czechach jako pierwsza kitu poliestrowej. Nasze laboratorium nie musi kopiowaĂŚ konkurencyjnych produktĂłw, posiadamy wÂłasne wzory i technologie. Nasze uszczelnienia przeznaczone sÂą do produkcji Âżywicy z Bayer (moÂżna zgodziĂŚ siĂŞ, Âże lepiej Âżywica nie jest w Europie, w tym SÂłowenia, Turcja, czy nawet Francji czy Belgii). Bardzo dobrze znane linie produktowe Novol, Troton, Ranal ... i bardziej cieszymy siĂŞ, Âże w Polsce mamy juÂż kilka duÂżych odbiorcĂłw przemysÂłowych. Ale chwalenie siĂŞ Âśmierdzi ;)

Benos77
Wysłany: 2012-06-01, 17:36   
0
UP DOWN

Siekiera napisał/a:
Bo pojawiÂła siĂŞ pewna sugestia na privie, albo moÂże interpretacja posta pisanego przez czÂłowieka z BKP Âże oni produkujÂą towar dla Novola, Trotona i Ranala.
TeÂż tak zrozumieliÂście tego posta:

Podobnie to zrozumiaÂłem... Niestety jestem jednym z 70%...wiĂŞc to moÂże znaczyĂŚ wszystko ;)

Siekiera
Wysłany: 2012-06-01, 17:50   
0
UP DOWN

MyÂślĂŞ, Âże pewnie ktoÂś z Novola zabierze w tej sprawie gÂłos dlatego admin do tego czasu nie powinien zamykaĂŚ tematu.

gugun 
Wysłany: 2012-06-01, 17:56   
0
UP DOWN

Benos77 napisał/a:
Niestety jestem jednym z 70%...wiĂŞc to moÂże znaczyĂŚ wszystko
ja tego nie powiedzialem

PROJEKTER
Wysłany: 2012-06-01, 20:34   
0
UP DOWN

POLYKAR.PL napisał/a:
I znów stek k³amstw , oszczerstw i niedomówieù ... Mam powolutku doœÌ ... OdpowiedŸ @projektera przekracza znów granice dobrego smaku i rozs¹dku. ....
NaprawdĂŞ ? ...

POLYKAR.PL napisał/a:
Kiedy rozpoczynaÂłem promocjĂŞ produktĂłw na forum ( za zezwoleniem admina i moderatorĂłw ) kolega @projekter w niewybredny sposĂłb zarzucaÂł mi , Âże jestem oszustem , produkty sÂą przeze mnie etykietowane, majÂą Âśmieszne amatorskie logo , promocja na forum jest wynikiem zmowy miĂŞdzy mnÂą a jednym z moderatorĂłw etc.etc. Kiedy wszystko „do spodu” zostaÂło wyjaÂśnione przyszÂła kolej na dyskredytowanie wyrobĂłw , marki i firmy produkcyjnej . To chyba kaÂżdy moÂże sprawdziĂŚ przeglÂądajÂąc archiwalne wpisy .

Hmmm ... uporzÂądkujmy :

Wpada koleÂś znikÂąd ... pisze Âże gĂłwnokomu do tego kim jest i skÂąd, oraz kto produkuje to co on sprzedaje :shock: ... pierwsze wraÂżenie ... oszust i oszoÂłom ! Nikt nie wie skÂąd te produkty nie ma kart na forum nie ma informacji technicznej nie ma strony www nie ma informacji wprowadzajÂącej ... jest wielkie "G". Takich firm etykietujÂących produkty jest w Polsce kilkanaÂście ... proÂściutki wniosek ... zdupywypadÂła kolejna taka "firma w teczce".
Takie piorunujÂące wraÂżenie zeÂś Pan tu zrobiÂł pierwszymi postami ^^

Nie ma ¿adnych, najmniejszych, nawet w±tpliwo¶ci, ¿e promocja produktów Polykar na tym forum to zmowa @Polykara z jednym z moderatorów i trzeba byæ maksymalnym przymu³em ¿eby tego nie widzieæ. Kiedy wszytko wysz³o na jaw to zabra³em siê za analizê techniczn± i dalej jedna wpadka goni drug±. Najpierw ¶mieszne karty techniczne potem przybywa tych niezadowolonych z testów organoleptycznych ... wreszcie przybywa kawaleria i nadal kiepsko ... nic o produktach nic o producencie ... po za permanentnym... CHCETA CU¦ WIEDZIEÆ TO SE NAPISZTA DO CZECH !

Na koniec dotknĂŞ tzw. "zezwolenia administratora" ... bo wychodzi na to, Âże jak juÂż administrator zabraÂł gÂłos w temacie to raczej uznaÂł ... Âże nie na to wydaÂł zgodĂŞ ^^ . PodsumujĂŞ to ... cytujÂąc klasyka :

POLYKAR.PL napisał/a:
To chyba kaÂżdy moÂże sprawdziĂŚ przeglÂądajÂąc archiwalne wpisy .
... i jeszcze to ....

POLYKAR.PL napisał/a:
Karty techniczne zostaÂły rzetelnie przetÂłumaczone z jĂŞzyka czeskiego na polski i jak masz kolego wÂątpliwoÂści co do zawartych w nich danych , jeÂśli poczuwasz siĂŞ obroĂącÂą uciÂśnionych i skrzywdzonych , skontaktuj siĂŞ z producentem i zasugeruj zmiany. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia - udostĂŞpniÂłem karty w jĂŞzyku polskim zgodnie z ich wzorem w jĂŞzyku czeskim.

To musisz siĂŞ Pan teraz Âłaskawie zdecydowaĂŚ. Albo firma Polykar jest generalnym przedstawicielem czeskiego producenta BKP na polskim rynku i wtedy Panie Bogutek wystawiaj Pan dupskodo lania zagĂłwniane amatorskie, nierzetelne i miejscami absurdalne karty techniczne w jĂŞzyku Polskim ... albo Polykar nie jest umocowanym formalnie przedstawicielem ... tylko samozwaĂączym ... a wtedy ... Przepraszam sklep Polykar za te wszystkie uwagi ... Tylko po jakÂą cholerĂŞ Ja z Panem gadam na ten temat. :x:

Jest tu jakiÂś formalny przedstawiciel producenta firmy BPK do lania po dupie za amatorszczyznĂŞ zademonstrowanÂą w kartach technicznych ??? halo halo ... Bo widzi Pan ... to nie jest tak Âże jak "bita Âśmietana z waniliÂą" to mĂłj produkt i proszĂŞ liÂżemy, Oj jaki dobry i sÂłodziutki .... a jak gĂłwno to juÂż nie Ja tylko producent i wtedy siĂŞ cofamy do okopĂłw za z gĂłry ustalone pozycje.

POLYKAR.PL napisał/a:
ProszĂŞ rĂłwnieÂż o wskazanie literalnie mojego posta w ktĂłrym napisaÂłem : zamĂłwienia kierujcie na mĂłj e-mail .... nie ma takiego .... kolejna Âściema .

ÂŚciema jakchĂłj .... ^^ Projekter = pieprzonykÂłamca, kÂłamca i gÂłupi dureĂą bo nie dopisaÂł w zarzutach ... kierujcie na PW e-mail i nr telefonu 512 318 512. Projekter Ty debilu przestaĂŚ czytaĂŚ miĂŞdzy wierszami :

POLYKAR.PL napisał/a:
... Cennik do pobrania na pierwszej stronie tematu . Dodatkowe pytania proszĂŞ kierowaĂŚ na PW , e-mail lub telefonicznie pod numer 512 318 512 .

POLYKAR.PL napisał/a:
Wszystkich zainteresowanych testami materia³ów POLYKAR proszê o zg³oszenia . .... POLYKAR.PL proponuje te¿ ca³¹ gamê materia³ów INDASA , pasty œcierne FARECLA , taœmy lakiernicze SMART oraz wiele , wiele innych ... proszê o pytania na PW lub e-mail .

POLYKAR.PL napisał/a:
Wszystkich zainteresowanych otrzymaniem cennika na produkty POLYKAR i POLYTMEL proszĂŞ o wiadomoÂści na PW z podaniem imienia , maila i kontaktowego nr telefonu .

POLYKAR.PL napisał/a:
W pierwszym poœcie , który rozpocz¹³ w¹tek POLYKAR - testy produktów znajduje siê specjalny cennik na materia³y POLYKAR , skonstruowany specjalnie dla forumowiczów . Zapraszam zatem do lektury . :spoko:

POLYKAR.PL napisał/a:
Dla wszystkich , ktĂłrzy zamĂłwiÂą produkty POLYKAR po raz pierwszy - ÂświÂąteczny prezent . W dniach 10-24 kwietnia promocja . Na materiaÂły rabat w wysokoÂści 10% ( nie dotyczy lakieru bezbarwnego ) - przy zamĂłwieniach minimum 300 zÂł netto . WesoÂłego Alleluja !!!

POLYKAR.PL napisał/a:
MaÂłe przypomnienie :
1 . w pierwszym poÂście tematu cennik POLYKAR dla forumowiczĂłw
2 . Do 24 kwietnia promocja na materiaÂły dla osĂłb kupujÂących po raz pierwszy - 10% rabatu od cennika na wyroby marki POLYKAR ( nie dotyczy lakieru bezbarwnego )

[ Dodano: 2012-04-11, 23:34 ]
Przepraszam za kolejny post ale zapomniaÂłem o maÂłym szczegĂłle w poprzednim :-( .
Rabat naliczany jest przy zakupach na minimum 300 zÂł netto :spoko:

POLYKAR.PL napisał/a:
Powtarzam siĂŞ .... Do 24 kwietnia promocja na materiaÂły dla osĂłb kupujÂących po raz pierwszy - 10% rabatu od cennika na wyroby marki POLYKAR ( nie dotyczy lakieru bezbarwnego ) . Rabat udzielany jest na zakupy od kwoty 300 zÂł netto :spoko:

Fakt kolego @Polykar .... powtarzasz siê i powtarzasz i powtarzasz ... Normalnie nazwa³bym to nachalstwem ... nachaln¹ i agresywn¹ sprzeda¿¹ ... ale Ja niestety, nie umiem czytaÌ. Ile razy czytam te posty w tym temacie to wychodzi mi bazar z produktami Polykar ... co przeczytam post z wyjaœnieniami napisany przez kolegê Polykar to czytam, ¿e to jednak "techniczne testy produktów" :shock: ... no to Ja ju¿ nie wiem ? .... G³upi pewnie jestem :/ i nie pasujê do tego m¹drego tematu, a nawet ca³ego forum ...

Kurde moÂże Ja faktycznie zwariowaÂłem i piszĂŞ po DuĂąsku ???? :shock: ... No tak ! Nikt mnie nie rozumie ! Ewidentnie muszĂŞ spadaĂŚ. :x:

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2012-06-01, 21:11   

Ty jesteÂś chÂłopie "nie halo" widzĂŞ ..

.
PROJEKTER napisał/a:
ProszĂŞ rĂłwnieÂż o wskazanie literalnie mojego posta w ktĂłrym napisaÂłem : zamĂłwienia kierujcie na mĂłj e-mail

ProsiÂłem tylko o to ... a nawet tego nie potrafisz ?

[ Dodano: 2012-06-01, 21:12 ]
PROJEKTER napisał/a:
GÂłupi pewnie jestem

masochista ?

[ Dodano: 2012-06-01, 21:13 ]
PROJEKTER napisał/a:
Tylko po jakÂą cholerĂŞ Ja z Panem gadam na ten temat.

sam nie wiem , zastanawiam siĂŞ .... ale nie nie wiem ... bez bicia siĂŞ przyznajĂŞ ...

[ Dodano: 2012-06-01, 21:17 ]
PROJEKTER napisał/a:
Wpada koleÂś znikÂąd ... pisze Âże gĂłwnokomu do tego kim jest i skÂąd, oraz kto produkuje to co on sprzedaje :shock: ... pierwsze wraÂżenie ... oszust i oszoÂłom ! Nikt nie wie skÂąd te produkty nie ma kart na forum nie ma informacji technicznej nie ma strony www nie ma informacji wprowadzajÂącej ... jest wielkie "G". Takich firm etykietujÂących produkty jest w Polsce kilkanaÂście ... proÂściutki wniosek ... zdupywypadÂła kolejna taka "firma w teczce".
Takie piorunujÂące wraÂżenie zeÂś Pan tu zrobiÂł pierwszymi postami ^^

Nie ma ¿adnych, najmniejszych, nawet w±tpliwo¶ci, ¿e promocja produktów Polykar na tym forum to zmowa @Polykara z jednym z moderatorów i trzeba byæ maksymalnym przymu³em ¿eby tego nie widzieæ. Kiedy wszytko wysz³o na jaw to zabra³em siê za analizê techniczn± i dalej jedna wpadka goni drug±. Najpierw ¶mieszne karty techniczne potem przybywa tych niezadowolonych z testów organoleptycznych ... wreszcie przybywa kawaleria i nadal kiepsko ... nic o produktach nic o producencie ... po za permanentnym... CHCETA CU¦ WIEDZIEÆ TO SE NAPISZTA DO CZECH !

znam dobrego lekarza , kole¿anka , mogê poleciÌ ... przypad³oœÌ znana , do wyleczenia trudna ale mo¿liwa ....analiza techniczna w Twoim wydaniu jest g .... warta , bo produktu nawet nie pow¹cha³eœ kolego , nie mówi¹c o analizie organoleptycznej bo nie poliza³eœ go kolego ... jak chcesz NAPISZ DO CZECH - tak w³aœnie napisa³eœ i do tego siê zastosuj .
Bo wszystko inne co piszesz to bzdury i kÂłamstwa .

I'm waiting for you ...

Wypisuj¹c na forach swoje pseudonaukowe opinie na ka¿dy mozliwy temat , psujesz klimat kolego ... Zaw³aszczasz publiczn¹ przestrzeù wy³¹cznie dla siebie i dla swoich przemyœleù . Zastanów siê ....

Nie uzurpujĂŞ sobie prawa do twierdzenia , Âże POLYKAR to najlepsze materiaÂły na Âświecie . Od czasu kiedy wprowadziÂłem je do obrotu mam jednak opinie na ich temat . I wg nich sÂą to jakoÂściowo dobre materiaÂły , ktĂłrych stosowanie nie zagraÂża w Âżadnym stopniu prawidÂłowoÂści wykonania naprawy . Po prostu dobry towar w dobrej cenie . I to wiem jako handlowiec . ZaÂś dywagacje na temat technologii materiaÂłowej i kwestii technologicznych , jak rĂłwnieÂż odpowiedzi na pytanie : nadtlenkiem jakiej substancji jest utwardzacz do poliestru - zostawiam chemikom . Niech siĂŞ oni martwiÂą . Mnie do prowadzenia dziaÂłalnoÂści gospodarczej jest to niepotrzebne .
Stwierdzenie w formie zarzutu , ktĂłry zostaÂł postawiony , Âże w tym temacie idzie o sprzedaÂż mĂłgÂłbym pomin¹Ì ale wyjaÂśniam . Tak idzie o sprzedaÂż , tak jak idzie o sprzedaÂż wszystkim firmom dziaÂłajÂącym na rynku . ZarĂłwno duÂżym , Âśrednim i malutkim . Pod przykrywkÂą tego d¹¿enia do pieniÂądza kryjÂą siĂŞ szkolenia dla lakiernikĂłw , zakrapiane imprezy dla dystrybutorĂłw , pikniki dla gawiedzi , czarny PR – czyli niby anonimowe opluwanie wyrobĂłw konkurencji ( nie mĂłwiĂŞ teraz o naszych tutaj dyskusjach – dla informacji ) , souveniry ró¿nej wartoÂści dla osĂłb w jakiÂś sposĂłb pomagajÂących producentowi czy importerowi wÂłaÂśnie celem zwiĂŞkszenia sprzedaÂży . Idzie o sprzedaÂż takÂże Tobie kolego @projekter , ktĂłry d¹¿ysz przecieÂż do tego aby jak najwiĂŞcej osĂłb zdecydowaÂło siĂŞ zostawienie duÂżych pieniĂŞdzy w Twojej firmie . Aby wszyscy lakiernicy lub ci , ktĂłrzy siĂŞ za nich uwaÂżajÂą przeszli wreszcie na duÂże , w peÂłni legalne , wyposaÂżone na maksa warsztaty . I nie ma w tym nic zÂłego – przeciwnie – dziaÂłalnoœÌ taka jest chwalebna i w peÂłni jÂą popieram . ZazdroszczĂŞ Ci bo robisz to chyba bardzo dobrze . Pomimo tego, Âże na stronie internetowej oprĂłcz e-maila i numeru telefonu komĂłrkowego nie ma Âżadnych innych informacji o firmie . A chĂŞtnych przecieÂż nie brakuje , mam nadziejĂŞ , nie brakuje ...

novolek
Wysłany: 2012-06-01, 21:51   
0
UP DOWN

Witam.
W zwiÂązku z pojawiajÂącymi siĂŞ pytaniami, chciaÂłbym poinformowaĂŚ wszystkich zainteresowanych, Âże firma Novol jest producentem chemii lakierniczej i nie kupuje produktĂłw lakierniczych w firmie BKP S.A.

Pozdrawiam.

Nokia 
Wysłany: 2012-06-01, 21:52   
0
UP DOWN
:)

ByÂły produkty, byÂły testy, sÂą opinie i to by byÂło na tyle.
Temat zostaje zamkniĂŞty.
DziĂŞkujĂŞ.

gugun 
Wysłany: 2013-01-25, 11:45   
0
UP DOWN

;)

Siekiera
Wysłany: 2013-01-25, 15:39   
0
UP DOWN

Nie prowokuj :nie:

gugun 
Wysłany: 2013-01-25, 16:46   
0
UP DOWN

Siekiera napisał/a:
Nie prowokuj
chcieliscie ruchu na forum to macie ^^ a tak na powaznie to zostalem poproszony o otwarcie tematu to go otwarlem ;)

teac27 
Wysłany: 2013-01-27, 11:06   
0
UP DOWN

heheh :D :sciana: :x: Polykar dalej funkcjonuje ? :)

Siekiera
Wysłany: 2013-01-27, 16:47   
0
UP DOWN

JesteÂś z podkarpacia i nie wiesz :shock:

gugun 
Wysłany: 2013-01-27, 16:51   
0
UP DOWN

z tego co ja wiem to funkcjonuje i to coraz lepiej ;) malo tego ale na czasie wprowadza nowe produkty,ale nie bede nic tu gadal bo nie wiem czy toczasem nie tajemnica? niech sie polykarek chwali ;)

zeniTh 
Wysłany: 2013-01-27, 17:13   
0
UP DOWN

firma funkcjonuje i chyba ma siĂŞ dobrze, nawet mnie kiedyÂś odwiedziÂł osobÂście i dostarczyÂł materiaÂły ;)
co tam jakie nowe produkty ? :D

od siebie polecam podkÂład akrylowy od Polykara. zdecydwanie lepszy niÂż podkÂład profixa ktĂłrego wczeÂśniej uÂżywaÂłem, trochĂŞ barziej rzadki, fajnie siĂŞ wyciera po wyschniĂŞciu
ogĂłlniemateriaÂły polykar mnie pozytywnie zaskakujÂą i dobrÂą cenĂŞ majÂą ;D

pozdrawiam

Siekiera
Wysłany: 2013-01-27, 17:17   
0
UP DOWN

No to moja teoria Âże taĂąsze marki bĂŞdÂą teraz umacniaĂŚ swojÂą pozyjcjĂŞ sprawdza siĂŞ ;)

SYBORG 
Wysłany: 2013-01-27, 19:41   
0
UP DOWN

ja tak samo duzy plus na materialy polykar i w tej chwili przerzucilem sie tylko na nie
a takto coraz czesciej slysze juz o produktach polykar ;]

lakierok 
Wysłany: 2013-01-27, 19:58   
0
UP DOWN

SYBORG napisał/a:
ja tak samo duzy plus na materialy polykar i w tej chwili przerzucilem sie tylko na nie
a takto coraz czesciej slysze juz o produktach polykar ;]

A tam w Konopiskach ktoÂś jest dystrybutorem Polykara o ile siĂŞ nie mylĂŞ ? wiesz kto to ?

pozd.

cysio
Wysłany: 2013-01-27, 23:42   
0
UP DOWN

Panowie ktĂłra ze szpachli Polykara na pierwsze rozdanie w przypadku wgniotĂłw po gradobiciu? Elementy to oczywiÂście gÂłownie maska i dach. Lepiej najpierw alu i potem wykonczyc uniwersalem czy moze najpierw wlokno a potem uniwersal? Dysponuje takze soft plus.

zeniTh 
Wysłany: 2013-01-27, 23:47   
0
UP DOWN

ja bym daÂł najpierw alu i wykoĂączyÂł finexem

gugun 
Wysłany: 2013-01-28, 01:27   
0
UP DOWN

a ja bym uzyl samej alu ;)

SYBORG 
Wysłany: 2013-01-28, 20:53   
0
UP DOWN

tak wiem kto ma dystrybucje w Konopiskach

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-02-15, 18:58   Kolejna firma uÂżywajÂąca materiaÂły POLYkar - coÂś nowego

MiÂło mi poinformowaĂŚ , Âże materiaÂły POLYkar zaczĂŞÂły byĂŚ stosowane w firmie Tunig-Plast znajdujÂącej siĂŞ w woj.mazowieckim , w miejscowoÂści Wielgolas BrzeziĂąski . DokÂładne informacje na stronie www.tuningplast.prv.pl . PoniÂżej , na zdjĂŞciach prĂłbki z tego co oferuje firma Tuning-Plast .

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-02-15, 20:15   Re: Kolejna firma uÂżywajÂąca materiaÂły POLYkar - coÂś nowego

POLYKAR.PL napisał/a:
MiÂło mi poinformowaĂŚ , Âże materiaÂły POLYkar zaczĂŞÂły byĂŚ stosowane w firmie Tunig-Plast znajdujÂącej siĂŞ w woj.mazowieckim , w miejscowoÂści Wielgolas BrzeziĂąski . DokÂładne informacje na stronie www.tuningplast.prv.pl . PoniÂżej , na zdjĂŞciach prĂłbki z tego co oferuje firma Tuning-Plast .

Okazuje siĂŞ , Âże materiaÂły POLYkar moÂżna bez zastrzeÂżeĂą uÂżyĂŚ rĂłwnieÂż do upiĂŞkszenia Lambo Gallardo :) .

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-02-15, 21:15   

W za³¹czniku Lambo Gallardo :)

YAMAHER
Wysłany: 2013-02-15, 22:06   
0
UP DOWN

A to co widze ze kopia bedzie :D ???

Aventadorek Âładniejszy :) za pare lat buduje replike ;)

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-02-15, 22:13   

YAMAHER napisał/a:
A to co widze ze kopia bedzie :D ???

zobacz na www.tuningplast.prv.pl , bo widzĂŞ , Âże mieszasz , nie widzÂąc o co chodzi

YAMAHER napisał/a:
Aventadorek Âładniejszy :) za pare lat buduje replike ;)

chciaÂłbym doÂżyĂŚ ... ale nie wiem czy siĂŞ uda :(

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi