Szukaj FAQ Album

Zamknięty przez: DrCruel 2016-10-18, 22:59
Autor Wiadomość
POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2012-12-07, 10:19   MikoÂłajowy zjazd cenowy

Dla pierwszych 10 chĂŞtnych firma przygotowaÂła kolejnÂą promocjĂŞ . JeÂśli jesteÂście zainteresowani - piszcie na PW , e-mail lub telefonujcie .

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2012-12-18, 19:05   Promocja do koĂąca Âświata ... a moÂże i dÂłuÂżej ;-)

W przypadku pytaĂą proszĂŞ o PW , e-mail lub telefon .
Zapraszam na fanpage oraz firmowÂą stronĂŞ internetowÂą .

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2012-12-18, 23:14   

Firma czeka na chĂŞtnych , ktĂłrzy nie bojÂą siĂŞ apokalipsy :-)

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2012-12-19, 22:49   

PodkÂład tylko 27 zÂłotych ... o szpachlach nie wspominam .... ceny takie , Âże "koniec Âświata" :-)

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2012-12-27, 16:08   Propozycja dla prowadzÂących dziaÂłalnoœÌ gospodarczÂą

Szczegó³owe informacje po przes³aniu zapytania ofertowego na e-mail - kontakt znajdziecie na www.polykar.pl oraz na firmowym fanpage'u .

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2012-12-29, 19:50   

CzyÂżbyÂście nie dowierzali wÂłasnym oczom ? Litrowy podkÂład akrylowy za 0,66 EUR czyli w przybliÂżeniu 2,50 zÂł , szpachle po 2 zÂłote ? To jest moÂżliwe - prosimy o odwiedziny naszej strony internetowej www.polykar.pl lub naszego profilu na facebooku .
Wszystkie informacje otrzymacie drogÂą mailowÂą .

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2012-12-30, 19:07   

Rok 2013 wg kalendarza chiùskiego to rok Wodnego Smoka . Smok to najlepsze lekarstwo na kryzys i stagnacjê w gospodarce . Przedsiêwziêcia zaczête w Roku Wodnego Smoka bêd¹ siê pomyœlnie rozwijaÌ . Jako talizman smok dodaje odwagi i pomaga rozwin¹Ì skrzyd³a w biznesie . Przynosi dobre pomys³y i szczêœliwe zbiegi okolicznoœci . IœÌ za tchnieniem smoka lub pod¹¿aÌ smocz¹ œcie¿k¹ to popularne okreœlenia powodzenia i stabilnego rozwoju . Smok symbolizuje powiêkszaj¹cy siê dobrobyt, pomyœlne transakcje i spotkania z ludŸmi, którzy mog¹ nam pomóc i z którymi dobrze jest wspó³pracowaÌ . Jego figurka przyda siê w 2013 roku tym osobom, które chc¹ przyspieszyÌ bieg swojej kariery lub które zaczynaj¹ pracê w nowej bran¿y.

Najserdeczniejsze Âżyczenia powodzenia i wszelkiej pomyÂślnoÂści w 2013 roku dla wszystkich obecnych i przyszÂłych kontrahentĂłw od firmy POLYkar.pl .

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-01-07, 20:22   allegro - moÂże bĂŞdÂą chĂŞtni samobĂłjcy

Na allegro POLYkar.pl wystawia czêœÌ produktów z oferty firmy ... Jeœli znajd¹ siê desperaci chêtni przetestowaÌ materia³y , których cena oscyluje mniej wiêcej 40% poni¿ej cen detalicznych - zapraszamy :P
Gwarancja oczywiÂście do furtki , bramy lub wyjazdu z norki ... ÂŻarcik taki oczywiÂście :)

Szukajcie w kategorii motoryzacja - chemia - lakiery i rozpuszczalniki - podkÂłady ...

W przypadku pytaĂą prosimy o maila ... na kaÂżdego uzyskacie odpowiedÂź :)

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-01-20, 19:36   Promocja POLYKAR

Promocja POLYkar od 21 stycznia :)

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-01-22, 20:38   

Chyba rzeczywiœcie bessa czyli kryzys opanowa³a bran¿ê ... Pracuje chyba co dziesi¹ty z Was ;P

Nieeee ... to nie moÂże byĂŚ prawda ;) ...

Dlatego aby dodatkowo zachĂŞciĂŚ do wyprĂłbowania lub dalszego uÂżywania produktĂłw marki POLYkar , firma POLYkar.pl dodaje do kaÂżdego zestawu metalowe szpachelki ( 4 sztuki ) ...

Tak lepiej ?

YAMAHER
Wysłany: 2013-01-22, 22:16   

POLYKAR ---> tu nie chodzi o szpachelki z pare pln :) przy kwocie 300 pln. Niektorzy wola kupic jedna wielka pake w cenie 32 pln powiedzmy i beda mieli na pare aut.

Czym sie wyrozniaja te szpachle sposrod wszystkich :) ? Jakies testy z konkurencja robiliscie :) ?

pawel1108 
Wysłany: 2013-01-23, 20:51   

YAMAHER napisał/a:

Czym sie wyrozniaja te szpachle sposrod wszystkich :)

sÂą konkurencyjne cenowo w stosunku do innych firm i moim zdaniem,a juÂż trochĂŞ tego przerobiÂłem bardzo dobrej jakoÂści.
YAMAHER napisał/a:
Jakies testy z konkurencja robiliscie :) ?

Ja robi³em.mam porównanie ze szpachlówkami GoldCar,CarSystem,Novol,nie wspominam nawet o trotonach czy polfill,bo po to siêgn¹³em raz i ju¿ nigdy wiêcej!
Powiem wiêcej Universal POLYkar osobiœcie mogê porównaÌ jakoœciowo i jeœli chodzi o ³atwoœÌ obróbki do Ferro Elastico, które jest pierwszoligowym towarem ale ze wzglêdu na cenê 68z³ brutto za 1,8kg dystrybutor siê wycofa³ z importu (bynajmniej we Wroc³awiu)
Jest temat na forum POLYkar testy-poczytaj,wyprĂłbuj,polecam bo warto :spoko:

pawel1108 
Wysłany: 2013-01-23, 21:11   

YAMAHER napisał/a:
z w³óknem to jak dla mnie by³a taka packa natomiast ta UNI by³a luxus

Matko Polko rĂŞcy opadajÂą ;) Dyne teÂż luÂż przerobiÂłem i nie porĂłwnujmy kapiszonĂłw do nabojĂłw ;)
zachĂŞcam do wyprĂłbowania Universala POLYkara, nie wspominam juÂż o ich SOFT i FINISHU :)

gugun 
Wysłany: 2013-01-24, 10:23   

pawel1108 napisał/a:
nie wspominam juÂż o ich SOFT i FINISHU
a mnie tam najbardziej uniwersalna przypadÂła do gustu..taka prawdziwa uniwersalna bo i dobrze sie naklada,trze,nie zostawia dziurek itp... ma same dobre cechy kilku roznych szpachlowek :)

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-01-24, 18:19   

Normalnie nie wiem co napisaĂŚ ... Same sÂłodkoÂści ... to w takim razie gdzie "haczyk" ?

pawel1108 
Wysłany: 2013-01-24, 20:46   

POLYKAR.PL napisał/a:
to w takim razie gdzie "haczyk" ?

Moim zdaniem "haczyk" to niechêÌ do zmian przyzwyczajeù i brak ochoty na spróbowanie czegoœ nowego. Nie mam pojêcia czy lakiernicy nie lubi¹ próbowaÌ innych materia³ów ni¿ te, które znajduj¹ siê w najbli¿szej mieszalni?
Mo¿e niektórzy nie licz¹ siê z kosztami i nie szukaj¹ materia³ów wydajniejszych, którymi mo¿na robiÌ szybciej?

Wg.mnie jeœli chodzi o klar POLYkar do którego nie by³em na pocz¹tku,czyli w trakcie testów przekonany ze wzglêdu na gêstoœÌ i naumienie siê ¿e tak powiem jego aplikacji, teraz po rozlaniu kilku puszek mogê szczerze stwierdziÌ, ¿e w swoim przedziale cenowym NIE MA konkurencji, NIE MA w tych pieni¹dzach tak gêstego i wydajnego klaru, dodam ¿e stosunek mieszania 2:1 czyli za nieca³e 90z³ 1,5L klaru.

O szpachlĂłwkach juÂż pisaÂłem i nie bĂŞdĂŞ powtarzaÂł, ale za to dodam Âże warto uÂżywaĂŚ zmywacza antysilikonowego w 20 st.C trzyma dÂługo,nie odparowuje sam po sekundzie.
Ja siê do tych materia³ów przekona³em i ich u¿ywam a od siebie mogê dodaÌ to o czym Kolega Gugun kiedyœ wspomnia³- zamówienie zawsze na czas, wszystko siê zgadza, zapakowane jak szklanki ;)
RobotĂŞ moÂżna zaplanowaĂŚ, bo wiadomo, Âże towar dotrze na czas :spoko:

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-03-02, 17:03   

Taka tam promocja ...

1 . RozcieĂączalnik poliestrowy do szpachli natryskowych 1 litr - 9 zÂł brutto
2 . Zestaw naprawczy - 245 g Âżywicy poliestrowej , utwardzacz 5 g , mata szklana 0,25 m2 - 11 zÂł brutto
3 . Szpachla metalik ( alu ) - opakowanie 0,2 kg - 4 zÂł brutto , 0,5 kg - 8 zÂł brutto , 2 kg - 25 zÂł brutto
4 . Szpachla wykaĂączajÂąca ( finex ) - opakowanie 0,2 kg - 4 zÂł brutto , 0,5 kg - 8 zÂł brutto
5 . Szpachla Soft Plus - opakowanie 0,2 kg - 4 zÂł brutto , 0,5 kg - 8 zÂł brutto
6 . Konserwacja do przekrojĂłw ( profili zamkniĂŞtych ) w spray'u 500 ml - 12 zÂł brutto

I moÂże jeszcze ... przy zakupie 8 podkÂładĂłw POLYkar Medium 4:1 do wyboru gratis : 1,5 kg szpachli Metalik lub 1,5 kg szpachli Soft Plus lub 1,5 kg szpachli Finex .

gugun 
Wysłany: 2013-03-02, 18:37   

POLYKAR.PL napisał/a:
1,5 kg szpachli Metalik lub 1,5 kg szpachli Soft Plus lub 1,5 kg
czemu nie 2kg? :shock:

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-03-02, 18:49   

GuguÂś ... bo tak mi pasuje ;P

gugun 
Wysłany: 2013-03-02, 21:28   

POLYKAR.PL napisał/a:
GuguÂś ... bo tak mi pasuje
bez sensu... ;) czyli 3x0,5kg ?

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-03-02, 21:37   

gugun napisał/a:
bez sensu...

dlaczego ?

gugun napisał/a:
czyli 3x0,5kg ?

Niekoniecznie , mo¿e byÌ w ró¿nych konfiguracjach ... ale jakie to ma znaczenie ? Chyba wa¿ne jest to , ¿e 1,5 kg szpachli mo¿na mieÌ za darmo ... no chyba , ¿e siê mylê ?

gugun 
Wysłany: 2013-03-03, 02:22   

POLYKAR.PL napisał/a:
dlaczego ?
nie no spoko,ogolnie tak zwaÂłowo ;)
POLYKAR.PL napisał/a:
Niekoniecznie , mo¿e byÌ w ró¿nych konfiguracjach ... ale jakie to ma znaczenie ? Chyba wa¿ne jest to , ¿e 1,5 kg szpachli mo¿na mieÌ za darmo ... no chyba , ¿e siê mylê ?

no pewnie ze to najwazniejsze;) tylko ze skoro ktos kupuje kilka litrow podkladu to nie uzywa malych opakowan kitu bo go wkurw...iaj...Âą ;) ale dobra koncze tego offfa i ide jeszcze chwile konczyc i spac ;)

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-03-07, 19:43   

TaÂśma lakiernicza SMART - 19mm / 1,75 zÂł , 25mm / 2,25 zÂł , 30mm / 2,60 , 38mm / 3,25 , 48mm / 4,20 .
Ceny netto + 23% VAT .

pawel1108 
Wysłany: 2013-03-07, 20:42   

POLYKAR.PL napisał/a:
TaÂśma lakiernicza SMART

Cena nieprzyzwoicie niska a taÂśmy :spoko:
UÂżywam i polecam :spoko:

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-03-07, 21:41   

TaÂśmy spoko , do 80 stopni .... cena jak cena , normalna ...
jeszcze info : masa bitgum pod pistolet 1 litr - 10 zÂłotych , masa ML ( profile zamkniĂŞte ) 1 l - 13 zÂł

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-03-22, 18:38   Promocje ...

Koncept mi siĂŞ skoĂączyÂł ... w promocji moÂże byĂŚ wszystko , byle rozsÂądnie ... moÂże tak gÂąbki Farecla w zestawie z podkÂładem albo szpachlÂą ? MoÂże taÂśmy ? MoÂże listwy do mieszania ? A moÂże kubki Colad ... ?
Podpowiedzcie coÂś proszĂŞ :)

Sw.Piotrek 
Wysłany: 2013-03-23, 02:20   

POLYKAR.PL, PrzesyÂłka gratis :)

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-03-25, 17:48   

Sw.Piotrek napisał/a:
POLYKAR.PL, PrzesyÂłka gratis :)

ÂŚwiĂŞty , wchodzĂŞ w to :spoko:
Ale ¿eby nie by³o za ró¿owo , to wartoœÌ przesy³ki musi byÌ nie mniejsza jak 300 z³otych brutto :cool:

Na koniec , Âżeby nie byÂło niedomĂłwieĂą - piszĂŞ o produktach POLYkar . Inne materiaÂły nie sÂą wliczane do tego limitu :nie:

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-03-25, 17:48   

Baton napisał/a:
taÂśmy.

MoÂże byĂŚ Baton ... tylko jakie sobie Âżyczysz ?

pawel1108 
Wysłany: 2013-03-25, 17:54   

POLYKAR.PL napisał/a:
Baton napisaÂł/a:
taÂśmy.

U¿ywam i polecam, ceny na taœmy Smart bardzo niskie, jeœli mogê pozachwalaÌ to polecam równie¿ sitka (wiadomo u¿ywa siê tego bardzo du¿o) w bardzo dobrej cenie do tego POLYkar ma w dobrych cenach w³ókniny do matowania, papiery œcierne, folie do maskowania i wiele wiêcej z asortymentu potrzebnego nam na co dzieù do pracy :spoko:
aha Nitro w dobrej cenie, nie ¿ó³te i ³apska nie œmierdz¹ ;)

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-03-27, 16:06   

Jeœli na forum s¹ osoby prowadz¹ce mieszalnie lakierów lub maj¹ce dystrybucjê materia³ów lakierniczych firma POLYkar.pl ma specjaln¹ ofertê , która jest zamieszczona na stronie internetowej . Dla promocji zamieszczê j¹ tutaj :

Do kaÂżdych 6 sztuk podkÂładu akrylowego POLYkar Medium 1 litr + 0,25 utw. dodajemy :
- 1 sztukĂŞ szpachli POLYkar Soft Plus 1 kg w cenie 1 zÂł ( 1 ,23 zÂł z VAT )
lub
- 3 sztuki szpachli POLYkar Finex 0,2 kg w cenie 1 zÂł ( 1,23 zÂł z VAT )
lub
- 2 sztuki szpachli POLYkar Metalik 0,5 kg w cenie 1 zÂł ( 1,23 zÂł z VAT )
lub
- 2 sztuki szpachli POLYkar Finex 0,5 kg w cenie 1 zÂł ( 1,23 zÂł z VAT )
lub
- 2 sztuki szpachli POLYkar Soft Plus 0,5 kg w cenie 1 zÂł ( 1,23 zÂł z VAT )
lub
- 3 sztuki szpachli POLYkar Metalik 0,2 kg w cenie 1 zÂł ( 1,23 zÂł z VAT )

Do kaÂżdych 3 sztuk szpachli POLYkar Soft Plus 1 kg dodajemy
- szpachlĂŞ POLYkar Soft Plus 0,5 kg
lub
- szpachlĂŞ POLYkar Metalik 0,5 kg
lub
- dwie szpachle POLYkar Finex 0,2 kg
lub
- dwie szpachle POLYkar Metalik 0,2 kg

w cenie 1 zÂł ( 1,23 zÂł z VAT )

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-03-27, 16:44   

Tak wyglÂądajÂą puszki z podkÂładem akrylowym ... zakup szeÂściu to gwarancja otrzymania Âświetnego gratisu

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-03-27, 17:03   

Ewentualnie zakup takiej szpachli w opakowaniu 1kg to gwarancja otrzymania innego produktu za caÂłe jeden zÂłoty + 23% podatku VAT ...

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-03-27, 21:59   

Tak generalnie zapraszam na www.polykar.pl

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-04-14, 16:41   

Na stronie polykar.pl , w zakÂładce "Odbiorcy detaliczni" znajdujÂą siĂŞ informacje przydatne dla wszystkich byÂłych , teraÂźniejszych i przyszÂłych uÂżytkownikĂłw produktĂłw marki POLYkar . Jest teÂż oferta promocyjna . W przypadku dodatkowych pytaĂą prosimy o kontakt przez formularz kontaktowy , e-mail lub telefonicznie pod nr telefonu 512 318 512 .

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-05-16, 21:52   Promocja od 16.05.2013

MiÂło mi poinformowaĂŚ forumowiczĂłw o nowej promocji na produkty . Zapraszam na www.polykar.pl - zakÂładka "Odbiorcy detaliczni" .

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-05-31, 22:30   Promocja od 01.06.2013

Zapraszam na www.polykar.pl , zakÂładka "Odbiorcy detaliczni" do zapoznania siĂŞ z nowÂą promocjÂą . OdbiorcĂłw hurtowych zapraszam do zapoznania siĂŞ z treÂściÂą zakÂładki " Promocje dla firm " .

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-25, 09:36   

Zapraszam wszystkich do zapoznania siĂŞ z ofertÂą wyprzedaÂżowÂą na www.facebook.com/POLYkarPL oraz na www.polykar.pl w zakÂładce "AktualnoÂści" . Do przejrzenia oferty na portalu Facebook nie jest wymagane posiadanie konta , wystarczy w przeglÂądarkĂŞ wpisaĂŚ adres jak powyÂżej lub go skopiowaĂŚ bo link jest aktywny a fanpage bĂŞdzie dostĂŞpny .

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2013-10-24, 10:25   

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2014-01-29, 20:28   

PodkÂład akrylowy POLYkar 1 litr + 0,25 litra utwardzacz , kolor biaÂły - cena 32 zÂłote brutto .
Lakier bezbarwny U-POL , HS 2080 5 litrĂłw + utwardzacz 2,5 litra 2030 ( szybki ) - 260 zÂł .
Szpachla Finex ( Finish ) 2 kg - 24 zÂł brutto , szpachla metalik ( ALU ) w opakowaniach 0,5 kg - 7 zÂł brutto ( przy zakupie 4 szt. ) . Przy zakupie 8 sztuk cena to 6 zÂł brutto .
Polecam i zapraszam do kontaktu na www.facebook.com/POLYkarPL oraz www.polykar.pl

diablo74 
Wysłany: 2014-01-29, 20:39   

Czy do tego lakieru potrzebny jest jakiÂś rozpuch bo nie znam tego lakieru

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2014-01-29, 20:57   

diablo74 napisał/a:
Czy do tego lakieru potrzebny jest jakiÂś rozpuch bo nie znam tego lakieru

Nie jest potrzebny rozcieĂączalnik . Zapoznaj siĂŞ z kartÂą technicznÂą na http://www.u-pol.co.uk/pr...er-%2821%29.htm

Lackdoctor 
Wysłany: 2014-01-29, 21:01   

POLYKAR.PL napisał/a:
Lakier bezbarwny U-POL , HS 2080 5 litrĂłw + utwardzacz 2,5 litra 2030 ( szybki ) - 260 zÂł
:shock: :shock: :shock:

Fajna cenka.
Ja za 570 ms z novola pÂłacĂŞ chyba 264zÂł w promocji. :blee:
A wÂłasnie mi siĂŞ koĂączy zapas... :cry:

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2014-03-03, 22:10   

Lakier bezbarwny U-POL 2080 HS + utwardzacz 2030 ( szybki ) w opakowaniach 5 litrĂłw + 2,5 litra . Cena 260 za komplet . Do sprzedania cztery komplety . JeÂżeli ktoÂś chĂŞtny to zapraszam . Aby powietrza w paczce nie wysyÂłaĂŚ piszcie na PW i podawajcie adresy mailowe - wysyÂłam cenniki na inne produkty , moÂże bĂŞdzie tak , Âże dopeÂłniÂą paczkĂŞ ?

KK 
Wysłany: 2014-03-03, 23:35   

Karty techniczne sÂą tutaj http://www.u-pol.co.uk/pr...at-%2821%29.htm
Czy masz w ofercie rozcieĂączalniki do tego lakieru?

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2014-03-04, 11:18   

Niestety , dedykowanego rozcieĂączalnika nie posiadam. Ale po konsultacji z importerem moÂżna zastosowaĂŚ do 10% procent dowolnego rozcieĂączalnika do wyrobĂłw akrylowych.

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2014-03-07, 18:24   

Dla zainteresowanych :

1 . Lakier bezbarwny HS - U-POL 2080 5 litrĂłw + utwardzacz szybki 2030 2,5 litra w cenie 260 zÂłotych brutto
2 . Lakier bezbarwny HS - U-POL 2081 SR 1 litr + utwardzacz szybki 2030 0,5 litra w cenie 67 zÂłotych brutto

JeÂśli interesuje was oferta na inne materiaÂły - proszĂŞ pisaĂŚ na polykar@outlook.com . Otrzymacie cenniki na produkty POLYkar , materiaÂły Âścierne , oraz inne produkty "non-paint".

A gwarantujĂŞ , Âże warto siĂŞ z nimi zapoznaĂŚ :)

mariusz80 
Wysłany: 2014-03-07, 18:38   

Polecam zakupy u Polykar'a. ZrobiÂł mi bardzo dobre ceny na MipĂŞ i materiaÂły pomocnicze. PomoÂże takÂże zaÂłatwiĂŚ coÂś czego nie ma w swojej ofercie. ZrobiÂłem zamĂłwienie na poonad 1000zÂł i jestem mega zadowolony. Polecam

POLYKAR.PL
[Usunięty]
Wysłany: 2014-03-07, 21:37   

mariusz80 napisał/a:
Polecam zakupy u Polykar'a. ZrobiÂł mi bardzo dobre ceny na MipĂŞ i materiaÂły pomocnicze. PomoÂże takÂże zaÂłatwiĂŚ coÂś czego nie ma w swojej ofercie. ZrobiÂłem zamĂłwienie na poonad 1000zÂł i jestem mega zadowolony. Polecam

Mariusz ... dziĂŞki za post :) . Staram siĂŞ , Âżeby moja oferta byÂła atrakcyjna zarĂłwno jakoÂściowo jak i cenowo :tak: . Faktem jest , Âże zaszalaÂłeÂś i zamĂłwionko konkretne byÂło - mam nadziejĂŞ , Âże szybko wykorzystasz zamĂłwione materiaÂły i bĂŞdĂŞ mĂłgÂł dostarczyĂŚ Ci kolejnÂą partiĂŞ :spoko: . Mariusz , pozdrawiam serdecznie ;)

mariusz80 
Wysłany: 2014-03-07, 22:14   

Ja teÂż mam nadziejĂŞ, bo wtedy obydwaj bĂŞdziemy zadowoleni ;-)

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » OgÂłoszenia

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi