Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
PROJEKTER
Wys³any: 2013-03-27, 01:27   
0
UP DOWN

Pomóg³: 15 razy
Sk±d: MODULAR - equipment
YAMAHER napisa³/a:

... a nasz projektor jest specjalista nazwanym przez siebie i co ? i nic z tego nie ma ;)

Siedzi na dupie dzieñ i noc przy kompie. W ty³ek cieplutko, kawka na biurku, obiadek na telefon, czyste r±czki, mi³y zapach, a nie odór potu i chemii ... praca g³ówk±, a nie pazurami.

Nawet jak zarabiasz wiêcej ode mnie ( a takiego cudu nie dokona ¿aden gównozjad we wsiowej nielegalnej norze ) to ró¿nica miêdzy nami jest ca³y czas taka, ¿e Ja widzê zimê przez zabawê z synem na saneczkach i lepieniem ba³wanka ... a Ty przem±drza³y gównozjadzie jako pasmo gigantycznych kosztów na opa³ nieszczelnej nory i skaranie Bo¿e przy ka¿dym malowaniu.

Ty byæ Robol ... Ja byæ umys³owy ^^ ... Gdybym zdurnia³ i ochemia³ to móg³bym zostaæ robolem w gównianej norze bo do tego potrzeba tyle nak³adów inwestycyjnych ile wydaje miesiêcznie na pie przony VAT ... TY pajacu ¿eby¶ móg³ siê przymierzyæ do tego co Ja robiê to musia³by¶ siê najpierw d³ugo uczyæ .... potem d³ugo zdobyt± wiedzê weryfikowaæ ... a potem .... za³amka, bo do tego jeszcze jest potrzebny mózg. :tak:

Dlatego jak gównozjad wype³za z nory na wiosnê i zaczyna szczekaæ to kto¶ musi mu przypomnieæ, ¿e jest tylko wrzodem na du pie spo³eczeñstwa. To bardzo ³atwe zostaæ takim tob± Yamaher ... rozejrzyj siê kole¶ dooko³a setki takich Niktosiów ... ale to bardzo bardzo skomplikowane, oraz d³ugotrwa³e zostaæ takim mn± :cool: . £apiesz ju¿ co nas odró¿nia ^^

YAMAHER
Wys³any: 2013-03-27, 23:46   
0
UP DOWN

Pomóg³: 7 razy
PROJEKTER napisa³/a:
ale to bardzo bardzo skomplikowane, oraz d³ugotrwa³e zostaæ takim mn± :cool: .

^^ ^^ Proponuje dac do zlotych mysli :D

przemadrza³y to ty jestes wiec idz do swojego bloku i siedz cicho.

Co Ci z tego ze masz wiedze o pistoletach do lakierowania :) ?? Moze porownamy tego twojego guna do mojego winchestera albo blazera co :) ?? chociaz nie bo g³upio Ci sie zrobi :) ze jestes marnym skunksem :) Pozwolenia na bron by ci nie dali :)

Ja mam co pokazac z prac wykonanych nie mowie tu o lakierowaniu a ty ? co mi pokazesz ? NIc.
Ja moge pokazc ci z wielu dziedzin o ktorej ty nie masz pojecia kompletnie.

:) Jak chcia³bym cie zobaczyc na drodze :) ale pewnie jedziesz eco i masz wlepe BABY ON THE BOARD ^^

Albo UWAGA JEDZ OStroznie w aucie jedzie moj synek ^^ kocham te napisy :D

ojj projektorek :D zacieszna mordo ty moja :)

YAMAHER
Wys³any: 2013-03-27, 23:53   
0
UP DOWN

Pomóg³: 7 razy
PROJEKTER napisa³/a:

Wybacz Yamacher ale Ja nie mam zamiaru pisaæ od nowa tego samego. TU na tym forum i na tamtym jest wszytko co potrzeba ¿eby¶ zosta³ dobrej klasy ¶wiadomym lakiernikiem. Wystarczy siê schyliæ i wzi±æ sobie t± wiedzê za darmo ... i bez obelg .. a jak wolisz inaczej to oczywi¶cie ... s³u¿ê zadym± ^^

To jak masz te artyku³y to skompresuj je w jedno miejsce i zrob zamkniety post w dziedzinie artyku³y czy cos takiego.

a co do obelg to sam zaczynasz :)

wiec skoncz to durne pisanie i zrob cos pozytecznego dla forumowiczow.

Ale jak to uja³es ze masz radoche z frajerow na forum to zycze powodzenia :)
Ja na szczescie mam inne mozliwosci spedzania mi³o wolnego czasu a tobie widze zostaje tylko forum :)

celest1 
Wys³any: 2013-04-04, 21:50   
0
UP DOWN
Celest1

Sk±d: Podkarpacie
czy kto¶ wie co oznaczaj± te literki ko³o literki r ???
mam 2 takie pistolety i na 1 mam JJ na 2 MG a na zdjêciu jest jeszcze co innego ???
http://www.fotoszok.pl/sh...837_ka.jpg.html :?:

PROJEKTER
Wys³any: 2013-04-05, 11:51   
0
UP DOWN

Pomóg³: 15 razy
Sk±d: MODULAR - equipment
YAMAHER napisa³/a:
PROJEKTER napisa³/a:

Wybacz Yamacher ale Ja nie mam zamiaru pisaæ od nowa tego samego. TU na tym forum i na tamtym jest wszytko co potrzeba ¿eby¶ zosta³ dobrej klasy ¶wiadomym lakiernikiem. Wystarczy siê schyliæ i wzi±æ sobie t± wiedzê za darmo ... i bez obelg .. a jak wolisz inaczej to oczywi¶cie ... s³u¿ê zadym± ^^

To jak masz te artyku³y to skompresuj je w jedno miejsce i zrob zamkniety post w dziedzinie artyku³y czy cos takiego.

Dobre :D .... Naprawdê dobre :spoko: ... Takie g³êbokie przenikliwe i na wskro¶ oryginalne :shock: ....

Yamacher we¼ TY kole¶ poszperaj trochê w necie na ró¿nych portalach, a mo¿e ... podkre¶lam mo¿e Bozia ciê wys³ucha i znajdziesz takie miejsce gdzie PROJEKTER siê ulitowa³ na oceanem bezmy¶lno¶ci i skompresowa³ wszystkie publikacje w jednym miejscu. Mo¿e gdzie¶ istnieje taka Nibylandia gdzie z porcelanowego talerzyka, srebrn± ³y¿eczk± podaje siê wiedzê ja¶nie o¶wieconemu królewiczowi ? :/ ... bo oczywi¶cie czas po¶wiêcony na naukê i zg³êbianie wiedzy zawodowej to czas bezpowrotnie stracony :cool: ... wiêc po jak± cholerê czego¶ tam szukaæ po necie nawet jak to koncentrat i traciæ ten bezcennych czas ... jak mo¿na nawrzeszczeæ i sobie to wytupaæ na forum ..... :sciana:

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: