Autor |
Wiadomo¶æ |
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-03-27, 01:27
|
0
|
|
|
Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
YAMAHER napisa³/a: |
... a nasz projektor jest specjalista nazwanym przez siebie i co ? i nic z tego nie ma |
Siedzi na dupie dzieñ i noc przy kompie. W ty³ek cieplutko, kawka na biurku, obiadek na telefon, czyste r±czki, mi³y zapach, a nie odór potu i chemii ... praca g³ówk±, a nie pazurami.
Nawet jak zarabiasz wiêcej ode mnie ( a takiego cudu nie dokona ¿aden gównozjad we wsiowej nielegalnej norze ) to ró¿nica miêdzy nami jest ca³y czas taka, ¿e Ja widzê zimê przez zabawê z synem na saneczkach i lepieniem ba³wanka ... a Ty przem±drza³y gównozjadzie jako pasmo gigantycznych kosztów na opa³ nieszczelnej nory i skaranie Bo¿e przy ka¿dym malowaniu.
Ty byæ Robol ... Ja byæ umys³owy ... Gdybym zdurnia³ i ochemia³ to móg³bym zostaæ robolem w gównianej norze bo do tego potrzeba tyle nak³adów inwestycyjnych ile wydaje miesiêcznie na pie przony VAT ... TY pajacu ¿eby¶ móg³ siê przymierzyæ do tego co Ja robiê to musia³by¶ siê najpierw d³ugo uczyæ .... potem d³ugo zdobyt± wiedzê weryfikowaæ ... a potem .... za³amka, bo do tego jeszcze jest potrzebny mózg.
Dlatego jak gównozjad wype³za z nory na wiosnê i zaczyna szczekaæ to kto¶ musi mu przypomnieæ, ¿e jest tylko wrzodem na du pie spo³eczeñstwa. To bardzo ³atwe zostaæ takim tob± Yamaher ... rozejrzyj siê kole¶ dooko³a setki takich Niktosiów ... ale to bardzo bardzo skomplikowane, oraz d³ugotrwa³e zostaæ takim mn± . £apiesz ju¿ co nas odró¿nia |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
YAMAHER
|
Wys³any: 2013-03-27, 23:46
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 1975
|
PROJEKTER napisa³/a: | ale to bardzo bardzo skomplikowane, oraz d³ugotrwa³e zostaæ takim mn± . |
Proponuje dac do zlotych mysli
przemadrza³y to ty jestes wiec idz do swojego bloku i siedz cicho.
Co Ci z tego ze masz wiedze o pistoletach do lakierowania ?? Moze porownamy tego twojego guna do mojego winchestera albo blazera co ?? chociaz nie bo g³upio Ci sie zrobi ze jestes marnym skunksem Pozwolenia na bron by ci nie dali
Ja mam co pokazac z prac wykonanych nie mowie tu o lakierowaniu a ty ? co mi pokazesz ? NIc.
Ja moge pokazc ci z wielu dziedzin o ktorej ty nie masz pojecia kompletnie.
Jak chcia³bym cie zobaczyc na drodze ale pewnie jedziesz eco i masz wlepe BABY ON THE BOARD
Albo UWAGA JEDZ OStroznie w aucie jedzie moj synek kocham te napisy
ojj projektorek zacieszna mordo ty moja |
|
|
|
|
YAMAHER
|
Wys³any: 2013-03-27, 23:53
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 1975
|
PROJEKTER napisa³/a: |
Wybacz Yamacher ale Ja nie mam zamiaru pisaæ od nowa tego samego. TU na tym forum i na tamtym jest wszytko co potrzeba ¿eby¶ zosta³ dobrej klasy ¶wiadomym lakiernikiem. Wystarczy siê schyliæ i wzi±æ sobie t± wiedzê za darmo ... i bez obelg .. a jak wolisz inaczej to oczywi¶cie ... s³u¿ê zadym± |
To jak masz te artyku³y to skompresuj je w jedno miejsce i zrob zamkniety post w dziedzinie artyku³y czy cos takiego.
a co do obelg to sam zaczynasz
wiec skoncz to durne pisanie i zrob cos pozytecznego dla forumowiczow.
Ale jak to uja³es ze masz radoche z frajerow na forum to zycze powodzenia
Ja na szczescie mam inne mozliwosci spedzania mi³o wolnego czasu a tobie widze zostaje tylko forum |
|
|
|
|
celest1
|
Wys³any: 2013-04-04, 21:50
|
0
|
|
|
Celest1
|
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-04-05, 11:51
|
0
|
|
|
Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
YAMAHER napisa³/a: | PROJEKTER napisa³/a: |
Wybacz Yamacher ale Ja nie mam zamiaru pisaæ od nowa tego samego. TU na tym forum i na tamtym jest wszytko co potrzeba ¿eby¶ zosta³ dobrej klasy ¶wiadomym lakiernikiem. Wystarczy siê schyliæ i wzi±æ sobie t± wiedzê za darmo ... i bez obelg .. a jak wolisz inaczej to oczywi¶cie ... s³u¿ê zadym± |
To jak masz te artyku³y to skompresuj je w jedno miejsce i zrob zamkniety post w dziedzinie artyku³y czy cos takiego. |
Dobre .... Naprawdê dobre ... Takie g³êbokie przenikliwe i na wskro¶ oryginalne ....
Yamacher we¼ TY kole¶ poszperaj trochê w necie na ró¿nych portalach, a mo¿e ... podkre¶lam mo¿e Bozia ciê wys³ucha i znajdziesz takie miejsce gdzie PROJEKTER siê ulitowa³ na oceanem bezmy¶lno¶ci i skompresowa³ wszystkie publikacje w jednym miejscu. Mo¿e gdzie¶ istnieje taka Nibylandia gdzie z porcelanowego talerzyka, srebrn± ³y¿eczk± podaje siê wiedzê ja¶nie o¶wieconemu królewiczowi ? ... bo oczywi¶cie czas po¶wiêcony na naukê i zg³êbianie wiedzy zawodowej to czas bezpowrotnie stracony ... wiêc po jak± cholerê czego¶ tam szukaæ po necie nawet jak to koncentrat i traciæ ten bezcennych czas ... jak mo¿na nawrzeszczeæ i sobie to wytupaæ na forum ..... |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|