Autor |
Wiadomo¶æ |
|
kkw
|
Wys³any: 2013-03-30, 15:21 vw golf 3 97r dziury w podlodze......
|
0
|
|
|
|
mam golfa 3 97 r dzis zauwalylem ze ma dziury w podlodze mam go od 3 dni takiego juz kupilem nie wiedzac....czym mam to tanim kosztem zrobic??? aby bylo ok co jest potrzebne?? zeby ewentualnie zrobic samemu?? prosil bym o opis jak sie za to zabrac i co potrzebuje krok po kroku bardzo bym prosil |
|
|
|
|
hamir
|
Wys³any: 2013-03-30, 15:36
|
0
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 754 Sk±d: Astana
|
blacharz sie klania uwierz mi na slowo |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-03-30, 15:41
|
0
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
kkw napisa³/a: | zeby ewentualnie zrobic samemu?? |
We¼ zdemontuj fotele, nak³adki wewnetrzne progów i wyk³adzine pod³ogow±.
Ods³oñ miejsce pracy blacharzowi i daj komus kto Ci to zrobi jak nale¿y.
Kup litr podk³adu epoksydowego np. novol profesional i z dobrym pêdzlem daj go temu blacharzowi.
Skoro go juz kupi³e¶ to zrób tak aby nie ³atac co chwila nastepnej dziury.
Ocenisz tez przy okazji ca³± pod³ogê, progi itd.
Bedzie okazja aby dac ¶rodek do profili zamknietych, , , je¶li jeszcze jest co ratowaæ. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
kkw
|
Wys³any: 2013-03-30, 18:19
|
0
|
|
|
|
a tak wzanym do owym sposobem p[od blokiem jak to mogl bym zrobic?? czym od dolu wypelnic te dziury?? i czym posniej popsikac??? jaka mase uzyc do ich zatkania?? |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-03-30, 18:29
|
0
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
kkw,
Nie masz kolegi ze spawark± mig ? |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
Sw.Piotrek
|
Wys³any: 2013-03-30, 18:32
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 638 Sk±d: £ód¼
|
kkw, Pod blokiem tego nie zrobisz. Ma³o tego, w praktyce tyle samo bêdzie kosztowa³o ciebie wspawanie blaszek w pod³ogê przez fachoWca
P.S. Pomacaj sobie tylne (wewnêtrzne) nadkola |
_________________ http://niezalezna.pl/
|
|
|
|
|
diablo74
|
Wys³any: 2013-03-30, 19:04
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 600
|
Sw.Piotrek napisa³/a: | P.S. Pomacaj sobie tylne (wewnêtrzne) nadkola |
poza tym koñcówki progów z przodu, podpro¿a z przodu, tylne czê¶ci przednich b³otników(to co jest przy drzwiach przednich) tak na pocz±tek jak o czym¶ zapomnia³em koledzy dopisz± |
|
|
|
|
MichuMachu
|
Wys³any: 2013-03-31, 08:59
|
0
|
|
|
Pomóg³: 14 razy Posty: 347
|
A fest to masz zgnite?? I ile za niego dales? I tak jak diablo74 mowi sprawdz bo moze tego sie wg nie oplaca robic.
P.S domowym sposobem mozesz sobie blache aluminiowa albo cynkowana przynytowac i masa uszczelniaj±c± zamazaæ |
|
|
|
|
kkw
|
Wys³any: 2013-03-31, 10:53
|
0
|
|
|
|
dalem za niego 3 tys zl 97r no kilka dziur jest |
|
|
|
|
MichuMachu
|
Wys³any: 2013-03-31, 16:42
|
0
|
|
|
Pomóg³: 14 razy Posty: 347
|
To ja Ci powiem ze na twoim miejscu bym nawet tego nie robil. Chyba ze mialbym czym i gdzie to bym to naprawil. Chyba ze sie chcesz pchac w koszty to oddaj do naprawy. A jak nie to zrob tak jak Ci wyzej pisalem zeby Ci woda nie leciala do srodka |
|
|
|