|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
damian
|
Wys³any: 2013-04-22, 19:07 £atwo rysuj±cy siê bezbarwny
|
0
|
|
|
|
Witam. W sobotê polakierowa³em znajomemu plastiki z motocykla, dzi¶ po 2 dniach schniêcia po przejechaniu palcem zosta³y takie ma³e ryski. My¶la³em, ¿e to mo¿e lakier jaki¶ miêkki lub nie wysech³, wiêc zrobi³em tak samo z oryginalnym lakierem, tylko wypolerowanym i zrobi³o siê tak samo. Czy taki ¶wie¿y lakier siê jako¶ zabezpiecza? bo po pierwszym myciu pewnie zostan± ¶lady po g±bce. Lakier to Ultra line clearcoat SR z logiem NOVOLa z ty³u puszki, ale to raczej bez znaczenia, bo na oryginalnym lakierze po polerce robi siê tak samo. Poni¿ej zdjêcia, lakier uda³o rozlaæ siê idealnie, nie trzeba polerowaæ
A, i jeszcze pytanie, ile mniej wiêcej kosztuje polakierowanie owiewki przedniej, zadupka, p³ugu, oraz dwóch du¿ych boczków id±cych od owiewki do p³ugu w ¶cigaczu? Robiê to dla kolegi i nie wiem czy 200z³ za to to bêdzie dobra cena (on kupi³ bazê, reszta moja czyli podk³ad, szpachla i bezbarwny) |
|
|
|
|
YAMAHER
|
Wys³any: 2013-04-26, 15:46
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 1975
|
Damian --> ja malowalem osotnio ca³y motorek to posz³o bezbarnego za jakies 25 PLN do tego baza za 50 no i podk³ad ...
Ja ca ca³y motor poryty w 3 du*y z moim mat 4 stówki |
|
|
|
|
YAMAHER
|
Wys³any: 2013-04-26, 15:47
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 1975
|
Niech polezy ten lakier na sloneczku troche
Tak pod palcem to sie rysuja te ze spraya ale mysle ze daj na sloneczko itd i edzie dobrze |
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
|
|