Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
cabrio1
Wys³any: 2013-04-23, 20:49   baza elakiery
0
UP DOWN

witam czy ktos jak w tytule moze kozystal z bazy ze sklepu elakiery? mysle nad kupnem, ale nigdy nie zamawialem farb z innego zrodla niz mieszalnie w moim miescie, chodzi konkretnie o pelowy http://allegro.pl/t4w-ht-...3182587067.html

Robertlodz09 
Wys³any: 2013-04-23, 22:46   
0
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
Co¶ mi siê tak wydaje ¿e jednak kolego "skusi³e¶ siê" na malowanko tego Mercedesa.... ;) o którego to "wycenê" pyta³e¶.... ;) :D a teraz szukasz "okazji cenowych" aby zmniejszyæ koszty za materia³y... ^^ bo za t± "robotê" to po odliczeniu wszystkiego tylko "gówn...o" Ci zostanie..... ^^

Wracaj±c do pytania..... 80z³ za litr bazy..... to to "prawdziwa okazja"... ;)

cabrio1
Wys³any: 2013-04-23, 23:50   
0
UP DOWN

jeszcze sie nie skusilem na niego, ale rozpatruje rozne warianty w tym cenowe, epox i akrylowy srednia polka, baza? klar mipa i cos moze by z tego bylo i zostalo, badam ceny i mysle zeby nie wtopic, a jeszcze ktos mnie polecil i zadzwonil wez mu to zrob. tez mnie te 80 zeta za liter bazy z perla zastanawia

rogal-master1
Wys³any: 2013-04-24, 11:53   
0
UP DOWN

Pomóg³: 3 razy
noo a potem jak zrobisz na takich materia³ach to ten pan bêdzie stalym twoim bywalcem :D hehe

cabrio1
Wys³any: 2013-04-24, 21:31   
0
UP DOWN

u mnie w miescie maja profix lub helios.ewentualnie bog wie co bez nazwy nabeltane

rogal-master1
Wys³any: 2013-04-24, 23:02   
0
UP DOWN

Pomóg³: 3 razy
Helios :spoko:

cabrio1
Wys³any: 2013-04-25, 22:00   
0
UP DOWN

mowisz kolego ze helios jest oki, w mieszalni mowili ze profix lepiej kryje ale jest drozszy

Robertlodz09 
Wys³any: 2013-04-26, 08:55   
0
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
Mo¿esz "zdradziæ" za ile zgodzi³e¶ siê za naprawê tego ..... Mercedesa ;)
Tylko tak szczerze bez "fantazji" ;) :tak:
Je¶li to nie tajemnica...... oczywi¶cie..... :tak:

cabrio1
Wys³any: 2013-04-26, 23:07   
0
UP DOWN

zdradze bo wy mi pomogliscie to nie mam zamiaru miec tajemnic, wstepnie powiedzialem 4tysie, po drobnym demontazu sie okaze czy nie bedzie wiecej,narazie mysla i zbieraja kase, ogolnie nie jest tak zle ,ogladalem kilka okularow ktorych za 8tys bym nie wzial,ta c klasa ma pare parchow, i w kilku miejscach zmatowiale zapyly w tym przod maski,napewno sie do odezwe w tym temacie jak sie zdecyduja

autopassion 
Wys³any: 2013-04-29, 22:40   
0
UP DOWN

Sk±d: Sieradz/Wroc³aw
cabrio1 napisa³/a:
zdradze bo wy mi pomogliscie to nie mam zamiaru miec tajemnic, wstepnie powiedzialem 4tysie, po drobnym demontazu sie okaze czy nie bedzie wiecej,narazie mysla i zbieraja kase, ogolnie nie jest tak zle ,ogladalem kilka okularow ktorych za 8tys bym nie wzial,ta c klasa ma pare parchow, i w kilku miejscach zmatowiale zapyly w tym przod maski,napewno sie do odezwe w tym temacie jak sie zdecyduja

Mój tata ostatnio robi³ jakiego¶ me¶ka okulara, te¿ mia³ parê parchów, po rozebraniu oczom jego ukaza³a siê masakra, ¿a³owa³ ¿e go w ogóle bra³, progi b³otniki wszystko siê sypa³o. ;p

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materia³y

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: