Autor |
Wiadomość |
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2013-04-08, 15:14
|
0
|
|
|

|
Dementor napisał/a: | ups, chwila nieuwagi i juÂż czÂłowieka ominÂą ciekawe akcje no to sie musiaÂło tu podziaĂŚ Âże aÂż admin zareagowaÂł |
TeÂż ubolewam, bo niestety przegapiÂłem te ... straszne, ohydne, posty peÂłne jadu ...
MoÂże jakiÂś Âśmietnik z czasowym dostĂŞpem w celu nadrobienia zalegÂłoÂści ... a nie od razu "Delete" |
_________________ Chcesz wiedzieĂŚ wiĂŞcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-04-08, 18:13
|
0
|
|
|
|
PROJEKTER napisał/a: | te ... straszne, ohydne, posty peÂłne jadu ... |
No co ty?
PrzecieÂż nie byÂło tam ostatnio nic Twojego. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2013-04-08, 21:38
|
0
|
|
|

|
Tym bardziej jestem ciekaw ... kto mnie tu przebija inteligencjÂą emocjonalnÂą |
_________________ Chcesz wiedzieĂŚ wiĂŞcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|
 |
Siekiera
|
Wysłany: 2013-04-08, 21:46
|
0
|
|
|

|
gugun napisał/a: | ...skoro ty mi wywalasz moje tematy o tak sobie bez zadnych wyjasnien i konsultacji,bo chyba tez mi sie cos nalezy co nie???
|
MoÂże to nie moja sprawa ale jak to rozumieĂŚ? MyÂślaÂłem Âże to temat polykara
PS.
Po napisaniu tego postu pomyÂślaÂłem, Âże zaraz znowu wywoÂłam awanturke. @Gugun jak nie chcesz nie odpowiadaj i nie krzycz na mnie |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-04-10, 15:28
|
0
|
|
|

|
Wieje nudÂą Panowie |
_________________ ÂŻycie jest zbyt krĂłtkie Âżeby jeÂździĂŚ Dieslem... |
|
|
|
 |
okoĂą
|
Wysłany: 2013-04-10, 20:28
|
0
|
|
|
|
Bo nikt nie draÂżni Projektera |
|
|
|
 |
Dementor
|
Wysłany: 2013-04-10, 22:01
|
0
|
|
|

|
A pamiĂŞtecie jak przed wywaleniem poprzedniego tematu zrobiÂłem test googli o polykarze i BKP?
no to wtedy znalaz³em cos jeszcze tylko juz nie zd¹¿y³em wrzuciÌ, BKP znalaz³o siê na celowniku street view
http://maps.google.pl/map...ved=0CAsQ_AUoAg |
|
|
|
 |
Benos77
|
Wysłany: 2013-04-10, 22:18
|
0
|
|
|
|
Tak bym powiedziaÂł raczej...kameralnie |
|
|
|
 |
Dementor
|
Wysłany: 2013-04-10, 22:27
|
0
|
|
|

|
kurde, jednak internet to potĂŞÂżne narzĂŞdzie, kilka klikĂłw i juÂż siĂŞ czujesz jak byÂś tam byÂł |
|
|
|
 |
Dementor
|
Wysłany: 2013-04-10, 22:41
|
0
|
|
|

|
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-04-11, 00:49
|
0
|
|
|
|
Benos77 napisał/a: | Tak bym powiedziaÂł raczej...kameralnie |
Co mam powiedzieĂŚ?
Novol teÂż w garaÂżu zaczynaÂł.
Za 20 lat to bedzie potĂŞga... powaga. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
Siekiera
|
Wysłany: 2013-04-11, 09:36
|
0
|
|
|

|
No, dok³adnie a mo¿e jeszcze szybciej bo Novol zaczyna³ w innych czasach, nie by³o takiej otwartoœci na œwiat a spo³eczeùstwo by³o zdecydowanie mniej zamo¿ne. Mo¿e sie te¿ tak zdarzyÌ ¿e zapuka do nich jakiœ Pan i przedstawi siê jako np. General Manager Central Europe Akzo Nobel i po³o¿y ciekawe papiery na stó³ a za 10 miesiêcy przenios¹ siê do nowiuœkiego budynku ze szklan¹ elewacj¹ i du¿ym centrum szkoleniowym.
Takiego scenariusza nie moÂżna wykluczyĂŚ. Firma ma produkty na dobrym poziomie technologicznym i jest juÂż ciekawym kÂąskiem dla innych.
Aferka na forum nie posz³a o sam¹ firmê BKP tylko tak naprawdê o jej dystrybutora na Polskê, który od pocz¹tku popada³ w konflikty nie potrafi¹c znaleŸÌ odpowiedniego sposobu komunikowania siê ze wszystkimi u¿ytkownikami a tylko z czêœci¹.
Tym sposobem zdobyÂł trochĂŞ rynku dla BKP ale myÂślĂŞ, Âże nie o to chodziÂło czeskiej firmie, i bez tego szumu znalazÂłaby swoje miejsce w Polsce. JuÂż dawno pisaÂłem Âże teraz jest wÂłaÂśnie dobry czas dla takich maÂłych marek ale sposĂłb w jaki siĂŞ to robi ma bardzo duÂże znaczenie a nie wszyscy to zdaje siĂŞ ÂłapiÂą |
|
|
|
 |
glover
|
Wysłany: 2013-04-11, 22:56
|
0
|
|
|
|
CzeœÌ @Siekiera, co tu siê sta³o? |
|
|
|
 |
Siekiera
|
Wysłany: 2013-04-12, 22:54
|
0
|
|
|

|
Jak to co? Ma³a ró¿nica zdaù, nerwy puœci³y, wpad³ admin i przycisn¹³ magiczny przycisk |
|
|
|
 |
glover
|
Wysłany: 2013-04-12, 23:26
|
0
|
|
|
|
Jasne |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-04-16, 20:42
|
|
|
|
Siekiera napisał/a: | Firma ma produkty na dobrym poziomie technologicznym i jest juÂż ciekawym kÂąskiem dla innych.
| jak miÂło popatrzeĂŚ na renesans wypowiedzi kolegi ... jeszcze niedawno pisaÂł kolega , Âże cyt. " szaÂłu nie ma " ... ale zawsze milszy jeden nawrĂłcony jak stu wierzÂących |
|
|
|
 |
Siekiera
|
Wysłany: 2013-04-16, 23:34
|
0
|
|
|

|
Nie wiedziaÂłem Âże jestem taki cenny |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-04-19, 20:34
|
|
|
|
Cenny ? No jesteÂś , jesteÂś ... jak nie ma komu pochwaliĂŚ trzeba zrobiĂŚ to samemu
A gdzie TwĂłj nietrzeÂźwy kolega ... pisaÂł , pisaÂł aÂż ... przestaÂł |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-04-20, 13:04
|
0
|
|
|

|
POLYKAR.PL napisał/a: | A gdzie TwĂłj nietrzeÂźwy kolega | kaca leczy |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-04-29, 19:42
|
|
|
|
gugun napisał/a: | kaca leczy |
Kac kacem ... ale przyszÂła pora na Telesfora ( dla dzieci i nie rozkminiajÂących tematu - byÂła dawno , dawno temu taka bajka w TVP ) ...
Co PaĂąstwo powiecie na dwukomponentowy grunto-wypeÂłniacz ?
Zalety izolatora w po³¹czeniu z klasycznym wype³niaczem akrylowym .... Czy rzecz warta jest dalszej pracy w laboratorium , testów i w cholere zainwestowanej kasy ? |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-05-10, 21:05
|
|
|
|
Nooo , czekaÂłem na opinie o 2K grunto-wypeÂłniaczu ... nie doczekaÂłem siĂŞ ... :(
Wiêc teraz z innej maùki : szpachla carbon fiber - zamiast w³ókna szklanego jest w³ókno wêglowe .
CoÂś w tym temacie macie Panowie ( Panie ) fachowcy do powiedzenia ? |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2013-05-10, 21:11
|
0
|
|
|
|
POLYKAR.PL napisał/a: | CoÂś w tym temacie macie Panowie ( Panie ) fachowcy do powiedzenia ? |
Yhmmm ja juÂż mĂłwiÂłem, Âże nie mam nic do powiedzenia ale po teÂście chĂŞtnie siĂŞ wypowiem |
_________________ www.lakiernik-wroclaw.eu |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-05-10, 21:15
|
|
|
|
pawel1108 napisał/a: | Yhmmm ja juÂż mĂłwiÂłem, Âże nie mam nic do powiedzenia ale po teÂście chĂŞtnie siĂŞ wypowiem |
sugerujesz kolego @paweÂł1108 darmowe prĂłbki ??? juÂż siĂŞ wyleczyÂłem |
|
|
|
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2013-05-10, 21:22
|
0
|
|
|

|
No najwyzszej jakosci bedzie szpachla !! To Bogutek juz masz taka w ofercie ? |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2013-05-10, 21:35
|
0
|
|
|
|
POLYKAR.PL napisał/a: |
sugerujesz kolego @paweÂł1108 darmowe prĂłbki ??? |
,dlaczego? ChĂŞtnie nabĂŞdĂŞ drogÂą kupna i wyprĂłbujĂŞ |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-05-10, 21:43
|
|
|
|
no to luz
mam nadziejĂŞ , Âże tak jak pozostaÂłe materiaÂły POLYkar - szpachla carbon utrzyma wysoki poziom |
|
|
|
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2013-05-10, 21:45
|
0
|
|
|

|
Kiedy w ofercie bedzie zywica epoxydowa i carbonik ciety z rolki ? |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2013-05-10, 21:51
|
0
|
|
|
|
Cytat: | Kiedy w ofercie bedzie zywica epoxydowa i carbonik ciety z rolki ? |
Jak Kolega Yamaher polakieruje coÂś z ÂładnÂą strukturkÂą i nie bĂŞdzie psuÂł lakieru bezbarwnego papiurem 2000
|
|
|
|
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2013-05-10, 22:11
|
0
|
|
|

|
No jak bedzie SATKA to sie postaram 4 U zeby byÂła idelana strukturKA na caÂłym elemencie ok ?
A swoja droga co bym nie zrobil to kocham lustro a nie more Na fluence na tym go.wnie mam taka more ze to wola o pomste do nieba. |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2013-05-10, 22:17
|
0
|
|
|
|
Cytat: | No jak bedzie SATKA to sie postaram 4 U |
to ja bĂŞdĂŞ czekaÂł, tylko Âśpiesz siĂŞ bo ja juÂż nie mam 15 lat |
|
|
|
 |
SYBORG
|
Wysłany: 2013-05-11, 21:48
|
0
|
|
|
|
ja jestem diekawy tych nowosci bogutka zobaczymy ale raczej napewno bedzie kolejnym chitem z polykara |
|
|
|
 |
okoĂą
|
Wysłany: 2013-05-11, 22:34
|
0
|
|
|
|
Gorzej jak wychodzi pÂłaczÂące lustro |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-05-16, 09:22
|
|
|
|
MiÂło mi poinformowaĂŚ forumowiczĂłw o nowej promocji na produkty . Zapraszam na www.polykar.pl - zakÂładka "Odbiorcy detaliczni" . |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-05-21, 21:54
|
|
|
|
Kilka dni temu przeprowadziÂłem korespondencjĂŞ mailowÂą z pewnÂą osobÂą , ktĂłrej z oczywistych wzglĂŞdĂłw nie ujawniĂŞ . Korespondencja ta zakoĂączyÂła siĂŞ otrzymaniem przeze mnie wiadomoÂści o treÂści jak poniÂżej . MiÂłej lektury
" Panie Sikora.
OczywiÂście szanuje Pana zdanie aczkolwiek siĂŞ z nim nie zgadzam. SÂądzĂŞ, Âże jest to wystarczajÂący powĂłd do tego aby wytoczyÂł mi Pan proces sÂądowy w ktĂłrym udowodni mi Pan bycie "[...]" i skieruje na dÂługi odpoczynek w odosobnieniu. Inaczej, bĂŞdĂŞ twierdziÂł uparcie, Âże nie jestem [...] i nie przekona mnie Pan, Âże jest inaczej, a PaĂąskie twierdzenia traktuje jako niczym nieudowodnione.
Przypominam te¿, ¿e firma GOOGLE jest narzêdziem s³u¿¹cym propagacji i szerzenia przeze mnie odmiennego ni¿ Paùskie zdania. S¹dzê, ¿e p³yn¹c nurtem pomaraùczowej rewolucji powinien Pan pozwaÌ firmê GOOGLE, jako poœrednika w propagacji opinii sprzecznych z Paùskimi a wiêc niew³aœciwych i wysoce szkodliwych spo³ecznie.
Taki proces byÂłby dla Pana ogromnÂą reklamÂą na miarĂŞ czoÂłowego wydarzenia w serwisach informacyjnych. Wtedy w krĂłtkim wywiadzie przed salÂą rozpraw, mĂłgÂłby Pan oznajmiĂŚ Âświatu czym jest pomaraĂączowa rewolucja.
OtworzyÂłoby to dla Pana nowe, dotÂąd nieznane horyzonty.
Oczami wyobraÂźni widzĂŞ nowy program w TVN Turbo a potem w National Geographic i BBC "PomaraĂączowe owulacje - orange ovulation", gdzie przebrany za przekrojonÂą w poÂłowie pomaraĂącze, wchodzi Pan do warsztatĂłw lakierniczych, rzuca puszkami po zakÂładzie, to Âźle, tamto Âźle, a tu tragicznie. Syf, wszĂŞdzie syf!!! Musimy to zmieniĂŚ!!!! Tak nie moÂżna pracowaĂŚ!!!!
Rewolucja w gara¿ach sprawia, ¿e terminy doœÌ szybko wyd³u¿aj¹ siê do 6 miesiêcy a stawka za element wzrasta ze 130z³ do 500. Sata umieszcza te warsztaty na liœcie strategicznych klientów, przydzielaj¹c im opiekunów. Z zazdroœci¹ ogl¹dam wywiad z Panem w Top Gear gdzie Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May, ze zdumieniem s³uchaj¹ o Paùskim sukcesie, a Clarkson z charakterystyczn¹ dla siebie ironi¹, zadaje pytanie - nie gor¹co Panu w tej pomaraùczy?
ProszĂŞ siĂŞ zastanowiĂŚ Panie Sikora. W tym szaleĂąstwie jest metoda!
Pozdrawiam "
Dla osoby , ktĂłra trafnie wskaÂże nadawcĂŞ tego tekstu firma POLYkar.pl ufundowaÂła nagrodĂŞ w postaci czeskich szpachli
Zaznaczam , Âże nadawca nie zastrzegÂł poufnoÂści korespondencji , a ja , jako jej odbiorca mogĂŞ dowolnie rozporzÂądzaĂŚ jej treÂściÂą . |
|
|
|
 |
grzechoo2008
|
Wysłany: 2013-05-21, 22:07
|
0
|
|
|
|
Po kilku linijkach juÂż nie miaÂłem wÂątpliwoÂści kto jest autorem maila, pan R. przeszedÂł do indywidualnej korespondencji
Czyli mimo wszystko topĂłr wojenny jednak nie zostaÂł zakopany |
|
|
|
 |
Miki
|
Wysłany: 2013-05-21, 22:09
|
0
|
|
|
|
No coÂś takiego to tylko Robert G. mĂłgÂł naskrobaĂŚ |
_________________ Mart-Dent |
|
|
|
 |
mariucha755
|
Wysłany: 2013-05-22, 08:00
|
0
|
|
|
|
witam wszystkich orientuje siĂŞ ktoÂś moÂże czy jakaÂś firma szuka handlowca branÂża lakiernicza np na pomorze interesuje mnie zmiana pracodawcy |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-05-22, 10:37
|
+2
|
|
|

|
TO JA jestem autorem zamieszczonego maila. Zagadka rozwiÂązana.
Na poczÂątku odniosĂŞ siĂŞ do ostatniego zdania w poÂście cytujÂącym mĂłj mail.
To, Âże nie zabroniÂłem Panu publikacji korespondencji, nie oznacza, Âże ma Pan do tego prawo. Aby tak mogÂło byĂŚ, muszĂŞ wyraziĂŚ na to zgodĂŞ. A ja jej nie wyraÂżam.
Od pewnego czasu nie zgadzamy siĂŞ z Polykarem w jednej kwestii, stÂąd prywatna korespondencja.
Nie majÂąc juÂż rzeczowych kontrargumentĂłw, Polykar uÂżyÂł w mailu inwektywy pod moim adresem, zamiast wykazaĂŚ, Âże nie mam racji.
Owa inwektywa zostaÂła wykropkowana w zacytowanym tekÂście.
Jako, Âże nie mam wprawy we wÂładaniu doroÂżkarskim jĂŞzykiem, w ramach riposty pozwoliÂłem sobie na nieco ironiczny komentarz pod adresem autora obraÂżajÂącego mnie maila podsumowujÂąc mojÂą wizjĂŞ pomaraĂączowej rewolucji.
Nie sÂądzĂŞ abym miaÂł siĂŞ z czego tÂłumaczyĂŚ, bo to prywatna korespondencja, ale zdecydowaÂłem zabraĂŚ gÂłos po to, aby kaÂżdy uÂżytkownik ma swoje zdanie na temat tego, Âże walce z oponentem uÂżywa siĂŞ wszystkich metod. Nie do koĂąca etycznych i eleganckich
NIE ZAMIESZCZA SIĂ PRYWATNEJ KORESPONDENCJI OPONENTĂW I NIE ROBI KONKURSĂW -ZGADNIJ KTO TO- dostaniesz szpachle!!!!
Forum to narzĂŞdzie do dyskusji w szerokim gronie, wymiany opinii, sÂłuÂżenia pomocÂą i radÂą i rozwiÂązywanie problemĂłw. Nie moÂże byĂŚ narzĂŞdziem do walki z przeciwnikiem bo on ma inne zdanie! Nie Âżyjemy w Korei
Pamiêtamy wszyscy dynamiczny rozwój ostatnich godzin ¿ycia poprzedniego tematu PRODUKTY POLYKAR. Pojawili siê wtedy oponenci pomaraùczowej rewolucji, i mia³o dojœÌ do porównania produktów z rodzimymi producentami. Po roku obecnoœci i 12 stronach wymiany pogl¹dów, temat zosta³ nagle zdjêty. Nikt nie wiedzia³ z jakiego powodu. Polykar cynicznie apelowa³ do administratora o przywrócenie tematu, udaj¹c , ¿e nie wie co siê z nim sta³o! Powód zdjêcia tematu doœÌ rzeczowo wyjaœni³ admin w swoim obszernym i wymownym poœcie.
Do dziÂś polykar nie odniĂłsÂł siĂŞ do swojego bulwersujÂącego zachowania, a uwaÂżam, Âże z szacunku dla nas, ludzi ktĂłrzy piszÂą na forum, powinien to uczyniĂŚ. Zamiast tego, idzie dalej przyjĂŞtÂą strategiÂą ktĂłra przeobraÂża siĂŞ powoli w akcjĂŞ marketingowo-cenzuralnÂą.
Jak mamy g³osiÌ swoje opinie, w sytuacji kiedy wp³ywa siê na u¿ytkowników forum strasz¹c ich s¹dami, straszy siê s¹dami admina po to aby zdj¹³ temat bo idzie w innym ni¿ propaguj¹cym polykara kierunku, zamieszcza siê prywatn¹ korespondencjê urz¹dzaj¹c konkurs, i wreszcie kiedy wysy³a siê do oponentów maile szukaj¹c "czegoœ" co mo¿na potem wykorzystaÌ??? |
|
|
|
 |
Sw.Piotrek
|
Wysłany: 2013-05-22, 13:09
|
-1
|
|
|
|
W sumie to o co siê spieracie O jakoœÌ produktów o sposób marketingu
P.S. Je¿eli macie siê znów k³óciÌ, to nie odpowiadajcie na moje pytanie |
_________________ http://niezalezna.pl/
 |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-05-22, 13:46
|
0
|
|
|

|
Sw.Piotrek napisał/a: | W sumie to o co siĂŞ spieracie | zeby oni to wiedzieli... |
|
|
|
 |
Miki
|
Wysłany: 2013-05-22, 14:38
|
0
|
|
|
|
trzeÂźwy inaczej powinien teraz otrzymaĂŚ czeskÂą szpachlĂŞ. Ale tak na serio, to Âżadna akcja produktĂłw polykar nie robi na mnie wraÂżenia i na 100% nigdy nie zrobi. Bo, nie podoba mi siĂŞ nazwa, nie podoba mi siĂŞ opakowanie, nie podoba mi siĂŞ polityka marketingowa bogutka. |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-01, 22:47
|
|
|
|
Zapraszam do dziaÂłu "promocje,rabaty,wyprzedaÂże" na dole stronki ... Tam info o kolejnej promocji POLYkar.pl |
|
|
|
 |
Dementor
|
Wysłany: 2013-06-02, 20:54
|
0
|
|
|

|
trzeÂźwy inaczej napisał/a: | TO JA jestem autorem zamieszczonego maila. Zagadka rozwiÂązana.
|
Jestem Twoim fanem, masz chÂłopie dar |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-06-03, 01:01
|
+1
|
|
|

|
Dementor napisał/a: | trzeÂźwy inaczej napisał/a: | TO JA jestem autorem zamieszczonego maila. Zagadka rozwiÂązana.
|
Jestem Twoim fanem, masz chÂłopie dar |
Jak chcesz, to wyÂślĂŞ Ci zdjĂŞcie z dedykacjÂą |
|
|
|
 |
Miki
|
Wysłany: 2013-06-03, 09:11
|
0
|
|
|
|
trzeÂźwy inaczej, a otrzymaÂłeÂś juÂż tÂą czeskÂą szpachlĂŞ, czy prowadzÂący konkurs wycofaÂł siĂŞ z oferty? |
|
|
|
 |
Dumel19
|
Wysłany: 2013-06-03, 17:30
|
0
|
|
|
|
Panowie co wy palicie??? bo mĂłj stuf chyba nie dorasta waszemu |
|
|
|
 |
Siekiera
|
Wysłany: 2013-06-03, 19:21
|
0
|
|
|

|
A mnie ciekawi po co @Polykar ujawnia na forum prywatnÂą korespondencjĂŞ i to jeszcze nie kompletnÂą tylko jeden wybrany mail?
ByÂła cisza w temacie aÂż tu nagle sruuu i zesraÂło sie, klocek postawiony
CzyÂżby interes nie szedÂł i trzeba temat rozruszaĂŚ? Takie publiczne pranie prywatnych fekaliĂłw skoĂączy siĂŞ tak jak poprzednie brodzenie w szambie. |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-06-04, 11:30
|
0
|
|
|

|
Nie dostaÂłem szpachli. WidaĂŚ nie speÂłniÂłem warunkĂłw konkursu.
@Siekiera- jak pewnie jest Ci wiadome, cytuj¹c selektywnie wybrane maile czy fragmenty wypowiedzi, mo¿na dowolnie kreowaÌ rzeczywistoœÌ w oczach szanownych forumowiczów. To owa socjotechnika, o której wspominaliœmy w usuniêtym przez admina w¹tku -PRODUKTY POLYKAR.
Jako ten niepokorny, który mia³ czelnoœÌ poddaÌ pod w¹tpienie prawdziwoœÌ mitu pomaraùczowej rewolucji, dla przyk³adu zosta³em brutalnie obdarty z godnoœci i prywatnoœci poprzez publikacjê mojego mocno kompromituj¹cego mnie maila
Pewnie taki cel przyÂświecaÂł, umieszczeniu tego maila na forum. Ale chyba ten cel nie zostaÂł osiÂągniĂŞty, bo wydaje mi siĂŞ, Âże to nie zemnie ÂśmiejÂą siĂŞ forumowicze czytajÂąc o pomaraĂączowych owulacjach.
Polykar nie zamieÂści caÂłoÂści korespondencji, nie tylko z powodu braku kultury osobistej ktĂłra mocno siĂŞ w nich przejawia. Porusza w nim kwestie ktĂłre opublikowane na forum, byÂłyby granatem wrzuconym do szamba.
Nie interesuje mnie przepychanie o to kto ma dÂłuÂższe rĂŞce, kto szybciej biega i czyj sÂąsiad wiĂŞcej pije. Lubie rzeczowÂą dyskusjĂŞ popartÂą testami. Niestety w prywatnej korespondencji z Polykarem, nie mogÂłem na niÂą liczyĂŚ. ObraÂżanie mnie, nie jest sposobem do dyskusji. ZdarzaÂło siĂŞ, Âże przyznawaÂłem racjĂŞ oponentowi - bo miaÂł racjĂŞ, a nie dlatego, Âże mnie wyzwaÂł.
UwaÂżam temat publikacji mojego maila za zamkniĂŞty.
UÂżytkownikom forum natomiast, powinno daĂŚ do myÂślenia to co siĂŞ staÂło.
Skoro ktoœ kto chce sprawdziÌ mit pomaraùczowej rewolucji, jest napiêtnowany w ró¿ny sposób, usuwa siê roczny temat, to znaczy co coœ jest nie tak!
Nie twierdze, ¿e to s¹ z³e produkty. S¹ dobre, porównywalne z naszymi rodzimymi, ale dro¿sze. S³ysz¹c o klarze 565 który mia³ byÌ jak klar Polykar HS 2:1, ogarn¹³ mnie œmiech. Wypowiada siê na ten temat, dziecko R-M. Ta wypowiedŸ jest tak samo prawdziwa jak opinia cz³onka polskiego zwi¹zku niewidomych o tym czy dany lakiernik dobrze cieniuje srebrne kolory czy nie.
Jak chce siĂŞ Pan umocniĂŚ mit pomaraĂączowej rewolucji, to poprzez test produktĂłw Polykar z odpowiednimi cenowo produktami Novola, Profixa i Trotona, nie w taki sposĂłb jak czyni Pan to obecnie.
ZabraÂłem gÂłos w dyskusji o Polykarze po to aby sprowokowaĂŚ subiektywny test produktĂłw, i propozycjĂŞ swojÂą niniejszym ponawiam. Kto jest chĂŞtny? |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-08, 22:44
|
|
|
|
Siekiera napisał/a: | A mnie ciekawi po co @Polykar ujawnia na forum prywatnÂą korespondencjĂŞ i to jeszcze nie kompletnÂą tylko jeden wybrany mail? |
"Po co" to siĂŞ nogi , jeÂśli juÂż to "dlaczego" ....
A ten mail jest tak prywatny jak Ty kolego ... |
|
|
|
 |
Miki
|
Wysłany: 2013-06-08, 23:51
|
0
|
|