Szukaj FAQ Album

Przesuniêty przez: Tech 2009-04-25, 16:42
Autor Wiadomo¶æ
gres55
Wys³any: 2008-04-30, 12:50   na mokro
0
UP DOWN

Troche lamerskie pytanie ale có¿ , nie wiem
Jak siê szlifuje na mokro ? wiem, ¿e specjalny papier itd. ale mam papier wsadziæ do wody i mokrym szlofowaæ ? czy polewaæ wod± podczas szlifowania ? jak to siê robi ?

pedington
Wys³any: 2008-04-30, 13:39   
0
UP DOWN

To nic trudnego, we¼ wody w usta i spryskaj powierzchnie szlifowan± /tak jak podczas prasowania koszul/, a papier to najlepiej tak ok. 80-120. Tylko nie nale¿y trzymaæ wody w ustach za d³ugo bo siê zagrzeje i bêdzie za szybko odparowywa³a z powierzchni szlifowanej

dooku 
Wys³any: 2008-04-30, 17:03   
0
UP DOWN

Pomóg³: 1 raz
Sk±d: £ód¼
pedington napisa³/a:
To nic trudnego, we¼ wody w usta i spryskaj powierzchnie szlifowan± /tak jak podczas prasowania koszul/, a papier to najlepiej tak ok. 80-120. Tylko nie nale¿y trzymaæ wody w ustach za d³ugo bo siê zagrzeje i bêdzie za szybko odparowywa³a z powierzchni szlifowanej

LOL :mrgreen:

marikk 
Wys³any: 2008-04-30, 17:20   
0
UP DOWN

Pomóg³: 3 razy
Nie no bez przesady jak na mokro to proste i logiczne ¿e podczas szlifowania u¿ywa siê wody dok³adnie tak jak piszesz masz szlifowaæ mokrym papierem

Bodzio 
Wys³any: 2008-04-30, 18:04   
0
UP DOWN
--B_C_G--

Pomóg³: 9 razy
Sk±d: lubuskie
Nie wiem czy to prowokacja, ale jak ju¿ kilka osób zauwa¿y³o, to to forum zaczyna schodziæ na .... przez takie w³a¶nie pytania...

£ukasz79 
Wys³any: 2008-04-30, 20:17   
0
UP DOWN

Bodzio napisa³/a:
to forum zaczyna schodziæ na
na psy, coraz wiêcej tu amatorszczyzny ni¿ profesjonalizmu. Mam dosyæ wci±¿ powtarzaj±cych pytañ, jaki pistolet bo mam kompresor 10 litrów :mrgreen: itd, lub co¶ w tym stylu. A mo¿e by tak utworzyæ now± podstronê typu Tylko dla ¿ó³todziobów :roll:

marikk 
Wys³any: 2008-04-30, 20:56   
0
UP DOWN

Pomóg³: 3 razy
W ostatnim czasie to ju¿ totalnie zesz³o na psy bez kitu

Bodzio 
Wys³any: 2008-04-30, 22:53   
0
UP DOWN
--B_C_G--

Pomóg³: 9 razy
Sk±d: lubuskie
To jak mówicie, poczy¶ciæ takie lamerskie tematy:?: (typu jaki pistolet itp) i zostawiæ 1 ogólny z odpowiedziami do¶wiadczonych forumowiczów ?: Jak co¶ to piszcie tutaj albo do mnie na PW, po maturze bêdê mia³ trochê czasu to bêdê móg³ d³u¿ej posiedzieæ na forum. (je¶li admin siê zgodzi, ale raczej tak)

rbfm 
Wys³any: 2008-04-30, 23:32   
0
UP DOWN

Pomóg³: 21 razy
Sk±d: Kraków
£ukasz79 napisa³/a:
A mo¿e by tak utworzyæ now± podstronê typu Tylko dla ¿ó³todziobów

nalezy nakazac uzywania opcji szukaj. mi sie znudzilo nie tylko odpowiadanie na te cenzura ale tez ich czytanie. ostatnio od kilku tygodni nie pojawil sie zaden fajny temat.

kpopis
Wys³any: 2008-05-01, 22:16   
0
UP DOWN

Pomóg³: 1 raz
Wydaje mi sie ze powinien powstac dzial dla poczatkujacych. Ewentualnie np przenosic ich posty do "potrzebuje pomocy"

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materia³y

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: