Autor |
Wiadomo¶æ |
|
luckyboy
|
Wys³any: 2013-06-17, 20:44 Uszkodzony b³otnik po zderzeniu ze sarn± - jak to ugry¼æ?
|
0
|
|
|
|
Witajcie,
wpad³a mi dzisiaj w nocy sarna pod maskê, uszkodzi³em na szczê¶cie tylko b³otnik i lampê. Nie wiem co mam z nim teraz pocz±æ - szukaæ nowego czy klepaæ ten co jest (czy w ogóle da radê co¶ z nim jeszcze zrobiæ)?
Co najlepiej zrobiæ w tej sytuacji?
Free Image Hosting by imgbox.com |
|
|
|
|
gorzalinek
|
Wys³any: 2013-06-17, 21:00
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 115
|
da si spokojnie wyciagnac to spooter albo migomat dobre lyzki blacharskie i jechana ale czy warto ja bym wymienil blotnik i listwe pod lampa bo czesci do lanosa tanie sa |
|
|
|
|
zawi3j
|
Wys³any: 2013-06-17, 21:26
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 141
|
Przynajmniej dziczyzna by³a na kolacje. A tak na powa¿nie, jak nie masz narzêdzi a nie chcesz inwestowaæ to tak jak kolega mówi nowy b³otnik. Jed¼ na szrot i znajd¼ co¶ nie ze¿artego rdz±, kupisz to za grosze. |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-06-17, 23:27
|
0
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
luckyboy,
Jed¼ do blacharza, on bêdzie wiedzial jak to zrobiæ.
Nastepnie do lakiernika, ktory wyprowadzi element i na nim wycieniuje kolor.
Jak wymienisz b³otnik i zajdzie potrzeba lakierowania, to koszta wzrosn± o koszt cieniowania drzwi, slupka przy szybie i mo¿e nawet maski.
No chyba ¿e trafisz b³otnik w kolorze lub nie zale¿y Ci na jednolitym odcieniu elementów... |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
luckyboy
|
Wys³any: 2013-06-18, 08:35
|
0
|
|
|
|
Oki dziêki za pomoc. Mam jeszcze jedno pytanie - lepiej zamontowaæ b³otnik i wtedy go malowaæ, czy pierw pomalowaæ i dopiero montowaæ? B³otnik mogê sam wymieniæ bo to kilka ¶rub. Cieniowanie oczywi¶cie odpada. |
|
|
|
|
juny
|
Wys³any: 2013-06-18, 09:11
|
0
|
|
|