Autor |
Wiadomość |
 |
luckyboy
|
Wysłany: 2013-06-17, 21:44 Uszkodzony bÂłotnik po zderzeniu ze sarnÂą - jak to ugryŸÌ?
|
0
|
|
|
|
Witajcie,
wpad³a mi dzisiaj w nocy sarna pod maskê, uszkodzi³em na szczêœcie tylko b³otnik i lampê. Nie wiem co mam z nim teraz pocz¹Ì - szukaÌ nowego czy klepaÌ ten co jest (czy w ogóle da radê coœ z nim jeszcze zrobiÌ)?
Co najlepiej zrobiĂŚ w tej sytuacji?
Free Image Hosting by imgbox.com |
|
|
|
 |
gorzalinek
|
Wysłany: 2013-06-17, 22:00
|
0
|
|
|
|
da si spokojnie wyciagnac to spooter albo migomat dobre lyzki blacharskie i jechana ale czy warto ja bym wymienil blotnik i listwe pod lampa bo czesci do lanosa tanie sa |
|
|
|
 |
zawi3j
|
Wysłany: 2013-06-17, 22:26
|
0
|
|
|
|
Przynajmniej dziczyzna byÂła na kolacje. A tak na powaÂżnie, jak nie masz narzĂŞdzi a nie chcesz inwestowaĂŚ to tak jak kolega mĂłwi nowy bÂłotnik. JedÂź na szrot i znajdÂź coÂś nie zeÂżartego rdzÂą, kupisz to za grosze. |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-06-18, 00:27
|
0
|
|
|
|
luckyboy,
JedÂź do blacharza, on bĂŞdzie wiedzial jak to zrobiĂŚ.
Nastepnie do lakiernika, ktory wyprowadzi element i na nim wycieniuje kolor.
Jak wymienisz bÂłotnik i zajdzie potrzeba lakierowania, to koszta wzrosnÂą o koszt cieniowania drzwi, slupka przy szybie i moÂże nawet maski.
No chyba Âże trafisz bÂłotnik w kolorze lub nie zaleÂży Ci na jednolitym odcieniu elementĂłw... |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
luckyboy
|
Wysłany: 2013-06-18, 09:35
|
0
|
|
|
|
Oki dziĂŞki za pomoc. Mam jeszcze jedno pytanie - lepiej zamontowaĂŚ bÂłotnik i wtedy go malowaĂŚ, czy pierw pomalowaĂŚ i dopiero montowaĂŚ? BÂłotnik mogĂŞ sam wymieniĂŚ bo to kilka Âśrub. Cieniowanie oczywiÂście odpada. |
|
|
|
 |
juny
|
Wysłany: 2013-06-18, 10:11
|
0
|
|
|