Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
luckyboy 
Wysłany: 2013-06-17, 21:44   Uszkodzony bÂłotnik po zderzeniu ze sarnÂą - jak to ugryŸÌ?
0
UP DOWN

Witajcie,

wpad³a mi dzisiaj w nocy sarna pod maskê, uszkodzi³em na szczêœcie tylko b³otnik i lampê. Nie wiem co mam z nim teraz pocz¹Ì - szukaÌ nowego czy klepaÌ ten co jest (czy w ogóle da radê coœ z nim jeszcze zrobiÌ)?

Co najlepiej zrobiĂŚ w tej sytuacji?

Free Image Hosting by imgbox.com

gorzalinek
Wysłany: 2013-06-17, 22:00   
0
UP DOWN

da si spokojnie wyciagnac to spooter albo migomat dobre lyzki blacharskie i jechana ale czy warto ja bym wymienil blotnik i listwe pod lampa bo czesci do lanosa tanie sa

zawi3j
Wysłany: 2013-06-17, 22:26   
0
UP DOWN

Przynajmniej dziczyzna byÂła na kolacje. A tak na powaÂżnie, jak nie masz narzĂŞdzi a nie chcesz inwestowaĂŚ to tak jak kolega mĂłwi nowy bÂłotnik. JedÂź na szrot i znajdÂź coÂś nie zeÂżartego rdzÂą, kupisz to za grosze.

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-06-18, 00:27   
0
UP DOWN

luckyboy,
JedÂź do blacharza, on bĂŞdzie wiedzial jak to zrobiĂŚ.
Nastepnie do lakiernika, ktory wyprowadzi element i na nim wycieniuje kolor.
Jak wymienisz bÂłotnik i zajdzie potrzeba lakierowania, to koszta wzrosnÂą o koszt cieniowania drzwi, slupka przy szybie i moÂże nawet maski.
No chyba Âże trafisz bÂłotnik w kolorze lub nie zaleÂży Ci na jednolitym odcieniu elementĂłw...

luckyboy 
Wysłany: 2013-06-18, 09:35   
0
UP DOWN

Oki dziĂŞki za pomoc. Mam jeszcze jedno pytanie - lepiej zamontowaĂŚ bÂłotnik i wtedy go malowaĂŚ, czy pierw pomalowaĂŚ i dopiero montowaĂŚ? BÂłotnik mogĂŞ sam wymieniĂŚ bo to kilka Âśrub. Cieniowanie oczywiÂście odpada.

juny 
Wysłany: 2013-06-18, 10:11   
0
UP DOWN

Pomaluj i potem za³ó¿

luckyboy 
Wysłany: 2013-06-23, 11:35   
0
UP DOWN

DziĂŞki za pomoc, pozdrawiam.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Blacharstwo i inne naprawy

Odpowiedz do tematu