Autor |
Wiadomość |
 |
Filipp91
|
Wysłany: 2013-07-01, 12:48 wycena ,bardzo proszĂŞ o pomoc
|
0
|
|
|
|
Jak w temacie.
 |
|
|
|
 |
noxes
|
Wysłany: 2013-07-01, 17:12
|
0
|
|
|
|
Spawanie czy tylko lakierowanie? Lakierowanie jakieÂś 300-400 za element. |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-01, 17:42
|
0
|
|
|
|
noxes napisał/a: | 300-400 za element.
|
Mozna naprawic to miejscowo i wtedy bêdzie to cena za caloœÌ. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
Filipp91
|
Wysłany: 2013-07-01, 18:31
|
0
|
|
|
|
mi wycenili naprawĂŞ na 700zÂł |
|
|
|
 |
Filipp91
|
Wysłany: 2013-07-01, 18:32
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-01, 18:42
|
0
|
|
|
|
Warsztaty chcÂą ÂżyĂŚ, koszty swoje majÂą. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
|
|
|
 |
hamir
|
Wysłany: 2013-07-01, 19:12
|
0
|
|
|
|
Filipp91 napisał/a: | NETTO |
to zrĂłb sobie sam,przecieÂż to proste |
|
|
|
 |
Filipp91
|
Wysłany: 2013-07-01, 20:36
|
0
|
|
|
|
hamir napisał/a: | Filipp91 napisał/a: | NETTO |
to zrĂłb sobie sam,przecieÂż to proste |
Komentarz nic nie wnosi do dyskusji |
|
|
|
 |
ksenonn
|
Wysłany: 2013-07-01, 20:36
|
0
|
|
|

|
zderzak i klapa wiĂŞc co siĂŞ dziwisz Âże 700zÂł - 2 el. |
_________________ Blacharstwo/Lakiernictwo
 |
|
|
|
 |
kadafi
|
Wysłany: 2013-07-01, 21:28
|
0
|
|
|
|
Panowie ale Filip ani nie pisze Âże duÂżo czy teÂż maÂło, czy prosto to naprawiĂŚ czy nie.
PoprosiÂł jedynie o wycenĂŞ aby jak siĂŞ domyÂślam mieĂŚ porĂłwnanie z przedstawionÂą mu oferta. |
|
|
|
 |
Filipp91
|
Wysłany: 2013-07-01, 22:53
|
0
|
|
|
|
kadafi napisał/a: | Panowie ale Filip ani nie pisze Âże duÂżo czy teÂż maÂło, czy prosto to naprawiĂŚ czy nie.
PoprosiÂł jedynie o wycenĂŞ aby jak siĂŞ domyÂślam mieĂŚ porĂłwnanie z przedstawionÂą mu oferta. |
DOKÂŁADNIE |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-01, 22:56
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | Mozna naprawic to miejscowo i wtedy bĂŞdzie to cena za caloœÌ. |
Ty chyba z konia spadÂłeÂś.... albo nawÂąchaÂłeÂś siĂŞ tego Âłajan w swoim garaÂżu
300 -400zÂł ???
To mardent tyle za zderzak policzy jak to ma byĂŚ miejscowo...a moÂże nawet wiĂŞcej...
To, Âże ty tyle bierzesz to nie raĂą innych...
Kolego Filipp91, 700zÂł to dobra cena ale nie w normalnym warsztacie... |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-01, 23:45
|
0
|
|
|
|
unek83 napisał/a: | To, Âże ty tyle bierzesz to nie raĂą innych...
|
BiorĂŞ.
Znajdz w mojej okolicy dowolny warsztat i zadzwoĂą.
400zÂł to bardzo realna cena w mojej okolicy.
Sam groszem nie Âśmierdzisz, walisz na lewo aby zus nie rujnowaÂł portfela a mi tu gÂłupa palisz.
Unek. Masz zÂły okres?
Musisz odreagowac na forum?
To pisz smialo, pomoÂżemy |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-01, 23:49
|
0
|
|
|
|
unek83 napisał/a: | To mardent tyle za zderzak policzy |
Widzisz unek?
To on policzy .......... nie Ty.
Tobie nie da auta nikt przy zdrowych zmysÂłach, bo tarcie kitu na mokro papierem p400............ to forum z gÂłowy ci wybiÂło niedawno.
Mam poszukaĂŚ Twoje technologie z PRLu ?
Czy lepiej gĂł*na nie tykaĂŚ a Ty sie uspokoisz?
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-01, 23:56
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | Sam groszem nie Âśmierdzisz, walisz na lewo aby zus nie rujnowaÂł portfela a mi tu gÂłupa palisz |
Ja w przeciwieĂąstwie do ciebie nie musze skÂładaĂŚ tigry za 1000 tyÂś zÂłoty aby zarobiĂŚ 500zÂł...
MateriaÂł kupowac jumany
I robic na ultrze ktĂłra jest bardzo modna w twoim garaÂżu ...a moÂże to economy byÂło
SÂłuchaj ty mi do porfela nie zaglÂądaj i nie wiesz nawet baranku czy pÂłace czy nie ZUS!!!
Ty nic nie wiesz o starych userach na forum bo niby jak ??? przecieÂż nikt z toba normalny nie rozmawia na PW ...
Akurat o piĂŞniadzach mi tu nie pisz bo ja nie skÂładam dzupili za tyÂś zÂłoty...poniewaÂż nie musze |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-02, 00:09
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | bo tarcie kitu na mokro papierem p400............ to forum z gÂłowy ci wybiÂło niedawno. |
OJJ Krzychu jak zwykle pomyliÂłeÂś osoby....
Ty NIE potrafisz juÂż nic innego wymyÂśleĂŚ??? tylko straszyĂŚ starymi postami?? albo zusem albo co posiadamy???
JPI przecieÂż moÂżemy tak siĂŞ wymieniaĂŚ tyÂś postĂłw...
Tu i tam jest tego peÂłno |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-02, 00:13
|
0
|
|
|
|
unek83 napisał/a: | czy pÂłace czy nie ZUS!!! |
Nie pÂłacisz.
Ale to Twoja sprawa.
PodatkĂłw nie placisz.. tez Twoja sprawa.
Piszesz na forum oszczerstwa,,,, to juz nie tylko Twoja sprawa.
Rok temu Projekter sie na Tobie przejechal, rok minal a Ty nadal w szarej dupie na lewo robisz oszuscie.
A z dobrodziejstwa paĂąstwa to sie za darmo fajnie ciagnie profity?
Wpisujesz w google nazwe mojej firmy i ... setki wynikĂłw z trafieniami z google.
Legalny?
Tak.
Podstawowa dzia³alnoœÌ?
Handel detaliczny samochodami.... to moje samochody i chu,,,, steczki ci do nich.
A teraz wielki ty...
firma zero, podatki,, zero,,, urzad skarbowy... eee, pies spuszczony, auta w szopach pochowane,,, sasiedzi daleko.
Powodzenia w branÂży.
|
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-02, 00:16
|
0
|
|
|
|
unek83 napisał/a: | Lackdoctor napisaÂł/a:
bo tarcie kitu na mokro papierem p400............ to forum z gÂłowy ci wybiÂło niedawno.
OJJ Krzychu jak zwykle pomyliÂłeÂś osoby.... |
Nie pomyliÂłem.
A z kogo na szkoleniu siĂŞ smiali jak po pijaku sie przyznaÂłes Âże walisz kit na mokro p400 i na to zaraz biaÂły lakier akrylowy,,, bo po co podklad.
No weÂź.
Dobranoc.
PrzestaĂą udawac beznesmena.
Bo czasem lepiej skromniej, ale uczciwie i spokojnie spaĂŚ. |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-02, 00:17
|
0
|
|
|
|
unek83,
I przez Twoja gÂłupotĂŞ znĂłw tyle scierwa na forum.
ÂŻaÂłosne.
A chodzi tylko o wolnoœÌ s³owa na forum i ró¿ne stawki w ró¿nych rejonach.
To realia a nie fantazja. |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-02, 00:20
|
|
|
|
Lackdoctor,
Bu haha nic nie wiesz
Czy firma musi byĂŚ na mnie
Akurat tobie nie musze podawaĂŚ adresu czy nip po jaki chu.... karmiĂŚ trola
Co mi tu wyjeÂżdzasz z Robertem?? po pisaÂłem sobie z nim i wie co jest
PrzestaĂą martwiĂŚ siĂŞ o innych sam zbuduj w koĂącu normalany warsztat nie z tego pÂłotu betonowego co masz plus pare deske z lasu...
MoÂże w koĂącu byÂś zrobiÂł ta posadzkĂŞ a nie w bÂłocie wraz z gĂłwnem od psa lakierujesz |
|
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-02, 00:22
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | walisz kit na mokro p400 i na to zaraz biaÂły lakier akrylowy |
znowu coÂś innego usÂłyszaÂłeÂś a raczej zapmiĂŞtaÂłeÂś to nie byÂło 400 tylko ...240 pod baze akrylowÂą gamoniu i nie na wode tylko mat podkÂładu akrylowego |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-02, 00:32
|
0
|
|
|
|
unek83, Jutro nowy, lepszy dzieĂą.
IdÂź spaĂŚ. |
|
|
|
 |
kadafi
|
Wysłany: 2013-07-02, 07:16
|
0
|
|
|
|
Oj.... moderator bĂŞdzie maiÂł peÂłne rĂŞce roboty |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-04, 11:42
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | Unek. Masz zÂły okres?
Musisz odreagowac na forum? |
Nic bym nie napisaÂł .jakbyÂś nie sraÂł na starych userĂłw.
o tym , Âże nic nie zrobili
Powtorz siĂŞ 4 raz juÂż:
nie wiesz o starych userach na forum bo niby jak ??? przecieÂż nikt z toba normalny nie rozmawia na PW
Popatrz co ty zrobiÂłeÂś przez ten czas?? tylko ciagniesz kase. modernizujesz cos w swoim warsztacie?? 4 lata na forum a co zrobiÂłeÂś pomalowaÂłeÂś Âściany , kolejne stryropinay przykleiÂłeÂś plus parĂŞ Âświetlowek
Z dotacji kupiÂłeÂś sprzĂŞt ..a potem tylko co byÂł ??-wymianki na inne...
PoÂłowa chÂłopakĂłw na forum sami wÂłasnymi rĂŞcami dorobiÂła siĂŞ sprzetu i zrobiÂła remont..
MoÂże robiÂą pod przykrywkÂą tak jak ty ale nie muczÂą w w kaÂżdym temacie jak ty....
Lackdoctor napisał/a: | Tobie nie da auta nikt przy zdrowych zmysÂłach |
A tobie zaufali tutaj na forum i co wyszÂło??? ilu ich byÂło 3 ?? co z tego wyszÂło??
tylko ospisy w odpowiednim dziale krysiu oszust krĂŞtacz i inne ...a nawet zÂłodziej
Masz szczĂŞscie , Âże Jacek wywaliÂł temat w kosz bo kolega z Norwegi pojechaÂł by bardziej..
I teraz pytanie z tobÂą jest coÂś nie haloo??? czy z klientami??
A co byÂło z innymi tymi poza forum??? moÂżna tylko siĂŞ domyÂślaĂŚ
Lackdoctor napisał/a: | Wpisujesz w google nazwe mojej firmy i ... setki wynikĂłw z trafieniami z google.
Legalny? |
ÂŚmieszny jesteÂś.fajna firma od czerwca do sierpnia jak sezon ogĂłrkowy na pranie dywanĂłw
Kto jak kto ale ty najlepiej umiesz dymaĂŚ nasz paĂąstwo...
CaÂły czas tylko zwolnienie z W-Fu...
A to rwa kurczowa a to katarek...
I jeszcze jak bauwan piszesz to na forum...dobrze, Âże nikt z ZUsu tutaj nie zaglada i nie czyta tego
To, Âże robisz pod przykrywkÂą mnie to wali .ALe nie podniejcaj siĂŞ tak twojÂą firmÂą...kaÂżdy wie, Âże caÂły czas drapiesz ten kit na autach
A wÂłaÂśnie jak tam te zÂłote interesy co roku cos nowego wymyslasz co jest teraz??
Ty jak prawdziwy handlarz szkÂłem tylko dupe podcierasz nic nie wÂłoÂżyĂŚ aby tylko zarobiĂŚ...sate pakuÂłami potraktowaĂŚ bo szkoda na nowy komplet naprawczy...w autach na handel nic nie wymieniaĂŚ i tylko tony szpachlu nawaliĂŚ.... taki jesteÂś...
Lackdoctor napisał/a: | Mam poszukaĂŚ Twoje technologie z PRLu ? |
Umiesz tylko straszyĂŚ starymi postami??? o technolgii??albo dziaÂłanoÂściÂą??
Popatrz nic nie wrzuciÂłem a tym poscie z PW ..umiesz tak???
Wszystko z co tutaj napisaÂłem to jest z forum!!! nie zniÂżam siĂŞ do takiego pozimu jak ty i nie wrzucam starych postĂłw ani niz co wszczeÂśniej napisaÂłem z pw
Co napiszesz znowu o gugunie- dymie??? Lepiej nie bo wyjdzie z tego dym na dwa fora!!
Czy moÂże o promienniku???
A moÂże w tym co najlepszy jesteÂś poprawianie moich postĂłw ??
A wiesz doskonale, i to juÂż od 3 lat ,Âże orÂłem w pisaniu nie jestem
To narazie tylĂŞ ... nie ma wiecej czasu...
Dobrze, ze nie mam fb bo pewnie juÂż bys mnie wywaliÂł a lubisz tak robiĂŚ
JeÂżeli Adminowi i moderatorom nie pasujĂŞ ten post niech skasujÂąi wlepiÂą mi bana...
Pozdr to ja z tym IQ -2 |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-04, 16:15
|
0
|
|
|
|
unek83 napisał/a: | A wiesz doskonale, i to juÂż od 3 lat ,Âże orÂłem w pisaniu nie jestem |
No nie jestes.
Pozdrawiam i zdrowia ÂżyczĂŞ. |
|
|
|