Autor |
Wiadomość |
 |
kadafi
|
Wysłany: 2013-07-04, 13:30 Admin,modetator puk,puk jest ty ktĂłryÂś z Was?
|
|
|
|
Co siĂŞ dzieje z tym forum?
50% postów to k³ótnie ,bluzgi,wyzwiska.
Jeden na drugim tylko psy wiesza.
CzÂłowiek ku... wchodzi aby czegoÂś siĂŞ dowiedzieĂŚ, nauczyĂŚ a tu gĂłw..o.
Najgorsze jest to Âże powtarzajÂą siĂŞ te same nicki w "gorÂących" dyskusjach nie na temat.
Normalnie Âżenada, poziom piaskownicy a nie osĂłb/fachowcĂłw co prowadzÂą wÂłasne biznesy.
Notoryczne przeœmiewanie siê i z innych - panowie "nie pamiêta wó³ jak cielêciem by³."
Od razy osiÂągneliÂście poziom master Âże teraz tylko drzecie Âłacha przy byle okazji jak pojawi siĂŞ pytanie niedoÂświadczonego/poczÂątkujÂącego usera?
Druga sprawa Âże na tym forum ktoÂś taki jak moderator to nie istnieje albo woli siĂŞ nie wychylaĂŚ Âżeby opie..olu nie dostaĂŚ od znawcĂłw. Panuje tu totalne rozpasanie, brak jakiejkolwiek dyscypliny, porĂłwnujÂąc z innymi forami - tam takie sytuacje sÂą nie dopuszczalne. Jak juÂż zaistniejÂą to sÂą bÂłyskawicznie "gaszone" przez modĂłw.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2013-07-04, 15:59 Re: Admin,modetator puk,puk jest ty ktĂłryÂś z Was?
|
|
|

|
kadafi napisał/a: | Panuje tu totalne rozpasanie, brak jakiejkolwiek dyscypliny, porĂłwnujÂąc z innymi forami - tam takie sytuacje sÂą nie dopuszczalne. Jak juÂż zaistniejÂą to sÂą bÂłyskawicznie "gaszone" przez modĂłw. Pozdrawiam. |
... ale ÂżeÂś pojechaÂł
DziĂŞki takim moderatorom / "szeryfom" co im palma wÂładzy wali na dekiel ci co majÂą wiele do powiedzenia i przekazania ... lejÂą na takie portale. Kompletnie lejÂą .
Fajowe pod tym wzglêdem jest forum stolarzy e-manta gdzie grupa durnych wsioków szerzy pier do³y o formalnoœciach prawnych dotycz¹cych stolarni i lakierni stolarskich , i o technologi lakierowania . Szeryfowie i administrator zamiast pozwoliÌ na swobodn¹ dyskusje i obna¿enie g³upoty takich wsiowych przymul eùców pieprz¹cych bzdury i wprowadzaj¹cych w b³¹d swymi teoriami wytrzepanymi z ty³ka, ka¿dego kto czyta te tematy ... cytuj¹ regulamin i bawi¹ siê w recenzentów cudzych wypowiedzi. Jaki jest tego efekt ? Forum stolarzy e-manta pora¿a g³upot¹ wypowiedzi niektórych Usherów w takich aspektach. Wypowiedzi których nikt tam zalogowany nie potrafi zweryfikowaÌ i wyprostowaÌ. Mamy wiêc grzeczny kulturalny i g³upi na wskroœ portal wprowadzaj¹cy w b³¹d ka¿dego kto szuka tam pomocy formalno prawnej prowadz¹c stolarniê, lub rad na temat lakierowania mebli czy MDF u. .... I to tylko dlatego ¿e szeryfowie i admin pos³uchali takich apeli jak ten twój powy¿ej i w³adza porazi³a ich zwoje mózgowe. SraÌ na tego typu forum jak zachowuj¹c kulturê mo¿na k³amaÌ i konfabulowaÌ na szkodê innych ludzi. Po stokroÌ wolê rzeczow¹ kilkudniow¹ awanturê z merytorycznymi argumentami, linkami i cytatami konkretnych dokumentów od mia³kiej wymiany zdaù przez niezorientowanych w temacie Pajaców którym siê tylko wydaje ¿e tak w³aœnie jest jak pisz¹. Wolê obelgi od k³amstw ... Chama specjalistê ni¿ miêkkiego jak gó wno k³amcê kulturalnie wypisuj¹cego szkodliwe g³upoty ... Zadaniem "moda" kolego @kadafi jest t³umiÌ zbêdne emocje w dyskusji .... ewentualnie posprz¹taÌ jak ju¿ dyskusja wygaœnie i nic po za wyzwiskami nie ma w tych postach.
To czy ktoœ kogoœ wyzywa ... to ju¿ sprawa jego kultury, wyboru formy, lub wrodzonego chamstwa i ewentualnie twojego osobistego zdania o takim uczestniku forum ... bez wzglêdu na to co o tym mówi¹ przepisy prawo i regulaminy. Prawda ejst najwa¿niejsza ... prawda i rzetelnoœÌ informacji technicznych zostaj¹cych i kr¹¿¹cych w sieci przez ca³e lata.
Lepszy jest rzetelny post z dokÂładnym opisem zasady dziaÂłania pistoletu lakierniczego zaczynajÂący siĂŞ od wyzwisk i koĂączÂący QurwÂą ... niÂż kulturalne lanie wody i konfabulacje na temat tego co siĂŞ komu wydaje jak wciÂśnie spust pistoletu ... lub co zaobserwowaÂł w swojej norze
Popiszesz posty kolego @kadafi to dojrzejesz. Ja w czasach gdy "lodowce siê cofa³y" te¿ by³em takim wra¿liwym idealist¹. Gó wno to daje, niczego nie za³atwia i nikomu nie pomaga ... bo durniów na forach jest zawsze 10 razy wiêcej ni¿ wysokiej klasy fachowców ... a Ty jak czytam .. coœ tam wypisujesz o pog³êbianiu wiedzy ? . Od kogo chcesz j¹ czerpaÌ koleœ ? ... od przymulonych samozwaùców internetowych ? ... tylko dlatego ¿e w ramach kultury wypowiedzi nikt nie nakopa³ im do dupy i nie wygna³ na drzewo za szerzenie pier dó³ ? Troszkê siê zastanów najpierw nad formu³¹ idealnego forum zawodowego ?
Je¿eli zamieszczanych tu treœci nie przypilnuj¹ ludzie znaj¹cy temat na wskroœ i kontroluj¹cy posty to moderator, albo administrator mo¿e tylko takie forum popsuÌ i "zamroziÌ" ... Jak ma to miejsce na grzecznym i guzik wartym forum stolarzy którzy maj¹c odpowiednie dzia³y na portalu o pomoc musz¹ prosiÌ po za swoim forum ... przez e-mail. ¯enada i obciach dla tych którzy odpowiadaj¹ za zawartoœÌ archiwum ... gówno wartego archiwum z be³kotem jakiegoœ buraka.
Do tego @kadafi prowadzi Âślepe przestrzeganie zapisĂłw regulaminu i nieprzemyÂślane strofowanie uczestnikĂłw z pozycji szeryfa i demonstracji wÂładzy.
Jak taki jesteœ cwany to spróbuj zdyscyplinowaÌ wypowiedzi fachowca otoczonego kretynami wypisuj¹cymi g³upoty zawodowe .... ciekawy jestem JAK pogodzisz ogieù z wod¹ ... czyli wymusisz na nim kulturê s³owa gdy w ko³o ma chamskie zaczepki ... i nie urazisz go ¿eby nie wzi¹³ dupska w troki i nie zmy³ siê raz na zawsze z takie portalu ?
PamiĂŞtaj Âże czytaĂŚ posty moÂże kaÂżdy bez logowania ... wiĂŞc wiedzĂŞ zawsze moÂżna czerpaĂŚ z portalu nawet jak ciĂŞ z niego wywalÂą ... gorzej jednak zaprosiĂŚ do czynnego uczestnictwa kogoÂś kto tÂą wiedzĂŞ w portal wpompuje.
80 % postĂłw na tego typu portalach pÂłodzÂą, drogi Panie przygÂłupy piszÂąc kretyĂąskie wypowiedzi i szerzÂący w nich posrane dziadowskie teorie jak z "druta" starych szmat i desek z rozebranej szopy zbudowaĂŚ ... cudny Âżaglowiec .
Chcesz kultury na portalu ? ... to banalnie proste kolego @kadafi .... banalnie proste :
1. Nie wtrÂącaj siĂŞ w spory jeÂżeli ciĂŞ nie interesujÂą
2. Nie prowokuj awantur i wyzwisk
3. Nie szerz durnych i dziadowskich teorii
4. Nie pouczaj innych jak maja siĂŞ zachowywaĂŚ i co pisaĂŚ
To tak proste, Âże aÂż oczywiste ... wtedy caÂły ten syf Ciebie nie bĂŞdzie dotyczyÂł
... a JA kole¿ko, JA akurat tak¹ tu sobie wyznaczy³em rolê. Rolê "cepa" do walenia durniów po ³bie z pe³nym zakresem dostêpnych œrodków w tym wypisywanego w postach chamstwa. Dlaczego ? .... Có¿ pogrzebiesz w przepastnych archiwach portali dla lakierników to siê dowiesz i przestaniesz dziwiÌ. W zamian du¿o siê dowiesz o technologi, wyposa¿eniu , formalnoœciach budowie lakierni jej organizacji, materia³ach, przepisach .... gównozjadach uwa¿aj¹cych siê za speców i ich obesranych norach w których ¿eruj¹
Teraz juÂż wiesz ... a jak wiesz ... to wsadziĂŚ sobie do kieszonki w koszulce to swoje demonstracyjne oburzenie i zapraszam do pisania rzetelnych postĂłw albo zawodowych pytaĂą w konkretnych tematach zawodowych ... lub jak wolisz fajnych dyskusji w "luÂźnych dysputach" |
_________________ Chcesz wiedzieĂŚ wiĂŞcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|
 |
kadafi
|
Wysłany: 2013-07-04, 18:10
|
|
|
|
Wiesz poczÂątkowo coÂś naskrobaÂłem... jakiÂś kilka zdaĂą w odpowiedzi. Ale pomyÂślaÂłem sobie- Kadaf - kurw.a nie warto, nie warto. I tym oto zdaniem zakaĂączam moje " demonstracyjne oburzenie". Zaczynam rozumieĂŚ co poniektĂłre osoby - powodzenia . |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2013-07-04, 19:11
|
|
|

|
No to fajnie, ¿e ³apiesz przekaz ... Ja .... w przyp³ywie naiwniactwa mam jeszcze trochê nadziei ¿e WARTO toczyÌ te spory i choÌ przeradza siê to czasami w chamstwo ³udzê siê ¿e jednak odsiewanie faktów od durnot i publiczne kopanie dziadowskich pomys³ów komuœ w tym zawodzie pomaga. Ca³y czas mam nadzieje ¿e to Ja jestem ten "dobry" .... pozdrawiam |
 |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2013-07-04, 20:36
|
|
|

|
kadafi napisał/a: | Co siĂŞ dzieje z tym forum?
50% postów to k³ótnie ,bluzgi,wyzwiska.
Jeden na drugim tylko psy wiesza.
CzÂłowiek ku... wchodzi aby czegoÂś siĂŞ dowiedzieĂŚ, nauczyĂŚ a tu gĂłw..o. |
Zawsze kolego mo¿esz przenieœÌ siê na inne forum......
BĂŞdzie tam .... miÂło i przyjemnie.... |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-07-05, 12:55
|
|
|

|
administracja ma urlop kaÂżdemu siĂŞ nalezy,nawet nam a wracajÂąc do tematu,to jest kilka opcji,ale malo skutecznych
- zbanowaĂŚ ich-wtedy forum zginie smierciÂą naturalnÂą
-dac po warnie co raczej nic nie da
-zablokowac temat-przeskoczÂą na inny,wiec tez odpada bo jeszcze wiekszy balagan sie zrobi
wiec pozostaje dac im sie wykrzyczeĂŚ,i ewentualnie sledzic temat czy chamstwo miesci sie w granicach normy,a jak sie wygadajÂą to poprostu edytowac temat i wywalic te wyzwiska. to nie elektroda ze za ortografie nawet sie dostaje bana macie tu luz iwolnosc wypowiedzi,jednym sie to podoba drugim nie.wszystkim nie dogodzi nigdy,a jesli az tak cie to razi to nie jest to jedyne forum o tej tematyce |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-05, 14:17
|
|
|
|
kadafi napisał/a: | Zaczynam rozumieĂŚ co poniektĂłre osoby - |
Tylko z Tego postu nie wynika ktĂłre osoby rozumiesz...... mi bardziej wynika Âże rozumiesz projektanta... a kazdy projektant to gej... w koncu TWN ogladammmmmmm nie unek?
Wazelinka nasza forumowa. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
hamir
|
Wysłany: 2013-07-05, 16:23
|
|
|
|
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-05, 22:02
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | Wazelinka nasza forumowa. |
Jpi znowu ten okres godowy Krysia....
Ty zaliczysz w koĂącu ten ban i ja teÂż |
|
|
|
 |
Mariko12
|
Wysłany: 2013-07-05, 22:29
|
|
|
MyÂślibĂłrz

|
kadafi ma byĂŚ bombowo ! |
_________________ MyÂśliborz gĂłrÂą !! |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-05, 22:47
|
|
|
|
unek83 napisał/a: | Ty zaliczysz w koĂącu ten ban |
Zostawiam Cie z problemem, niech ktoÂś inny leczy twĂłj przypadek.
Ja nie ogarniam tak ciĂŞÂżkiego defektu unku. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-05, 23:06
|
|
|
|
Nie ogarniasz ??ty nigdy nie ogarniaÂłeÂś Krysiu niczego |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2013-07-06, 21:50
|
|
|

|
Lackdoctor napisał/a: | kazdy projektant to gej... |
MoÂże byĂŚ gej moÂże byĂŚ hetero, moÂże ci siĂŞ podobaĂŚ albo nie ... tylko Âże te aspekty waÂżne sÂą jedynie wtedy Krysiu gdy chcesz siĂŞ pieprzyĂŚ w du psko z projektantem ... a nie wtedy gdy korzystasz z jego przepastnej wiedzy zawodowej i doÂświadczenia |
 |
|
|
|
 |
kadafi
|
Wysłany: 2013-07-07, 12:54
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | Tylko z Tego postu nie wynika ktĂłre osoby rozumiesz...... mi bardziej wynika Âże rozumiesz projektanta | - I tak to miaÂło wygladaĂŚ ,czytaÂłeÂś PW wiĂŞc wiesz. |
|
|
|
 |
przemo1972
|
Wysłany: 2013-07-07, 18:11
|
|
|

|
kadafi napisał/a: | Normalnie Âżenada, poziom piaskownicy a nie osĂłb/fachowcĂłw co prowadzÂą wÂłasne biznesy.
Notoryczne przeÂśmiewanie siĂŞ i z innych - panowie |
@kadafi, jak ktos bedzie przesmiewal sie- to daj znac- zaraz zbanujemy lobuza, kto to widzial zeby taaakie podsmiechujki sobie robic |
_________________ Wyrywanie chwastow |
|
|
|
 |
kadafi
|
Wysłany: 2013-07-08, 06:49
|
|
|
|
przemo1972, ja temat uwaÂżam za zamkniĂŞty, znaÂłem podejÂście do sprawy userĂłw a teraz znam i modĂłw. DarowaÂł byÂś sobie..... |
|
|
|
 |
domi.nika
|
Wysłany: 2022-05-25, 11:42
|
|
|
|
|