Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Lackdoctor 
Wysłany: 2013-07-04, 21:41   
0
UP DOWN

kadafi,
Nie licz na to Âże Robercik ,, znaczy Projekter cos Ci powie.
To dziaÂła inaczej.
Masz zapÂłaciĂŚ i wtedy informacje dostaniesz.

Co lepsze,,, jak posty na forum ida w dobrym kierunku i temat wchodzi na dobra droge,,, to jest w mig rozpier..dzielany przez tego kolesia aby za dobrze nie byÂło userom,,, i Âżeby nie byÂło tanio.
Tanio jest zakaz pisania na forum.... zaraz s¹ obelgi, groŸby, pomowienia.... có¿,,, projekter nie zarabia to rozrabia na forum.

PROJEKTER
Wysłany: 2013-07-05, 01:05   
-1
UP DOWN

SkoĂączyÂłeÂś juÂż potyczki z @Unek pajacu i znĂłw chcesz dostaĂŚ po dupie ode mnie ?

Tylko kompletny dureù, chytry i porypany jak Ty Krysiu mo¿e w przyp³ywie swej g³upoty za³o¿yÌ, ¿e na jakimœ internetowym forum dostanie kompendium wiedzy i dokumentacje reaktora j¹drowego za darmo wprost od in¿yniera który zna temat na wskroœ. Ty przymule oczywiœcie myœlisz ¿e jak potupiesz i po wrzeszczysz to dostaniesz ... mo¿esz sk¹dœ ukraœÌ, skopiowaÌ, zer¿n¹Ì ale nie dostaniesz za free. Mo¿e taniej ale nie za free marzycielu.

Zasad± jest, ¿e jak kto¶ taki jak Ja latami zdobywa wiedzê w danym temacie to w przyp³ywie wielkiej laski mo¿e komu¶ takiemu jak TY ... czasami dobr± rad± wyprostowaæ jak±¶ durn± koncepcjê. ;) Gdy jednak przeginasz pa³ê nie znaj±c granic bezp³atnej pomocy to mo¿esz tylko dostaæ kopniak w ty³ek za agresywne domaganie siê czego¶ co jest normalnie w zamian za to, czego akurat TY nigdy nie mia³e¶ i jako gównozjad mieæ nie bêdziesz ... Czyli za kasê Krysiu ... za Pieni±¿ki ... a ¿e mnie gównozajdztwo i tandetna taniocha przera¿a i odrzuca z obrzydzeniem to niestety mogê ci pomóc profesjonalnie ale tylko za ciê¿k±, grub±, ogromn±, wielk±, KASÊ. Mogê ci doradziæ co i jak i zrobiæ do tego pe³n± dokumentacjê. ;) Jak chcesz siê doktoryzowaæ sam ... to siê doktoryzuj ale w zaciszu swojej obesranej nory ... TU natomiast wpisuj tylko wyniki swoich prac. Jak konkluzje do jakich dochodzisz, bêd± pokrywaæ siê z wiedz± i do¶wiadczeniem specjalistów w tej bran¿y, lub zdobêdziesz materia³ to rzetelnej dyskusji .... To wtedy ... Ty bêdziesz specjalist± i TY bêdziesz TU za free ewentualnie dzieliæ siê z innymi swoj± w³asn± rzetelnie zdobyt± i sprawdzon± w do¶wiadczeniach, praktyczn± wiedz± zawodow± .... np na temat wentylacji. .

... i wtedy bêdzie mi g³upio, podkulê koci ogon i z piskiem ucieknê unikaj¹c twoich kopniaków :D :D :D Widzisz Krysiu ... jednak na t¹ chwilê, to co nas odró¿nia to ... to ¿e Ja siê znam na tym co robiê ... czyli np. banalnie ... znam odpowiedz na pytanie z tego tematu :help: .... a Ty masz o tym gów niane pojêcie. :tak: ... nawet samo sformu³owanie "Mini lakiernia" to nic innego jak tytu³ mojej publikacji ^^

JeÂżeli wiĂŞc liczysz Âśmieciarzu na to, Âże przeczytam skrajnie durny post na forum z dziadowskim pomysÂłem jakiegoÂś przygÂłupa i zostawiĂŞ go bez zgryÂźliwego agresywnego komentarza to siĂŞ tego nie doczekasz. Jak takie posty przejdÂą bez komentarza tzn. Âże ich nie czytaÂłem , albo nie mam moÂżliwoÂści ich zaopiniowaĂŚ i zdusiĂŚ durnego pomysÂłu w samym juÂż zarodku, zanim zacznie kieÂłkowaĂŚ w biedzie obsranych nor jako cudowne tanie i nad wyraz skuteczne rozwiÂązanie techniczne w noromalarni. :tak:

Wiem ¿e byœ tego pragn¹³, ale na twoje nieszczêœcie zbieraczu odpadów .... JESTEM i czytam twoje g³upie wynurzenia ^^ . Jak chcesz szerzyÌ tu syf ... chcesz k³amaÌ i doktoryzowaÌ siê ze sposobów powtórnego wykorzystania œmieci i odpadów to bierz zainteresowanych przyg³upów na PW i tam dyskutuj i wymieniaj sobie z nimi patenty na samoróbki.

ÂŻe teÂż nigdy jakoÂś nie czytaÂłem Âżadnego twojego postu Krysiu w ktĂłrym byĂŚ opisaÂł jak coÂś zrobiĂŚ w lakierni skutecznie i profesjonalnie, raz na wiele lat, bez wad wpadek i problemĂłw uÂżytkowych ... tylko ciÂągle te twoje porady to rozwiÂązania na chwilĂŞ na kila tygodni, do zimy, do pierwszego deszczu, do pierwszej kontroli, do pierwszego poÂżaru ... i kaÂżdy z tych patentĂłw pociÂąga za sobÂą wydatki finansowe tych biednych i naiwnych amatorĂłw ÂśniÂących o potĂŞdze wÂłasnego warsztatu.

Ja Krysiu pracuje za pieniÂądze. To co robiĂŞ ... robiĂŞ najlepiej jak umiem ... a umiem bardzo duÂżo. Moje rady i rozwiÂązania dziaÂłajÂą w maÂłych, duÂżych i ogromnych ( tysiÂąc metrowych lakierniach przemysÂłowych ) caÂłymi latami ... a twoje rady przetrwaÂły choĂŚby jeden sezon w jakieÂś norze ? ^^

Lackdoctor napisał/a:
... jak posty na forum idÂą w dobrym kierunku i temat wchodzi na dobra droge,,, to jest w mig rozpier..dzielany przez tego kolesia

WskaÂż mi moÂże Krysiu ten moment .... bo siĂŞ jakoÂś go nie mogĂŞ dokopaĂŚ do tego momentu w tym konkretnym temacie ^^ choĂŚ z jednym siĂŞ zgadzam i jak mantrĂŞ powtarzam od piĂŞciu lat na obu portalach i w kaÂżdej publikacji to samo ....

Lackdoctor napisał/a:
... Âżeby nie byÂło tanio.

Bo tanio to mo¿esz sobie kupiÌ powid³a w Biedronce ... a Lakiernictwo samochodowe jest drogie. Wymaga du¿ych nak³adów finansowych zanim zaczniesz, a nie w trakcie dorabiania siê .... Masz kasê na start albo po kilku miesi¹cach szybko siê orientujesz, ¿e w pojedynkê w gara¿u zdechniesz z g³odu ale siê nie dorobisz wtedy inwestujesz w oparciu rady profesjonalistów z dorobkiem zawodowym, a nie anonimów z forum .... albo lejesz na ten profesjonalizm i porady inwestycyjne i do koùca ¿ycia jesteœ upartym gównozjadem z ka¿dym rokiem starszym i bardziej niedo³ê¿nym, upartym gównozjadem ^^ .... Tak, tak Krysiu ... TOB¥ :tak:

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-07-05, 10:03   
0
UP DOWN

Ale jÂą od ciebie nic nie chcĂŞ .
Nie potrzebuje nie wymuszam .
Lakiernictwo zawodowe zostawiam dla tych co idÂą tÂą drogÂą .
Niech bĂŞdzie jak najdroÂższe .
Byle potem nie byÂło tak Âże te profesjonalne prace trafiaÂły do korekty do pasjonatĂłw lakiernictwa.

A co robiÂą amatorzy?
To mnie nie obchodzi .
Pyta ktoÂś... Jak mam wene to odpisuje .

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-07-05, 14:27   
0
UP DOWN

PROJEKTER napisał/a:
. i wtedy bĂŞdzie mi gÂłupio, podkulĂŞ koci ogon i z piskiem ucieknĂŞ unikajÂąc twoich kopniakĂłw

Szkoda buta na jeÂłopa.
Widzisz wiele wiesz, ale nie potrafisz odczytac wykresu wydajnosci i cisnienia dla wentylatora ... wykres Ci pokazaÂłem i juz nic nie chciaÂłem pisac Âże bÂłednie go odczytaÂłes.

Pamietasz mĂłj wentylator do nadmuchu?
Wypas w ciul,,, 10 tys m3/h,,, tak powiedziaÂłeÂś... :sciana: :sciana: :sciana:

A na wykresie wartosci krzywych jego wydajnoÂści nie dochodza do 6 tys m3/h.

Musisz byc naprawde znaFca w temacie wentylacji...

Pozdrawiam :fiu:

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-05, 17:00   

Lackdoctor napisał/a:
Wypas w ciul,,, 10 tys m3/h,,, tak powiedziaÂłeÂś...

PrzecieÂż ty sam sobie to wmĂłwiÂłeÂś, Âże on ma tyle :sciana:
wróÌ na 1 strone tego tematu :shock: zobacz sam co napisa³eœ!!!

Lackdoctor napisał/a:

Wentylatory o wydajnosci 10.000m3/h i.... cdn.

Albo na temat okazjĂŞ znalezione w necie :help: :help:
Pyta³eœ jak¹ mo¿e mieÌ wydajnoœÌ a Robert poda³ ci link tylko...

http://lakierowanko.info/...r=asc&start=400

JPI Krzychu co siĂŞ z tobÂą dzieje :x: Ta schizofrenia ciebie zÂżera na maxa :blee: :blee:

Ps jak wentylator o mocy 0,5KW mo¿e mieÌ tak¹ wydajnoœÌ?????
Na maxa moÂże mieĂŚ 5250 m3/h albo mniej zaleÂży jaki jego jest wymiar ...

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-07-05, 17:08   
0
UP DOWN

unek83 napisał/a:
PrzecieÂż ty sam sobie to wmĂłwiÂłeÂś, Âże on ma tyle

W dobie czu³oœci z projekterem nie chcia³em juz robic mu przykrosci... hehehe a dokladniej to i ty pieknie klaska³eœ i tupa³es ma³ymi nó¿kami z radosci na 10 tys m3/h.

Unek, nie szukaj choroby u kogoÂś,,, weÂź wylecz siebie najpierw. :spoko:

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-05, 17:16   

Prawda boli :D :D
Ty chyba znowu przeÂżywasz ten okres godowy jak u Danieli :D :D
A tym postem pokazaÂłeÂś, Âże naprawde masz coÂś nierĂłwno pod sufitem....

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-07-05, 18:21   
0
UP DOWN

unek83 napisał/a:
PrzecieÂż ty sam sobie to wmĂłwiÂłeÂś, Âże on ma tyle
wróÌ na 1 strone tego tematu zobacz sam co napisa³eœ!!!

W tym temacie (patrz strona pierwsza) napisaÂłem ..... WENTYLATORY... czyli liczba mnoga uneczku.

W innym temacie popisalismy sobie z Robciem o jednym wentylatorze i .... widze uneczku ze skapowaĂŚ tego nie dasz rady.

WiĂŞc juÂż wiecej tÂłumaczyc Ci nie bĂŞdĂŞ tego co dla wszystkich innych jest oczywiste i jasne.

Przypomne wentylator ..... jeden, taki z innego postu,,, ok 6000 m3/h

wentylatory zastosowane do nadmuchu w tym temacie str.1 .... 10 tys m3/h ----- wentylatory, mnogo wentylatorĂłw, nie ten jeden :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Pozdrawiam serdecznie ty mĂłj osobisty cenzorze :pisze:

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-05, 18:36   

No patrz jeszcze jeden znalazÂł siĂŞ za 100 :D :D
Poka te wentylatóóryyy 2 :D :D
Albo tÂą kabinke co tam skÂładasz.... no przecieÂż tylko dÂźwi brakujÂą to peÂłni szczĂŞscia :D

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-07-05, 18:51   
0
UP DOWN

unek83 napisał/a:
Poka

Poka¿ê ju¿ kpl.
Spokojnie.
Mam nadziejĂŞ Âże Ty juz jestes daleko przedemnÂą i juz masz wiele do pokazania.... aczkolwiek czÂłowiek czĂŞsto siemyli, wiĂŞc?

Raczej nie masz co pokazaĂŚ.
Ale nic, to dopiero kilka lat planowania, za kilka lat cos zaczniesz ,,, wnuki skoĂączÂą.
Ale nic, rozwĂłj najwazniejszy.

My tu gadu gadu a gugun nic tylko skÂłada te stĂłwki i kabinĂŞ ma :spoko:
Widzisz unek,,, mniej forum, wiecej stodoÂły :tak:
Pozdro.

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-05, 19:00   

Lackdoctor napisał/a:
Ale nic, to dopiero kilka lat planowania, za kilka lat cos zaczniesz ,,, wnuki skoĂączÂą.

Mam ci wrzuciĂŚ link z tamtego forum od kiedy ty skÂładasz???? :D :D
ile bĂŞdzie hym 3- 4 lata ??? ^^ ^^
Krysiu spokojna gÂłowa ja mam dopiero 30 lat a ty 41 wiĂŞc mam duÂżo jeszcze czasu :D :D aby zrobiĂŚ to szybciej niÂż ty...
A poza tym narazie nie musze :cool:

Lepsze 4 œciany z ceg³y w stodole ni¿ p³ot betonowy zamiast nich i ga³êzie z lasu ;P ;P

POKAAAA te wentylatory ... czy jeszcze czekasz aÂż wskoczy na gumtreee :D :D

Ps mniej na forumm??? hehe dobre czemu ukrywasz obecnoœÌ na 2 forach??? wstyd, ¿e tak du¿o czasu marnujesz???
Mi siê w³aœnie weekend zacz¹³ wraz z woln¹ sobot¹ ^^ ^^

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-07-05, 19:41   
0
UP DOWN

unek83 napisał/a:
hehe dobre czemu ukrywasz obecnoœÌ na 2 forach???

:nie: :nie: :nie:

Nie mam powodĂłw do ukrywania.
SprawdÂź sobie logowania.

unek83 napisał/a:
Mi siê w³aœnie weekend zacz¹³ wraz z woln¹ sobot¹

Jednak poszedÂłes do pracy?
Ok, ja tego nie negujĂŞ.
Po godzinach co robisz to Twoja sprawa.
Co nie?

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-05, 19:49   

Lackdoctor napisał/a:
Nie mam powodĂłw do ukrywania.

OOj Krysiu zapomniaÂło siĂŞ wyÂłaczyĂŚ tej opcji ale coÂż tak bywa :D :D

Lackdoctor napisał/a:
Jednak poszedÂłes do pracy?

Jakby to powiedzieĂŚ praca przyszÂła do mnie ^^ ^^
A po godz nic nie robiĂŞ ^^ ^^

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-07-05, 21:02   
0
UP DOWN

:paw:
Na wymioty ju¿ siê mi zbiera jak widze takie pie rdo.lenie na si³ê.

unek83 napisał/a:
Jakby to powiedzieĂŚ praca przyszÂła do mnie

Jak ja to widzĂŞ..... nawet na lewo, bez zus, krus, abw i panienek nie daÂłes rady ujechaĂŚ na swoim malowanku i to tyle.
Nie ma tÂłumaczeĂą Âże praca przyszÂła, bo z podaniem o niÂą w zĂŞbach poleciaÂłes a nic nie robisz bo nie masz klientow.

A na forum koloryzowaĂŚ siĂŞ moÂżesz chÂłopcom z piaskownicy co pierwszy raz tu zagladneli.

Ciesz sie wolnym Âłekendem :D

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-05, 21:50   

Lackdoctor napisał/a:
nie daÂłes rady ujechaĂŚ na swoim malowanku i to tyle

Ale Krysiu widzisz nic nie wiesz i ciebie to zÂżera ^^ ^

Jaka nie maluje?? caÂły czas malujĂŞ ^^ ^^
Lackdoctor napisał/a:
A na forum koloryzowaĂŚ siĂŞ moÂżesz chÂłopcom z piaskownicy co pierwszy raz tu zagladneli.

Ja juÂż napisaÂłem w odpowiednim temacie- wybieliÂłem ciebie na nowych dostatecznie... ^^ ^^

SkoĂącz juÂż bo temat znowu rozwaliÂłeÂś :tak: :tak:

Miki
Wysłany: 2013-07-05, 21:52   
0
UP DOWN

Ale Wy jesteÂście poj...ni, kÂłuciĂŚ siĂŞ kto ma wiĂŞkszego qutasa hehe

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-05, 21:56   

Miki,
No prawda ^^ ^^ ale wiesz jaki mam ubaw ^^ ^^

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-05, 22:24   

Lackdoctor napisał/a:
nie robisz bo nie masz klientow
wiesz co czasem moÂżna spr co siĂŞ dzieje u ,,kolegĂłw,, i czy czasem nie wrzucÂą coÂś nowego na picaso ...

Znowu pocisk nie wyszedÂł... ty samymi nie wypaÂłami ostatnio strzelasz :tak: :tak:

https://picasaweb.google.com/101605358951868298935/LandRover#

Mariko12 
Wysłany: 2013-07-05, 22:32   
0
UP DOWN
MyÂślibĂłrz

Miki napisał/a:
Ale Wy jesteÂście poj...ni, kÂłuciĂŚ siĂŞ kto ma wiĂŞkszego qutasa hehe

Przynajmniej jest œmiesznie i zabawnie, nie trzeba kabaretów ogl¹daÌ wystarczy tutaj zajrzeÌ aby po 10 sekundach zacz¹Ì siê œmiaÌ ^^

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-07-05, 22:45   
0
UP DOWN

unek83 napisał/a:
widzisz nic nie wiesz i ciebie to zÂżera

Bez jaj.
Co udowodniÂłes drobna praca i promiennikiem z jednym panelem co wygrzewa caÂłe drzwi ?

Miki ma racje,,, czas skoĂączyc pier,dzielenie .... pole zostawiam unkowi,,,, i gnoju kupe.

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-06, 00:04   

Lackdoctor napisał/a:
z jednym panelem co wygrzewa caÂłe drzwi ?

Nie doœÌ, ¿e schizofrenia doskwiera to jeszcze œlepy na staroœÌ robisz siê
:help:
Nic dziwnego ,Âże wydaje ci siĂŞ ze nie masz wtrÂąceĂą na lakierze :x: :x: i oddajesz tak auta....
Jak nie widzisz tak duÂżegooooo promiennika z 2 panelami :rotfl: :rotfl:

Lackdoctor napisał/a:
gnoju kupe

No juÂż wszyscy wiemy, Âże u ciebie tak jest w garaÂżu ^^ ^^

KK 
Wysłany: 2013-07-06, 00:14   
0
UP DOWN

PrzestaĂącie siĂŞ obraÂżaĂŚ. Jestem poje... i teÂż mi odwala, ale to juÂż przechodzi ludzkie pojĂŞcie. Gdzie moderator?

gugun 
Wysłany: 2013-07-06, 08:56   
0
UP DOWN

KK napisał/a:
Gdzie moderator?
czekam az sie wygadajÂą,co sie posprzata,bo tak to zaraz w innym temacie zacznÂą :)
Lackdoctor napisał/a:
bo z podaniem o niÂą w zĂŞbach poleciaÂłes a nic nie robisz bo nie masz klientow.
w tym nie ma nic smiesznego,bo to co sie robi to przechozi ludzkie pojecie. nie wiem jak u reszty ale u mnie niby robota jest,ale zero kolejki... zrobie to co mam i nie wiem co bedzie dalej,i tak juz drugi miesiÂąc...niby zawsze sie uzbiera,ale kiedys moze byc tak ze oddam wszystko i nagle nie bedzie co robic.nie wiem co sie dzieje,czy wszyscy sobie sami juz maluja,czy ludzie nie majÂą kasy,ale jest tydzien gdzie sie kilka aut odda i mozna jechac na dobre wakacje,a jest tydzien gdzie z 10-15el w porywach,a tu czas leci,wyplate trzeba dac,oplaty porobic itp.i tu nie ma co sie smiac bo z tego co widze to dookola wszyscy do roboty idÂą albo ÂłapiÂą sie wszystkiego co tylko idzie,blacharze zaczynaja malowac i remontowac silniki,lakiernicy robiÂą sobie blacharke samemu...az strach pomyslec co bedzie za kolejne 10lat ^^ i tu sie nie dziwie troche ze kazdy ulepsza sie po taniosci,bo to juz nie te czasy gdzie kolejka na kilka km a robote mozna wybierac....mnie akurat sytuacja zmusila,i musze poprawic warunki,bo dostaje roboty ktorych nie idzie w garazu bezblednie zrobic,bo tak tez bym pier..dolil

gugun 
Wysłany: 2013-07-06, 08:58   
0
UP DOWN

unek83 napisał/a:
Krysiu spokojna gÂłowa ja mam dopiero 30 lat a ty 41 wiĂŞc mam duÂżo jeszcze czasu
a ja 24 :D :D :D

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-07-06, 10:36   
0
UP DOWN

gugun napisał/a:

KK napisaÂł/a:
Gdzie moderator?
czekam az sie wygadajÂą,co sie posprzata,bo tak to zaraz w innym temacie zacznÂą

Spoko, nie zacznÂą.
Znaczy, postaram sie ignorowaĂŚ popapraĂąca, bo nakrĂŞciÂł jednÂą pÂłytĂŞ jak disco polo i powtarza siĂŞ jak ... jak to unek.
Sam wiesz z dawnych czasĂłw Âże madry on nigdy nie byÂłi i bÂłyskotliwy tez za bardzo nie.
Jak mi pÂłakaÂł na gg to mu pomogÂłem,,, w wojowaniu z TobÂą,, heh, stare gÂłupie czasy.

To ja juÂż wole konstruktywna krytyke w ogniu gnojenia projektera... tam jest po prostu rozwojowo. :spoko:
A tu z wazelina projektera nie bĂŞdĂŞ juz wojowal, bo szkoda mojego czasu.
Pozdrawiam i milego wypoczynku dla wszystkich .... woda, plaÂża, piwko :cool: :cool: :cool:

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-06, 10:53   

Lackdoctor napisał/a:
Jak mi pÂłakaÂł na gg to mu pomogÂłem,,, w wojowaniu z TobÂą,, heh, stare gÂłupie czasy.

Widzisz znowu kÂłamiesz i to tak beszczelnie jak tylko potrafisz ....
Sam napisaÂłeÂś do mnie i napisaÂłeÂś, Âże to gugun ... :x:
Mam jeszcze gdzieÂś to Krysiu :D
Taki z ciebie poprostu kolega...
Jestes jak pijawka tu sÂłodzisz a na pw srasz na wszystkich...
No i w koĂącu to co pisaÂłem wczesniej jak juÂż nic nie moÂżesz dosraĂŚ to pw wywlekasz!!!

Martek zdzieliÂł ci klapsa na tamtym forum to przyleciaÂłes tutaj i na Âśw piotrku wyrzyÂłeÂś siĂŞ...
Ty poprostu nie potrafisz przyznac siê do b³êdu ...i napisaÌ sorry ale nie wolisz spier.. z tematu tydz nic nie pisaÌ ..a potem znowu pie..rd.. g³upoty...
Na tematy technologczne jak zawsze ta sam odp.. jak to lecia³.. nic nie powiem ale coœ napisze .robert ³odz wie pawe³ tak samo i tak w kó³ko!! baran poprostu z ciebie i jeszcze okaza³o siê, ¿e œlepy... :D

Widzisz gugun wyokonaÂł robote ktĂłrÂą ty spaliÂłeÂś i chociaÂż zaiwestowaÂł...a ty co zje... ba sobie 3 fajne ukÂłady i dupa malujesz sobie znowu z tym gĂłwnem na Âśrodku...
ChociaÂż ze 4 auta oddaÂłeÂś ale jak prawdziwy handlarz nic nie zrobiÂłeÂś oprĂłcz tego co juÂż pisaÂłem gdzieÂś wczeÂśniej...
Pozdr ma ju¿ doœÌ kopaÌ ciebie po dupie....

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-07-06, 11:07   
0
UP DOWN

W zasadzie na koĂącu chcialem napisaĂŚ o tolerancji, ale có¿… chyba sobie darujĂŞ.
TolerujĂŞ gÂłupotĂŞ TwojÂą i nie mi z niÂą budziĂŚ sie na co dzieĂą.

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » Off Topic

Odpowiedz do tematu