Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
hamir 
Wysłany: 2013-07-07, 09:00   Durne tematy

Mam pytanie do administracji;dlaczego na tym forum nie usuwa siĂŞ durnych,powtarzajÂących sie tematĂłw,tak jak to jest na sÂąsiednim forum?Rozumie liberalizm,ale czy aÂż taki?

kadafi 
Wysłany: 2013-07-07, 13:11   

hamir, po czeÂści zacytujĂŞ ciebie.
hamir, "tu masz tajemny link do forum" gdzie durne, powtarzajace tematy sÂą usuwane "http://lakiernik.info.pl/" - Ty i Twoi koledzy sugerowali mi Âże jak mi nie pasuje to droga wolna wiĂŞc skÂąd u ciebie te " demonstracyjne oburzenie" - cyÂżbyÂś teÂż tak jak ja miaÂł pewne wÂątpliwoÂści co do dziaÂłania tego forum ? ^^

hamir 
Wysłany: 2013-07-07, 14:47   

kadafi, wrecz przeciwnie,forum nie zÂłe,jednak czasami niektĂłrzy kolesie to juz przesadzaja,zakladajac bzdurne tamaty...na sasiednim forum,jest to bardziej weryfikowane..i tyle ;)

kadafi 
Wysłany: 2013-07-08, 06:52   

100% racji - forum jest ok - to dla mnie podstawa aby dowiedzieĂŚ siĂŞ czegoÂś w tym temacie - na tym forum bazujĂŞ.
Jednak problem to problem bez wzgledu czy jest to spam, off topic, durne tematy czy teÂż zwykÂłe chamstwo... tyle w temacie.

gugun 
Wysłany: 2013-07-08, 11:06   

jesli sa jakies problemy to pisac na pw :tak: nie jestem w stanie ogarniaĂŚ calego forum i czytac wszystkich tematow,ale loguje sie codziennie wiec jak sa jakies problemy to pisaĂŚ albo zglaszac posty bo na poczcie tez jestem coziennie ;) milego dnia

PROJEKTER
Wysłany: 2013-07-09, 12:44   

Tak to siĂŞ nie dogadacie jak jedne o "niebie", a drugi o "chlebie" ...

Tobie kolego @Kadafi chodzi o ograniczenie wolnoÂści wypowiedzi i to jest niemÂądre i szkodliwe dla tego forum ... a @Hamir chodzi o "durne tematy" czyli takie o niczym waÂżnym choĂŚ majÂą niby "charakter techniczny" typu "koledzy jak pomalowaĂŚ myszkĂŞ do kompa" ?. Co gorsza chodzi teÂż o te tematy ktĂłre tysiÂącczterystaosiemdziesiÂątytrzeci raz ( ^^ ) zawierajÂą pytania ... na ktĂłre regularnie sÂą tu zamieszczane odpowiedzi ... WspomnĂŞ tylko "Pistolet do 100 zÂł " lub "KtĂłry pistolet wybraĂŚ ?" ... @hamir ma sporo racji , ale ... niestety jednak to Forum w duÂżym stopniu miaÂło i ma charakter doradztwa dla amatorĂłw i pasjonatĂłw lakiernictwa ... trzeba im to wybaczyĂŚ Âże zakÂładajÂą durne tematy i w takie nie wchodziĂŚ z wÂłasnymi postami ;)

GdzieÂś jednak musi byĂŚ miejsce na pytania tych co siĂŞ w lakiernictwo angaÂżujÂą trochĂŞ mocniej niÂż w letnie sobotnie wieczory z okazji zakupu nowego / starego autka ;) ..

Tamto forum ma bardziej zawodowy charakter i amatorskie temat o lakierowaniu sprayem, czy o tandetnym wyposaÂżeniu nory .... tam przeszkadzajÂą. Tam awantury sÂą gaszone przez AdministracjĂŞ i usuwane sÂą chamskie posty bo TAM kaÂżdy JeÂł op jest identyfikowany elektronicznie w momencie logowania. KaÂżdy zatwardziaÂły dureĂą ma tam swojÂą "teczkĂŞ" i jest "pod staÂłym nadzorem kamer video" ^^ . Ma to swoje zalety gdy temat jest powaÂżny i niesie ze sobÂą waÂżne unikalne treÂści zwiÂązane z tym zawodem. TU poprowadzenie takiego tematu w rzeczowej atmosferze wymiany poglÂądĂłw raczej siĂŞ nie udaje ...

Jak widzisz oba te portale znakomicie siĂŞ uzupeÂłniajÂą :spoko:

kadafi 
Wysłany: 2013-07-10, 08:50   

PROJEKTER napisał/a:
Tobie kolego @Kadafi chodzi o ograniczenie wolnoÂści wypowiedzi

Nick i avatar do czegoÂś zobowiÂązuje :rotfl:

przemo1972 
Wysłany: 2013-07-10, 13:32   

kadafi napisał/a:
Nick i avatar do czegoÂś zobowiÂązuje

No...Raczej to nie dyktator, tylko baran Baron Cohen znany ze swoich durnych ksenofobicznych komedii.Obejrzyj Borata, dowiesz sie co ten pan sadzi o Polakach, chyba dlatego ze po matce jest goralem z tych gor na bliskim wschodzie ;)

kadafi 
Wysłany: 2013-07-12, 21:13   

Skupmy siĂŞ na avatarze i tytule filmu z jakiego pochodzi. :)

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » Administracja

Odpowiedz do tematu