Autor |
Wiadomość |
 |
KK
|
Wysłany: 2013-07-18, 23:05
|
0
|
|
|

|
DuÂżo masz racji w tym co napisaÂłeÂś panie P. Jak moÂżna siĂŞ usprawiedliwiaĂŚ skoro robi siĂŞ coÂś z zamiÂłowania. Albo siĂŞ spie....albo jest tak jak powinno byĂŚ. Jak ktoÂś robi to co kocha to tak dÂługo to bĂŞdzie robiÂł/poprawiaÂł, aÂż bĂŞdzie idealnie.
Jak robi na cenzura to wiadomo, wzi¹Ì kasê i za bramê.
Dla mnie Amator to tak naprawdĂŞ po woli jak Profesjonalista. Dlaczego majÂąc moÂżliwoÂści, nie moÂżna robiĂŚ tym czym pracujÂą profesjonaliÂści. MoÂżna. |
|
|
|
 |
lakiernikgryzli
|
Wysłany: 2013-07-18, 23:44
|
0
|
|
|
|
wrazel ja bym wzia sico ja umiem sprayem ladnie pomalowac;]
nie przejmuj sie niczym otwieraj biznes.... |
|
|
|
 |
kadafi
|
Wysłany: 2013-07-19, 00:07
|
0
|
|
|
|
PROJEKTER bardziej do Twojej definicji AMATORA pasuje mi PASJONAT. |
|
|
|
 |
maddict
|
Wysłany: 2013-07-19, 00:20
|
0
|
|
|

|
PROJEKTER napisał/a: |
PoniewaÂż to forum o lakiernictwie samochodowym, a nie innych zagadnieniach ... to zdecydowanie zostaĂąmy przy moim toku rozumowania GdybyÂś chciaÂł szeroko rozmawiaĂŚ o amatorstwie to pamiĂŞtaj Âłaskawie, Âże sportowcy ktĂłrzy jadÂą na olimpiadĂŞ nie przygotowujÂą siĂŞ do wystĂŞpu w komĂłrce na sprzĂŞcie wÂłasnej roboty. |
Jezeli to forum o lakiernictwie samochodowym to po co sam zaczynasz gledzic o czyms zupelnie innym w poprzednim poscie ?
Wracaj¹c do lakiernictwa samochodowego to powiem ci tak ... jak masz spie przyÌ jak¹œ robotê i usprawiedliwiaÌ to amatorstwem to siê lepiej za to nie bierz. To nie amatorstwo tyko pieprzenie roboty i nazywajmy ³askawie sprawy po imieniu. Szukanie usprawiedliwieù dla durnia który wali zacieki nie widzi ró¿nic w kolorze, strukturze pow³oki i pos³uguje siê zastêpczymi narzêdziami i materia³ami jest "dziecinad¹", a nie ¿adnym amatorstwem, czy "trudnymi pocz¹tkami" |
A czy ja cos wspomnialem o usprawiedliwianiu siebie terminem amatora ?
Jak w ogole mozesz mnie oceniac i pisac bzdury o zaciekach i rozniacach kolorow, kiedy nie masz bladego pojecia o mnie i o tym czym sie w ogole zajmuje. Internetowe kozactwo uderza wam do glowy jak sodowka. Jedyne miejsce, w ktorym mozecie sie wyzyc i zbesztac kazdego z blotem, choc nie masz o nim najmniejszego pojecia.
Trzymaj¹c siê takiego toku rozumowania, ¿e amator to ten co siê za coœ bierze bo to kocha a i tak wszytko cenzura jest sprowadzeniem amatorstwa do g³upoty. Stolarz amator robi krzes³o które siê rozpada, malarz amator maluje œciany w domu z których odpada farba po tygodniu albo wy³a¿¹ spod spodu plamy, Hydraulik amator montuje kibel z którego œciek wylatuje na pod³ogê, krawiec amator szyje spodnie w których jedna nogawka jest wê¿sza od drugiej, albo pêkaj¹ w nich szwy na dupie ... To jest w³aœnie takie "amatorstwo" którego bronisz ? Jak ktoœ nie uœwiadomi tych ludzi, ¿e to co zrobili to syf ... to za rok obrosn¹ w narcyzm i dalej bêdê robiÌ taki sam syf tym samym w chlewie, ale ju¿ bêd¹ nazywaÌ siebie zawodowcami lub fachowcami ... podaÌ przyk³ad |
Tym samym dajesz mi do zrozumienia, ze wszystkie swoje umiejetenosci jak i wiedze posiadasz od samego poczatku i nigdy nie musiales ich nabyc, jak i tez spraktykowac ? Amator nie musi obrosnac w narcyzm, moze dazyc do perfekcji, ktora jest Ci niestety ciezko pojac.
Co stoi na przeszkodzie, aby po godzinach pracy w biurze pasjonat amator w ciep³ym z wentylowanym czyœciutkim gara¿u wzi¹³ do pazura drogie narzêdzia i przygotowa³ sobie do lakierowania swój zabytkowy samochód. Co stoi na przeszkodzie ¿eby potem pojecha³ do jakieœ normalnej lakierni wynaj¹³ komorê na godzinê i polakierowa³ ten samochód markowymi produktami i przeznaczonym do tego celu pistoletem, a nie szajsem z taniej aukcji internetowej, korzystaj¹c tam z normalnej wydajnej sprê¿arki, filtrów i mo¿liwoœci wygrzania lakieru.... je¿eli oczywiœcie potrafi i chce to zrobiÌ sam. Skoro to amator to robi raz na jakiœ czas ... mo¿e sprzêt po¿yczyÌ zamiast kupowaÌ aby mieÌ w reku odpowiednie narzêdzie. |
Jezeli ktos jest zwolennikiem takiej opcji, dlaczego nie? Zyjemy w roznych miejscach, i naprawde trzeba zwrocic na to uwage czy istnieje taka opcja i czy przedewszystkim jest ona oplacalna. Lecz jednak zrozum, iz jestesmy istotami myslacymi i kazdy umie podjac decyzje osobiscie. Nie trzeba jednak kazdego zmuszac do narzuconych przez Ciebie zalecen. A w razie sprzecznosci mieszac go z blotem. |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2013-07-19, 10:24
|
0
|
|
|

|
maddict napisał/a: | Zyjemy w roznych miejscach, i naprawde trzeba zwrocic na to uwage czy istnieje taka opcja i czy przedewszystkim jest ona oplacalna. Lecz jednak zrozum, iz jestesmy istotami myslacymi i kazdy umie podjac decyzje osobiscie. Nie trzeba jednak kazdego zmuszac do narzuconych przez Ciebie zalecen. A w razie sprzecznosci mieszac go z blotem. |
Kolego @maddict ... tak Âżeby spraw byÂła jasna od poczÂątku .... PIER DZIELISZ BZDURY JAK NAWIEDZONY GĂWNOZJAD ... i dodam Âże kompletnie mnie nie obchodzi co tam sobie rzeÂźbisz w norze, czy w garaÂżu i jaki jest twĂłj poziom umiejĂŞtnoÂści zawodowych albo cel twoich dziaÂłaĂą. Jednak bardzo bardzo bardzo interesujÂą mnie twoje posty na publicznym forum. .Piszesz bzdury dostajesz po du pie ... a piszesz bzdury ! Zaczniesz pisaĂŚ mÂądre rzeczy chĂŞtnie ci przyznam racjĂŞ . Co to za bzdura ... Nie trzeba jednak kaÂżdego zmuszaĂŚ do narzuconych przez Ciebie zaleceĂą ...
W tym zawodzie ... ( bo lakiernik samochodowy to zawód ) o sposobie realizacji zadania decyduj¹ wytyczne technologiczne. Tu swoboda wyboru systemu naprawy i warunków jej prowadzenia jest raczej ograniczona. Dlatego TRZEBA ka¿dego zmuszaÌ do narzucanych przeze mnie zaleceù, bo wiêkszoœÌ tych co siê stawiaj¹ to "œlepcy" Po prostu jeszcze nie widz¹ wad jakie produkuj¹ hurtowo ! ... Tu oczywiœcie nadmienienie, ¿e jest tu tak¿e kilku dobrej klasy fachowców pisz¹cych sporo o technologi i systemach naprawczych bo jednak nie jestem jedynym który siê na tym lakierowaniu zna. By³oby wiêc w³aœciwszym napisaÌ TRZEBA ka¿dego zmuszaÌ do narzucanych przez NAS zaleceù. Kto robi inaczej niech wystawia ty³ek do kopania i przyjmuje na klatê wszelkie obelgi. Zrozum ³askawie @maddict , ¿e w kwestiach technologicznych nie ma kompromisów ... jest tylko gów niane podejœcie do sprawy i olewanie zasad, a to trzeba piêtnowaÌ.
To nie jest tak jak ci siê wydaje i ja sugerujesz, ¿e ka¿dy se mo¿e robiÌ co chce w swoim domku za wysokim p³otem. Setki postów zosta³o tu napisane o gównozjadach chowaj¹cych siê pod has³em "Amator". Najpierw musisz zrozumieÌ ... tj dojrzeÌ mentalnie do tego, ¿e nie jesteœ w tym kraju sam. Ma³o tego ... w³¹czaj¹c siê w jak¹kolwiek formê publicznej prezentacji swoich pogl¹dów stajesz po jakiejœ stronie. Wpisujesz siê automatycznie w okreœlona grupê pogl¹dów. Jesteœ na publicznym forum i ju¿ to zrobi³eœ. Masz swoje zdanie. Teraz zostanie skonfrontowane z moj¹ opini¹. To nie jest tak, ¿e se robisz co chcesz i o tym bezkarnie piszesz .... Robisz to w realu i tam czekaja na Ciebie realne kary i problemy tu na portalu... nastepuje zderzenie ocen.
Teraz pojawia siê kwestia celu w jakim siê wypowiadasz i prezentujesz swoj¹ opiniê publicznie, œwiadomoœci jakie skutki ona mo¿e wywo³aÌ i co najwa¿niejsze, podstawy o jaki j¹ opierasz ...np jakieœ zawodowe lub ¿yciowe doœwiadczenie ? Bo jak to o lakierowaniu to wypada³o by trochê w ¿yciu pomalowaÌ tych samochodów ¿eby siê m¹drowaÌ, jak o ASO to wypada³oby w kilku popracowaÌ, jak o w³asnym warsztacie to wypada³o by taki mieÌ, a przynajmniej mieÌ podstawê do oceny kilku z nich ... jak o przepisach to wypada je znaÌ jak o technologi to wypada przejœÌ kilka profesjonalnych szkoleù technologicznych .... inaczej wygl¹da na to ¿e to dyletanckie dyrdyma³y, a nie opinia ... a szczególnie godna uwagi opinia ... no i cel w jakim siê wypowiadasz ? Do czego namawiasz innych ? Jakie skutki spowoduje pod¹¿anie wskazan¹ przez Ciebie drog¹ ? Zastanawiasz siê nad tym jak piszesz posty czy tylko widzisz czubek w³asnego nochala ? To teraz zastanów siê po której stronie "mocy" jesteœ. Po ciemnej z gównozjadami, dyletantami i tanim wyposa¿eniem obesranej nory .... Czy po stronie profesjonalnego zawodowego lakiernictwa samochodowego które jest celem do osi¹gniêcia ... i to szybko bezzw³ocznie , bez okresu przejœciowego z syfem i ch³amem, obesranej nory ... Nie wa¿ne jak masz u siebie ... wa¿ne co widzisz przed sob¹ ... SICO ... czy SATA ?
To, ¿e tu nie ma ¿adnych amatorów czy pasjonatów lakiernictwa i ¿e 99 % z was robi to za kasê, lub inne profity ( np z oszczêdnoœci lub chytroœci ) to raczej nie podlega ju¿ dyskusji. To jest faktem. Teraz tylko trzeba wybraÌ ... albo profesjonalne lakiernictwo ... albo pieprzony gównozjad i spo³eczny z³odziej Ka¿dy kto kupuje sprzêt przestaje myœleÌ o zabawie, a zaczyna o kasie jaka z tego bêdzie ... mo¿e poz a kilkoma wyj¹tkami potwierdzaj¹cymi t¹ regu³ê. |
_________________ Chcesz wiedzieĂŚ wiĂŞcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2013-07-19, 10:46
|
0
|
|
|

|
kadafi napisał/a: | PROJEKTER bardziej do Twojej definicji AMATORA pasuje mi PASJONAT. |
Ostatnimi czasy profesor Miodek wyjaÂśniaÂł znaczenie tego sÂłowa, ktĂłre pomimo nasuwajÂącego siĂŞ skojarzenia 'hobbysta', wywodzi siĂŞ od sÂłowa pasja oznaczajÂącego szaÂł, furiĂŞ... a wiĂŞc pasjonat to czÂłowiek Âłatwo wpadajÂący w gniew.
Pasjonat to osoba porywcza, wybuchowa. Nie jest synonimem hobbysty lub fascynata. Nie wykluczone, Âże dzisiejsze potoczne zrĂłwnanie pasjonata z fascynatem kiedyÂś stanie siĂŞ w peÂłni oficjalne (wszystko na to wskazuje), ale gdyby sprawa byÂła aÂż tak oczywista to staÂłoby siĂŞ to juÂż dawno.
OkreÂślanie osoby bĂŞdÂącej miÂłoÂśnikiem czegoÂś mianem "pasjonat" jest wrzodem przemyconym do naszego jĂŞzyka przez nieukĂłw i analfabetĂłw. Niestety, przejĂŞli to kolejni analfabeci reprezentujÂący ten sam poziom kultury jĂŞzykowej, co ci, ktĂłrzy mĂłwiÂą "jest rok dwutysiĂŞczny dziewiÂąty".
OczywiÂście ÂźrĂłdÂło cytatĂłw dla zainteresowanych http://sjp.pl/pasjonat.
... i jeszcze 36 innych znaczeĂą sÂłowa "Pasjonat" : http://www.krzyzowki.info/pasjonat
Teraz zapytam @kadafi .... Czy nadal tak uwaÂżasz ?
kadafi napisał/a: | PROJEKTER bardziej do Twojej definicji AMATORA pasuje mi PASJONAT. |
... bo mnie za chol erê nie pasuje sformu³owanie PASJONAT do kogoœ kto profesjonalnie i odpowiedzialnie zajmuje siê lakierowaniem samochodów, ale nie bierze za to kasy i robi to wy³¹cznie dla siebie i w³asnej frajdy
... i Âżeby siĂŞ nie powtarzaĂŚ :
PROJEKTER napisał/a: | Fajnie by byÂło ... jakbyÂście WYPROSTOWALI sobie w gÂłowach pewne sformuÂłowania do ich wÂłaÂściwego poziomu ... wÂłaÂściwego znaczenia. |
|
 |
|
|
|
 |
rogal-master1
|
Wysłany: 2013-07-19, 11:29
|
0
|
|
|
|
Ale macie temat ja pier..... |
|
|
|
 |
wrazle
|
Wysłany: 2013-07-19, 11:51
|
0
|
|
|
|
JAk ktoÂś czyta ten post w celu uzyskania pomocy niech da sb spokĂłj i adminie wielki zmieĂą nazwĂŞ dziaÂłu "pomoc dla amatorĂłw" na "Âśmieci rozmowy o niczym" |
|
|
|
 |
hamir
|
Wysłany: 2013-07-19, 17:59
|
-1
|
|
|
|
wrazle napisał/a: | hamir napisał/a: | kadafi napisał/a: | Najlepiej jak wrazle okreÂśli siĂŞ ile chce na sprzĂŞt przeznaczyĂŚ i bĂŞdzie o wiele proÂściej coÂś doradziĂŚ. | ten koles ma 8zeta na kebab,a chce sie brac za lakierowanie zarobkowe...dlatego takich "misiĂłw"(Âładnie okreÂśam) trzeba nie tylko sprowadzac do parteru,tylko odrazu pokazaz gdzie jego miesce!!!
kolego kadafi, nie rozczulaj sie nad takimi jak on
kadafi napisał/a: | szkÂłem dupy nie utrzesz | |
WidzĂŞ masz jakieÂś kompleksy. nie bĂŞdĂŞ tego komentowaÂł
pistolet zmowie z allegro bo nikt u mnie w sklepach nawet go nie ma
http://allegro.pl/pistole...3343514904.html
kompresor zdecydowaÂłem siĂŞ na niby 700l/min zobaczymy
http://allegro.pl/kompres...3399060028.html
przez wasze Pier@@@ o szopenie nie wiem czy do tego sata jest wymmienna dysza na 1,8 czy muszĂŞ inny pistolet? |
ha,ha czym i komu chcesz zaimponowac tymi linkami?chyba tylko sobie
wszyscy wiedza jak wyglada sata 4000..niestety w Twoim wypadku to jeszcze wpisz w google "digital",a napis po germansku na kompresorze to jeszcze o niczym nie swiadczy
700l/min chyba z przepasci w Tatrach i to przy halnym poczytaj kolego dokladnie opis tego cacka |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-19, 18:12
|
+1
|
|
|
|
|
|
|
 |
hamir
|
Wysłany: 2013-07-19, 18:16
|
0
|
|
|
|
Lackdoctor, witaj |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-19, 19:44
|
0
|
|
|
|
WrĂłciÂł nowy a jakby stary.
Czyta gÂłupie tematy , ale czasu i chĂŞci nie ma aby wkrecaĂŚ siĂŞ w baÂśnie i waÂśnie.
A tak celem luzu z jakim traktowaÂłem groÂźby Roberta o podpi.erdoleniu.... praca najemna na odpowiednim stanowisku pozwala mi olewaĂŚ proÂśby (siedÂź cicho) i groÂźby(podpie.rdole cie) i takie tam inne....
Ale czytam ,,, i czytam .... i tylko te baÂśnie i mity w ktĂłre nawet nowi userzy nie wierzÂą... szkoda Âże forum tak schodzi na psy.
Takie psiaki z rodowodem,,, czyli profesjonalne dogi.
Pozdrawiam ... piszcie, ku uciesze ogó³u.
No i po pieknej PW od pewnego moderatora z jednym zwojem mĂłzgowym.... oj bardzo mnie paluszki ÂświerzbiÂą aby jego wypowiedÂź cytowac na forum po wieki.... niech ludzie wiedzÂą z kim majÂą do czynienia.
Ale nic,,, na razie luz.
Olalem jego osobe, bo to tylko zwykly, nic nie znaczacy nick ... |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-19, 22:23
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | No i po pieknej PW od pewnego moderatora |
PrzecieÂż ja do ciebie debilu juÂż nie piszĂŞ od roku!!! znowu coÂś ci siĂŞ nasraÂło w gÂłowie!!!
Ostatnio napisaÂłem na gg czemu nie odpisaÂłeÂś tutaj!!!
I poza klarem co miaÂł byĂŚ HITEM Gdzie sam do mnie zadzwoniÂłeÂś....
Czym ty chcesz mnie straszyĂŚ albo innych(tabelkÂą z numerami tel) gg ktĂłre napisaÂłem przed tym jak byÂłem modem albo jak Jacek mnie wywaliÂł z forum... przecieÂż to byÂło rok albo 2 lata temu...
Ty siĂŞ Krzysztofie lecz siĂŞ naprawdĂŞ . Ten ban nic ciebie nauczyÂł...
A teraz jak dzieciak zablokowaÂłeÂś gg
PAMIETAJ GROÂŹISZ NIE TYLKO MI ALE TEÂŻ 10 OSOBÂĄ Z FORUM ONI PAMIĂTAJ O TYM |
|
|
|
 |
lakiernikgryzli
|
Wysłany: 2013-07-19, 22:49
|
0
|
|
|
|
to jak wrazel moze razem rozkrecimy interes?? ja tez tam cos malowalem to moze bysmy sie dogadali?? wiec jak?? |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-19, 23:08
|
0
|
|
|
|
unek83,
Luz chÂłopaku.
Przeciez nie ty tu modem jestes.
Pozdrawiam, normalnie, po ludzku.
No weÂź,, daj na luz i nie dopatruj sie w kaÂżdym moim poscie ataku na Ciebie.
No unek, £ukaszku, elo³³³³³³³³³³,, luzik? |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-19, 23:09
|
0
|
|
|
|
unek83 napisał/a: | zablokowaÂłeÂś gg |
Tak, bo nie chcĂŞ mieĂŚ z Toba nic do czynienia.
Pozdrawiam raz jeszcze. |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2013-07-20, 00:02
|
0
|
|
|

|
Lackdoctor napisał/a: | Ale czytam ,,, i czytam .... i tylko te baÂśnie i mity w ktĂłre nawet nowi userzy nie wierzÂą... szkoda Âże forum tak schodzi na psy. |
No widzisz ... a Ja mam wraÂżenie Âże wrĂŞcz odwrotnie. GĂłwnozjady siedzÂą cicho i jest OK. Durnie pozamykaÂły papĂŞ ... jak jeszcze zniknÂą tematy o gĂłwno wartym sprzĂŞcie i rzeÂżbach w tlenku metalu to debilnych postĂłw bĂŞdzie duÂżo duÂżo mniej ... i moÂże forum zrobi siĂŞ dla lakiernikĂłw ... a Ty Krysiu dalej udawaj Âże nie prowadzisz nory i Âże nie malujesz nielegalnie w swoim chlewie ... z tego kolego siĂŞ juÂż nie wychodzi Raz wpadniesz do szamba ... zostajesz tam na caÂłe Âżycie. WyjÂątek to ludzie z niebywale silnym charakterem i samozaparciem ... a jaki jest krĂłl gĂłwnozjadĂłw kaÂżdy widzi
Gratuluje nowej najemnej pracy cokolwiek to jest
JeÂżeli chodzi o podp ier dalania to nie zapominaj Krysiu Âże na razie nie mam na Ciebie zlecenia ... a za darmo nikogo nie szturcham bo Ja siĂŞ tym zajmuje zawodowo tj za pieniÂądze... juÂż za 3 tyÂś + vat potraktowaÂłbym ciĂŞ jak kaÂżdego innego zÂłodzieja z nielegalnej obesranej nory TakÂże spij sobie na razie spokojnie i nie naraÂżaj siĂŞ za bardzo ludziom ... w realu
Co do moderatora tego forum, to weŸ ³askawie pod uwagê, ¿e piszesz teraz posty tylko dlatego, ¿e jest bardzo uprzejmy i pozytywnie ustosunkowa³ siê do mojej proœby ¿eby ci cofn¹Ì du¿o wczeœniej zakaz pisania ... Ja mam swoje powody ... Po prostu ¿eby wykazaÌ jaki syf jest w norach i do czego to prowadzi, muszê tu mieÌ na forum dy¿urnego gównozjada z powid³ami w bani i pad³o akurat na Ciebie bo wyczerpujesz wszystkie warunki i wymogi |
 |
|
|
|
 |
wrazle
|
Wysłany: 2013-07-20, 10:51
|
0
|
|
|
|
zaÂłatwiajcie wasze sprawy gdzie indziej ............
wiêkszoœÌ z was to zakompleksione ......<--
umĂłwicie siĂŞ na kawĂŞ i wyjaÂśnijcie sb co chcecie. a skoro ktoÂś "mÂądry" zaÂłoÂżyÂł dziaÂł pomoc to piszcie w sprawie pomocy.
co z tym kompresorem jest nie tak niby ?
pisze 700l ale rzeczywista wydajnoœÌ bêdzie z 400 czyli tyle ile chce |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2013-07-20, 14:37
|
0
|
|
|

|
wrazel ... pieprzony leniu Wszystko masz w archiwum tego forum .... Wszytko i jeszcze wiêcej ni¿ potrzebujesz ... o kompresorach filtrach, pistoletach i ich konfiguracjach .... o tanich i drogich .... o markowych i tych szajsowatych od 50 z³ wzwy¿. 10 000 opinii. Wypowiedzi specjalistów i pojêkiwanie kompletnych durniów. DoœÌ materia³u na habilitacjê
,a nie tylko prace doktorskÂą, czy magisterskÂą.
Wynocha do archiwum !!! ... jak bĂŞdziesz miaÂł jakieÂś ciekawe pytanie zawodowe o lakiernictwie ( nie koniecznie tym samochodowym ) to osobiÂście ci chĂŞtnie pomogĂŞ
... a teraz "poszoÂł won" do lektury archiwalnych wypowiedzi ... mÂłody leniu.
Twoje pytania ¿eby zas³u¿y³y na pomoc musz¹ dane zagadnienie rozwijaÌ. Przez takie pier do³y ci¹gle to forum w temacie pomocy tzw. "amatorom" krêci siê w kó³ko tego samego, jak dziecinny b¹czek. Spadaj @wrazel i wróÌ jak w³o¿ysz w pozyskanie wiedzy zawodowej choÌby okruszek wysi³ku |
 |
|
|
|
 |
przemo1972
|
Wysłany: 2013-07-20, 16:59
|
0
|
|
|

|
Cytat: | No i po pieknej PW od pewnego moderatora z jednym zwojem mĂłzgowym.... oj bardzo mnie paluszki ÂświerzbiÂą aby jego wypowiedÂź cytowac na forum po wieki.... niech ludzie wiedzÂą z kim majÂą do czynienia.
Ale nic,,, na razie luz.
Olalem jego osobe, bo to tylko zwykly, nic nie znaczacy nick ...
_________________ |
Kto tu ma jeden zwoj mozgowy wiedza tylko ci ktorzy czytali twoje durne posty...Ja olewam cie tez...Coz, chlop ze wsi wyjdzie, wies z chlopa nigdy.
Bez obrazy Panowie, w dziesiejszych casach "chlop" to sposob myslenia a nie miejsce pochodzenia.Spamujesz Lackdoctor, widze ze mala kwarantanna nie pomogla.Spadaj. |
_________________ Wyrywanie chwastow |
|
|
|
 |
hamir
|
Wysłany: 2013-07-20, 18:24
|
0
|
|
|
|
wrazle napisał/a: | pisze 700l ale rzeczywista wydajnoœÌ bĂŞdzie z 400 czyli tyle ile chce | no jasne,pod to SICO wystarczy |
|
|
|
 |
hamir
|
Wysłany: 2013-07-20, 18:26
|
0
|
|
|
|
wrazle napisał/a: | co z tym kompresorem jest nie tak niby ? | poziom sprzedawcy jest tu rowny poziomowi nabywcy |
|
|
|
 |
hamir
|
Wysłany: 2013-07-20, 18:35
|
0
|
|
|
|
wrazle, wkoncu odnajdz w sobie pokore,napisz na co Cie stac i co potrzebujesz
"b³¹dziÌ to rzecz ludzka","trwanie w g³upocie to ¿enada...A.Hitler...,'Mein Kampf" |
|
|
|
 |
wrazle
|
Wysłany: 2013-07-20, 23:40
|
0
|
|
|
|
staÌ a daÌ ró¿nica, przewiduje do 5 ko³¹ kompresor i pistolet do 2tys.
dziêkuje za wasz¹ ()<-tak¹ pomoc mo¿na zamkn¹Ì bo i tak gówno mo¿ecie pomoc
a wielki i mÂądry magistrze PROJEKTER
w waszym Archiwum jest tyle pomocy co w tym dziale..
Wole byĂŚ juÂż samoukiem i "garaÂżowcem " niÂż sÂłuchaĂŚ takich FrajerĂłw jak wy i robiĂŚ z siebie Piz@e sÂłuchajÂąc was |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2013-07-21, 00:03
|
0
|
|
|

|
wrazle napisał/a: | magistrze PROJEKTER |
magistrze ? Nooooo teraz toÂś mnie obraziÂł do Âżywego
@wrazel wrĂłcisz TU skomlÂąc ... na kolanach tylko zmÂądrzejesz i zmienisz NICK z IP ... WrĂłcisz jak kaÂżdy pajac ktĂłremu siĂŞ wydaje, Âże siĂŞ sam naumie. Zejdzie ci z pÂłucek powietrze nawalisz baboli a potem zaczniesz szukaĂŚ pomocy ... to zauwaÂżysz Âże albo TU albo na drugim portalu ... W innych miejscach to moÂżesz poczytaĂŚ co najwyÂżej o sprayach i zawodowcach polerujÂących samochody cudownymi pastami z Lichenia, albo ... masÂłem.
PokrĂŞciÂło ci siĂŞ w gÂłowie @wrazel ... i bieguny ci przeskoczyÂły. Nikt Tu nie jest od tego Âżeby ci pomagaĂŚ Najpierw "naum" siĂŞ prosiĂŚ o wiedzĂŞ i doÂświadczenie zawodowe a ... oducz tupaĂŚ - dziewczynko |
 |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2013-07-21, 17:42
|
0
|
|
|

|
wrazle napisał/a: | Wole byĂŚ juÂż samoukiem i "garaÂżowcem " niÂż sÂłuchaĂŚ takich FrajerĂłw jak wy i robiĂŚ z siebie Piz@e sÂłuchajÂąc was |
Masz kolego caÂłkowitÂą racjĂŞ ....
My teÂż nie zapÂłaczemy za tobÂą ..... |
|
|
|
 |
hamir
|
Wysłany: 2013-07-21, 17:47
|
0
|
|
|
|
Spokojnie panowie,PROJEKTER ma racje,wrĂłci na kolanach pod innym nickiem,albo bedzie przegladaÂł forum z ukrycia,taki cichoCIEMNY bedzie
takie te dzieciaki juz sa |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2013-07-21, 17:54
|
0
|
|
|

|
hamir napisał/a: | takie te dzieciaki juz sa |
Podobno to BMW ze zdjecia ktĂłre zamieÂściÂł w pierwszej wiad. to jest wiĂŞcej warte niÂż nowe z salonu BMW 5 ..... bo to je .... M3
I sam je bĂŞdzie sobie malowaÂł .....
Ps.
Tak siĂŞ skÂłada Âże z ciekawoÂści zadzwoniÂłem do znajomych z salonu i serwisu BMW aby siĂŞ dowiedzieĂŚ czy tak moÂże byĂŚ faktycznie Âże stara E36 M3 kosztuje wiĂŞcej jak nowa BMW serii 5
I tak jak myÂślaÂłem.....
KolegĂŞ wrazlii......poniosÂła mÂłodzieĂącza ..... fantazja.. |
|
|
|
|
 |
hamir
|
Wysłany: 2013-07-21, 17:56
|
0
|
|
|
|
Robertlodz09 napisał/a: | Podobno to BMW ze zdjecia ktĂłre zamieÂściÂł w pierwszej wiad. to jest wiĂŞcej warte niÂż nowe z salonu BMW 5 ... | widocznie ma platynowÂą blache |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2013-07-21, 18:01
|
0
|
|
|

|
hamir napisał/a: | widocznie ma platynowÂą blache |
I rdzewieje..... |
|
|
|
 |
hamir
|
Wysłany: 2013-07-21, 18:13
|
0
|
|
|
|
Robertlodz09 napisał/a: | I rdzewieje... | bo to platyna made in china
Robercik,my tu chichy,smiechy,a nasz kolega "doskonali" sie! ...i kiedys nam pokaze.... |
|
|
|
 |
Matix
|
Wysłany: 2013-07-21, 22:16
|
0
|
|
|

|
Robertlodz09, szczerze to wnioskuj¹c po tablicy rejestracyjnej mieszkam bardzo blisko kolegi wrazle wiêc z mi³¹ chêci¹ bym zobaczy³ te M3 i siê nim przejecha³
Cena M3 e36 w idealnym stanie to max 30tyÂś ale to naprawdĂŞ nie bite i oryginalny lakier
Nowa 5-tka czyli F11 chyba juÂż to koszt ok 200tyÂś wiĂŞc naprawdĂŞ ktoÂś za bardzo ceni te M3 Nawet e39 M5 jest droÂższa od e36 M3 |
|
|
|
 |
Mariko12
|
Wysłany: 2013-07-21, 23:43
|
0
|
|
|