Zamkniêty przez: gugun 2013-08-01, 22:17 |
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-08-01, 19:11
|
0
|
|
|
Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
tomek70 napisa³/a: | SpeedKing napisa³/a: | nie dam sobie wmówiæ ¿e muszê do dwóch zaprawek w roku kupowaæ pistoletu za 2 ko³a i kompresora za 10 ko³a | Nie daj sobie tego wmówiæ. Potrzebujesz jeszcze od hooya sprzêtu ¿eby robiæ to jak nale¿y. |
Chcia³em to jako¶ fajnie ubraæ w delikatne sformu³owania ale ca³a twoja dwu zdaniowa wypowied¼ tomek70, oddaje sedno problemu
SpeedKing ... spokojnie to potraktuj. Za dwa trzy tygodnie intensywnego pobytu na forum lub kilka miesiêcy okoliczno¶ciowych odwiedzin sam to zrozumiesz. No nie da siê gównem zrobiæ tego idealnie. Tu w lakiernictwie samochodowym znaczenie ma nawet producent papieru ¶ciernego, czy pogoda na dworze ... a Ty wspominasz o pistolecie czy kompresorze .... Pogrzeb sobie w archiwum w wolnych chwilach. Potem pogadamy ... sam zobaczysz jak to jest. |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-08-01, 19:17
|
0
|
|
|
|
Lackdoctor napisa³/a: | Niech on jeszcze napisze ze mam trzy rece, szpachel mieszam pokolacji na niedojedzonych skibkach chleba i kulam z nosa babole. |
Fuck .... trudne te lakiernicze sformu³owania , a google nic nie wyja¶nia.
Czy "skibka chleba" to jest kromka ... taki cienki pasek z bochenka , a "kulaæ z nosa babola" to robiæ kulkê i po¿eraæ paszcz± ?
Przepraszam za te podstawowe pytania, ale jestem nowy na forum lakiernictwa regionalnego z ko³a gospodarzy wiejski i nie ³apiê jeszcze tych fachowych okre¶leñ zawodowych
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Krysiu ..... MASZ TRZY RÊCE ??? CO SIÊ STA£O ? .... czwart± grabê ci SATA wci±gnê³a i zatomizowa³a w miotle ? |
|
|
|
|
|
|
SpeedKing
|
Wys³any: 2013-08-01, 19:19
|
0
|
|
|
Superamator
|
Ale ja nie chcê idealnie. Od idealnego wygl±du s± fachowcy!
I tym mi³ym akcentem zakoñczmy nasz± dyskusjê |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-08-01, 19:24
|
0
|
|
|
|
SpeedKing napisa³/a: | Ale ja nie chcê idealnie. Od idealnego wygl±du s± fachowcy!
I tym mi³ym akcentem zakoñczmy nasz± dyskusjê |
O ... jak kolega zm±drza³ No bravo. Fakt - Od robienia idea³u w pow³okach lakierniczych s± fachowcy .... a od robienia tego akceptowalnie ... pasjonaci amatorzy z dobrze wyposa¿onym czystym gara¿em |
|
|
|
|
|
SpeedKing
|
Wys³any: 2013-08-01, 19:31
|
0
|
|
|
Superamator
|
Nic nie zm±drza³. To fragment mojej odpowiedzi po pierwszym Twoim po¶cie.
SpeedKing napisa³/a: | Mam ¶wiadomo¶æ tego, ¿e sprzêt, warunki i wiedzê mam z dupy. Napisa³em te¿ ¿e nie interesuje mnie idealnie po³o¿ony lakier, bo jak bêdê chcia³ mieæ idealnie to pojadê do najlepszego fachowca jakiego znajdê, bo mam równie¿ ¶wiadomo¶æ ¿e tej wiedzy nie zdobywa siê w dwie godziny. Ja chcê zakryæ w miarê ¶wiec±cym siê lakierem o barwie maksymalnie zbli¿onej do oryginalnego ubytki w 35 letniej pow³oce. Ma to wygl±daæ tak, by moja te¶ciowa siê nie skrzywi³a patrz±c na ten samochód z daleka. |
|
|
|
|
|
Mariko12
|
Wys³any: 2013-08-01, 20:21
|
0
|
|
|
My¶libórz
Pomóg³: 1 raz Posty: 342 Sk±d: Zachodniopomorskie
|
PROJEKTER napisa³/a: | Lackdoctor napisa³/a: | Niech on jeszcze napisze ze mam trzy rece, szpachel mieszam pokolacji na niedojedzonych skibkach chleba i kulam z nosa babole. |
Fuck .... trudne te lakiernicze sformu³owania , a google nic nie wyja¶nia.
Czy "skibka chleba" to jest kromka ... taki cienki pasek z bochenka , a "kulaæ z nosa babola" to robiæ kulkê i po¿eraæ paszcz± ?
Przepraszam za te podstawowe pytania, ale jestem nowy na forum lakiernictwa regionalnego z ko³a gospodarzy wiejski i nie ³apiê jeszcze tych fachowych okre¶leñ zawodowych
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Krysiu ..... MASZ TRZY RÊCE ??? CO SIÊ STA£O ? .... czwart± grabê ci SATA wci±gnê³a i zatomizowa³a w miotle ? |
Dobre |
|
|
|
|
Bombel
|
Wys³any: 2013-08-01, 21:42
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 99
|
PROJEKTER napisa³/a: | Bombel napisa³/a: | Wiesz co, szczam na to czy tobie siê podoba czy nie to co piszê i gdzie piszê. Ty jeste¶ tu forumowym wrzodem na odbycie wiêc to co ty chcesz to mo¿esz zameldowaæ koniowi. Jutro mam na rann± zmianê wiêc jak chcesz to wieczorem mo¿emy znowu powymieniaæ siê komplementami a teraz na dobranoc cmoknij mnie w fajfusa tylko zêby umyj ¿eby mi siê jaki¶ syf nie zrobi³ od tego jadu którym ziejesz. |
... wypowiedzia³ siê publicznie na forum ... zawodowy lakiernik samochodowy z dziewiêcioletnim do¶wiadczeniem w du¿ej ASO klasy premium ... jak siê dowiadujemy jedynej w Polsce w której lakiernia pracuje na dwie zmiany .... przepraszam b±belku ... nie doczyta³em to kiedy ty odbierasz ten swój pierwszy dowód osobisty ?
Bombel napisa³/a: | Pisa³em przecie¿, ¿e robiê te¿ fuchy bo w firmie robimy na dwie zmiany i mam sporo czasu. A materia³u nie wynosze z firmy tylko sobie legalnie kupujê. |
uhhhhhhaaaaaaa buchaaaaaa zdeklarowany gównozjad, a nie kradnie materia³ów z roboty ... normalny ewenement na skalê ca³ej Polski ... gównozjad ale uczciwy Smieszny pypciu ... ka¿dy twój post pokazuje ¿e dupa z ciebie, a nie zawodowy lakiernik. Wiêc nie k³am ¿e jeste¶ zawodowcem i od lat siê tym zajmujesz, albo przemy¶l swoje publiczne wypowiedzi ... posrany chamie ! |
Projekter o czym ty piszesz, kiedy ci sie to przy¶ni³o bo ja nic nie pisa³em ¿e to jedyna lakiernia pracuj±ca na dwie zmiany bo tego nie wiem. Wymy¶lasz co¶ sobie i dopisujesz do tego historiê. Ty jeste¶ chory.
Je¿eli nie odwo³asz swojej sugestii ¿e kradnê materia³y z firmy to uwierz mi przewertujê forum i znajdê te najgorsze posty o tobie i twojej rodzinie o których piszesz wy¿ej i z pe³n± satysfakcj± zamieszczê je ponownie tutaj. Wtedy bêdziesz mia³ prawo nazywaæ mnie posranym chamem. |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-08-01, 21:47
|
0
|
|
|
|
Bombel napisa³/a: | Je¿eli nie odwo³asz swojej sugestii ¿e kradnê materia³y z firmy to uwierz mi przewertujê forum i znajdê te najgorsze posty o tobie i twojej rodzinie o których piszesz wy¿ej i z pe³n± satysfakcj± zamieszczê je ponownie tutaj. Wtedy bêdziesz mia³ prawo nazywaæ mnie posranym chamem. |
G³upi jeste¶ ? ... namierzê ciê i po prostu ci jebnê z bañki kretynie. Tylko raz ten numer przeszed³ bezkarnie. S± granice chamstwa na forum do których ju¿ siê ostro zbli¿y³e¶ æwoku. Teraz siê bierz za wertowanie archiwum forum pajacu
Ja niestety z tob± nie sypiam i nie stojê na czatach w krzakach przed twoj± robot± i nie daje ci pokuty po spowiedzi. Nie mogê wiêc autorytatywnie o¶wiadczyæ tu publicznie, ¿e nie kradniesz materia³ów na fuchy do posranej nory w której ¶migasz te swoje robótki ...
No widzisz przykro mi strasznie ale nie mogê Tu publicznie k³amaæ, a nie wiem jak to tam jest ... Niestety jak kto¶ wali fuchy i trzepie kasê na czarno bez rejestracji dzia³alno¶ci w nie legalnej lakierni to nic tylko jest z³odziej spo³eczny. Skarbowy i ZUS policz± ci tam dok³adnie ile ukrad³e¶ ... tak¿e nie skacz mi TU do ¶lipek "uczciwy inaczej" . Z³odziej to z³odziej ... i nie ma znaczenia co i ile kradnie b±belku |
|
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2013-08-01, 22:17
|
0
|