Witam,
chcia³bym kupiæ jakis kompresor ale nie mam zadu¿o pieniêdzy i chcia³bym siê nauczyæ lakierowaæ. Czy taki kompresor 24l nadaje siê do lakierowania ??
chodzi mi o cos takiego:
http://www.allegro.pl/ite...taw_f_vat_.html
czy taki ma³y starczy do polakierowania baku i plastików w motocyklu czy trzeba wiêkszy ??
Witam.
Myœlê ¿e da siê tym zasiliæ pistolet aby pomalowaæ tych parê elementów.
Je¿eli masz na mysli naukê lakierowania przy pomocy takiego kompresora,to raczej daruj sobie kupowanie czegoœ takiego.
Ten kompresor jest zbyt ma³y do lakierowani pisotoletem musi miec conajmniej zbiornik 100litrow jak chcesz sie nauczuc to kup sobie lepiej jakies elektryczny pistolet albo na allegro niskocinieniowy ze w³±snym kompresrem za 180zl jest dobry do nauki i pomalujesz nim wszystko co bedziesz chcia³ kazdym lakierem!!!!!!!Pozdrawiam
witam
wed³ug mnie to elektrycznym siê nie nauczysz ani nie wymalujesz samochodu albo motoru bo elektryczne nie maj± takiego ci¶nienia i to tylko strata pieniêdzy a co do kompresora to ja te¿ zaczyna³em od 24l i jako¶ sobie dawa³ rade wiadomo ¿e du¿ych powie¿chni nim nie wymalujesz ale jak czester chce malowaæ mniejsze elementy to da rade od czego¶ musi zacz±æ aha a jaki to niskoci¶nieniowy z w³asnym kompresorem bo ja takiego jeszcze nie widzia³em
pozdrowienia
Dzieki wszystkim za odpowiedzi.
chcia³bym sie nauczyæ sztuki lakierowania, a jak wiadomo naj³atwiej sie uczyæ praktykujac, nie mam kasy na drogi sprzet a od czegos musze zacz±æ.
Do³o¿e troche kasy i kupie jakis kompresor z 50l zbiornikiem i do tego pistolet za 100z³, poæwicze troche na czym¶ niepotrzebnym i spróbuje pomalowaæ swój motorek zobacze co z tego wyjdzie
Lepij do³oz kase i kup ten 50litowy kompresor na takim juz lepiej sie uczyc i æwicz i æwicz to sie nauczysz Tylko postaraj si enie trzymacz tego kompresora w miejscu gdzie bedziesz lakierowal bo szlka go trafi po jakims czasie!!!! Pozdrawiam MONKI4444
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum