Witam mam do pomalowania (czaszê przedni± od skutera) dzisiaj kupi³em sprey miejsca poobdzierane wype³ni³em szpachl±. I co dalej czasza nigdy nie by³a malowana wiêc jest to orginalny lakier i czy muszê to zmatowiæ papierem ¶ciernym ? mam do dyspozycji papier P200 na wodê ?
Witam wszystkich mam taki problem mo¿e kto¶ z was mi pomo¿e...
Robiê samochód koledze po jego próbach malarskich (robi³ zaprawki)
w czasie malowania by³ nie os³oniêty i ca³y jest zaprószony baz±. jak to teraz bezinwazyjnie usun±æ??? Druga sprawa gdy malujê baz± to robi mi sie tak zwana skórka pomaranczy w niektórych miejscach baza mi sie marszczy jaki jest tego powód i jak to naprawiæ??
dodam ze pow. jest odt³uszczona i lakierowa³em ju¿ troche i nigdy mi sie takie cos nie dzia³o...
witaj wa¿y ci siê to wszystko albo stary materia³ jest mocniejszy od twojego albo twój tam gdzie siê wa¿y spróbuj prysn±æ podk³adem w spreju i papierem 600 delikatnie zobacz czy pomo¿e
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum