Witam wszystkich forumowiczĂłw. Mam na imiĂŞ Artur i mieszkam we WrocÂławiu. ChciaÂł bym przemalowaĂŚ motocykl, a mianowicie Yamahe FZR 1000 3LE. Elementy zdemontujĂŞ oraz przygotuje pod lakier samodzielnie. Chodzi mi o polakierowanie felg na biaÂło (bez rantĂłw - zostanÂą one prze zemnie wypolerowane) oraz wszystkich plastikĂłw wraz ze zbiornikiem takim lakierem http://www.fabrykabarw.we...&category_id=6. Wiem Âże naÂłoÂżenie biaÂłego to pryszcz ale ten czerwony wymaga odpowiednich umiejĂŞtnoÂści oraz warunkĂłw.Lakiery bazowe dostarczĂŞ lakiernikowi wrza z elementami do malowania. Moje pytanie jest takie? jaki bĂŞdzie oriĂŞtacyjny koszt takiej usÂługi? Plastiki sa caÂłe i zostanÂą odpowiednio przygotowane wiĂŞc nie bedzie ich trzeba szlifowaĂŚ , kleic itp. Zdjecia motocykla zamieszczam poniÂżej. Nie oczekuje Âże ktos zrob mi to po kosztach. Wiem Âże kaÂżdy chce zarobiĂŚ i nie bĂŞdzie robil za darmo. Moze jest na forum lakiernik z WrocÂławia bÂądÂź okolic ktĂłry by sie tego podjal.
Lusterek nie lakierujemy.
Temat przeniosÂłem do wÂłaÂściwego dziaÂłu Robertlodz09
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum