Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
arcziwro 
Wysłany: 2013-12-26, 21:50   Lakierowanie motocykla

Witam wszystkich forumowiczĂłw. Mam na imiĂŞ Artur i mieszkam we WrocÂławiu. ChciaÂł bym przemalowaĂŚ motocykl, a mianowicie Yamahe FZR 1000 3LE. Elementy zdemontujĂŞ oraz przygotuje pod lakier samodzielnie. Chodzi mi o polakierowanie felg na biaÂło (bez rantĂłw - zostanÂą one prze zemnie wypolerowane) oraz wszystkich plastikĂłw wraz ze zbiornikiem takim lakierem http://www.fabrykabarw.we...&category_id=6. Wiem Âże naÂłoÂżenie biaÂłego to pryszcz ale ten czerwony wymaga odpowiednich umiejĂŞtnoÂści oraz warunkĂłw.Lakiery bazowe dostarczĂŞ lakiernikowi wrza z elementami do malowania. Moje pytanie jest takie? jaki bĂŞdzie oriĂŞtacyjny koszt takiej usÂługi? Plastiki sa caÂłe i zostanÂą odpowiednio przygotowane wiĂŞc nie bedzie ich trzeba szlifowaĂŚ , kleic itp. Zdjecia motocykla zamieszczam poniÂżej. Nie oczekuje Âże ktos zrob mi to po kosztach. Wiem Âże kaÂżdy chce zarobiĂŚ i nie bĂŞdzie robil za darmo. Moze jest na forum lakiernik z WrocÂławia bÂądÂź okolic ktĂłry by sie tego podjal.

Lusterek nie lakierujemy.

Temat przeniosÂłem do wÂłaÂściwego dziaÂłu
Robertlodz09

99427351_3_644x461_yamaha-fzr-1000-3le-exup-94r-lub-zamiana-motocykle-i-skutery_rev009.jpg
Plik ściągnięto 37 raz(y) 46.38 KB

99427351_1_644x461_yamaha-fzr-1000-3le-exup-94r-lub-zamiana-milicz_rev009.jpg
Plik ściągnięto 41 raz(y) 232.97 KB

michalil
Wysłany: 2013-12-29, 19:06   

prosze o kontakt na aerograf@onet.com.pl.
mam doswiadczenie z farbami candy.jestem z Opola.Dogadamy sie co do,ceny

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » OgÂłoszenia » Rodzaj ogÂłoszenia » ZlecĂŞ / wykonam usÂługĂŞ

Odpowiedz do tematu