Autor |
Wiadomość |
 |
unek
|
Wysłany: 2013-12-28, 13:43
|
0
|
|
|
|
Je¿eli chodzi o nagrzewnice gazow¹ w tym wypadku 50kw ....trzeba sobie od razu p³aszcz grzewczy kupiÌ aby czasem butla nie zamarz³a albo mieÌ przy³¹cze do sieci lub...
Lackdoctor napisał/a: | mi nagrzewa (w tych temp nocnych co teraz) garaÂż do ponad 40 *C przy suszeniu lakieru, |
No jak to ?? Na lewo bez ZUS i tym podobnym MoÂżna ???
Pozdrawiam wszystkich w koĂącu mam nick ktĂłry ktoÂś siĂŞ podszywaÂł ... |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-12-28, 14:00
|
0
|
|
|
|
unek napisał/a: | w koĂącu mam nick |
GÂłupi, gÂłupszy... unek.
Wy*ebali cie drzwiami , wÂłazisz oknem.
unek napisał/a: | No jak to ?? Na lewo bez ZUS i tym podobnym MoÂżna ??? |
Aport unek, aport... http://rawicz.pl/epg/index.html szukaj, szukaj.
A potem pochwal sie swojÂą dzialalnoÂściÂą....
Tylko po co tu sie udzielaĂŚ... unek, nie jestes okazjÂą znaleziona w necie.... buhahhaa |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
unek
|
Wysłany: 2013-12-28, 14:05
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
DrCruel
|
Wysłany: 2013-12-28, 15:06
|
0
|
|
|

|
Panowie dajcie na luz, dopiero co ÂświĂŞta byÂły, nie lepiej tak |
|
|
|
 |
hamir
|
Wysłany: 2013-12-28, 16:43
|
0
|
|
|
|
unek, gdzies Ty byÂł jak Cie niebyÂło? pozdro.
unek, ,Lackdoctor, moze a nie ? |
|
|
|
 |
juny
|
Wysłany: 2013-12-28, 17:43
|
0
|
|
|

|
Panowie jakieÂś zioÂło na uspokojenieee |
|
 |
unek
|
Wysłany: 2013-12-29, 13:39
|
0
|
|
|
|
hamir napisał/a: | gdzies Ty byÂł jak Cie niebyÂło? |
CaÂły czas byÂłem ale jakoÂś wyrosÂłem i nie lubiĂŞ pisaĂŚ pod innym nickiem
DrCruel, ok spoko ... jestem juÂż cicho
Lackdoctor napisał/a: | Efekt zamierzony osiÂągn¹³em, cokolwiek to znaczy.
Poza tym ze jesteÂśmy debilami to resztĂŞ oceniÂą inni |
juny,
JuÂż nie te czasy za stary jestem
Pozdr |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-12-29, 15:00
|
0
|
|
|

|
tyyyy za stary??? to patrz to jak babka z wiadra jedzie
babka.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 7482 raz(y) 10.97 KB |
|
|
|
|
 |
Âłysy73
|
Wysłany: 2013-12-29, 16:12
|
0
|
|
|
|
Zawieszenie prowadzenia dziaÂłalnoÂści gospodarczej w UrzĂŞdzie nie zwalnia (przynajmniej nie zwalniaÂło) z opÂłacania skÂładek do ZUS.
Wielu ludzi swego czasu tak uwaÂżaÂło i bardzo siĂŞ pomyliÂło gdy ZUS powysyÂłaÂł im naliczone skÂładki wraz z odsetkami.
Przytrafi³o siê to m. inn. mojemu znajomemu który latami zawsze zawiesza³ dzia³alnoœÌ na ca³e dwa miesi¹ce wakacji a po latach dosta³ ok. 30tyœ do zap³acenia. S¹dzi³ siê latami ale z tego co wiem chyba ostatecznie przegra³. Najpierw oczywiœcie kasê i tak i tak œci¹gnêli.
Jak jest obecnie nie wiem wiĂŞc jeÂśli ktoÂś coÂś takowego robi lepiej niech sprawdzi bÂądÂź napisze zapytanie do ZUS - aby w razie czego mieĂŚ kiedyÂś podkÂładkĂŞ "lepszy rydz niÂż nic" |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-12-29, 19:42
|
0
|
|
|
|
Âłysy73 napisał/a: | Zawieszenie prowadzenia dziaÂłalnoÂści gospodarczej w UrzĂŞdzie nie zwalnia (przynajmniej nie zwalniaÂło) z opÂłacania skÂładek do ZUS. |
Na dziÂś zwalnia.
Dodatkowo zawieszenie dziaÂłalnoÂści a nie likwidacja ma kilka pozytywnych aspektĂłw ktĂłrych unek nie zrozumie.
Wiêc skoro jak napisa³ ( i szybko skasowa³, bo wyda³o by sie ¿e on tego by nie skapowa³) ¿e linka da³ mu projekter, to niech teraz dopyta kiedy warto zawiesiÌ dzia³alnoœÌ.
Lepciejszym numerem jest to Âże jak sie wbije dane unka w wyszukiwarkĂŞ z tego linka to wieje tam taka pustkÂą, Âże dziwiĂŞ siĂŞ uneczkowi Âże podpala lont siedzac na beczce prochu.
WpadÂł na forum dalej siejÂąc ferment a pisze Âże jest spokojny i zwady nie szuka
unek napisał/a: | ... jestem juÂż cicho |
Heh,, 4 posty i trzy nie na temat.... wiem, wiem,,, tamta porazka boli, g³upio by³o dalej miec nick unek83.... lepiej od nowa zacz¹Ì.... ale dlaczego znów tak g³upkowato ????
Zobacz uneczku okres kiedy cie nie byÂło.
Ani razu nie wspomniaÂłem o jakimÂś gÂłupku co byÂł i go nima
Ale có¿.... g³upio wrócileœ a mog³es wynormalnieÌ na wygnaniu. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
|
|
|
 |
unek
|
Wysłany: 2013-12-30, 08:57
|
0
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | szybko skasowaÂł, bo wydaÂło by sie Âże on tego by nie skapowaÂł |
Nie wiesz znowu o co chodzi ... napisaÂłem wczeÂśniej Do ÂŁysego i podaÂłem mu link wÂłaÂśnie o tym ,Âże zwalnia ...
A jak bĂŞdzie miaÂł on ochotĂŞ to Ci poda
Heheh siedzisz patrzysz -nie odp ..wiem wiem musisz mieĂŚ czas juÂż nie te lata....
Na resztĂŞ nie ma sensu odpisywaĂŚ.... nawet nie trafiÂłeÂś kto mi podaÂł ten link a nie byÂł to Projekter hehe .
Lepiej zaloguj siĂŞ innym nickiem i po kadÂź sobie ile ich byÂło 2 moÂże 3 ??
Pozdr |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-12-30, 12:49
|
0
|
|
|
|
unek napisał/a: | Heheh siedzisz patrzysz -nie odp |
To Ty warujesz przy monitorze i czekasz kiedy siĂŞ pojawiĂŞ, coÂś napiszĂŞ, moÂże odpiszĂŞ,,, ????
Sory, to juÂż podlega pod NFZ.... wiem, wiem, aby siĂŞ leczyĂŚ trzeba byĂŚ pÂłatnikiem aby w systemie EWUÂŚ podlegaĂŚ opiece zdrowotnej.
PS.
O mĂłj status w systemie dbam, tak samo jak o resztĂŞ skÂładek..... skoro poruszyÂłeÂś ten temat zawieszenia to moÂże da Ci coÂś do myÂślenia ta dziwna data 10 dzieĂą miesiÂąca ???
Bo gdyby komuÂś nie szÂło to by zawiesiÂł od pierwszego???
Lub zawiesiÂł na zimĂŞ a nie w sezonie?
Ale po co ja z TobÂą piszĂŞ o czymkolwiek innym niÂż darcie kitu... przecieÂż tyle wiesz na temat prowadzenia dziaÂłalnoÂści co z netu i od kolegĂłw wyssaÂłeÂś (czy zrozumiaÂłeÂś?? wÂątpliwe) i po krĂłtkiej konsternacji stwierdziÂłeÂś ze zamiast zus lepszy jest agent ubezpieczlniowy co za 50 zÂł na miech daÂł ci VIPa w dostepie do pÂłatnej opieki leczniczej... jak Madmax co takie debilne pojĂŞcie ma i dalej w to wierzy ... bo mu agent powiedziaÂł.... moderatorzy z profi forum... buhahhaha.
SzczĂŞÂśliwego Nowego Roku ÂżyczĂŞ |
|
|
|
 |
unek
|
Wysłany: 2013-12-30, 13:41
|
0
|
|
|
|
Efekt zamierzony osi¹gn¹³em.......
I tyle w temacie Krysiu ...
A reszta juÂż mnie nie obchodzi
A ja ÂżyczĂŞ Ci wszystkiego dobrego w Nowym Roku |
|
|
|
 |
unek
|
Wysłany: 2013-12-30, 15:34
|
0
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | po krĂłtkiej konsternacji stwierdziÂłeÂś ze zamiast zus lepszy jest agent ubezpieczlniowy |
Znowu pomyliÂłeÂś osoby Krysiu na tamtym forum jest to poszukaj sobie i zobaczysz kto to napisaÂł |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-12-30, 16:35
|
0
|
|
|
|
unek napisał/a: | poszukaj sobie i zobaczysz kto to napisaÂł |
Heh, pamiĂŞĂŚ mam dobrÂą, wiĂŞc doskonale pamiĂŞtam kogo stronĂŞ trzymaÂłes i komu przytakiwaÂłes.
Ale wali mnie to w jaki sposób dzia³asz... zobaczysz kto Ci rentkê da po latach... socjaln¹ kolego, bo PTU to nie zus czy krus........zapytaj projektera, bo b³¹dzisz a szkoda ch³opca by by³o tak zostawiÌ na zmarnowanie.
Serio, bez dziwnych emotek i podtekstĂłw.
PS.
Masz mojÂą autoryzacje na cytowanie moich powiedzonek... ???
unek napisał/a: | Efekt zamierzony osiÂągn¹³em....... |
To moje, zawsze moje w rozmowach z TobÂą.
Ale skoro takiÂś twĂłrczy to wymysl moÂże coÂś swojego. |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-12-30, 16:43
|
0
|
|
|
|
unek napisał/a: | na tamtym forum jest |
Ale ja mam odruch jak tam czytam te profi bredzenie.
WiĂŞc bardzo nieczĂŞsto tam zaglÂądam.
Przecie¿ tamtejsza Twoja twórczoœÌ jest i tak jeszcze najbardziej normalna, bo reszta to bredzenie nawiedzonych ...................... |
|
|
|
 |
Âłysy73
|
Wysłany: 2013-12-30, 18:07
|
0
|
|
|
|
unek napisał/a: | napisaÂłem wczeÂśniej Do ÂŁysego i podaÂłem mu link wÂłaÂśnie o tym ,Âże zwalnia ...
A jak bĂŞdzie miaÂł on ochotĂŞ to Ci poda |
Od: unek
Do: Âłysy73
WysÂłany: Wczoraj 16:23
Temat: bry
Hej
http://www.gofin.pl/17,1,...-przepisow.html
Patrz na koniec strony |
|
|
|
 |
unek
|
Wysłany: 2013-12-30, 18:11
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
Âłysy73
|
Wysłany: 2013-12-30, 18:14
|
0
|
|
|
|
Tak ten.
W PW zaznaczyÂłem jak leci, skopiowaÂłem i wkleiÂłem tutaj w poÂście, wiĂŞc pewnie urwaÂło coÂś w linku bÂądÂź doÂłoÂżyÂło.
WysÂłaÂłeÂś dokÂładnie to co teraz podaÂłeÂś.
Sorki.
Tak uciĂŞÂło kawaÂłek linku.
Sorki. |
|
|
|